2017 Şubat Anneleri

cnım bende hala öğrenemedim çarşamba gidicem

Geçmiş olsun cnm içini ferah tut Ins düzelir hem Dr ayrıntılıda korkma diye söylemiş ciddi bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum

Benim ilk gebeligi mde de olmuştu bu durum ama oğlum doğunca bir kaç ay içerisinde düzeldi canım. Korkma inşallah

Canım içini ferah tut. Dualarımız seninle.

Günaydın hanımlar. 5. ayıma girdim ama 2 gündür bulantılarım yeniden başladı. Kurtuldum derken nereden çıktı bu bulantılar bilmiyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

geçmiş olsun konu bebeğimiz olunca duyduğumuz her olumsuz canımızı sıkıyo haliyle. ama içini ferah tut böbrek büyümesinin yarısından fazlası doğumdan sonra düzeliyomuş.. inşallah bebeğinin ki de geçer annesi ve sağlıcakla kucağına alırsın..

Günaydın bizde öğrenemedik. Göstermiyor. Pek bi kıymetli çıktı. Aynı sizin gibi erkekse abiden kızsa ortaya karısık bişiler olacak. Ben şimdiden oğlumunkileri temiz olmasına rağmen tekrar yıkadım. Keza içimden en başından beri erkek geçiyor. Hayırlısı neyse o olsun. Yeterki sağlıklı olsun.

Tehlike gecti artk 4. Ve 6. Aylar arasi dis tedavisi icin en uygun zmn.. ben hamileligimi bilmeden kanal tedavisi olmstm hicbisi olmaz Allahin izniyle gider gitmez yaptr cnm..

Slm kizlar biz bugn tetanoz aşımızn ilk dozunu olduk 2.si kasimdayms hastaligim tam gecmedi geniz akntm var ama hemşire asi icin bisi olmaz dedi.. fetal dopplerla kalp atisimizida dinledk 140 çıktı hayrlisiyla bir de detayli usgyi atlatsaydk insallah..

Korkma cnm bobrek buyumelerinin cogu geçici olabilioms doguma kdr veya dogumdan sonrada gecebilioms icini ferah tut sen..Rabbim korusun onlari..

Herkese merhaba 5. ayına girenler izlemek isterse güzel bi video olmuş.. size sürekli karnın neden daha küçük ya da neden daha büyük diyenlere de cevap niteliğinde bu videoyu izletebilirsiniz..

15 haftadan sonra dişe her türlu mudahale yapilabiliyomuş dr öyle dedi bende bayramdan once gittim dr onay kağidi alipta

19. Hafta aşı için erken değilmi bizim aile hekimi 18. Hafta gittiğimde 20. Haftada yapıyoruz dedi çok ısrar ettim çalışıyorum sürekli izin alamıyorum diye ama yok yapmadılar bizim doktor çokmu pimpirikli ne

Aynı şeyleri düşünüyoruz kara kara resmen.. bende nasıl ders anlatacağım diyorum oturarak yapamam duramam diyorum elin mahkum olunca öyle bi durursun ki kalkamayacaksin zaten diyorlar..

Aynen mecbur olunca oturursun diyorlar ama içim de el vermiyor

Teşekkürler canım tutmaya çalışıyorum kendimi ama duramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…