Günaydın
19.haftamda hala cinsiyet öğrenmeye calısan varmı benim gibi acaba? Riskli hamilelik geciriyorum ve 15günde bir kontrole gidiyorum
Cinsiyet için 4doktora göründüm iki ay boyunca ikisi kız ikisi erkek diyor tabi sağlıklı olması önemli olan ama merakımız rüyalarımızı etkiliyor
Tam yün zamanı diye yorgan yaptırdım bu arada tek hazırlığım bu kıyafet almadım erkek olursa abisinin kıyafetlerini giyecek kız olursa mis gibi yeni kıyafetler alınacak
Hepinize huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum
Geçmiş olsun cnm içini ferah tut Ins düzelir hem Dr ayrıntılıda korkma diye söylemiş ciddi bişey olsa söylerdi diye düşünüyorumgünydın kızlarr
şimdi dr dan gelıyorumbebegimin iki böbreğindede genısleme varmıs dr^um ayrıntılda soylerse korkma dıye soyluyorum suan dedı erkek bebeklerınde sık gorulurmus sızden dua ıstıyorum arkdslr benm bızım ve bole durumdakı bebekler ıcınnn
Benim ilk gebeligi mde de olmuştu bu durum ama oğlum doğunca bir kaç ay içerisinde düzeldi canım. Korkma inşallahgünydın kızlarr
şimdi dr dan gelıyorumbebegimin iki böbreğindede genısleme varmıs dr^um ayrıntılda soylerse korkma dıye soyluyorum suan dedı erkek bebeklerınde sık gorulurmus sızden dua ıstıyorum arkdslr benm bızım ve bole durumdakı bebekler ıcınnn
benim boyum kısa ama 1.58senin de boyuna göre fazla değil bence kilon aman napalım bebişlerimiz iyi olsunda bu kilolar da verilir elbette
Hayırlı haberlerle gel canım. Heyecan tavandı simdiYoldayim dr gidiyorum kizlar
günydın kızlarr
Geçmiş olsun cnm içini ferah tut Ins düzelir hem Dr ayrıntılıda korkma diye söylemiş ciddi bişey olsa söylerdi diye düşünüyorum[/QUOTE
ewet ayrıntılda dr soylerse sana korkma dıye sımdı ben soyluyorm dedı erkek bebeklerınde göruluyo takipli olcaksın dedı rabbım şifa versın ıns
inş canm inşşşBenim ilk gebeligi mde de olmuştu bu durum ama oğlum doğunca bir kaç ay içerisinde düzeldi canım. Korkma inşallah
geçmiş olsun konu bebeğimiz olunca duyduğumuz her olumsuz canımızı sıkıyo haliyle. ama içini ferah tut böbrek büyümesinin yarısından fazlası doğumdan sonra düzeliyomuş..günydın kızlarr
Günaydın bizde öğrenemedik. Göstermiyor. Pek bi kıymetli çıktı. Aynı sizin gibi erkekse abiden kızsa ortaya karısık bişiler olacak. Ben şimdiden oğlumunkileri temiz olmasına rağmen tekrar yıkadım. Keza içimden en başından beri erkek geçiyor. Hayırlısı neyse o olsun. Yeterki sağlıklı olsun.Günaydın
19.haftamda hala cinsiyet öğrenmeye calısan varmı benim gibi acaba? Riskli hamilelik geciriyorum ve 15günde bir kontrole gidiyorum
Cinsiyet için 4doktora göründüm iki ay boyunca ikisi kız ikisi erkek diyor tabi sağlıklı olması önemli olan ama merakımız rüyalarımızı etkiliyor
Tam yün zamanı diye yorgan yaptırdım bu arada tek hazırlığım bu kıyafet almadım erkek olursa abisinin kıyafetlerini giyecek kız olursa mis gibi yeni kıyafetler alınacak
Hepinize huzurlu sağlıklı hamilelikler diliyorum
Tehlike gecti artk 4. Ve 6. Aylar arasi dis tedavisi icin en uygun zmn.. ben hamileligimi bilmeden kanal tedavisi olmstm hicbisi olmaz Allahin izniyle gider gitmez yaptr cnm..Kızlar bişey dicem, bugün dolgum kırıldı ortadan ikiye, şu an yarısını çeksem alırım öyle bağımsız duruyor orda. Çok endişeleniyorum düşer de ağrı yapar diye, yarın akşam da eve döneceğiz yaklaşık 10 saatlik yolum var inşallah yolda bişey olmaz yaaAğrı kesici falan da alamam , eve gidince gidip dolguyu yeniletsem bişey olur mu acaba. Çok tırsıyorum ağrıyacak diye. Bu gece ve yarın akşam yola çıkana kadar ve hatta yolda bişey olmasa bari yaaa
Korkma cnm bobrek buyumelerinin cogu geçici olabilioms doguma kdr veya dogumdan sonrada gecebilioms icini ferah tut sen..Rabbim korusun onlari..günydın kızlarr
Kızlar bişey dicem, bugün dolgum kırıldı ortadan ikiye, şu an yarısını çeksem alırım öyle bağımsız duruyor orda. Çok endişeleniyorum düşer de ağrı yapar diye, yarın akşam da eve döneceğiz yaklaşık 10 saatlik yolum var inşallah yolda bişey olmaz yaaAğrı kesici falan da alamam , eve gidince gidip dolguyu yeniletsem bişey olur mu acaba. Çok tırsıyorum ağrıyacak diye. Bu gece ve yarın akşam yola çıkana kadar ve hatta yolda bişey olmasa bari yaaa
19. Hafta aşı için erken değilmi bizim aile hekimi 18. Hafta gittiğimde 20. Haftada yapıyoruz dedi çok ısrar ettim çalışıyorum sürekli izin alamıyorum diye ama yok yapmadılar bizim doktor çokmu pimpirikli neSlm kizlar biz bugn tetanoz aşımızn ilk dozunu olduk 2.si kasimdayms hastaligim tam gecmedi geniz akntm var ama hemşire asi icin bisi olmaz dedi.. fetal dopplerla kalp atisimizida dinledk 140 çıktı hayrlisiyla bir de detayli usgyi atlatsaydk insallah..
Aynı şeyleri düşünüyoruz kara kara resmen.. bende nasıl ders anlatacağım diyorum oturarak yapamam duramam diyorum elin mahkum olunca öyle bi durursun ki kalkamayacaksin zaten diyorlar..
dikkat e
maşallah prensese, bebekler alması gerekeni alsın da biz almayalım zaten
bu arada çarpıntı, baş ağrısı ve baş dönmesi bende de oluyor kızlar geçen eşimin üzerine düşüyordum neredeyse.
okul için ben de aynıyım. hiç oturmam, çalışmayı da çok severim bakalım tutabilecek miyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?