2017 Şubat Anneleri

Kopar valla :) azcik anlayışlı olsunlar demi? Benm mudur de vermiodu 20 saatti zumrelerde biri aldı 5saat sağolsun rahat ettm

merhaba kızlar detaylı ultrasona girecek epey kişi var bnm 17 ekimde randavum.. perşembe günü ise aşım var gelince diğer tahlillerinide yaparız dedi sağlık ocağındaki ebe..bebeğimin hareketleri artık daha sert olmaya başladı. ama hala aşağıda hissediyorum. genelimiz öyleymiş anladığım kadarıyla...2 gündür aşırı şişlik yaşıyorum ortalama 7 kilo aldım biraz fazla farkındayım..yarıyı geçtik Allahın izniyle.. 4 ay gibi bi süre kaldı.. zaman hızla geçsin istiyorum:)
alışverişe gelince hala çok fazla şey almadım..
1 tane 10 lü hastane çıkışı (bebitof marka)
1 tane 8 li hastane çıkışı kalın ( çınarlüks marka)
3lü müslin bez (almanyadan kardeşim aldı)
1 tane bebitof marka ince battaniye
1 tane uyku arkadaşı
3 tane (6-9 aylık ) (alt üst tisort takım) lwcde indirimde olunca dayanamadım
136 li prima yeni doğan bebek bezi aldım 35 tl inmişti Carrefourda
7 tane uni baby ıslak mendil yeni doğan
4 lü 0-6 ay arası çorap (lwc)
molfix alt açma bezi 10lü paket
avent süt sağma pompoası
tırnak makası

şimdilik bu kadar...
almayı düğündüğüm
2 tane daha yeni doğan 5 li takım
kraft yada chicco marka park yatak
banyo seti şampuan vs( markada kararsızım)
banyo yıkama aparatları
avent marka biberon seti
ateş ölçer
bornoz seti
nevresim takımı
süt saklama poşetleri
göğüs pedi ve kremi
bebek şampuanı
bebek çantası
kundak
( bebek arabası konusunda kararsızım .. kardeşim 2 yaşında oğlu var temiz hiç kullanılmmış puseti var .. zaten yaza kadar pek dışarı çıkamıyacağı için onla idare ediyim diyorum zaten 6 aydan sonra o pusetide değiştirmem lazım araç için.. hiç travel olayına girmeden paston tarzı birşey alsam diyorum..) sizce yanlış mı düşünüyorum.
sizce eksiklerim nedir.

Bana ilk gittigimde yazmsti tarihi bugnde 19+1 sin demi dedi hemsire evet dedm doguma kdr 3 doz vercklerms erken falan demedi yani..

Yalnz sizlio benm kolum su an bi benmki erkn oldu sanrm loveali de gitmisti ona 20.haftanda demis..
bende yarın gidicem araya bayram girince gidemedim 20+6 da gitmiş olucam. Koldanmi yapiyolar çok aciyomu

Masallah yarilamissn ben hic baslamadm bile..
Sampuan uni baby al bence..detayliya bayagi gec vermisler randevunu benm 4 ekimde..

bende yarın gidicem araya bayram girince gidemedim 20+6 da gitmiş olucam. Koldanmi yapiyolar çok aciyomu
Evet koldan cnm vururkn acimadi pamugu bastrdktan sonra anlik bi ari sokmasi gbi oldu 2 saat gecnce de szlamaya basladi islk bez koy aksma kdr dedi koydm bende..

hadi yaa doğru okumuştum son günler diye. üzüldüm şimdi iyi indirim vardıbizimde bakmıştı ama bunun için profesor önerdi. adam ta 1 ay sonraya randevu verdi. oldukça heycanlıyım eşimin almanyadan teyzesi geldi. o almış çook tatlı şeyler. converse in ayakkabı bere takımını almış, çorabı ayakkabı gibi yapmışlar yanlarında amblem var çok komik bir de yakın arkadaşım ponponlu cici bir ayakkabı almış ilk bayram hediyesi diye.
doktorun nasıl geçti merak ediyorum

kızlar yarın ayrıntılım var. dr ofisinden aradılar. gelmeden yarım saat önce et yemeği ve 4-5 dilim baklava yiyin dediler. bebişe ayrı baklavaya ayrı heycanlandım
Ayyyy herkesin ayrintili haftasi bu ara..Hayrli haberlerle gelin gitmis gidecek olan herkes insallahh

Kızlar doktora gittim de suyu az dedi bol su iç istirahat et dedi Ben zaten öğretmenim bugün başladım daha çalışmaya. Iş harici kalkma yat dedi. Bol su iç dedi de ben zaten 3 lt içiyorum neredeyse 5 lt mi içeceğim anlamadım. korkuyorum ya perşembe ozeldeki doktora gideceğim o ayrıntılı konuşur herhalde.

Geçmiş olsun canim. Dr ün bir görsün de doktordan doktora d3gisen şeyler bunlar bazen olabiliyor yani. Yorma kendini dinlen inşallah biseycik yoktur.

Kızlar ayrıntılı için devletten randevu alacam da önce beni kadın dogumcunun mu yönlendirmesi lazim

merhabalar ayrıntılı için hangi bölümden randevu alıyorsunuz
perinatoloji bölümünde yapılıyor ama direk ordan randevu alinmiyo önce kadın doğum da muayene olmak gerekiyo sonra oraya yönlendiriyorlar gün veriyo tabi boş gün varsa ben birkaç hastanede denedim hepsi dolu dedi Kasım a kadar. Anlamıyorum.bu insanlar hamile olduğunu öğrenir.öğrenmez gidip gün alıyo sanırım. Tabi ilk gebelik olunca bilmiyodum bunları geç kaldım alamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…