Geçmiş olsun cnm fazla yorma kendini suyu artar inş. Stres yapmamak lazımKızlar doktora gittim de suyu az dedi bol su iç istirahat et dediBen zaten öğretmenim bugün başladım daha çalışmaya. Iş harici kalkma yat dedi. Bol su iç dedi de ben zaten 3 lt içiyorum neredeyse 5 lt mi içeceğim anlamadım. korkuyorum ya perşembe ozeldeki doktora gideceğim o ayrıntılı konuşur herhalde.
Benimkini 7.haftamda tam kan testini aldiklarnda yazmislarperinatoloji bölümünde yapılıyor ama direk ordan randevu alinmiyo önce kadın doğum da muayene olmak gerekiyo sonra oraya yönlendiriyorlar gün veriyo tabi boş gün varsa ben birkaç hastanede denedim hepsi dolu dedi Kasım a kadar. Anlamıyorum.bu insanlar hamile olduğunu öğrenir.öğrenmez gidip gün alıyo sanırım. Tabi ilk gebelik olunca bilmiyodum bunları geç kaldım alamadım ben
devlet hastanesimi ?Benimkini 7.haftamda tam kan testini aldiklarnda yazmislardemekki devlette oyle yapiolar..
Evet devlet hastanesi.. gerci arastrdktan sonra uygun ozelde yapanda bulunuo..devlet hastanesimi ?
sanslisin cnm ozaman hangi il hangi devlet hastanesi orası istanbul daki devlet hastaneleri kendisi yazmayı bırak gidip anlamiyosun çok doluEvet devlet hastanesi.. gerci arastrdktan sonra uygun ozelde yapanda bulunuo..
Istanbul cok yogunms gerckten herkes oyle dio ankarada farksz ama bazi devlet hastanesi erken diye vermioms ben ankara hastanesine gtmstm ilk haftalarda o zmn yazmislar randevuyu bana..her devlet hastanesinin farkli bi sistemi var sanrm..sanslisin cnm ozaman hangi il hangi devlet hastanesi orası istanbul daki devlet hastaneleri kendisi yazmayı bırak gidip anlamiyosun çok dolu
ne güzel valla ankara da yasasaymisim keşkeIstanbul cok yogunms gerckten herkes oyle dio ankarada farksz ama bazi devlet hastanesi erken diye vermioms ben ankara hastanesine gtmstm ilk haftalarda o zmn yazmislar randevuyu bana..her devlet hastanesinin farkli bi sistemi var sanrm..
inşallah canım tek duam bebeğimin herbişeyinin sağlıklı olması. hepimizin öyleYok cnm gec deil ama 22.haftana girecegn zmn verseler daha iyiydi su an 21.haftada olanlar yaptirio bile..aman guzel ciksnda sonuclar erken gec farketmez..
Yaa araynca bulunmuo aramaynca denk gelio.. benm hazrda bir randevum var ama 2 liyi yaptrmadm o yuzden iyi bi hocanin bakmasni istiorm burda kim nasl bakck bilmiorum baska bir devlet hastanesinde iyi bir dr var ama onun nasl randevulari arastrmk lazm bi de ozelde 150 tl ye burdan bi arkadas gitcek ankarali o da..dr nasl gelince soyler msn dedm bakalm kafam karsk..ne güzel valla ankara da yasasaymisim keşkeözel hastaneleri araştırdım en uygun yapan yer 250 tl istiyo. Bi tanıdık var bakalım devlette randevu ayarliycak bana olmazsa.mecbur özele gitcem bende
Kardesm gtti cnm cok memnun kalmsti..ali ipek cok iyi diolar ama bana pahali geldi 300 tl.. devadan vaz mi gectin?kızlarrrr
ayrıntılıya aranızda ankara servet ünsal tıp merkezinde; radyolog ali ipek^e giden varmıııııı ben ondan aldım da randevumu 4 ekime.cuma günüde kontrolum olan hastanede giricem ayrıntılıya sabhta yazmıstım ya bebişimn böbreklerınde genişleme varmıs dıe cumaya kadar nasıl dayanırım bılmıyorum ama dua ıle dualarınız ıle ıns beklıcem daha buyuk sorunlar cıkmaması ümidiyle hepimiz içinnnn inş
o sıkıntı bende de var klozet yok ve oturunca kasıklarım feci batıyo canım cok yanıyo bunun daha ilerisi var napıcaz bılemedımBende 3 ekime randevu aldim ayrintili icin. Ozelden 175 TL. Bizim burda devlette yok bildigim kadariyla.
Ya kizlar bizim is yerinde tuvalet klozet degil. Bugun cok zorlandim. Bol bolda su icmeye calisiyorum. Karnim cok rahatsiz oldu. O kadarda buyuk degil daha sonrasinda ne yapicam ben ya.
Bende 4kilo aldım şimdiye kadar yarın doktora gidicem bakalım ne dicek ben zaten kiloluyumSelam kızlar dün minik Prensesimi gördüüüm 18 haftalık olmuşDoktor kilo değerimin sınırda olduğunu ama zayıf olduğum için önemli olmadığını söyledi.. Toplam 5 kilo aldım ben Sizler kaç kilo aldınız ?
Cmagzim kulaklarimda dondum dr dan. Bana bugunleri gosteren Allah a sukurler olsun.Hayırlı haberlerle gel canım. Heyecan tavandı simdi
Bu arada üçüncü trimestir à 6 7 hafta kalmış ya vay be . Çok güzel düşünüyorum da g3beligimi öğrendiğimde beri 14 hafta g3cmis. Zaman çabuk geçiyor k8zlarr
Ayy ne guzel seyler alinmis. Benim annem hastane cikisi almis simdilik. 3 dusuk olunca bir seyler alma konusunda herkes temkinli davraniyor sanirim. Ama ben dayanamadim siparis verdim. Bir de bebek bakim cantasi alacam. Yoykonun. Lacivert istiyordum ama malesef siyaha kaldik. Converse patik ben de cok severim internette bi ara bayagi arastirdim ablama yalvar yakar nasil oruluyor ogren dedim ama istedigim gibi olmadi. Orup satanlar var ama onlardan almayi dusunuyorum ben de. Dr randevum cok guzel gectihadi yaa doğru okumuştum son günler diye. üzüldüm şimdi iyi indirim vardıbizimde bakmıştı ama bunun için profesor önerdi. adam ta 1 ay sonraya randevu verdi. oldukça heycanlıyım eşimin almanyadan teyzesi geldi. o almış çook tatlı şeyler. converse in ayakkabı bere takımını almış, çorabı ayakkabı gibi yapmışlar yanlarında amblem var çok komik bir de yakın arkadaşım ponponlu cici bir ayakkabı almış ilk bayram hediyesi diye.
doktorun nasıl geçti merak ediyorum
Hiç yormadim ki ben kendimi tatil dönemi idi benim bugün derse başladım dahaGeçmiş olsun cnm fazla yorma kendini suyu artar inş. Stres yapmamak lazım
Havuç suyu çok faydalı diye okumuştum. Bir araştır ve dene istersen canım.Kızlar doktora gittim de suyu az dedi bol su iç istirahat et dediBen zaten öğretmenim bugün başladım daha çalışmaya. Iş harici kalkma yat dedi. Bol su iç dedi de ben zaten 3 lt içiyorum neredeyse 5 lt mi içeceğim anlamadım. korkuyorum ya perşembe ozeldeki doktora gideceğim o ayrıntılı konuşur herhalde.
Ne kadar güzel. Darısı benim başıma bizim de bebek eşimiz aşağıda canım. Özel bir şey yaptın mı bunun için?Cmagzim kulaklarimda dondum dr dan. Bana bugunleri gosteren Allah a sukurler olsun.
Ayy ne guzel seyler alinmis. Benim annem hastane cikisi almis simdilik. 3 dusuk olunca bir seyler alma konusunda herkes temkinli davraniyor sanirim. Ama ben dayanamadim siparis verdim. Bir de bebek bakim cantasi alacam. Yoykonun. Lacivert istiyordum ama malesef siyaha kaldik. Converse patik ben de cok severim internette bi ara bayagi arastirdim ablama yalvar yakar nasil oruluyor ogren dedim ama istedigim gibi olmadi. Orup satanlar var ama onlardan almayi dusunuyorum ben de. Dr randevum cok guzel gectisukurler olsun. Iyi haberler verdi. Sajirim gecen gittigimi detaylidan saymadi dr. 2 saate yakin ultrasonda inceledi. Bebegin esi rahim agzina yakindi daha once gittigimde sukur ki suan o da iyi olmasi gereken yere gelmis. Butun organlarini inceledik. Kime benzedigini ogrenebilir miyiz dedim dr a. O da dudaklari size benziyor burun yapisi babasina gozleri de iri dedi. Babasi bunu sokaga salmaz bence dedi. Derler ki eger bebek anneye benzerse, baba anneyi daha cok seviyor. Yok bebek babaya benzerse anne babayi daha cok seviyor. Neyse ki bizim ortaya karisik olmus. Babaya benzeseydi esim bir de niye beni daha cok sevmiyorsun triplerimi cekecekti
Kesinlikle baston araba al idare edecek puset varsa. Şampuanı ya mustela ya da babe al başka bir şampuan deneme bile.merhaba kızlar detaylı ultrasona girecek epey kişi var bnm 17 ekimde randavum.. perşembe günü ise aşım var gelince diğer tahlillerinide yaparız dedi sağlık ocağındaki ebe..bebeğimin hareketleri artık daha sert olmaya başladı. ama hala aşağıda hissediyorum. genelimiz öyleymiş anladığım kadarıyla...2 gündür aşırı şişlik yaşıyorum ortalama 7 kilo aldım biraz fazla farkındayım..yarıyı geçtik Allahın izniyle.. 4 ay gibi bi süre kaldı.. zaman hızla geçsin istiyorum:)
alışverişe gelince hala çok fazla şey almadım..
1 tane 10 lü hastane çıkışı (bebitof marka)
1 tane 8 li hastane çıkışı kalın ( çınarlüks marka)
3lü müslin bez (almanyadan kardeşim aldı)
1 tane bebitof marka ince battaniye
1 tane uyku arkadaşı
3 tane (6-9 aylık ) (alt üst tisort takım) lwcde indirimde olunca dayanamadım
136 li prima yeni doğan bebek bezi aldım 35 tl inmişti Carrefourda
7 tane uni baby ıslak mendil yeni doğan
4 lü 0-6 ay arası çorap (lwc)
molfix alt açma bezi 10lü paket
avent süt sağma pompoası
tırnak makası
şimdilik bu kadar...
almayı düğündüğüm
2 tane daha yeni doğan 5 li takım
kraft yada chicco marka park yatak
banyo seti şampuan vs( markada kararsızım)
banyo yıkama aparatları
avent marka biberon seti
ateş ölçer
bornoz seti
nevresim takımı
süt saklama poşetleri
göğüs pedi ve kremi
bebek şampuanı
bebek çantası
kundak
( bebek arabası konusunda kararsızım .. kardeşim 2 yaşında oğlu var temiz hiç kullanılmmış puseti var .. zaten yaza kadar pek dışarı çıkamıyacağı için onla idare ediyim diyorum zaten 6 aydan sonra o pusetide değiştirmem lazım araç için.. hiç travel olayına girmeden paston tarzı birşey alsam diyorum..) sizce yanlış mı düşünüyorum.
sizce eksiklerim nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?