2017 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun cnm fazla yorma kendini suyu artar inş. Stres yapmamak lazım

Benimkini 7.haftamda tam kan testini aldiklarnda yazmislar demekki devlette oyle yapiolar..

Evet devlet hastanesi.. gerci arastrdktan sonra uygun ozelde yapanda bulunuo..
sanslisin cnm ozaman hangi il hangi devlet hastanesi orası istanbul daki devlet hastaneleri kendisi yazmayı bırak gidip anlamiyosun çok dolu

sanslisin cnm ozaman hangi il hangi devlet hastanesi orası istanbul daki devlet hastaneleri kendisi yazmayı bırak gidip anlamiyosun çok dolu
Istanbul cok yogunms gerckten herkes oyle dio ankarada farksz ama bazi devlet hastanesi erken diye vermioms ben ankara hastanesine gtmstm ilk haftalarda o zmn yazmislar randevuyu bana..her devlet hastanesinin farkli bi sistemi var sanrm..

Istanbul cok yogunms gerckten herkes oyle dio ankarada farksz ama bazi devlet hastanesi erken diye vermioms ben ankara hastanesine gtmstm ilk haftalarda o zmn yazmislar randevuyu bana..her devlet hastanesinin farkli bi sistemi var sanrm..
ne güzel valla ankara da yasasaymisim keşke özel hastaneleri araştırdım en uygun yapan yer 250 tl istiyo. Bi tanıdık var bakalım devlette randevu ayarliycak bana olmazsa.mecbur özele gitcem bende

ne güzel valla ankara da yasasaymisim keşke özel hastaneleri araştırdım en uygun yapan yer 250 tl istiyo. Bi tanıdık var bakalım devlette randevu ayarliycak bana olmazsa.mecbur özele gitcem bende
Yaa araynca bulunmuo aramaynca denk gelio.. benm hazrda bir randevum var ama 2 liyi yaptrmadm o yuzden iyi bi hocanin bakmasni istiorm burda kim nasl bakck bilmiorum baska bir devlet hastanesinde iyi bir dr var ama onun nasl randevulari arastrmk lazm bi de ozelde 150 tl ye burdan bi arkadas gitcek ankarali o da..dr nasl gelince soyler msn dedm bakalm kafam karsk..

kızlarrrr
ayrıntılıya aranızda ankara servet ünsal tıp merkezinde; radyolog ali ipek^e giden varmıııııı ben ondan aldım da randevumu 4 ekime.cuma günüde kontrolum olan hastanede giricem ayrıntılıya sabhta yazmıstım ya bebişimn böbreklerınde genişleme varmıs dıe cumaya kadar nasıl dayanırım bılmıyorum ama dua ıle dualarınız ıle ıns beklıcem daha buyuk sorunlar cıkmaması ümidiyle hepimiz içinnnn inş

Kardesm gtti cnm cok memnun kalmsti..ali ipek cok iyi diolar ama bana pahali geldi 300 tl.. devadan vaz mi gectin?

Bende 3 ekime randevu aldim ayrintili icin. Ozelden 175 TL. Bizim burda devlette yok bildigim kadariyla.
Ya kizlar bizim is yerinde tuvalet klozet degil. Bugun cok zorlandim. Bol bolda su icmeye calisiyorum. Karnim cok rahatsiz oldu. O kadarda buyuk degil daha sonrasinda ne yapicam ben ya.

deva 2 boyutluymus canım siyah beyaz yani iptal ettim orayı 250 tl miş ali bey.cuma hastanede tek gircem ali beye eşimle gidicem nasip olursa inş

o sıkıntı bende de var klozet yok ve oturunca kasıklarım feci batıyo canım cok yanıyo bunun daha ilerisi var napıcaz bılemedım

Bende 4kilo aldım şimdiye kadar yarın doktora gidicem bakalım ne dicek ben zaten kiloluyum

Cmagzim kulaklarimda dondum dr dan. Bana bugunleri gosteren Allah a sukurler olsun.
Ayy ne guzel seyler alinmis. Benim annem hastane cikisi almis simdilik. 3 dusuk olunca bir seyler alma konusunda herkes temkinli davraniyor sanirim. Ama ben dayanamadim siparis verdim. Bir de bebek bakim cantasi alacam. Yoykonun. Lacivert istiyordum ama malesef siyaha kaldik. Converse patik ben de cok severim internette bi ara bayagi arastirdim ablama yalvar yakar nasil oruluyor ogren dedim ama istedigim gibi olmadi. Orup satanlar var ama onlardan almayi dusunuyorum ben de. Dr randevum cok guzel gectisukurler olsun. Iyi haberler verdi. Sajirim gecen gittigimi detaylidan saymadi dr. 2 saate yakin ultrasonda inceledi. Bebegin esi rahim agzina yakindi daha once gittigimde sukur ki suan o da iyiolmasi gereken yere gelmis. Butun organlarini inceledik. Kime benzedigini ogrenebilir miyiz dedim dr a. O da dudaklari size benziyor burun yapisi babasina gozleri de iri dedi. Babasi bunu sokaga salmaz bence dedi. Derler ki eger bebek anneye benzerse, baba anneyi daha cok seviyor. Yok bebek babaya benzerse anne babayi daha cok seviyor. Neyse ki bizim ortaya karisik olmus. Babaya benzeseydi esim bir de niye beni daha cok sevmiyorsun triplerimi cekecekti

Havuç suyu çok faydalı diye okumuştum. Bir araştır ve dene istersen canım.

Ne kadar güzel. Darısı benim başıma bizim de bebek eşimiz aşağıda canım. Özel bir şey yaptın mı bunun için?

Kesinlikle baston araba al idare edecek puset varsa. Şampuanı ya mustela ya da babe al başka bir şampuan deneme bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…