Off ben hiç su içmiyorum en fazla 1 lt içiyorumdurKızlar doktora gittim de suyu az dedi bol su iç istirahat et dediBen zaten öğretmenim bugün başladım daha çalışmaya. Iş harici kalkma yat dedi. Bol su iç dedi de ben zaten 3 lt içiyorum neredeyse 5 lt mi içeceğim anlamadım. korkuyorum ya perşembe ozeldeki doktora gideceğim o ayrıntılı konuşur herhalde.
Yok canim zaten dr demisti bebek buyudukce yukari cikar diye. Oyle de oldu. Sezeryan falan olmadigim icin daha once yukari cikmasina engel olacak bir sey yok demisti dr. Hamdolsun Allah a simdilik sikintimizi atlattik. Darisi butun anne adaylarinin basina.Ne kadar güzel. Darısı benim başıma bizim de bebek eşimiz aşağıda canım. Özel bir şey yaptın mı bunun için?
Baktım da markette bulamadım havuç yarın biraz daha bakacağım..Havuç suyu çok faydalı diye okumuştum. Bir araştır ve dene istersen canım.
Öğürene kadar içeceğim daha şimdiden 3 lt yaptım bugünOff ben hiç su içmiyorum en fazla 1 lt içiyorumdur
Benim evde de klozet yok asıl ben napcam onu dusunuyomBende 3 ekime randevu aldim ayrintili icin. Ozelden 175 TL. Bizim burda devlette yok bildigim kadariyla.
Ya kizlar bizim is yerinde tuvalet klozet degil. Bugun cok zorlandim. Bol bolda su icmeye calisiyorum. Karnim cok rahatsiz oldu. O kadarda buyuk degil daha sonrasinda ne yapicam ben ya.
Bende cok icemiyordum ama zorluyorum simdi kendimi. Bugun iste 1.5 lt ictim simdi evdede icerim 2 2.5 olur ama iste tuvalet cok zorluyor. Insanin evi gibisi yok ya. Birde ben bir diyetisyenden duymustum saat basi 1 bardak su icin diye kalktiktan sonra yatana kadar. Onu yapmaya calisiyorum. O zaman otomatik 2 litredwn fazla oluyoOff ben hiç su içmiyorum en fazla 1 lt içiyorumdur
Ay Allah yardimcin olsun. Eve zor attim kendimi. Evim evim guzel evim.Benim evde de klozet yok asıl ben napcam onu dusunuyom
Valla bide kira yaptirsam kiradan dusmez ev sahibi duş a kabin i bile dusmedi yaptırmasam herkes zor olur lazım diyo bilmiyom napcamAy Allah yardimcin olsun. Eve zor attim kendimi. Evim evim guzel evim.
Benim ablamın da yoktu evinde onlar yaptırmadılar.. ablamında karnı baya büyüktü ama alıştığım için çok zorlanmadım dedi.. Biraz dene istersen baktın zorlanıyosun mecbur yaptırırsın..Valla bide kira yaptirsam kiradan dusmez ev sahibi duş a kabin i bile dusmedi yaptırmasam herkes zor olur lazım diyo bilmiyom napcam
Hayırlı olsun.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızınıKizlar ben de doktora gittim bugun. Kiz oldugu kesinlesti. Bi oncekinde bana da biraz asagida demisti ama bunda yeri gayet guzel dedi ozel bisey yapmadim bunun icin. Onun disinda 186 grammis o normal mi bilmiyorum aslinda cok farkli yerlerde farkli gramlar vermis. Ve ilk defa cok hateketliydi cikolata yemistim bu kez gitmeden onun etkisi sanirim :) ayrintili icin de 21. Hafta dedi doktorum
Çok şükür canı. .sağ salim kucağına alırsın insallah.Yok canim zaten dr demisti bebek buyudukce yukari cikar diye. Oyle de oldu. Sezeryan falan olmadigim icin daha once yukari cikmasina engel olacak bir sey yok demisti dr. Hamdolsun Allah a simdilik sikintimizi atlattik. Darisi butun anne adaylarinin basina.
Valla bide kira yaptirsam kiradan dusmez ev sahibi duş a kabin i bile dusmedi yaptırmasam herkes zor olur lazım diyo bilmiyom napcam[/QUOTE
Allah yardım etsin canım zor bende fıtık var normal tuvalet kullanamıyorum. Alıştım artık klozete. Alisinca üstesinden gelirsin insallah
Bende sevmiyom canım aynı dediğin gibi dusunuyorum agirlasana kadar devam baktım olmicak dediğin gibi o zaman yaptırırım mecbur ucuz yollu bisey eşimin eniştesi usta zaten ona yaptırırız artık inş gerek kalmaz bakalımBenim ablamın da yoktu evinde onlar yaptırmadılar.. ablamında karnı baya büyüktü ama alıştığım için çok zorlanmadım dedi.. Biraz dene istersen baktın zorlanıyosun mecbur yaptırırsın..ben kendi evimde bile kullanamıyorum klozeti sevmiyorum Şimdilik alaturkaya devam..
İnş canım ya baktım olmuyo yaptırım mecbur idare edicem zorlanana kadarÇok şükür canı. .sağ salim kucağına alırsın insallah.
Nerdesin kız sen :)Merhaba güzel anneler ben geldim yeniden cinsiyetimizi bugüne kadar göstermemiştik bir oğlum var zaten şimdi bide kız geliyor kısmetse bugün çok mutluyuz artık fırsatım oldukça daha sık aranızda olmaya çalışıcam umarım herkes iyidir
alla alla ama havuç yuksek oranda a vitamini içeriyor ve a vitamini de fazla tüketilmemeli hamilelikte. hoş yagda eriyen vitaminlerden galiba suyu zararli olur mu bilmem ama dikkat etmekte fayda var sanki.Havuç suyu çok faydalı diye okumuştum. Bir araştır ve dene istersen canım.
Önce eskişehire gittim ordan ankaraya ordan eskişehir tekrar ankara ardından antalya yine ankara sonra hatay ankara eskişehir en son balıkesirde evimdeyim çoook şükür okullarda açıldı daha da bi yere gidemem heraldeNerdesin kız sen :)
Vuuvvv okurken beynim döndüÖnce eskişehire gittim ordan ankaraya ordan eskişehir tekrar ankara ardından antalya yine ankara sonra hatay ankara eskişehir en son balıkesirde evimdeyim çoook şükür okullarda açıldı daha da bi yere gidemem heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?