2017 Şubat Anneleri

Off ben hiç su içmiyorum en fazla 1 lt içiyorumdur

Ne kadar güzel. Darısı benim başıma bizim de bebek eşimiz aşağıda canım. Özel bir şey yaptın mı bunun için?
Yok canim zaten dr demisti bebek buyudukce yukari cikar diye. Oyle de oldu. Sezeryan falan olmadigim icin daha once yukari cikmasina engel olacak bir sey yok demisti dr. Hamdolsun Allah a simdilik sikintimizi atlattik. Darisi butun anne adaylarinin basina.

Çok şükür bin şükür deneyimli anne olarak bugün hareket hissettim deneyimliler daha erken hissedermiş diyorlar ama kilodanmıdır nedir hissedemedim ve bunu dert edinmeye başlamıştım. Ve hatta her gittiğimizde bağdaş kurma şeklinde olduğundan Allah korusun bacaklarda problemmi varda hep bağdaş şeklinde, buyüzdenmi hissetmiyorum diye ağlama moduna bile girmiştim. Allahım tek isteğim sağlıklı olması ve hayırlısıyla doğması.

Benim evde de klozet yok asıl ben napcam onu dusunuyom

Off ben hiç su içmiyorum en fazla 1 lt içiyorumdur
Bende cok icemiyordum ama zorluyorum simdi kendimi. Bugun iste 1.5 lt ictim simdi evdede icerim 2 2.5 olur ama iste tuvalet cok zorluyor. Insanin evi gibisi yok ya. Birde ben bir diyetisyenden duymustum saat basi 1 bardak su icin diye kalktiktan sonra yatana kadar. Onu yapmaya calisiyorum. O zaman otomatik 2 litredwn fazla oluyo

Valla bide kira yaptirsam kiradan dusmez ev sahibi duş a kabin i bile dusmedi yaptırmasam herkes zor olur lazım diyo bilmiyom napcam
Benim ablamın da yoktu evinde onlar yaptırmadılar.. ablamında karnı baya büyüktü ama alıştığım için çok zorlanmadım dedi.. Biraz dene istersen baktın zorlanıyosun mecbur yaptırırsın.. ben kendi evimde bile kullanamıyorum klozeti sevmiyorum Şimdilik alaturkaya devam..

Kizlar ben de doktora gittim bugun. Kiz oldugu kesinlesti. Bi oncekinde bana da biraz asagida demisti ama bunda yeri gayet guzel dedi ozel bisey yapmadim bunun icin. Onun disinda 186 grammis o normal mi bilmiyorum aslinda cok farkli yerlerde farkli gramlar vermis. Ve ilk defa cok hateketliydi cikolata yemistim bu kez gitmeden onun etkisi sanirim :) ayrintili icin de 21. Hafta dedi doktorum

Hayırlı olsun.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızını gramına takılma bence dr normal dediyse daha kilo hakkında düşünmek için çok erken bence şimdi en hızlı büyüycekleri dönemdeyiz daha çok değişir bu gramlar

Çok şükür canı. .sağ salim kucağına alırsın insallah.

Bende sevmiyom canım aynı dediğin gibi dusunuyorum agirlasana kadar devam baktım olmicak dediğin gibi o zaman yaptırırım mecbur ucuz yollu bisey eşimin eniştesi usta zaten ona yaptırırız artık inş gerek kalmaz bakalım

Nerdesin kız sen :)

Vuuvvv okurken beynim döndü nasıl çektin o yolları o tempoyu niye bi yerde duramadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…