2017 Şubat Anneleri

Vuuvvv okurken beynim döndü nasıl çektin o yolları o tempoyu niye bi yerde duramadin
Vallahi çok zor oldu yeter artık bitsin dedim bi yerde ananem var birinde annem birinde kayınvaldem bide tatil sıkıştırdım araya ama çok zor oldu çok yorulduk

Vallahi çok zor oldu yeter artık bitsin dedim bi yerde ananem var birinde annem birinde kayınvaldem bide tatil sıkıştırdım araya ama çok zor oldu çok yorulduk
Yanı valla iyi bisey olmadan atlatmissin o kadar tempoyu ben bayram da bile gitmedim yolu cekemem diye 2 hafta sonra düğüne gitcem bi daha git gel olmasın diye gitmedim sen iyi dayanmissin

peki carterstan neler aldın? 0-3 ay mı yoksa yeni doğan mı? ben de sipariş vercem bu hafta inşallah.
yaa çok sevindim. o kadar sürüyor muymuş canım? maşallah bebişe haha duymamıştım onu hiç süpermiş gerçekten çok sevindim iyi olmanıza darısı başıma inşallah.

175 çok iyiymiş yahu. ben profesore gidiyorum gerçi belki ondandır. 350 tl dediler ki etrafımdakiler normal diyor buraya göre.

Kızlar meraba bende birkaç gün önce acile gitmek durumunda kaldım kahverengi lekelenmem oldu muayene oldum Dr. Bebeğin eşi biraz önde rahim duvarının orda dedi bir tane proluton iğne vuruldum şuan için bi tehlike yok ama böyle kanamalar bazen erken doğuma yol açabiliyor kontrollerini aksatma dedi , sizde durumlar nasıl ? Benim iki gündür sancım oluyor sırtım da ve karnımda bu arada bir sezeryan'ım var bu 2. Gebeliğim

Belim agriyooo bugun is basladi ve ilk gunden nobetciymisim..okulum 2 binadan olusuyo biri 3 digeri 4 katli ..gun boyu ordan oraya kosturmaktan yoruldum..simdi de yattigim yerden kalkamiyorum ..21. Haftada bi gunluk yorgunlk bu hale getiriyosa ben nasil dogurcam yaaa

1 e basacagima 2 ye basmisimyaklasik 1 saat surdu inceleme. 10 gun sonra tekrar gidecem tekrar detayli bakacak. Benim aldiklarimin hicbiri yenidogan degil malesefonumuzdeki kis giyebilecegi yaza bahara giyebilecegi seyler aldimhepsi cok sekerler. Zaten kaliplar darmis. Subatta dogum yapacagimi ve begendigim kiyafetleri söyledim o da bana hangi aralikta almamin uygun olacagini soyledi. Polar tulum onerdi de ben onu atladim. Cok da uygundu fiyati. Baska siparise artik. Burda bircok eksigini tamamlayan arkadaslar var. Ben de ufaktan alayim bir seyler artik banyo ihtiyaclaridir bezidir biberonudur.

İnşallah sıkıntısız halledersin

Ohhh maşallah size en güzeli bi erkek bi kız sağlıcakla kucağına al inşallah

Bana nedense erken geliyor alisveris icin. Yanlismi dusunuyorum acaba. Isim bile dusunmuyoruz daha. Sadece harketlerine bakip mutlu oluyoruz. Sanirim ben son anda sıkışıp kalicam.

Evet ya ben de inanılmaz bitkin oluyorum dün 4 dersim vardı helak oldum sanki
Daha ilerde ne yaparız bilmiyorum

Bana nedense erken geliyor alisveris icin. Yanlismi dusunuyorum acaba. Isim bile dusunmuyoruz daha. Sadece harketlerine bakip mutlu oluyoruz. Sanirim ben son anda sıkışıp kalicam.

Ben de hiçbir şey almadım daha. Bir kere çarşıya çıkıp alırım diyorum. Ama en son zamana kalırsak çok gezemeyiz kocaman karnımızla

alla alla ama havuç yuksek oranda a vitamini içeriyor ve a vitamini de fazla tüketilmemeli hamilelikte. hoş yagda eriyen vitaminlerden galiba suyu zararli olur mu bilmem ama dikkat etmekte fayda var sanki.
Merhaba dediğin gibi havuçdaki A vitamini yağ içerisinde ortaya çıkıyor.

Aşağıda havuç suyunun hamilelikte faydası ile ilgili birkaç yazı gönderiyorum. Yine de doktora danışmakta ve her şeyde olduğu gibi fazlasından kaçınmakta yarar olabilir.

http://www.hamilelikbelirtileri.co/hamilelikte-havuc-ve-havuc-suyunun-faydalari/

Eklentiler

• Untitled.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar günaydın,
Gece böbrek, bel ağrısından uyuyamadım.
Ders programım içler acısı her gün herkesin 9 da başladığı ders benim her gün farklı saatlerde ve 4 den önce çıkamıyorum bugün 4 saat boşum vardı.
İmzalamadım ben de programı var mı bilginiz ne gibi bir yol izlemem lazım

günaydın kızlar .. bu aralar türk kahvesine dadandım yaa 2 günde bir felan içiyorum.. günde 2 bardakta çay içiyorum.. çok mu sizce. doktorunuz ne dedi. bana 5 aydan sonra içebilirsin kahve demişti.

günaydın kızlar .. bu aralar türk kahvesine dadandım yaa 2 günde bir felan içiyorum.. günde 2 bardakta çay içiyorum.. çok mu sizce. doktorunuz ne dedi. bana 5 aydan sonra içebilirsin kahve demişti.
ben hamile olduğumu öğrendigimden beri çaydan tiksindim ağzıma sürmüyorum kaç aydir kahve de zararlı olduğu için içmiyorum hiç canım da istemiyo zaten doktor a sorma gereği de duymadım bu yüzden

Bemerhaba, bende sezeryanım ve ikinci gelecek insallah, ben 4kere vuruldum iğneyi, plasentam kısmen kapatıyor doğum kanalını ayaklarını uzatıp dinlenmeni tavsiye ederim hiç iş yapmıyorum . Bu arada doktor kesinlikle kocana merhaba bile demeyeceksin dedi Doktoruna sor istersen sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…