Vallahi çok zor oldu yeter artık bitsin dedim bi yerde ananem var birinde annem birinde kayınvaldem bide tatil sıkıştırdım araya ama çok zor oldu çok yoruldukVuuvvv okurken beynim döndünasıl çektin o yolları o tempoyu niye bi yerde duramadin
Yanı valla iyi bisey olmadan atlatmissin o kadar tempoyu ben bayram da bile gitmedim yolu cekemem diye 2 hafta sonra düğüne gitcem bi daha git gel olmasın diye gitmedim sen iyi dayanmissinVallahi çok zor oldu yeter artık bitsin dedim bi yerde ananem var birinde annem birinde kayınvaldem bide tatil sıkıştırdım araya ama çok zor oldu çok yorulduk
peki carterstan neler aldın? 0-3 ay mı yoksa yeni doğan mı? ben de sipariş vercem bu hafta inşallah.Cmagzim kulaklarimda dondum dr dan. Bana bugunleri gosteren Allah a sukurler olsun.
Ayy ne guzel seyler alinmis. Benim annem hastane cikisi almis simdilik. 3 dusuk olunca bir seyler alma konusunda herkes temkinli davraniyor sanirim. Ama ben dayanamadim siparis verdim. Bir de bebek bakim cantasi alacam. Yoykonun. Lacivert istiyordum ama malesef siyaha kaldik. Converse patik ben de cok severim internette bi ara bayagi arastirdim ablama yalvar yakar nasil oruluyor ogren dedim ama istedigim gibi olmadi. Orup satanlar var ama onlardan almayi dusunuyorum ben de. Dr randevum cok guzel gectisukurler olsun. Iyi haberler verdi. Sajirim gecen gittigimi detaylidan saymadi dr. 2 saate yakin ultrasonda inceledi. Bebegin esi rahim agzina yakindi daha once gittigimde sukur ki suan o da iyi olmasi gereken yere gelmis. Butun organlarini inceledik. Kime benzedigini ogrenebilir miyiz dedim dr a. O da dudaklari size benziyor burun yapisi babasina gozleri de iri dedi. Babasi bunu sokaga salmaz bence dedi. Derler ki eger bebek anneye benzerse, baba anneyi daha cok seviyor. Yok bebek babaya benzerse anne babayi daha cok seviyor. Neyse ki bizim ortaya karisik olmus. Babaya benzeseydi esim bir de niye beni daha cok sevmiyorsun triplerimi cekecekti
175 çok iyiymiş yahu. ben profesore gidiyorum gerçi belki ondandır. 350 tl dediler ki etrafımdakiler normal diyor buraya göre.Bende 3 ekime randevu aldim ayrintili icin. Ozelden 175 TL. Bizim burda devlette yok bildigim kadariyla.
Ya kizlar bizim is yerinde tuvalet klozet degil. Bugun cok zorlandim. Bol bolda su icmeye calisiyorum. Karnim cok rahatsiz oldu. O kadarda buyuk degil daha sonrasinda ne yapicam ben ya.
1 e basacagima 2 ye basmisimpeki carterstan neler aldın? 0-3 ay mı yoksa yeni doğan mı? ben de sipariş vercem bu hafta inşallah.
yaa çok sevindim. o kadar sürüyor muymuş canım? maşallah bebişehaha duymamıştım onu hiç süpermiş gerçekten çok sevindim iyi olmanıza darısı başıma inşallah.
İnşallah sıkıntısız halledersinBende sevmiyom canım aynı dediğin gibi dusunuyorum agirlasana kadar devam baktım olmicak dediğin gibi o zaman yaptırırım mecbur ucuz yollu bisey eşimin eniştesi usta zaten ona yaptırırız artık inş gerek kalmaz bakalım
Ohhh maşallah size en güzeli bi erkek bi kızMerhaba güzel anneler ben geldim yeniden cinsiyetimizi bugüne kadar göstermemiştik bir oğlum var zaten şimdi bide kız geliyor kısmetse bugün çok mutluyuz artık fırsatım oldukça daha sık aranızda olmaya çalışıcam umarım herkes iyidir
Gunaydin kizlar.175 çok iyiymiş yahu. ben profesore gidiyorum gerçi belki ondandır. 350 tl dediler ki etrafımdakiler normal diyor buraya göre.
Bana nedense erken geliyor alisveris icin. Yanlismi dusunuyorum acaba. Isim bile dusunmuyoruz daha. Sadece harketlerine bakip mutlu oluyoruz. Sanirim ben son anda sıkışıp kalicam.1 e basacagima 2 ye basmisimyaklasik 1 saat surdu inceleme. 10 gun sonra tekrar gidecem tekrar detayli bakacak. Benim aldiklarimin hicbiri yenidogan degil malesef onumuzdeki kis giyebilecegi yaza bahara giyebilecegi seyler aldim hepsi cok sekerler. Zaten kaliplar darmis. Subatta dogum yapacagimi ve begendigim kiyafetleri söyledim o da bana hangi aralikta almamin uygun olacagini soyledi. Polar tulum onerdi de ben onu atladim. Cok da uygundu fiyati. Baska siparise artik. Burda bircok eksigini tamamlayan arkadaslar var. Ben de ufaktan alayim bir seyler artik banyo ihtiyaclaridir bezidir biberonudur.
Belim agriyooobugun is basladi ve ilk gunden nobetciymisim..okulum 2 binadan olusuyo biri 3 digeri 4 katli ..gun boyu ordan oraya kosturmaktan yoruldum..simdi de yattigim yerden kalkamiyorum ..21. Haftada bi gunluk yorgunlk bu hale getiriyosa ben nasil dogurcam yaaa
Bana nedense erken geliyor alisveris icin. Yanlismi dusunuyorum acaba. Isim bile dusunmuyoruz daha. Sadece harketlerine bakip mutlu oluyoruz. Sanirim ben son anda sıkışıp kalicam.
Merhaba dediğin gibi havuçdaki A vitamini yağ içerisinde ortaya çıkıyor.alla alla ama havuç yuksek oranda a vitamini içeriyor ve a vitamini de fazla tüketilmemeli hamilelikte. hoş yagda eriyen vitaminlerden galiba suyu zararli olur mu bilmem ama dikkat etmekte fayda var sanki.
gunydn canmGÜNAYDIN BAYANLARRR
ben hamile olduğumu öğrendigimden beri çaydan tiksindim ağzıma sürmüyorum kaç aydir kahve de zararlı olduğu için içmiyorum hiç canım da istemiyo zaten doktor a sorma gereği de duymadım bu yüzdengünaydın kızlar .. bu aralar türk kahvesine dadandım yaa 2 günde bir felan içiyorum.. günde 2 bardakta çay içiyorum.. çok mu sizce. doktorunuz ne dedi. bana 5 aydan sonra içebilirsin kahve demişti.
Bemerhaba, bende sezeryanım ve ikinci gelecek insallah, ben 4kere vuruldum iğneyi, plasentam kısmen kapatıyor doğum kanalını ayaklarını uzatıp dinlenmeni tavsiye ederim hiç iş yapmıyorum . Bu arada doktor kesinlikle kocana merhaba bile demeyeceksin dedi Doktoruna sor istersen sen deKızlar meraba bende birkaç gün önce acile gitmek durumunda kaldım kahverengi lekelenmem oldu muayene oldum Dr. Bebeğin eşi biraz önde rahim duvarının orda dedi bir tane proluton iğne vuruldum şuan için bi tehlike yok ama böyle kanamalar bazen erken doğuma yol açabiliyor kontrollerini aksatma dedi , sizde durumlar nasıl ? Benim iki gündür sancım oluyor sırtım da ve karnımda bu arada bir sezeryan'ım var bu 2. Gebeliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?