2017 Şubat Anneleri

herkese günaydın hanımlar. bir sürü sebepten bayram tatili boyunca uzak kaldım. herkesin geçmiş bayramını kutlarım. bebek hazırlıkları başlamış görünüşe göre. ne güzel. bende birkaç parça şey aldım. hastane çıkışı, birkaç yedek alt üst. birde çıngıraklı patikler çıkmış. :) onlardan aldım. inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız kuzuları.

reflü hala bende sıkıntı. ilaç almasam çok kötüyüm. Allahtan dr um sorun yok alabilirsin dedi. herkese hastalıksız, halsizliksiz, zinde sağlıklı bir gün diliyorum... :)

günaydın kızlar. bugün kendimi halsiz hissediiyorum sabah kalktığımda öksürüğüm oluyor gün içerisinde yok.hasta olmam inşallah ya. hava da bir bunaltıcı ki sormayın. sıcak, bulutlu ve kasvetli. o da etkiliyor belki ruh halimi gece de biraz kötü rüya gördüm, şimdi de sol kasığım ve biraz yukarısında hafif ağrı var. iki gün önce de ortalığı toplarken süs eşyasının köşesi karnıma battı allahtan yukarda ama gene de çok korktum zaten hala değince acıyor. doktor kontrolüm de yarın keşke bugün olsaymıştı. bebeğimi merak ediyorum. hareketlerini hissediyorum çok şükür sanki hafta başında göbek deliğine daha yakındı şimdi daha aşağılarda hissediyorum. iş yeri desen ayrı bi sıkıntı. çok depresifim çooooooook.

Bana nedense erken geliyor alisveris icin. Yanlismi dusunuyorum acaba. Isim bile dusunmuyoruz daha. Sadece harketlerine bakip mutlu oluyoruz. Sanirim ben son anda sıkışıp kalicam.
Bende senin gibiyim canim 7 aydan sonra düşünüyorum almayı.oğlumda da öyle yapmistim .alan arkadaslar için de sağlıkla gule gule giydirsinler insallah alisverisi bile insana moral veriyor,mutlu ediyor.ne güzel kiyafetler var oyle insanin ici aciliyor.bu arada bu hamilelegimde gece uyku bolunmeleri erken başladı benim.tuvalete sık cikma da cabasi. soluma yatmaya zorluyorum kendimi ama sanki ağrı oluyor hep sırtüstü uyumak istiyorum.siz de durumlar nasil?

• Ben
Bence bransindan dolayı mat ya. diğer branşlar yapamaz seninkini ondan sana yuklemisler
Bana nedense erken geliyor alisveris icin. Yanlismi dusunuyorum acaba. Isim bile dusunmuyoruz daha. Sadece harketlerine bakip mutlu oluyoruz. Sanirim ben son anda sıkışıp kalicam.
Ayniyim.. Cok erken bencede. Alışveriş 1haftada hallediliyor oda filan değil tabi o zaman alır ama. 7.aya kadarda böyle giderim gibi

kızlar ben bebiş hareketlerıni erken hissedenlerdenim burdada sölemiştim ; ama bugunle beraber 3 gündür hıssetmıyorum ve karnımın içi çok acıyo dün dr a gitmiştim ya çok şükür kalp atışları filan normaldi ama hareket olayı canımı sıkıyo dün sormadım oynar hissederim die ama hala tık yok paşamdan üşüttümmü karnımın içimi dar anlmadımkiiiiiii

ben de sağa yatınca daha rahat ediyorum ama sola zorluyorm aynı senin gibi, zaten benm ağrım sızım bebek hareketi hepsi daha çok sol tarafta oluyor sola yatnca da acıyor sanki...

bugün bnm de karnımın içi acıyo gibi hissediyorum doktora gidince bi soraym bakalım

İyi günler kızlar nasilsiniz. İletileri okudum fakat alıntı yapamadım. Çocuklar hasta oldu tatil dönüşü.
Bebek hareketlerini çok hareketli olduğumuz zamanlarda hissedemeyebiliriz. Belki ondandir.bi arkadaş da yazmış 23 ile 24 .haftaya kadar normal demişti. Aklına kötü bişey getirme.
Öğretmen arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.ben oturarak is yaptığım halde zorlanıyorum. İnşallah idarecileriniz size kolaylik tanır.
Renklergüzeldir canım geçici inşallah yaşadıkların. Hormonlar sonbahar stres bi arada olunca daha da zor oluyor bizim için. Allah yardımcın olsun.
Bu arada turuncu nerelerde ya görünmüyor. Fullialein d3 öyle. Kızlar nerdesiniz hu hu

bende geçenlerde 2-3 gün hissedemedim net bi şekilde. enerji veren şeyler yeyin çerez çikolata vss.

Bence ufak ufak bir seyler almak mantikli. Gerci esim de alma bir seyler diyor ama dayanamiyorum....

bende geçenlerde 2-3 gün hissedemedim net bi şekilde. enerji veren şeyler yeyin çerez çikolata vss.
yıyorum çiklta meyve suyu fılan uzanıyorum soluma, konusuyorum ama yokk alışmısım onun içimdeki kıpırdılarına ve 3 gündür canım acıyo resmen

yıyorum çiklta meyve suyu fılan uzanıyorum soluma, konusuyorum ama yokk alışmısım onun içimdeki kıpırdılarına ve 3 gündür canım acıyo resmen

benimde çok canım sıkılmıştı. ama çok yorulunca oluyormuş. olmadı git doktra için rahat etsin.

ben hamile olduğumu öğrendigimden beri çaydan tiksindim ağzıma sürmüyorum kaç aydir kahve de zararlı olduğu için içmiyorum hiç canım da istemiyo zaten doktor a sorma gereği de duymadım bu yüzden
Ben normalde çayı çok severdim ama bi faydası yok diye hamileliğimde bıraktım çayı da kahveyi de.. bazen kahvaltıda içeyim diyorum bi bardağı bile bitiremiyorum.. normalde 2 bardak için zararı olmaz diyolar ama yine ne kadar az o kadar iyi bence. Bence en iyisini yapmışsın bırakmakla

benimde çok canım sıkılmıştı. ama çok yorulunca oluyormuş. olmadı git doktra için rahat etsin.
içim içimi yiyo aslında ama dün gittim ya nıe yıne geldın derse cunku onlara göre bebek hareketlerıne erken olablır dıolarrr ama daha öncesınde hissettiğim için şimdi zoruma gidiyo böbreklerim filn ağrıyo sanrım bundanda kaynaklanıyo hayr olsun inş senin kaç gün böyle oldu canm

3 gün sürdü hafif bişiler vardı ama hareketlerimi kestiremiyordum ve çok çok nadirdi.daha önce seninde dediğin gibi çok hareketliydi bebişim.. netten baktım arada oluyormuş böyle.

Sol gözüm de arpacık cikiyo galiba şiş batiyo grip olcam sanırım nefesim değişti burnum tıkalı sesim değişmeye başladı çok halsizim grip olmak istemiyom yaaaaaa ama belirtiler o yönde gibi

Aynen bana da ya. Aslında bazen içim gidiyor almak için ama sonra biraz daha buyusun zamam geçsin diyorum bende senin gibi soma kalacam galiba.

Sol gözüm de arpacık cikiyo galiba şiş batiyo grip olcam sanırım nefesim değişti burnum tıkalı sesim değişmeye başladı çok halsizim grip olmak istemiyom yaaaaaa ama belirtiler o yönde gibi
AYYY dikkat et canjm ya geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…