- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
selam kızlar nasılsınız?
Gecmis olsun dikkat et kendine. Ben normalde dolaptan su durek icemem illa ilistiridim. Ama hamilelikte siseyi direk ictim dolaptan. Bir kac gun sesim bogazim burnum kotu oldu. Hemen biraktim suyu ve bol ihlamur ictim limonlu. Kan ilacibida portakal suyunla iciyorum ordanda aldim c vitaminini. Simdi iyiyim com sukur. Sende takviye birseyler ic. Portakal suyu falan ic. Aman dikkat et valla hic cekilmez bu haldeSol gözüm de arpacık cikiyo galiba şiş batiyogrip olcam sanırım nefesim değişti burnum tıkalı sesim değişmeye başladı çok halsizim grip olmak istemiyom yaaaaaa ama belirtiler o yönde gibi
Ama iste bunlar cok guzel. Ama benimki oglanAlışveriş konusunda ben kıyafet almadım. Daha farklı para tutacak şeyler aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaAllah. Kayınvalidem kıyafetlerini düzdü. Bugün dayanamadım ama şu takımı sipariş verdim :) :)
Amin canım Allah razı olsun. Hepimizinki inşaAllah.Ama iste bunlar cok guzel. Ama benimki oglantamam mavileride var ama pembe cok guzel. Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.
inanmayabilirsin ama hala karnım yokselam canım. nasılsın en son göbiş çıkmadı diyordun e artık büyümüştür göbiş:)
KokosssAlışveriş konusunda ben kıyafet almadım. Daha farklı para tutacak şeyler aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaAllah. Kayınvalidem kıyafetlerini düzdü. Bugün dayanamadım ama şu takımı sipariş verdim :) :)
Kokosss
Ayy çok tatlıAlışveriş konusunda ben kıyafet almadım. Daha farklı para tutacak şeyler aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaAllah. Kayınvalidem kıyafetlerini düzdü. Bugün dayanamadım ama şu takımı sipariş verdim :) :)
inanmıyorum:)inanmayabilirsin ama hala karnım yok
Sağol canım ya dışarı fln da çıkmiyorum evde nerden aldım bilmiyom çok keyifsizim inş daha kötü olmam gribim çok ağır olur benimAYYY dikkat et canjm ya geçmiş olsun bol bol dinlenmeye çalış
Bende dolaptan iciyom artık icmicemGecmis olsun dikkat et kendine. Ben normalde dolaptan su durek icemem illa ilistiridim. Ama hamilelikte siseyi direk ictim dolaptan. Bir kac gun sesim bogazim burnum kotu oldu. Hemen biraktim suyu ve bol ihlamur ictim limonlu. Kan ilacibida portakal suyunla iciyorum ordanda aldim c vitaminini. Simdi iyiyim com sukur. Sende takviye birseyler ic. Portakal suyu falan ic. Aman dikkat et valla hic cekilmez bu halde
Benim Prensesimde hep bağdaş kuruyorÇok şükür bin şükür deneyimli anne olarak bugün hareket hissettim deneyimliler daha erken hissedermiş diyorlar ama kilodanmıdır nedir hissedemedim ve bunu dert edinmeye başlamıştım. Ve hatta her gittiğimizde bağdaş kurma şeklinde olduğundan Allah korusun bacaklarda problemmi varda hep bağdaş şeklinde, buyüzdenmi hissetmiyorum diye ağlama moduna bile girmiştim. Allahım tek isteğim sağlıklı olması ve hayırlısıyla doğması.
günaydın kızlar .. bu aralar türk kahvesine dadandım yaa 2 günde bir felan içiyorum.. günde 2 bardakta çay içiyorum.. çok mu sizce. doktorunuz ne dedi. bana 5 aydan sonra içebilirsin kahve demişti.
Benim Prensesimde hep bağdaş kuruyor
Sizinkinin cinsiyeti belli mi ? Genelde bağdaş kuruyorsa kız olurmuşta merak ettim
Bende her gun iciyorum bi tane. Doktor bi tane icebilirsin demisti.Ben de yaaa okulda hergün yapılıyor canım çekiyor napim içiyorumsorcam doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?