2017 Şubat Anneleri

Sol gözüm de arpacık cikiyo galiba şiş batiyo grip olcam sanırım nefesim değişti burnum tıkalı sesim değişmeye başladı çok halsizim grip olmak istemiyom yaaaaaa ama belirtiler o yönde gibi
Gecmis olsun dikkat et kendine. Ben normalde dolaptan su durek icemem illa ilistiridim. Ama hamilelikte siseyi direk ictim dolaptan. Bir kac gun sesim bogazim burnum kotu oldu. Hemen biraktim suyu ve bol ihlamur ictim limonlu. Kan ilacibida portakal suyunla iciyorum ordanda aldim c vitaminini. Simdi iyiyim com sukur. Sende takviye birseyler ic. Portakal suyu falan ic. Aman dikkat et valla hic cekilmez bu halde

Ama iste bunlar cok guzel. Ama benimki oglan tamam mavileride var ama pembe cok guzel. Allah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.

Ayy çok tatlı Güle güle kullansın bebisin

Oğlumu birinci sınıfa bıraktım geldim cok ağlamaklıyım rabbim bütün cocuklarınızı korusun insallah, hareketleri konusında oğlumda böyle vakitlerde kumandayı göbeğime koyardım hareketlerini görürdüm belki sizde de işe yarar

Bende dolaptan iciyom artık icmicem aynen çekilmez benim grip hiç çekilmez olmam olmam olunca da 10 gün fln yatırır beni serumla fln ancak ayaklanirim o yüzden olmiyim

Benim Prensesimde hep bağdaş kuruyor
Sizinkinin cinsiyeti belli mi ? Genelde bağdaş kuruyorsa kız olurmuşta merak ettim

günaydın kızlar .. bu aralar türk kahvesine dadandım yaa 2 günde bir felan içiyorum.. günde 2 bardakta çay içiyorum.. çok mu sizce. doktorunuz ne dedi. bana 5 aydan sonra içebilirsin kahve demişti.

Ben de yaaa okulda hergün yapılıyor canım çekiyor napim içiyorum sorcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…