- 24 Kasım 2015
- 401
- 346
- 23
- 42
Aman Allah korusun. Dikkat et.Bende dolaptan iciyom artık icmicemaynen çekilmez benim grip hiç çekilmez olmam olmam olunca da 10 gün fln yatırır beni serumla fln ancak ayaklanirim o yüzden olmiyim
Ama bende inanmam. Is yerinde ben soylememistim az once bir arkadas noldu senin karnina dedi. Yemegi fazla kacirsim herhalde dedim yok yok oyle degil dedi bende soyledim. Benim anlasiliyor artik.bende zaten kimseyi inandıramıyorum
Alışveriş konusunda ben kıyafet almadım. Daha farklı para tutacak şeyler aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaAllah. Kayınvalidem kıyafetlerini düzdü. Bugün dayanamadım ama şu takımı sipariş verdim :) :)
Bende her gun iciyorum bi tane. Doktor bi tane icebilirsin demisti.
bende bu süslü takımlardan sipariş verdim canım hem tulum seti hem zıbın seti süsletiyorum evin içindeler yaptırıp kullanan ir sürü arkadaşlarım oldu içimde kalmasın bende giydiririm inş:)Ya ama bu çok guzeeeelllnerden istettin canim? Ya ben de alacaktim bundan ama kv giyemez bu kadar parçayı dedi ayakkabı falan var onlar fazla olur dedi. Bir de kışın soğukta üstüne birşeyler giydirilirse gozukmez dedi napsam bilemedim
Oh iyi bari içim rahatladı biraz
Ya ama bu çok guzeeeelllnerden istettin canim? Ya ben de alacaktim bundan ama kv giyemez bu kadar parçayı dedi ayakkabı falan var onlar fazla olur dedi. Bir de kışın soğukta üstüne birşeyler giydirilirse gozukmez dedi napsam bilemedim
Oh iyi bari içim rahatladı biraz
Bende senin gibiyim canim 7 aydan sonra düşünüyorum almayı.oğlumda da öyle yapmistim .alan arkadaslar için de sağlıkla gule gule giydirsinler insallah alisverisi bile insana moral veriyor,mutlu ediyor.ne güzel kiyafetler var oyle insanin ici aciliyor.bu arada bu hamilelegimde gece uyku bolunmeleri erken başladı benim.tuvalete sık cikma da cabasi. soluma yatmaya zorluyorum kendimi ama sanki ağrı oluyor hep sırtüstü uyumak istiyorum.siz de durumlar nasil?
ben de dayanamıyorum cappucino tarzı içiyorum türk kahvesi en azından sağlıklı ya:/ doktor 2 bardağa kadar içebilirsin demişti bana. benimki rahat bu konuda. çayı hiç aramıyorum ama işte canım buzlu kahvelerden çekiyor hep.Ben normalde çayı çok severdim ama bi faydası yok diye hamileliğimde bıraktım çayı da kahveyi de.. bazen kahvaltıda içeyim diyorum bi bardağı bile bitiremiyorum.. normalde 2 bardak için zararı olmaz diyolar ama yine ne kadar az o kadar iyi bence. Bence en iyisini yapmışsın bırakmakla
çook tatlı:) bunlar hastaneden çıkışta falan mı? misafire göstermelik mi ya daAlışveriş konusunda ben kıyafet almadım. Daha farklı para tutacak şeyler aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaAllah. Kayınvalidem kıyafetlerini düzdü. Bugün dayanamadım ama şu takımı sipariş verdim :) :)
Ben çok beğendim. Pijamalar kaliteli ama kalıbı kucuk. Kızım tam ortalama kiloda yaşına göre ona 1 yaş büyük aldimbanuelis usamarkadan alışveriş yapmıştın geldi mi ürünlerin? Kumaşı ince mi Nasıl acaba?
Kışlık mı peki kumaş bikaç tulum almak istiyorumda..evet kalıpları bizim bebelere göre küçükmüş bi beden büyük almak gerek diyor carters kullanıcıları :) kargo ne kadar tuttu onu da sorayım :)Ben çok beğendim. Pijamalar kaliteli ama kalıbı kucuk. Kızım tam ortalama kiloda yaşına göre ona 1 yaş büyük aldim
çook tatlı:) bunlar hastaneden çıkışta falan mı? misafire göstermelik mi ya da
Kışlık değil benim aldıklarım ama evde giydiririm kışın da. Yenidoğan aldıklarım da çok güzel 4lu pazen battaniye aldım ince ama çok kullanışlı. Kargo 10tl tuttu ama çok şey aldım. Hiç pazarlik etmedim aslında diğer sayfalarda 150tl yi geçince kargo ucretsiz oluyor.Kışlık mı peki kumaş bikaç tulum almak istiyorumda..evet kalıpları bizim bebelere göre küçükmüş bi beden büyük almak gerek diyor carters kullanıcıları :) kargo ne kadar tuttu onu da sorayım :)
Selam
Okul başladı 2 gündür koşuşturma hep umarım herkes iyidir. Bayram'ın 2. Gününden sonra bakmadım sanırım. Berbat bir bayramdı kv ile bütün ipleri kopardım. Tatil boyu evde yemek yapılmadığı için sabahları kahvaltı öğleden sonra da çorbacılar sayesinde beslendim. Kocamın akrabaları yine kız mı triplerine girdi. Kv kocamı ve beni, görümcemi gezdirmedik diye s.ktrn gidin burası otel değil diyerek evden kovdu! Ki görümcem evli, eşi gelmesine izin vermezmiş ama soracakmışız. Bana bir sürü hakaret etti; çirkef-terbiyesiz- hayalimdeki gelin değilsin, elalemin gelini annecim seni çok seviyorum diye mektup yazıyor sen yapmıyorsun benim için bittin- senin deden bizden önemli( bu da Bayram'ın ilk günü 90 yaşındaki dedemi ziyaret ettim diye- kendisi hayattaki en değer verdiğim insandır)- size yaptığım aldığım her şey haram olsun- sen bizi oğlumla ayırmaya çalışıyorsun vs bu hakaretlerden birkaçı. Ben ağlamaktan nöbet geçirdim kolum ve bacağım komple uyuştu. Öldüreceksiniz çocuğumu dedim, hahayt çocuk öyle kolay ölmez dedi!
Doktora gittik çok şükür iyi. 222 gr 18 cm olmuş. Bana magnezyum yazdı. 2 gün 2 gece sürekli ağladım eşime de boşanmak istediğimi söyledim. Kabul etmedi. Benim için kv artık bitmiştir ben de ona dökülen hiçbir göz yaşımı helal etmiyorum. Eşim düzelir unutulur diyor ama baskı yaparsan boşanırız dedim açıkça.
Özetle kötü bir tatil geçirdim yazamadım hiç. Okulun yoğun temposu iyi geldi hiç değilse biraz kafam dağılıyor
Yani ne diyecegimi sasirdim.Selam
Okul başladı 2 gündür koşuşturma hep umarım herkes iyidir. Bayram'ın 2. Gününden sonra bakmadım sanırım. Berbat bir bayramdı kv ile bütün ipleri kopardım. Tatil boyu evde yemek yapılmadığı için sabahları kahvaltı öğleden sonra da çorbacılar sayesinde beslendim. Kocamın akrabaları yine kız mı triplerine girdi. Kv kocamı ve beni, görümcemi gezdirmedik diye s.ktrn gidin burası otel değil diyerek evden kovdu! Ki görümcem evli, eşi gelmesine izin vermezmiş ama soracakmışız. Bana bir sürü hakaret etti; çirkef-terbiyesiz- hayalimdeki gelin değilsin, elalemin gelini annecim seni çok seviyorum diye mektup yazıyor sen yapmıyorsun benim için bittin- senin deden bizden önemli( bu da Bayram'ın ilk günü 90 yaşındaki dedemi ziyaret ettim diye- kendisi hayattaki en değer verdiğim insandır)- size yaptığım aldığım her şey haram olsun- sen bizi oğlumla ayırmaya çalışıyorsun vs bu hakaretlerden birkaçı. Ben ağlamaktan nöbet geçirdim kolum ve bacağım komple uyuştu. Öldüreceksiniz çocuğumu dedim, hahayt çocuk öyle kolay ölmez dedi!
Doktora gittik çok şükür iyi. 222 gr 18 cm olmuş. Bana magnezyum yazdı. 2 gün 2 gece sürekli ağladım eşime de boşanmak istediğimi söyledim. Kabul etmedi. Benim için kv artık bitmiştir ben de ona dökülen hiçbir göz yaşımı helal etmiyorum. Eşim düzelir unutulur diyor ama baskı yaparsan boşanırız dedim açıkça.
Özetle kötü bir tatil geçirdim yazamadım hiç. Okulun yoğun temposu iyi geldi hiç değilse biraz kafam dağılıyor
O 4'lü pamuklulardan bende alacağım bitanede kalın alsam yeter herhalde.. İyi beğenmene sevindim zaten geri dönüşleri iyi olacak ki daha bugün siparişlerinin videosunu atmış bi dünya sipariş almışKışlık değil benim aldıklarım ama evde giydiririm kışın da. Yenidoğan aldıklarım da çok güzel 4lu pazen battaniye aldım ince ama çok kullanışlı. Kargo 10tl tuttu ama çok şey aldım. Hiç pazarlik etmedim aslında diğer sayfalarda 150tl yi geçince kargo ucretsiz oluyor.
Selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?