Sarı takımın battaniyelerini aldım. Ben de gördüm videoyu sok oldumO 4'lü pamuklulardan bende alacağım bitanede kalın alsam yeter herhalde.. İyi beğenmene sevindim zaten geri dönüşleri iyi olacak ki daha bugün siparişlerinin videosunu atmış bi dünya sipariş almış
Ne renk aldım battaniyeleri? Grili olanları aşmayı düşünüyorum ben sarılıları da beğendim ama bakalım :)
Ayyyy çok güzel bende istiyorum nerden sipariş verdin bende vereyim ilk bunu almış olayım :))Alışveriş konusunda ben kıyafet almadım. Daha farklı para tutacak şeyler aldım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaAllah. Kayınvalidem kıyafetlerini düzdü. Bugün dayanamadım ama şu takımı sipariş verdim :) :)
Cok geçmiş olsun söyleyecek söz bulamıyorum !!!! Cok sinirlendimSelam
Okul başladı 2 gündür koşuşturma hep umarım herkes iyidir. Bayram'ın 2. Gününden sonra bakmadım sanırım. Berbat bir bayramdı kv ile bütün ipleri kopardım. Tatil boyu evde yemek yapılmadığı için sabahları kahvaltı öğleden sonra da çorbacılar sayesinde beslendim. Kocamın akrabaları yine kız mı triplerine girdi. Kv kocamı ve beni, görümcemi gezdirmedik diye s.ktrn gidin burası otel değil diyerek evden kovdu! Ki görümcem evli, eşi gelmesine izin vermezmiş ama soracakmışız. Bana bir sürü hakaret etti; çirkef-terbiyesiz- hayalimdeki gelin değilsin, elalemin gelini annecim seni çok seviyorum diye mektup yazıyor sen yapmıyorsun benim için bittin- senin deden bizden önemli( bu da Bayram'ın ilk günü 90 yaşındaki dedemi ziyaret ettim diye- kendisi hayattaki en değer verdiğim insandır)- size yaptığım aldığım her şey haram olsun- sen bizi oğlumla ayırmaya çalışıyorsun vs bu hakaretlerden birkaçı. Ben ağlamaktan nöbet geçirdim kolum ve bacağım komple uyuştu. Öldüreceksiniz çocuğumu dedim, hahayt çocuk öyle kolay ölmez dedi!
Doktora gittik çok şükür iyi. 222 gr 18 cm olmuş. Bana magnezyum yazdı. 2 gün 2 gece sürekli ağladım eşime de boşanmak istediğimi söyledim. Kabul etmedi. Benim için kv artık bitmiştir ben de ona dökülen hiçbir göz yaşımı helal etmiyorum. Eşim düzelir unutulur diyor ama baskı yaparsan boşanırız dedim açıkça.
Özetle kötü bir tatil geçirdim yazamadım hiç. Okulun yoğun temposu iyi geldi hiç değilse biraz kafam dağılıyor
Canım sıkma canını dicem ama insan cok takiliyor biliyorum. Benim de guzel gecmedi bayram tatilim bazı skintilar biz de yasadik. Bizi düsünen yoksa madem biz kendimizi dusuncez durum onu gosteriyor. Kalan vaktimiz daha sakin huzurlu gecsin insallah hamileligimizde. Bu arada ben de ilk kez okula gittim bugun. En buyuk sorunum bel agrisiydi. Sonraki gunler daha iyi olur umarim alisirim biraz.Selam
Okul başladı 2 gündür koşuşturma hep umarım herkes iyidir. Bayram'ın 2. Gününden sonra bakmadım sanırım. Berbat bir bayramdı kv ile bütün ipleri kopardım. Tatil boyu evde yemek yapılmadığı için sabahları kahvaltı öğleden sonra da çorbacılar sayesinde beslendim. Kocamın akrabaları yine kız mı triplerine girdi. Kv kocamı ve beni, görümcemi gezdirmedik diye s.ktrn gidin burası otel değil diyerek evden kovdu! Ki görümcem evli, eşi gelmesine izin vermezmiş ama soracakmışız. Bana bir sürü hakaret etti; çirkef-terbiyesiz- hayalimdeki gelin değilsin, elalemin gelini annecim seni çok seviyorum diye mektup yazıyor sen yapmıyorsun benim için bittin- senin deden bizden önemli( bu da Bayram'ın ilk günü 90 yaşındaki dedemi ziyaret ettim diye- kendisi hayattaki en değer verdiğim insandır)- size yaptığım aldığım her şey haram olsun- sen bizi oğlumla ayırmaya çalışıyorsun vs bu hakaretlerden birkaçı. Ben ağlamaktan nöbet geçirdim kolum ve bacağım komple uyuştu. Öldüreceksiniz çocuğumu dedim, hahayt çocuk öyle kolay ölmez dedi!
Doktora gittik çok şükür iyi. 222 gr 18 cm olmuş. Bana magnezyum yazdı. 2 gün 2 gece sürekli ağladım eşime de boşanmak istediğimi söyledim. Kabul etmedi. Benim için kv artık bitmiştir ben de ona dökülen hiçbir göz yaşımı helal etmiyorum. Eşim düzelir unutulur diyor ama baskı yaparsan boşanırız dedim açıkça.
Özetle kötü bir tatil geçirdim yazamadım hiç. Okulun yoğun temposu iyi geldi hiç değilse biraz kafam dağılıyor
Yok canım henüz belli değil. Bağdaş kurduğundan tam görüpte şu diyemediler. Farklı drlarada gittim ama ı ıh. Göstermiyor. Ama ben erkek hissediyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsin kuzular.Benim Prensesimde hep bağdaş kuruyor
Sizinkinin cinsiyeti belli mi ? Genelde bağdaş kuruyorsa kız olurmuşta merak ettim
Canim geçmiş olsun. En azindan esin yanındaymiş. Kendine v3 bebeğine dikkat et. Ayyy çok sinirlendim.Selam
Canım rica etsem musait olunca battaniyenin açık halinin fotoğrafını ekleyebilirmisin.Kışlık değil benim aldıklarım ama evde giydiririm kışın da. Yenidoğan aldıklarım da çok güzel 4lu pazen battaniye aldım ince ama çok kullanışlı. Kargo 10tl tuttu ama çok şey aldım. Hiç pazarlik etmedim aslında diğer sayfalarda 150tl yi geçince kargo ucretsiz oluyor.
Ayyyy çok güzel bende istiyorum nerden sipariş verdin bende vereyim ilk bunu almış olayım :))
Kızlar bugün okula gitmedim 10 da başlayan dersim 4. 45 te bitiyor arada 4 saat boşum vardı.
Sabah bahsetmiştim böbreklerim çok ağrıyor diye açılma olmuş 11 mm kadar devam ederse tel takacaklarmış.
Doktor rapor yerine durum bildirir belgesi verdi rapor yerine geçer mi sizce
Geçmiş olsun canım maşallah okul idareleri çoook anlayışlı hamilelere karşı benimde 9 başlayan dersim 4 saat arka arkaya boş şekilde 7. derste bitiyorKızlar bugün okula gitmedim 10 da başlayan dersim 4. 45 te bitiyor arada 4 saat boşum vardı.
Sabah bahsetmiştim böbreklerim çok ağrıyor diye açılma olmuş 11 mm kadar devam ederse tel takacaklarmış.
canım gerçekten üzüldüm takma kafana demek saçma bence çok iyi olmuş ara ara gerginlik yaşayacağına ipler kocanın yanında kopmuşSelam
Kız uyudu onun odasında da yarın gönderirim artıkCanım rica etsem musait olunca battaniyenin açık halinin fotoğrafını ekleyebilirmisin.
Cnm geçmiş olsun.. Geçer bence ohal döneminde rapor veremiyorlar idaren idare edecek seni mecbur böyle durumlarda. Eşim çok hastaydı hekimimizi de tanıyoruz önceden adam açık açık yasak dedi bu dönemde skntilymusKızlar bugün okula gitmedim 10 da başlayan dersim 4. 45 te bitiyor arada 4 saat boşum vardı.
canım bu sene grip bir tuhaf ve ansızın yakalıyor. geçenlerde eşim oldu hem kusma hem göz iltihabı hem ateş fenaydı inşallah sen hafif atlatırsın çok çok dikkat et kendineSağol canım ya dışarı fln da çıkmiyorum evde nerden aldım bilmiyom çok keyifsizim inş daha kötü olmam gribim çok ağır olur benim
süper bayıldım bende bakacam hatta ilk alışverişim bu olabilir :)Facebook. Samirra tasarım canım. Sayfasında kendi modelleri de var . Ben bu modeli instagramda begendim na yaptırıyorum. Kargo dahil 90 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?