- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
dikkkat et canım kendine bahsettiğin durum bildirir belgesi o gün işe gitmediğin için mazeret diye biliyorum ama yarın yine doktora g,itmelisin. birde bence ara okula sor. ben memurum bizde böyle ama sizde farklı olabilirKızlar bugün okula gitmedim 10 da başlayan dersim 4. 45 te bitiyor arada 4 saat boşum vardı.
Sabah bahsetmiştim böbreklerim çok ağrıyor diye açılma olmuş 11 mm kadar devam ederse tel takacaklarmış.
Doktor rapor yerine durum bildirir belgesi verdi rapor yerine geçer mi sizce
ewet canım bnde okudum ama kurum insiyatıfındeymıs sanırım öyle olursa bızım kurum cok zor uygularrgünaydın kızlar,
sosyal medyadamı yazışıyorsunuz artıknormalde sabah akşam bir sürü konuşmalar olurdu
bu arada hamilelerle alakalı yeni bir yasa çıkmış. sadece devlet memurlarına değil özel sektör içinde geçerliymiş. doğumdan sonra belli bir süre yarı zamanlı çalışıp yarım maaş iş yerinden, yarım maaş devletten diye.. henüz haberin içeriğine bakamadım. sizin bilginiz varmı?
günaydın kızlar,
sosyal medyadamı yazışıyorsunuz artıknormalde sabah akşam bir sürü konuşmalar olurdu
bu arada hamilelerle alakalı yeni bir yasa çıkmış. sadece devlet memurlarına değil özel sektör içinde geçerliymiş. doğumdan sonra belli bir süre yarı zamanlı çalışıp yarım maaş iş yerinden, yarım maaş devletten diye.. henüz haberin içeriğine bakamadım. sizin bilginiz varmı?
Yaptır canım :) Satıcıda baya ilgili.süper bayıldım bende bakacam hatta ilk alışverişim bu olabilir :)
günaydın kızlar,
özel sektör sanmam böyle bir düşünceye sahip olur diye ... elinden gelse doğumdan 1 hafta sonra işe başlatıcak
BENIMDE OYLE 4/5 GUNDUR CANIM CANIMI ACITIYOkızlar benim göbeğimde anormal bir şişlik var ve mide bulantılarım başladı yine doktora gitsemmi acaba çok kötüyüm ya
BENIMDE OYLE 4/5 GUNDUR CANIM CANIMI ACITIYOVE BEBİŞİN HAREKTLERINI HISSETMEME ENGEL OLUYO BEN GTTIM ÜŞÜTMÜŞSÜNÜR GAZDIR DEDİ BANA CANM ,İÇİNİN RAHAT ETMESI İÇİN GİT DERİM AMA
Aynen aynen baya serttt bide karnımızın içi geriliyomus bu dönemde sanrım ondan da kaynaklıymıs kötü şeyler düşünmekten 5 ayda kendımı yedim ben resmenBende aynı durumdayım. Karnıma dokunsam acıyor.
Aynen aynen baya serttt bide karnımızın içi geriliyomus bu dönemde sanrım ondan da kaynaklıymıs kötü şeyler düşünmekten 5 ayda kendımı yedim ben resmenaklıma hep ii şeylr getrmeye çalşıyrm ve nettekı bilgilerde çok canını sıkıyo insanın okumamaya çalışıyrm
bakma bakma bı tane ii bişi yazsa 3 tane moral bozcak şey var rabbime duadan başka kendı elımızde olan şeylerden başka yapacak bişiyimiz yok canımmEvet inan ben de aynı durumdayım. Karnım sertleşiyor ancak uzanırsam gevsiyor. Daha bu ay da inanılmaz bel ağrım var . Ben de netten okuyup moralimi bozdum şimdi bakmamaya çalışıyorum.
bakma bakma bı tane ii bişi yazsa 3 tane moral bozcak şey var rabbime duadan başka kendı elımızde olan şeylerden başka yapacak bişiyimiz yok canımm
Gözünüz aydin.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canimkizlar bizde öğrendik cinsiyetimizi bugün oglumuz oluyorcok sukur sagligi da yerindeymis rabbim saglikli gebelik saglikli dogum nasip etsin insallah hepimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?