- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
aminn insallah hepimizee :)Gözünüz aydin.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canim
Sorma canım ya bir de eğitimci olacaklar doğmamış çocuğun hakkına giriyorlar.Geçmiş olsun canım maşallah okul idareleri çoook anlayışlı hamilelere karşı benimde 9 başlayan dersim 4 saat arka arkaya boş şekilde 7. derste bitiyor
Cnm geçmiş olsun.. Geçer bence ohal döneminde rapor veremiyorlar idaren idare edecek seni mecbur böyle durumlarda. Eşim çok hastaydı hekimimizi de tanıyoruz önceden adam açık açık yasak dedi bu dönemde skntilymus
Sağ ol canım bilgi verdiğin için. Resmi olarak yasak da kalktı aslında. Arada kıvranırken bir ağrım oluyor itiraz edemezler heraldedikkkat et canım kendine bahsettiğin durum bildirir belgesi o gün işe gitmediğin için mazeret diye biliyorum ama yarın yine doktora g,itmelisin. birde bence ara okula sor. ben memurum bizde böyle ama sizde farklı olabilir
bende bu süslü takımlardan sipariş verdim canım hem tulum seti hem zıbın seti süsletiyorum evin içindeler yaptırıp kullanan ir sürü arkadaşlarım oldu içimde kalmasın bende giydiririm inş:)
Ya canım instagramdan baktım ama orada fiyatlar genelde böyle setler için 120-150 tl arasıydı. Facebooktan bu işlerle uğraşan bir bayandan aldım 90 tl ye . Sen model gönderiyorsun o yapıyor. Hastane odası sıcak olur battaniyesine sararız kısmetse :)
daha duyulmaz erken ne demek yaaa; bebişlerimizin nerdeyse bütün organları tamamlandı çok şükür,sen iyimisin ebee ebe deseydinSelam kizlar. Nasilsiniz.
Ben bugun asi oldum. Varmi asi olanlar.
Ama suan gozlerimk acamiyorum o kadar cok uyku hali varki. Asinin boyle bir yan etkisi olabilir mi. Kolumda aagrimaya basladi.
Birde ebeye kalp atislarina bakmiyormusunuz dedim. Daha duyulmaz erken dedi. Sasirdim. Baskasindan kan aliyordu beklemedim tekrar sormak icin ise gec kalicaktim. Ama sinir oldum. Duyulmazmiki 19 haftam bitti
Göz iltihabı micanım bu sene grip bir tuhaf ve ansızın yakalıyor. geçenlerde eşim oldu hem kusma hem göz iltihabı hem ateş fenaydı inşallah sen hafif atlatırsın çok çok dikkat et kendine
Canim ben de dün aşı oldum ve uyku hali bende de oldu birkac saat sonra geçti.Ama bugün de hafif kolumda ağrı var.Kalp atışını biz dinledik yani duyuluyorSelam kizlar. Nasilsiniz.
Ama suan gozlerimk acamiyorum o kadar cok uyku hali varki. Asinin boyle bir yan etkisi olabilir mi. Kolumda aagrimaya basladi.
Birde ebeye kalp atislarina bakmiyormusunuz dedim. Daha duyulmaz erken dedi. Sasirdim. Baskasindan kan aliyordu beklemedim tekrar sormak icin ise gec kalicaktim. Ama sinir oldum. Duyulmazmiki 19 haftam bitti
Canım ben asi olmadım daha ama izlem için geçen hafta gittim 10 gün fln olmuştur kalp atışını gayette iyi duyduk baya da dinletti ebe ne alaka daha duyulmaz demiş kiSelam kizlar. Nasilsiniz.
Evet ya şimdi bile belim ağrıyor benim yaa napariz acabaBugün nobetciyim ben de hem de en ust kattaeşimle ayni yazmışlar nobetimizi de onun gitmedi gerekti tek başıma belim ağrıdı vallahi 40 dakikadır şu 3 hafta bir geçse de nobetten düşsem
ebe biraz baştan savmış sanırım 18. Haftada izlem için gittiğimde dinlenmiştik sağlık ocağındaSelam kizlar. Nasilsiniz.
Yani tam oyle demelikti. Sanirim benim haftami bilmiyor. 3 aylik falan mi saniyor.daha duyulmaz erken ne demek yaaa; bebişlerimizin nerdeyse bütün organları tamamlandı çok şükür,sen iyimisin ebee ebe deseydin
Az cok bilgi sahibiyiz yani duyulmasi gerektigini biliyorum. Sanirim ugrasmak istemedi.Canım ben asi olmadım daha ama izlem için geçen hafta gittim 10 gün fln olmuştur kalp atışını gayette iyi duyduk baya da dinletti ebe ne alaka daha duyulmaz demiş kiMaHlass ilk aşı olanlardan o da dinledi kalp atışını sacmalamis bence ebe böyle insanın aklını neden karıştırırlar anlamiyorum
Iste ebenin isguzarligi.Canim ben de dün aşı oldum ve uyku hali bende de oldu birkac saat sonra geçti.Ama bugün de hafif kolumda ağrı var.Kalp atışını biz dinledik yani duyuluyor
Kesinlikle ugrasmak istemedi. Sinir etti beni. Bide saglikla ilgili bir kurum bu kadar bastan savmasi korkutuyor beni. Insanin basina hersey gelir bunlarla. Acaba diyorum asiyida erken yapmis olmasin. Normalmi 19. Hafta bitti.ebe biraz baştan sarmış sanırım 18. Haftada izlemek için gittiğimde dinlenmiştik sağlıkla ocağındabugün bende aşı için gittim elimizde yok dedi sinir oldum bende
yapan yerler var bizimki illa 20. Hafta gel dedi gittim asi yok yarın gel diyo babamızın şirketi sanki her istedigimde izin alabilicem gıcık şeyKesinlikle ugrasmak istemedi. Sinir etti beni. Bide saglikla ilgili bir kurum bu kadar bastan savmasi korkutuyor beni. Insanin basina hersey gelir bunlarla. Acaba diyorum asiyida erken yapmis olmasin. Normalmi 19. Hafta bitti.
canım sen memurmusun? ben özel sektör çalışanıyım doğum izni 4 ay diye biliyorum.Evet canım. Doğum izni ve 6 aylık ücretsiz izinden sonra isterseniz 2 ay yarım zamanlı çalışıp tam maaş alabiliyorsun. Yarım maaşı şirket, kalan maaşı devlet ödeyecekmiş. Yalnız devletin ödeyeceği tavan rakam var. Onun üstünü ödemiyor. Ben muthemelen bu hakkımı kullanırım diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?