2017 Şubat Anneleri

Mrb kızlar nasılsınız.
Bugün 3 kat merdiven çıktım nefes nefese kaldım çok yoruldum. Bittim resmen.ardından dışarıda isim vardı arabayı uzak bi mesafeye bıraktım yani yürüme mesafesi 10 dk kadar .o yol bitmedi gitti. Dünyayi sirtladim sanki o kadar ki zor geldi. Sizde de oluyor mu yani erken mi acaba. İlk iki gebeligimde hiç oturmadım. Preeklampsi geçmişim var biraz ondan korktum.kontrolüm haftaya acaba öne mi alsam. Kafam karıştı

Merhaba güzel anneler Biz de şimdi kızımızı görüp geldik.Parmagini emiyordu hareketliydi masallah ama ben hala pek hissetmiyorum.Ozellikle benim sag kasik ve karin agrimi sordum rahim buyumesinden dolayı normal dedi doktorumuz sol tarafa yatmami onerdi.2 gun once de saglik ocaginda kan testi yapilmisti sonuçları da kendi doktoruma gösterdim herhangi bi sıkıntı yok dedi.Bugun dortlu tarama testi için de kan verdik.

Bugün nobetciyim ben de hem de en ust katta eşimle ayni yazmışlar nobetimizi de onun gitmedi gerekti tek başıma belim ağrıdı vallahi 40 dakikadır şu 3 hafta bir geçse de nobetten düşsem

Geçmiş olsun canım maşallah okul idareleri çoook anlayışlı hamilelere karşı benimde 9 başlayan dersim 4 saat arka arkaya boş şekilde 7. derste bitiyor
Sorma canım ya bir de eğitimci olacaklar doğmamış çocuğun hakkına giriyorlar.

dikkkat et canım kendine bahsettiğin durum bildirir belgesi o gün işe gitmediğin için mazeret diye biliyorum ama yarın yine doktora g,itmelisin. birde bence ara okula sor. ben memurum bizde böyle ama sizde farklı olabilir
Sağ ol canım bilgi verdiğin için. Resmi olarak yasak da kalktı aslında. Arada kıvranırken bir ağrım oluyor itiraz edemezler heralde

[QUOTE="asuuuman, post: 48128666, member: 255563"
Sağ olun kızlar iki gündürki şiddetli ağrı yok çok şükür arada yine gelse de ağrı. Limon suyu ve sıcak su iyi geliyor başınıza gelirse.
Bu arada bende direnç de vardı hatırlarsınız bebişim 350 gr olmuş 4 gün geriden geliyordu bir güne düşmüş. Bugün özele gidicem tekrardan baktıracağım. Devlette sancıdan kıvranırken bile adamlar şu iyi gelir diye açıklama bile yapmadılar.

merhaba kızlar okiedog marka çanta kullanan var mı. çok hoşuma gitti ama az pahalı sanki. amazon yada ebaydan getirtmeyi düşünüyorum. sizce değer mi? türkiyede 240 tl felan

Eklentiler

• okiedog-urban-trek-bebek-bakim-cantasi-toz-pembe-1.webp
    13 KB · Görüntüleme: 70
Selam kizlar. Nasilsiniz.
Ben bugun asi oldum. Varmi asi olanlar.
Ama suan gozlerimk acamiyorum o kadar cok uyku hali varki. Asinin boyle bir yan etkisi olabilir mi. Kolumda aagrimaya basladi.
Birde ebeye kalp atislarina bakmiyormusunuz dedim. Daha duyulmaz erken dedi. Sasirdim. Baskasindan kan aliyordu beklemedim tekrar sormak icin ise gec kalicaktim. Ama sinir oldum. Duyulmazmiki 19 haftam bitti

bende bu süslü takımlardan sipariş verdim canım hem tulum seti hem zıbın seti süsletiyorum evin içindeler yaptırıp kullanan ir sürü arkadaşlarım oldu içimde kalmasın bende giydiririm inş:)

Aynen içimde kalmasın :) bakayim bir ya o zaman

Baya fark ediyormuş demek facebook vtan bakayim ben de :)

daha duyulmaz erken ne demek yaaa; bebişlerimizin nerdeyse bütün organları tamamlandı çok şükür,sen iyimisin ebee ebe deseydin

canım bu sene grip bir tuhaf ve ansızın yakalıyor. geçenlerde eşim oldu hem kusma hem göz iltihabı hem ateş fenaydı inşallah sen hafif atlatırsın çok çok dikkat et kendine
Göz iltihabı mi bende de var o sol gözüm sisiyo arpacık gibi batiyo inş ilerlemez bakalım

Canim ben de dün aşı oldum ve uyku hali bende de oldu birkac saat sonra geçti.Ama bugün de hafif kolumda ağrı var.Kalp atışını biz dinledik yani duyuluyor

Canım ben asi olmadım daha ama izlem için geçen hafta gittim 10 gün fln olmuştur kalp atışını gayette iyi duyduk baya da dinletti ebe ne alaka daha duyulmaz demiş ki MaHlass ilk aşı olanlardan o da dinledi kalp atışını sacmalamis bence ebe böyle insanın aklını neden karıştırırlar anlamiyorum

ebe biraz baştan savmış sanırım 18. Haftada izlem için gittiğimde dinlenmiştik sağlık ocağında bugün bende aşı için gittim elimizde yok dedi sinir oldum bende

Son düzenleme:
Az cok bilgi sahibiyiz yani duyulmasi gerektigini biliyorum. Sanirim ugrasmak istemedi.

ebe biraz baştan sarmış sanırım 18. Haftada izlemek için gittiğimde dinlenmiştik sağlıkla ocağında bugün bende aşı için gittim elimizde yok dedi sinir oldum bende
Kesinlikle ugrasmak istemedi. Sinir etti beni. Bide saglikla ilgili bir kurum bu kadar bastan savmasi korkutuyor beni. Insanin basina hersey gelir bunlarla. Acaba diyorum asiyida erken yapmis olmasin. Normalmi 19. Hafta bitti.

Kesinlikle ugrasmak istemedi. Sinir etti beni. Bide saglikla ilgili bir kurum bu kadar bastan savmasi korkutuyor beni. Insanin basina hersey gelir bunlarla. Acaba diyorum asiyida erken yapmis olmasin. Normalmi 19. Hafta bitti.
yapan yerler var bizimki illa 20. Hafta gel dedi gittim asi yok yarın gel diyo babamızın şirketi sanki her istedigimde izin alabilicem gıcık şey

canım sen memurmusun? ben özel sektör çalışanıyım doğum izni 4 ay diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…