- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
kizlar bizde öğrendik cinsiyetimizi bugün oglumuz oluyorcok sukur sagligi da yerindeymis rabbim saglikli gebelik saglikli dogum nasip etsin insallah hepimizee
Neyse artik ben asiyi oldum. Internette baktim 3 ay bittikten sonra yapilabilir diyo. Allaha emanetiz artik.yapan yerler var bizimki illa 20. Hafta gel dedi gittim asi yok yarın gel diyo babamızın şirketi sanki her istedigimde izin alabilicem gıcık şey
Ben sadece özel sektör diye biliyorum.. Benim gibi öğretmen olanlara sut iznibile uygulanmıyor bizi bulmaz öyle şeylergünaydın kızlar,
sosyal medyadamı yazışıyorsunuz artıknormalde sabah akşam bir sürü konuşmalar olurdu
bu arada hamilelerle alakalı yeni bir yasa çıkmış. sadece devlet memurlarına değil özel sektör içinde geçerliymiş. doğumdan sonra belli bir süre yarı zamanlı çalışıp yarım maaş iş yerinden, yarım maaş devletten diye.. henüz haberin içeriğine bakamadım. sizin bilginiz varmı?
yarım kilo aldım hiç belli değil kimseyi inandıramıyorum işte hatta bazıları yalan söylüyormuşum gibi davranıyorAma bende inanmam. Is yerinde ben soylememistim az once bir arkadas noldu senin karnina dedi. Yemegi fazla kacirsim herhalde dedim yok yok oyle degil dedi bende soyledim. Benim anlasiliyor artik.
Ama seninde belli olsun artik ikiz birde
Kilo almadinmi
CnmSelam kizlar. Nasilsiniz.
Ben bugun asi oldum. Varmi asi olanlar.
Ama suan gozlerimk acamiyorum o kadar cok uyku hali varki. Asinin boyle bir yan etkisi olabilir mi. Kolumda aagrimaya basladi.
Birde ebeye kalp atislarina bakmiyormusunuz dedim. Daha duyulmaz erken dedi. Sasirdim. Baskasindan kan aliyordu beklemedim tekrar sormak icin ise gec kalicaktim. Ama sinir oldum. Duyulmazmiki 19 haftam bitti
Benim ilk 4 ay kilo kaybım oldu istifra problemim vardı dünyalari yiyen ben günde bir patates haşlama yada bir tabak makarna yiyebiliyordum zaten onlarda çıkıyordu bazen. O sebeple 6 kg verdim sonra bulantim bitti istahim açıldı 12 kg aldim 5.5 ayda kilo alimi hamilelikte cok kolay bir oğlum oldu çok şükürDikkat etmeye çalışıcamİştahımda açıldı.. Ne kadar yemek yesemde daha yemek istiyorum
Bu ay dikkat edicem inşallah 1 kilodan fazla Almam.. Rabbim bebişinizii size bağışlasın
Kaç kilo almıştınız gebeliğinizde birde bebişimiz prenses mi prens mi
Yok canım bende özel sektör çalışanıyım. 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin hakkımız var. 4 ayıda 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası şeklinde kullanabiliyoruz. İnşaAllah son ana kadar rahatlıkla çalışabiliriz.canım sen memurmusun? ben özel sektör çalışanıyım doğum izni 4 ay diye biliyorum.
Ben sadece özel sektör diye biliyorum.. Benim gibi öğretmen olanlara sut iznibile uygulanmıyor bizi bulmaz öyle şeyler
Yok canım bende özel sektör çalışanıyım. 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin hakkımız var. 4 ayıda 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası şeklinde kullanabiliyoruz. İnşaAllah son ana kadar rahatlıkla çalışabiliriz.
Ya kizlar ben gyno ferro sanol iciyorum. Saglik ocaginda sabah kan tahlilide yaptilar. ebe sormustu kan ilaci iciyorum demistim. Tahlil sonuclarini esim almaya gitti onada sormus ilac iciyormu diye. Esimde sagolsun biraktigim folik asitleri hatirlayarak icmiyor birakti sanirim demis. Oda decavit vermis. Bu ilaclarin ikiside icilirmi yada icen varmi. Bu arada kan degerim yukselmis aile hekimi normal demis. Bu ebe beni sinir etti iyice. Hic guvenim kalmadi kadina. Degistrme hakkimiz varmi acaba.
Canım ben de 6 ay ücretsiz izin kullanamam. Ama kullanmak istersen bu senin yasal hakkın engel olamazlar. Ama ücretsiz izinden sonra işveren işten çıkartabiliyor.bizde sadece 4 ay verilir.. güyya kurumsal bir otomotiv bayisiyiz... inş. 6 ayıda kullanırsın canım..
Benim kendi doktorum vermedi zaten. Aile hekimide vermemis. Ebe kendisi vermis. Her is bitti sanki bi tek ilac kaldi. Uyuz kadin.Evet canım dilekceyle degistiriliyordu. Ben daha önce degistirmistim. Benim eski doktor da decavit yazardi mutlaka. Aylarca kullandim. Sonra doktor degistirdim o gerek yok deyince biraktim.
ya banada 18 haftada yapti asiyi dedim ben 20 haftadan sonra yapiliyomus ben daha 18.haftadayim dedim oda 16.haftada bile yapiliyo dedi. valla hangisi dogru anlayamadim intrnetn baktim 4uncu ayda baslaniliyomus ama kimi sayfada 20yaziyo icime kurt dustu dahada gitmedim dr. 29 randevum var ama bebegimide hissediyorum allaha sukur kipir kipir.Kızlar ben de gittim az önce sağlık ocağına. Kaydımı yaptı tansiyonumu ölçtü o kadar. Ben söylemedim kalp atışını dinliyor musunuz diye. Bana bakan ebe yoktu başkası diye uğraşmayim dedim evime geldim. Ararız biz sizi birşey olursa dedi. Tetanoz aşısı için de 20. Hafta bitiminde dedi. Doktoruma soracağım haftaya kontrolüm var zaten.
ya banada 18 haftada yapti asiyi dedim ben 20 haftadan sonra yapiliyomus ben daha 18.haftadayim dedim oda 16.haftada bile yapiliyo dedi. valla hangisi dogru anlayamadim intrnetn baktim 4uncu ayda baslaniliyomus ama kimi sayfada 20yaziyo icime kurt dustu dahada gitmedim dr. 29 randevum var ama bebegimide hissediyorum allaha sukur kipir kipir.
bende kan ilaci kullaniyorum ama banada yazdi devit3 almadim kullanmiyorum kullandigim tekset ferrumfox magnorm fazla ilaclarada karsiyimYa kizlar ben gyno ferro sanol iciyorum. Saglik ocaginda sabah kan tahlilide yaptilar. ebe sormustu kan ilaci iciyorum demistim. Tahlil sonuclarini esim almaya gitti onada sormus ilac iciyormu diye. Esimde sagolsun biraktigim folik asitleri hatirlayarak icmiyor birakti sanirim demis. Oda decavit vermis. Bu ilaclarin ikiside icilirmi yada icen varmi. Bu arada kan degerim yukselmis aile hekimi normal demis. Bu ebe beni sinir etti iyice. Hic guvenim kalmadi kadina. Degistrme hakkimiz varmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?