2017 Şubat Anneleri

Ben de dün oldum aşı.Gecmis de bir kere daha olmuştum tetanoz aşısı bu 2. Doz olmuş oldu 3. Doz ise doğumdan sonra mart ayin da olacak.4. Ayda yapılabiliyormuş.Bugun doktoruma da söyledim yani bir sorun olmuyor.

Ben de dün oldum aşı.Gecmis de bir kere daha olmuştum tetanoz aşısı bu 2. Doz olmuş oldu 3. Doz ise doğumdan sonra mart ayin da olacak.4. Ayda yapılabiliyormuş.Bugun doktoruma da söyledim yani bir sorun olmuyor.
bende aordum hatta uyardim hemsireyi 18. haftamdaym 20 haftada yapiliyomus diye oda dedi 16. hafatada baslaniyo. nebilim burda herkez daha yeni oluyo icimde kuruntu yaptim bu sefer

bende aordum hatta uyardim hemsireyi 18. haftamdaym 20 haftada yapiliyomus diye oda dedi 16. hafatada baslaniyo. nebilim burda herkez daha yeni oluyo icimde kuruntu yaptim bu sefer
Yok sorun olmaz.Benim ablamda bu haftalarda olmuştu aşısını.Zaten onlar da biliyor haftamizi.bugün doktor kontrolüm vardı yine de söyledim aşı olduğumu bi sorun olmuyor.İcin rahat olsun kızım da kıpır kıpırdı maşallah :)

Merhaba hamisler,ben de asinin ilk dozunu 19+1 de olucam Yrn yani ..asi ateş ve agri yapiyormus dogrumu??

masllah tizlarimiza benmde bugun yerinde durmuyodu dungece cok rahatsiz etti ama beni sag kasigima toplanmis sanki kafasi cikmis gibiydi canimi acitti gerilde baya kasigim uykudan uyandim resmen takla atamayami calisi beceremedimi ne

Canım sağlık ocağına direk gidip mi kaydoldun yoksa daha önce toplum sağlığı merkezine gidip kaydolmuş muydun ? Bende ikamet değiştirdim de onu halletmem lazım yarın. O yüzden merak ettim

Benim kendi doktorum vermedi zaten. Aile hekimide vermemis. Ebe kendisi vermis. Her is bitti sanki bi tek ilac kaldi. Uyuz kadin.

Hiç söyleme kimisi ilaç yazma manyağı olmuş resmen...

Maşallah canım allah esirgesin. Uygulamalar farkliymis demek ki...

Göz iltihabı mi bende de var o sol gözüm sisiyo arpacık gibi batiyo inş ilerlemez bakalım
Valla 1 haftadır damla kullanıyor hala tam gecmedi sende dikkat et sabah demlediğin çayi pamuk ile gözüne koy o iyi geliuor gözlerini dinlendirir hem

Canım sağlık ocağına direk gidip mi kaydoldun yoksa daha önce toplum sağlığı merkezine gidip kaydolmuş muydun ? Bende ikamet değiştirdim de onu halletmem lazım yarın. O yüzden merak ettim

Ben direk gittim canım. Daha önceden de aynı sağlık ocağına gidiyordum. Sadece hamile kaydı oluşturdular. Ilk defa gideceksen tam bilmiyorum ama toplum sağlığı merkezi falan görmedim bizim buralarda hiç daha önce...

Ben direk sağlık ocağına gitmistim izmitten geldiğim için hala kaydim orda gorunuyodu misafir olarak gorunuyodum burdan istek yaptılar toplum sağlık merkezi ne ki

Kızlar bende iki gündür çok kötüydüm dün çok yorulmuştum ve sinirlenmistim önceki günde malesef misafirlikte üşüyerek uyudum sancıya iki gün sonunda dayanamadım bugün is çıkışı hastaneye gittim bebeğim 20+4 çıktı 9 gün ileri ama aşağıdaymış baya o yüzden sancı veriyormuş ilaç falan vermedi sizde bunu yaşayan varmı

Herkes uzan ayağını ve kalcani havada tutucak şekilde koltuğun üzerine koy karnını yavaş yavaş yukarı it diyor bazısı kahve bazısı elma bazısı ise sarımsak koy falan ddi umursamadım ne ise yarar ki

Ben direk sağlık ocağına gitmistim izmitten geldiğim için hala kaydim orda gorunuyodu misafir olarak gorunuyodum burdan istek yaptılar toplum sağlık merkezi ne ki
Ben istanbulda pendikte öyle yaptım önce toplum sağlığı merkezine gittik ikamet ile orada bizi en yakın boş mahallenin sağlık ocağına kaydettiler direk kendi mahallem bile olmadı yani. Her yerde farklı mı oluyor acaba? Şimdi de Sakarya ya taşındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…