ama genelde herkeze yapiyolar hatta 6. ayindami ne bi doz daha yaoiyolar diye biliyorum. onemli diye duymusstum. iste benmde simdi tek korkum 18. haftamda yapti acaba bebege zarar verirmiBeni de 20 den sonra cagirdilar ama olsam mı bilemiyorum.
Canım magnormdan memnun musun tadı nasilbende kan ilaci kullaniyorum ama banada yazdi devit3 almadim kullanmiyorum kullandigim tekset ferrumfox magnorm fazla ilaclarada karsiyim
Ben de dün oldum aşı.Gecmis de bir kere daha olmuştum tetanoz aşısı bu 2. Doz olmuş oldu 3. Doz ise doğumdan sonra mart ayin da olacak.4. Ayda yapılabiliyormuş.Bugun doktoruma da söyledim yani bir sorun olmuyor.ya banada 18 haftada yapti asiyi dedim ben 20 haftadan sonra yapiliyomus ben daha 18.haftadayim dedim oda 16.hafbile yapiliyo dedi. valla hangisi dogru anlayamadim intrnetn baktim 4uncu ayda baslaniliyomus ama kimi sayfada 20yaziyo icime kurt dustu dahada gitmedim dr. 29 randevum var ama bebegimide hissediyorum allaha sukur kipir kipir.
tadini hic begenmiyorum ama hizli hizli icmeye calisiyorum muhakkak ayri bi bardak su icmeliyim yanina yoks midem bulaniyo tadindanCanım magnormdan memnun musun tadı nasil
bende aordum hatta uyardim hemsireyi 18. haftamdaym 20 haftada yapiliyomus diye oda dedi 16. hafatada baslaniyo. nebilim burda herkez daha yeni oluyo icimde kuruntu yaptim bu seferBen de dün oldum aşı.Gecmis de bir kere daha olmuştum tetanoz aşısı bu 2. Doz olmuş oldu 3. Doz ise doğumdan sonra mart ayin da olacak.4. Ayda yapılabiliyormuş.Bugun doktoruma da söyledim yani bir sorun olmuyor.
Yok sorun olmaz.Benim ablamda bu haftalarda olmuştu aşısını.Zaten onlar da biliyor haftamizi.bugün doktor kontrolüm vardı yine de söyledim aşı olduğumu bi sorun olmuyor.İcin rahat olsunbende aordum hatta uyardim hemsireyi 18. haftamdaym 20 haftada yapiliyomus diye oda dedi 16. hafatada baslaniyo. nebilim burda herkez daha yeni oluyo icimde kuruntu yaptim bu sefer
Ben de ateş olmadi.Birkac saat uyku hali oldu bugün sabah hafif ağrı vardı ama şimdi birşey yok.Merhaba hamisler,ben de asinin ilk dozunu 19+1 de olucam Yrn yani ..asi ateş ve agri yapiyormus dogrumu??
Yok sorun olmaz.Benim ablamda bu haftalarda olmuştu aşısını.Zaten onlar da biliyor haftamizi.bugün doktor kontrolüm vardı yine de söyledim aşı olduğumu bi sorun olmuyor.İcin rahat olsunkızım da kıpır kıpırdı maşallah :)
sol kolum cok agridi uc gun boyunca ve sisti ama ates fln olmadi sadece kolum ustune ne yata biliyodum nede dokunabiliyodumMerhaba hamisler,ben de asinin ilk dozunu 19+1 de olucam Yrn yani ..asi ateş ve agri yapiyormus dogrumu??
Canım sağlık ocağına direk gidip mi kaydoldun yoksa daha önce toplum sağlığı merkezine gidip kaydolmuş muydun ? Bende ikamet değiştirdim de onu halletmem lazım yarın. O yüzden merak ettimKızlar ben de gittim az önce sağlık ocağına. Kaydımı yaptı tansiyonumu ölçtü o kadar. Ben söylemedim kalp atışını dinliyor musunuz diye. Bana bakan ebe yoktu başkası diye uğraşmayim dedim evime geldim. Ararız biz sizi birşey olursa dedi. Tetanoz aşısı için de 20. Hafta bitiminde dedi. Doktoruma soracağım haftaya kontrolüm var zaten.
Benim kendi doktorum vermedi zaten. Aile hekimide vermemis. Ebe kendisi vermis. Her is bitti sanki bi tek ilac kaldi. Uyuz kadin.
ya banada 18 haftada yapti asiyi dedim ben 20 haftadan sonra yapiliyomus ben daha 18.haftadayim dedim oda 16.haftada bile yapiliyo dedi. valla hangisi dogru anlayamadim intrnetn baktim 4uncu ayda baslaniliyomus ama kimi sayfada 20yaziyo icime kurt dustu dahada gitmedim dr. 29 randevum var ama bebegimide hissediyorum allaha sukur kipir kipir.
Valla 1 haftadır damla kullanıyor hala tam gecmedi sende dikkat et sabah demlediğin çayi pamuk ile gözüne koy o iyi geliuor gözlerini dinlendirir hemGöz iltihabı mibende de var o sol gözüm sisiyo arpacık gibi batiyo inş ilerlemez bakalım
Canım sağlık ocağına direk gidip mi kaydoldun yoksa daha önce toplum sağlığı merkezine gidip kaydolmuş muydun ? Bende ikamet değiştirdim de onu halletmem lazım yarın. O yüzden merak ettim
Ben direk sağlık ocağına gitmistim izmitten geldiğim için hala kaydim orda gorunuyodu misafir olarak gorunuyodum burdan istek yaptılar toplum sağlık merkezi ne kiCanım sağlık ocağına direk gidip mi kaydoldun yoksa daha önce toplum sağlığı merkezine gidip kaydolmuş muydun ? Bende ikamet değiştirdim de onu halletmem lazım yarın. O yüzden merak ettim
Eşim de diyodu çay i deniyimValla 1 haftadır damla kullanıyor hala tam gecmedi sende dikkat et sabah demlediğin çayi pamuk ile gözüne koy o iyi geliuor gözlerini dinlendirir hem
Ben istanbulda pendikte öyle yaptım önce toplum sağlığı merkezine gittik ikamet ile orada bizi en yakın boş mahallenin sağlık ocağına kaydettiler direk kendi mahallem bile olmadı yani. Her yerde farklı mı oluyor acaba? Şimdi de Sakarya ya taşındım.Ben direk sağlık ocağına gitmistim izmitten geldiğim için hala kaydim orda gorunuyodu misafir olarak gorunuyodum burdan istek yaptılar toplum sağlık merkezi ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?