- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 41
Merhaba kizlar bende dün medikalpark hastanesinde detaylı usg yaptırdım. Beni resmen deli ettiler haftalar öncesinden eşime randevu aldirdim ilk önce randevu görünmüyor dediler sonra bize ilk verdikleri fiyattan daha yüksek fiyat verdiler resmen 1 saat ugrastik en son mudure çıktık sorunu oyle cozduler resmen aglayacaktim bu saatten sonra baska yerden randevu bulamam diye.neyse ki kizimi gordukten sonra herseyi unuttum gayet sağlıkli kilosu boyu organları tek sorun plasentanin aşağıda rahime yakin olması ama rahimi kapatmiyor. Yinede takip altina alacak doktorum.eger yukari cikmazsa normal dogum yapma sansim olmayacak ayrica erken dogum tehlikesi yasayabilir misim.kendimi yormami stresten uzak durmami ve kocamdan uzak durmam gerektiğini söyledi. Cok korkuyorum 4 ay bir haftam kaldı zaman geçmek bilmiyor
Selam :)
Çalışanlar olarak bir haftayı bitirdik hepimize geçmiş olsun. Okul saatleri lise olunca çok uzun geldi bana ve bu hafta beni çok yordu. Okuldan gelince de yemek derdi var. Ev leş gibi hafta sonu eşimle temizlik yapacağız. Bütün hafta yerdeki saçları görmezden geldim. 2 kişi evi bu kadar batırıyorsak çocuk olunca ne yapacağız bilmem. Boş günüm de yok. Bugün sadece 2 ders var 12:20 ve 14:10 arası. Ben de fırsattan istifade sağlık ocağına gittim tiroidler için kan verdim hem de diğer kan değerlerine bakılsın dedim.
Bu arada okulda 19 haftalık bi hamile daha var ama hiç göbeği falan yok öküz gibi mi olucam ben diye panik yapıyorum. Ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar?
Salliala sen de kız annesi oluyormuşsun tebrikler canm. Sen göreve başlamanı hangi tarihte yaptın? Kırtasiye maaş ve yolluk yattı mı? Benim bugün maaş yattı diğerleri hala yok.
TuRuNCu yeni okudum canm. Valla sonuna kadar haklısın. Eşin de seni desteklemiş ne güzel. Dediğin gibi 70 yaşında adam, kalacağı kadar kalıp yordular seni hamile hamile daha ne kadar kalacakmış ve gereği neymiş acaba?! Küserse küssün valla, millet kırılmasın diye kendimizden ödün vere vere bir hal olduk.
kanzı birkaç kişiden çok sağlam değil diye duydum aldım
Neyse artık elimdeki kağıtla alabilir mişim bi daha ki randevuyu ayrıntılı için Dr a gorunmeme gerek kalmicak
güzelmiş canım.. ben araba almıcam şimdilik..
kanzı birkaç kişiden çok sağlam değil diye duydum aldım
ben de bakınıyorum. işte ben son 2 ay yapıcam alışverişleri şimdiden karar verebilirsem zaman kaybetmemiş olurum diye fikir ediniyorum.
ben de taşıması kolay olan birşey bakıcam çünkü gündüzleri eşim işte bana bir faydası yok. ben okuldan gelince havalar el verdikçe çıkarırım gezmeye. o yüzden de kendimi düşünüyorum :)Aynen bende bakınıyorum. marka olarak hem uygun hemde kaliteli sanırım şuan aklımda kraft marka var. arkadaşım prego almış. fiyatıda epeyce vardı ama sitedeki bi arkadaşı kraft marka kullanıyor açıp kapaması kolay hafif onu değerlendir dedi bana.
Ayrıntılı için goruntuleme yerine git dedi kağıt yazdı işte orda ki adama sordum tekrar kadın doğum a randevu mu almam lazım diye yok bununla gelmen yeterli dediNe kağıdı canım son randevuya gittiğinde doktor mu verdi
Bende hep açımben burdayım.... karnım açççç ne yiycemi bilmiyorummmmm canım birşey istiyo ama istemiyomuş gibiiii
Bende oyleyim çok şişmeye başladımSelam :)
Çalışanlar olarak bir haftayı bitirdik hepimize geçmiş olsun. Okul saatleri lise olunca çok uzun geldi bana ve bu hafta beni çok yordu. Okuldan gelince de yemek derdi var. Ev leş gibi hafta sonu eşimle temizlik yapacağız. Bütün hafta yerdeki saçları görmezden geldim. 2 kişi evi bu kadar batırıyorsak çocuk olunca ne yapacağız bilmem. Boş günüm de yok. Bugün sadece 2 ders var 12:20 ve 14:10 arası. Ben de fırsattan istifade sağlık ocağına gittim tiroidler için kan verdim hem de diğer kan değerlerine bakılsın dedim.
Bu arada okulda 19 haftalık bi hamile daha var ama hiç göbeği falan yok öküz gibi mi olucam ben diye panik yapıyorum. Ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar?
Salliala sen de kız annesi oluyormuşsun tebrikler canm. Sen göreve başlamanı hangi tarihte yaptın? Kırtasiye maaş ve yolluk yattı mı? Benim bugün maaş yattı diğerleri hala yok.
TuRuNCu yeni okudum canm. Valla sonuna kadar haklısın. Eşin de seni desteklemiş ne güzel. Dediğin gibi 70 yaşında adam, kalacağı kadar kalıp yordular seni hamile hamile daha ne kadar kalacakmış ve gereği neymiş acaba?! Küserse küssün valla, millet kırılmasın diye kendimizden ödün vere vere bir hal olduk.
İyiymis ama kullanışı nasil ki ama fiyatı görüntüsü guzelmis bende çok pahalı bisey istemiyom
3kisi gelip sadece onları mi yapacakmis? Ben o işi geçen hafta hallettm ve bitkin dustm 120liraya tüm gün tek kişi aliorm 15 gune bir hep alcam valla hem çalış hem Temzlk zor iş. Duvarlari bile sildirdm senelik büyük temizlik oldu baİdolaplar kaldı tabi yetişmesi bnde yaptm kadincagizla çok yorulduk. Eşim bile aksama kadr oturmadı yaptı birşeyler ev 4+1 marasta geniş evler uzun sürüyor baya.. Kolay gelsin sizlere ama çok pahaliysa sizinkiayyy ben de temizlikçi çağırayım diye düşünüyodum. Bi arkadaşım alıyodu senede 2 3 kere 3 kişi gelip temizliyomuş evi. ama dolap içlerine karışmıyomuş mutfak dolabını gardırobu falan içini silmiyomuş. Benimde kapıları camları kaynanam silmişti zatenaman dedim evi silip süpürsün diye 250 lira vermeyeyim sonra kendim hallettim koltukları halıları yıkamacı halletti.. bi gardırobum kaldı onu da eşime devredersem ben de rahatlıycam inşallah.. daha önce hiç temizlikçi almamıştım o yüzden kararsız kaldım.. ama doğuma kadar da alayım diyorum. siz memnun kalıyo musunuz?
Beyefendi durumu bildiği halde sabah annecigiyle ilgilenmekte meşguldü sinir olup okula gittm Dr a gidesmm gelmedi çok kötüydü. kizimda tamamen iyileşti iyi düşünüyorum inş bisey olmamistr tesekkur edermçok geçmiş olsun.. İnşallah bir şey olmamıştır bebeğine sen kötü düşünme ama ben ce de doktoruna kesin danış için rahat etsin. öbür türlü hep aklında bir şey kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?