- 27 Temmuz 2016
- 177
- 165
- 33
- 40
Bnmki başında dikilip tarif etmezsem temiz yapmıyor.. Bol bol calissinlar iyi yapmışsın :)Dolap içlerini eşime pasladım. Yarın halledecek :)
Kızının ki ateş sonrası döküntü olabilir benim yeğenler de de yaşıyoruz onu bi sure yüksek ateş olunca sonra döküntü yasiyolar inş iyi düşün iyi olsun o da melek karnından ki meleğe bisey olmaz inş abla melek kardeş meleği korurBeyefendi durumu bildiği halde sabah annecigiyle ilgilenmekte meşguldü sinir olup okula gittm Dr a gidesmm gelmedi çok kötüydü. kizimda tamamen iyileşti iyi düşünüyorum inş bisey olmamistr tesekkur ederm
Merhaba kizlar bende dün medikalpark hastanesinde detaylı usg yaptırdım. Beni resmen deli ettiler haftalar öncesinden eşime randevu aldirdim ilk önce randevu görünmüyor dediler sonra bize ilk verdikleri fiyattan daha yüksek fiyat verdiler resmen 1 saat ugrastik en son mudure çıktık sorunu oyle cozduler resmen aglayacaktim bu saatten sonra baska yerden randevu bulamam diye.neyse ki kizimi gordukten sonra herseyi unuttum gayet sağlıkli kilosu boyu organları tek sorun plasentanin aşağıda rahime yakin olması ama rahimi kapatmiyor. Yinede takip altina alacak doktorum.eger yukari cikmazsa normal dogum yapma sansim olmayacak ayrica erken dogum tehlikesi yasayabilir misim.kendimi yormami stresten uzak durmami ve kocamdan uzak durmam gerektiğini söyledi. Cok korkuyorum 4 ay bir haftam kaldı zaman geçmek bilmiyor
Genelde bu tarz şeylerde iliski yasağı koyuyolar benim kasilmam var onda bile iliski yasaktı sonra serbest dedi geçen aksam agrim oldu gittim yine iliski yok dedi temkinli davran sen yine de istersenSlm dr bayramdan once gittigimde bebegin esinin assgida oldugunu agir kaldirip itmememem konusunda uyarmisti iliski konusund hicbisey demedi saglik ocagina kan vermek icin cagirmislardi ebeye soyledim iliski yasak dedi kafam karisti 1 ekimde kontrolum var o zaman sorucam
Olmaz mı bel ağrısı ve kasık agrisi yaşıyorum.calismaya devam ediyorum dinlendigimde agrilarim geçiyor .Gözün aydın canım. Benimkide aşağıda tam kapatmıyormus. Sende karin gerginliği bel agrısı batma oluyor mu?
Benim doktorum doguma kadar kesinlikle yasak dedi bende risk alamam uzun bir tedaviden sonra hamile kaldım.Slm dr bayramdan once gittigimde bebegin esinin assgida oldugunu agir kaldirip itmememem konusunda uyarmisti iliski konusund hicbisey demedi saglik ocagina kan vermek icin cagirmislardi ebeye soyledim iliski yasak dedi kafam karisti 1 ekimde kontrolum var o zaman sorucam
Sağol cnm. Cok sukur kızım iyi bugün geçmiş sabah ta yüzüne yayilmisti kızarıklık şimdi o da geçmiş bnde daha rahatmKızının ki ateş sonrası döküntü olabilir benim yeğenler de de yaşıyoruz onu bi sure yüksek ateş olunca sonra döküntü yasiyolar inş iyi düşün iyi olsun o da melek karnından ki meleğe bisey olmaz inş abla melek kardeş meleği korur
İyi çok şükür bence ateş ten dolayı olmuştur inş bi daha yasamazsinizSağol cnm. Cok sukur kızım iyi bugün geçmiş sabah ta yüzüne yayilmisti kızarıklık şimdi o da geçmiş bnde daha rahatm
Benim doktorum doguma kadar kesinlikle yasak dedi bende risk alamam uzun bir tedaviden sonra hamile kaldım.
Ben de 162 boyum 59,7 oldum. Karnım gayet var ve belli artık. Bi arkadaşım 20. Haftada 7 kilodaydı ona göre durum iyi ama bilemiyorum yine de.Canım ben 2 kilo aldım
158 boy 57 kg idim ve 59 kg oldum... ufağım ama etliyim :)
Sağol cnm. Cok sukur kızım iyi bugün geçmiş sabah ta yüzüne yayilmisti kızarıklık şimdi o da geçmiş bnde daha rahatm
Amin inşallah bütün anne adayları icin diliyorum. .Bebeklerimizin sağligi herseyden onemli tabiki allah sağlikla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Benimki masallah diyim Normalde baya hissediyorum. Ama bazen bir vuruyor yerimden zipliyorum. Acittigi bile oluyor. Buyuk oglumda cok hareketli buda oyle.olacak herhalde. Vay basima gelenlerBenim de arada bi oluyo şimdi yine oldu anlık böyle ayyy oluyorum gidikliyo gibi saniyelik gibi senin gibi bende güçlü olsun istiyorum artık
Ayyy bende öyle hissetmek istiyorum benim öyle diilBenimki masallah diyim Normalde baya hissediyorum. Ama bazen bir vuruyor yerimden zipliyorum. Acittigi bile oluyor. Buyuk oglumda cok hareketli buda oyle.olacak herhalde. Vay basima gelenler
Insallah canim en kisa zamanda hissedersin. Hamileligin paha bicilemez yani cunku. Belki senin bebis sakin olacaktir.Ayyy bende öyle hissetmek istiyorum benim öyle diil
Olmaz mı bel ağrısı ve kasık agrisi yaşıyorum.calismaya devam ediyorum dinlendigimde agrilarim geçiyor .
Olmaz mı bel ağrısı ve kasık agrisi yaşıyorum.calismaya devam ediyorum dinlendigimde agrilarim geçiyor .
Benim doktorum doguma kadar kesinlikle yasak dedi bende risk alamam uzun bir tedaviden sonra hamile kaldım.
İnş bakalım bekliyorum o anı :)Insallah canim en kisa zamanda hissedersin. Hamileligin paha bicilemez yani cunku. Belki senin bebis sakin olacaktir.
Bize de tamamen yasak.
Aynı durumdayız. Ben fazla yuruyunce o kadat geriliyorum ki sanki tonlarca agirligim oluyor. Kambur yuruyorum. Bebegin edi asagida oldugundan baskı yapıyor diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?