2017 Şubat Anneleri

Beyefendi durumu bildiği halde sabah annecigiyle ilgilenmekte meşguldü sinir olup okula gittm Dr a gidesmm gelmedi çok kötüydü. kizimda tamamen iyileşti iyi düşünüyorum inş bisey olmamistr tesekkur ederm
Kızının ki ateş sonrası döküntü olabilir benim yeğenler de de yaşıyoruz onu bi sure yüksek ateş olunca sonra döküntü yasiyolar inş iyi düşün iyi olsun o da melek karnından ki meleğe bisey olmaz inş abla melek kardeş meleği korur

Slm dr bayramdan once gittigimde bebegin esinin assgida oldugunu agir kaldirip itmememem konusunda uyarmisti iliski konusund hicbisey demedi saglik ocagina kan vermek icin cagirmislardi ebeye soyledim iliski yasak dedi kafam karisti 1 ekimde kontrolum var o zaman sorucam

Genelde bu tarz şeylerde iliski yasağı koyuyolar benim kasilmam var onda bile iliski yasaktı sonra serbest dedi geçen aksam agrim oldu gittim yine iliski yok dedi temkinli davran sen yine de istersen

Benim doktorum doguma kadar kesinlikle yasak dedi bende risk alamam uzun bir tedaviden sonra hamile kaldım.

Sağol cnm. Cok sukur kızım iyi bugün geçmiş sabah ta yüzüne yayilmisti kızarıklık şimdi o da geçmiş bnde daha rahatm

Canım ben 2 kilo aldım
158 boy 57 kg idim ve 59 kg oldum... ufağım ama etliyim :)
Ben de 162 boyum 59,7 oldum. Karnım gayet var ve belli artık. Bi arkadaşım 20. Haftada 7 kilodaydı ona göre durum iyi ama bilemiyorum yine de.

Sağol cnm. Cok sukur kızım iyi bugün geçmiş sabah ta yüzüne yayilmisti kızarıklık şimdi o da geçmiş bnde daha rahatm

Çok geçmiş olsun

Benim de arada bi oluyo şimdi yine oldu anlık böyle ayyy oluyorum gidikliyo gibi saniyelik gibi senin gibi bende güçlü olsun istiyorum artık
Benimki masallah diyim Normalde baya hissediyorum. Ama bazen bir vuruyor yerimden zipliyorum. Acittigi bile oluyor. Buyuk oglumda cok hareketli buda oyle.olacak herhalde. Vay basima gelenler

Benimki masallah diyim Normalde baya hissediyorum. Ama bazen bir vuruyor yerimden zipliyorum. Acittigi bile oluyor. Buyuk oglumda cok hareketli buda oyle.olacak herhalde. Vay basima gelenler
Ayyy bende öyle hissetmek istiyorum benim öyle diil

Olmaz mı bel ağrısı ve kasık agrisi yaşıyorum.calismaya devam ediyorum dinlendigimde agrilarim geçiyor .
Olmaz mı bel ağrısı ve kasık agrisi yaşıyorum.calismaya devam ediyorum dinlendigimde agrilarim geçiyor .

Aynı durumdayız. Ben fazla yuruyunce o kadat geriliyorum ki sanki tonlarca agirligim oluyor. Kambur yuruyorum. Bebegin edi asagida oldugundan baskı yapıyor diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…