Selam :)
Çalışanlar olarak bir haftayı bitirdik hepimize geçmiş olsun. Okul saatleri lise olunca çok uzun geldi bana ve bu hafta beni çok yordu. Okuldan gelince de yemek derdi var. Ev leş gibi hafta sonu eşimle temizlik yapacağız. Bütün hafta yerdeki saçları görmezden geldim. 2 kişi evi bu kadar batırıyorsak çocuk olunca ne yapacağız bilmem. Boş günüm de yok. Bugün sadece 2 ders var 12:20 ve 14:10 arası. Ben de fırsattan istifade sağlık ocağına gittim tiroidler için kan verdim hem de diğer kan değerlerine bakılsın dedim.
Bu arada okulda 19 haftalık bi hamile daha var ama hiç göbeği falan yok öküz gibi mi olucam ben diye panik yapıyorum. Ne kadar kilo aldınız şimdiye kadar?
Salliala
sen de kız annesi oluyormuşsun tebrikler canm. Sen göreve başlamanı hangi tarihte yaptın? Kırtasiye maaş ve yolluk yattı mı? Benim bugün maaş yattı diğerleri hala yok.
@TuRuNCu yeni okudum canm. Valla sonuna kadar haklısın. Eşin de seni desteklemiş ne güzel. Dediğin gibi 70 yaşında adam, kalacağı kadar kalıp yordular seni hamile hamile daha ne kadar kalacakmış ve gereği neymiş acaba?! Küserse küssün valla, millet kırılmasın diye kendimizden ödün vere vere bir hal olduk.