2017 Şubat Anneleri

Kaburga kemiği ağrıyan var mı cok canım yanıyor

Nacizane fikrim netten alma derim kendi gozunle kalitesini mobilyasini boyasini gir oyle al derim mobilya riskli is cunku ve de bebek odasi kaliteli olmali diye dusunuyorum tabiki imkanlar dahilinde

Kızlar ya biraz önce parmağımı kestim bu lavobolara koyulan demir süzgeçler oluyo ya onunla kestim, paslı falan değil tabi ama bişey olmaz değil mi? Kafam takıldı niyeyse ya kolonya falan sürdüm hemen huf

B
Chicconun urban modeli var ona bak istersen ben cok begeniyorum ve cok kullanisli kaliteli gorunuyor
Bu arada ona biz de baktık ama ağırdı baya o yüzden tercih etmedim kraft ın twist xx modeli var kendi etrafında 360 derece dönebiliyo çıkar tak yapmıyosun yani çok kullanışlı görünüyo ondan alıcaz büyük ihtimal hafifti urban a göre de, önerim olsun :)

Sağol canım evet kızım oluyor enim göreve başlama 16 eylül oldu maaş yatmıştı zaten dünde kırtasiye girişi yapıldı denildi bakmadım daha.
Kaburga kemiği ağrıyan var mı cok canım yanıyor
Benim gazdan oluyor böyle kaburgalar batıyor resmen..

Cok yer kaplamiyor gibi geldi banada katlaninca bakarim tabi ona da tesekkurler

Sağol canım evet kızım oluyor enim göreve başlama 16 eylül oldu maaş yatmıştı zaten dünde kırtasiye girişi yapıldı denildi bakmadım daha.

Benim gazdan oluyor böyle kaburgalar batıyor resmen..
Cinsiyet belli miydi sizin saliha?ayni haftadayiz yakin tarihlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…