Aynen sol göğsümün alt kısmı kemik resmen batiyo baya sürdü şimdi biraz geçti çok şükürSağol canım evet kızım oluyor enim göreve başlama 16 eylül oldu maaş yatmıştı zaten dünde kırtasiye girişi yapıldı denildi bakmadım daha.
Benim gazdan oluyor böyle kaburgalar batıyor resmen..
Yardımım olduysa ne mutlu bana :) ben aslında parmağımı kestim metal lavabo süzgeciyle tedirgin oldum biraz o yüzden girmiştim onu sormak için o sırada sizin yazışmaları da görünce tavsiyede bulunmak istedim sonra bi baktım şubat annelerindeyim :)) bişey olmaz heralde dimi kesikten ? Tetanoz aşısı da olmadım dahaOkadar kalabalik.ki subat anneleri bende diyorum denk gelmedim.maviye yeni galiba dedim olsun arada yaz fikir alisverisimiz devam etsin tesekkurler renk kattin
Gecmis.olsun olmaz.insallah pasli pis olmadiktan sonra zannetmem ama tetanozu yaptir derim ben ilk cocugumda yaptirmistim.ne olur neolmaz diye hatta cokca elimi kesmistim konserve kabina falan bunda da yaptiracagim haftaya dikkat et kendine gecmis olsun memnun oldum bu arada tavsiye icinde tekrar tesekkurlerYardımım olduysa ne mutlu bana :) ben aslında parmağımı kestim metal lavabo süzgeciyle tedirgin oldum biraz o yüzden girmiştim onu sormak için o sırada sizin yazışmaları da görünce tavsiyede bulunmak istedim sonra bi baktım şubat annelerindeyim :)) bişey olmaz heralde dimi kesikten ? Tetanoz aşısı da olmadım daha
Ay sorma benimki de çok sor gösterdi uyuyordu şapşik kafasını elleri arasına almış bacakları kapatmış azıcık rahatsız ettik de öyle gördükSaglikla gelsin insallah prenses
Bizimki hala belli degil yani kesin degil.kiza benzetmisti en son ama pazartesi kontrol var insallah gosterir sipam:))
Yarın hemen gidip yaptırıcam bişey olmaz inşallah, ne demek ben teşekkür ederim ilgin içinGecmis.olsun olmaz.insallah pasli pis olmadiktan sonra zannetmem ama tetanozu yaptir derim ben ilk cocugumda yaptirmistim.ne olur neolmaz diye hatta cokca elimi kesmistim konserve kabina falan bunda da yaptiracagim haftaya dikkat et kendine gecmis olsun memnun oldum bu arada tavsiye icinde tekrar tesekkurler
Aynen oyle kizlar hep kapatiyor zaten:))kizimda da oyleydi 20.haftaya kadar ogrenememistik dusun yani saglikla gelsinler insallah hayirlisiyla,artik havalarda soguyor ya kis gelmesi demek doguma az kaldi demek bana gore ve icim mutlulukla doluyor bakalim hayirlisiAy sorma benimki de çok sor gösterdi uyuyordu şapşik kafasını elleri arasına almış bacakları kapatmış azıcık rahatsız ettik de öyle gördüksağlıklı kısımlarda Aman
Günlük tek gelenler de varmış dediğin gibi 125-150 ye ama onlar yetiştiremiyomuş işleri.. bu bahsettiğim 3 kişi işini erken bitiriyomuş ama prensip gereği dolap içlerine ve zebra perdelere karışmıyomuyolarmış. İsterseniz halı ve koltuk siliyolarmış. Ama ben halı ve koltuğu yıkamacı ile halleytim daha içime sinsin diye :) dediğin gibi çalışınca çok zor oluyo3kisi gelip sadece onları mi yapacakmis? Ben o işi geçen hafta hallettm ve bitkin dustm 120liraya tüm gün tek kişi aliorm 15 gune bir hep alcam valla hem çalış hem Temzlk zor iş. Duvarlari bile sildirdm senelik büyük temizlik oldu baİdolaplar kaldı tabi yetişmesi bnde yaptm kadincagizla çok yorulduk. Eşim bile aksama kadr oturmadı yaptı birşeyler ev 4+1 marasta geniş evler uzun sürüyor baya.. Kolay gelsin sizlere ama çok pahaliysa sizinki
Yarin saglik ocaklari kapali onumuzdeki haftaya yaptir hem vaktide gelmis olur bu aralarda yaptirmak lazim zaten gorusmek dilegiyle iyi geceler saglikla gelsin bebisinYarın hemen gidip yaptırıcam bişey olmaz inşallah, ne demek ben teşekkür ederim ilgin için
Kafa kalmadı ki bende :)) 20. Haftada çağırmıştı sağlık ocağındaki ebe ama pazartesi yaptırıcam artık.. teşekkürler sana da iyi geceler :)Yarin saglik ocaklari kapali onumuzdeki haftaya yaptir hem vaktide gelmis olur bu aralarda yaptirmak lazim zaten gorusmek dilegiyle iyi geceler saglikla gelsin bebisin
Çok pis gaz sorunu yaşıyorum da ben maalesef bazen kıpırdayamıyorumAynen sol göğsümün alt kısmı kemik resmen batiyo baya sürdü şimdi biraz geçti çok şükür
Bahsettiğin şeyin aynısını bugün yeğenim yaşadıKızının ki ateş sonrası döküntü olabilir benim yeğenler de de yaşıyoruz onu bi sure yüksek ateş olunca sonra döküntü yasiyolar inş iyi düşün iyi olsun o da melek karnından ki meleğe bisey olmaz inş abla melek kardeş meleği korur
Bana da oluyo midemle karnim birleşiyor sislikten dediğin gibi dik duramiyorum o an fena oluyoÇok pis gaz sorunu yaşıyorum da ben maalesef bazen kıpırdayamıyorum
Aynen canım bi şekilde ateşi atıyorlar sanırım yeğenler de çok yasiyoduk biz ateşten olabilir yani onun daBahsettiğin şeyin aynısını bugün yeğenim yaşadıkreşte ateşi 38.1 e çıkmış ve cildinde bişiler çıkmış. Büyük ihtimalle ateşten dolayı.
Valla cnm tertemizde yaptı . burda da varbi kaç kişi gelme işi ama çok gereksiz emin ol tek kişi kadr yapmiolar tek olunca muhatabın belli şurayı tekrar yap diyebiliyorsun çok gelince düzgün yapmiolar kesnlkle. Sabit birini devamli al çalışıyor senin sisteme zatwn. Bi gel.eye cam sildirdiysem oburune dolap kaldırıyorum zaten 15 gune bir aliorm. İş azsa yarım gün aliorm yetiyor. Kolayca halledersn inş kaygısı bile yoruyor insanı büyük temizliğin yap kurtul :)Günlük tek gelenler de varmış dediğin gibi 125-150 ye ama onlar yetiştiremiyomuş işleri.. bu bahsettiğim 3 kişi işini erken bitiriyomuş ama prensip gereği dolap içlerine ve zebra perdelere karışmıyomuyolarmış. İsterseniz halı ve koltuk siliyolarmış. Ama ben halı ve koltuğu yıkamacı ile halleytim daha içime sinsin diye :) dediğin gibi çalışınca çok zor oluyoben de artık alıp deniycem inşallah memnun kalırım. Sizin ev baya büyükmüş bizim burda aksine evler çok küçük gelenin işi daha kolay olur
Bnmki atlatticok sukur. Çabuk geçer yegenmde inş ilaç kullanmadm ben 38lerde. Bi ikikezverdm en az 1hafta ateslenmstiBahsettiğin şeyin aynısını bugün yeğenim yaşadıkreşte ateşi 38.1 e çıkmış ve cildinde bişiler çıkmış. Büyük ihtimalle ateşten dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?