2017 Şubat Anneleri

Sağol canım evet kızım oluyor enim göreve başlama 16 eylül oldu maaş yatmıştı zaten dünde kırtasiye girişi yapıldı denildi bakmadım daha.

Benim gazdan oluyor böyle kaburgalar batıyor resmen..
Aynen sol göğsümün alt kısmı kemik resmen batiyo baya sürdü şimdi biraz geçti çok şükür

Okadar kalabalik.ki subat anneleri bende diyorum denk gelmedim.maviye yeni galiba dedim olsun arada yaz fikir alisverisimiz devam etsin tesekkurler renk kattin
Yardımım olduysa ne mutlu bana :) ben aslında parmağımı kestim metal lavabo süzgeciyle tedirgin oldum biraz o yüzden girmiştim onu sormak için o sırada sizin yazışmaları da görünce tavsiyede bulunmak istedim sonra bi baktım şubat annelerindeyim :)) bişey olmaz heralde dimi kesikten ? Tetanoz aşısı da olmadım daha

Gecmis.olsun olmaz.insallah pasli pis olmadiktan sonra zannetmem ama tetanozu yaptir derim ben ilk cocugumda yaptirmistim.ne olur neolmaz diye hatta cokca elimi kesmistim konserve kabina falan bunda da yaptiracagim haftaya dikkat et kendine gecmis olsun memnun oldum bu arada tavsiye icinde tekrar tesekkurler

Saglikla gelsin insallah prenses
Bizimki hala belli degil yani kesin degil.kiza benzetmisti en son ama pazartesi kontrol var insallah gosterir sipam:))
Ay sorma benimki de çok sor gösterdi uyuyordu şapşik kafasını elleri arasına almış bacakları kapatmış azıcık rahatsız ettik de öyle gördük sağlıklı kısımlarda Aman

Yarın hemen gidip yaptırıcam bişey olmaz inşallah, ne demek ben teşekkür ederim ilgin için

Ay sorma benimki de çok sor gösterdi uyuyordu şapşik kafasını elleri arasına almış bacakları kapatmış azıcık rahatsız ettik de öyle gördük sağlıklı kısımlarda Aman
Aynen oyle kizlar hep kapatiyor zaten:))kizimda da oyleydi 20.haftaya kadar ogrenememistik dusun yani saglikla gelsinler insallah hayirlisiyla,artik havalarda soguyor ya kis gelmesi demek doguma az kaldi demek bana gore ve icim mutlulukla doluyor bakalim hayirlisi

Günlük tek gelenler de varmış dediğin gibi 125-150 ye ama onlar yetiştiremiyomuş işleri.. bu bahsettiğim 3 kişi işini erken bitiriyomuş ama prensip gereği dolap içlerine ve zebra perdelere karışmıyomuyolarmış. İsterseniz halı ve koltuk siliyolarmış. Ama ben halı ve koltuğu yıkamacı ile halleytim daha içime sinsin diye :) dediğin gibi çalışınca çok zor oluyo ben de artık alıp deniycem inşallah memnun kalırım. Sizin ev baya büyükmüş bizim burda aksine evler çok küçük gelenin işi daha kolay olur

Yarin saglik ocaklari kapali onumuzdeki haftaya yaptir hem vaktide gelmis olur bu aralarda yaptirmak lazim zaten gorusmek dilegiyle iyi geceler saglikla gelsin bebisin
Kafa kalmadı ki bende :)) 20. Haftada çağırmıştı sağlık ocağındaki ebe ama pazartesi yaptırıcam artık.. teşekkürler sana da iyi geceler :)

Bahsettiğin şeyin aynısını bugün yeğenim yaşadı kreşte ateşi 38.1 e çıkmış ve cildinde bişiler çıkmış. Büyük ihtimalle ateşten dolayı.

Bahsettiğin şeyin aynısını bugün yeğenim yaşadı kreşte ateşi 38.1 e çıkmış ve cildinde bişiler çıkmış. Büyük ihtimalle ateşten dolayı.
Aynen canım bi şekilde ateşi atıyorlar sanırım yeğenler de çok yasiyoduk biz ateşten olabilir yani onun da

Günaydın ben nadiren göbeğimin üstünde de hissediyorum zaten göbek deliğim de küçüldü tekrar
Kaburga batması bende de oluyor uzun süre oturunca doktora söyledim spor önerdi ama onu da yapamıyorum şu ara işten gelince ayaklarım şiş oluyor uzatıp yatıyorum
Bu hafta sonu herkes temizlik telaşında ben de biraz yapmaya çalışacağım kolay gelsin hepimize

Günaydın
Temizlik telaşı bizde de var ama önce kocam paşa uyanacak kahvaltı edilecek falan.
Dışarıda da çok işimiz var bugün. Çıktık mı gece anca döneriz gibi geliyor. Haftasonu bitmesin

Valla cnm tertemizde yaptı . burda da varbi kaç kişi gelme işi ama çok gereksiz emin ol tek kişi kadr yapmiolar tek olunca muhatabın belli şurayı tekrar yap diyebiliyorsun çok gelince düzgün yapmiolar kesnlkle. Sabit birini devamli al çalışıyor senin sisteme zatwn. Bi gel.eye cam sildirdiysem oburune dolap kaldırıyorum zaten 15 gune bir aliorm. İş azsa yarım gün aliorm yetiyor. Kolayca halledersn inş kaygısı bile yoruyor insanı büyük temizliğin yap kurtul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…