2017 Şubat Anneleri

Günaydın hanimlar yataktan çıkmak istemiyorum ama kalkıp kahvaltı yapmam gerek. .evi bosverdim resmen esimde hic yardımcı olmuyor benimde buyuk temizlik yaptirmam gerek yatak odasını yeniden duzenlemem gerekiyor cok isimiz var cok keske ablam yanimda olsaydı aileden uzak olmak cok zor gecekten bazen kendimi cok yanliz hissediyorum

Al benden de o kadar,yaptigin kadar yapamadigin kalsin yada kurtaricimiz kadin almak,haftaya bende aliyorum ev les gibi oldu giresim gelmiyor

Yanliz degilsin ayni durumdayim(

Gaz problemi beni de mahvediyor sürekli sancı çekiyorum. Gece yatarken ayağımın altına sıcak su torbası koymayı düşünüyorum.

günaydın yeni bir haftaya girmenin mutluluğunu yaşıyorum. şaka maka 22. haftaya girdim:)bugun bebeğime bişiler bakacağım. Park yatak sordum yaşadığım şehirde bi yere sene sonuna doğru zam geleceğini söyledi. bende almayı düşünüyyorum zaten çantası var hemen kurmam bekler öyle. aklımda son olan kraftın atlas modeli:) ama sizce hangi rengi olsun

Eklentiler

• KRF-DP610-MV_1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 52
  • KRF-DP610-SYH_1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 77
Grilisi :) biri göndermişti grili sarılı o çok güzeldi mavi klasik oluyo artık bence gri :)

Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba

bende park yatak alıcam sanırım. senle aynı renklerde kararsız kaldım :) sadece şu aşağıdaki fırfırı beğenmedim.. bende dün bunu gördüm bi sayfada... biraz daha sade

Eklentiler

• IMG_3723.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlaaarr.. İlk haftayı bitirmenin mutluluğuyla haftasonu keyfi yapıyorum şükür ki. Bu hafta epey hareketli geçti. Hepinizde temizlik telaşları görüyorum. Bana da persembe gunu iki abla geldi 150 liraya ama helal olsun aldiklari para. Komple her yeri yaptılar.storlarıma koltuklarima kadar sildiler. Mutfak dolaplarimin içlerini de silip duzenlemisler
Firinimin içi pisti onu bile silmişler düşünün.. beni büyük dertten kurtardılar.Meger pislik icinde yasiyormusum onu anladimeşim de bebek odasinin duvarlarina alci cekmisti onun da pisligi vardi tabi.Bugün de gorumcemle nisanlisi gelecek yemeğe evim temiz ooh mis bir yemek yapma kaldi bana. Bu arada öğretmen arkadaşlar kırtasiyeniz yatti mi yaa istanbulda hala almadik biz cok sinirleniyorum bebisime ayirdim cunku o bütçeyi bir an önce birseyler almak istiyorum.
banuelis beni de listeye ekler misin cinsiyet kesinleşti

post: 48174204, member: 737622"]Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba [/QUOTE]
Canim merak ettigin tes ederim
ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla

po04, member: 737622"]Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla[/QUOTE]
Dun kabus dolu bigundu yani sayisini unuttugum alttan muayne karindan ultrason derkn sancidan kivrandm hala sancim var rabbm yardmcmz olsun yavrum cok kucuk bu halde dogamazzzz

post: 48174204, member: 737622"]Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla[/QUOTE]
Yazmayisindan anlamistim bisey olduğunu çünkü kötü bisey olursa giremiyoz buraya iyi bebek iyiyse çok şükür inş atlatirsin canım hastanede mi kalacaksın hadi hayırlısı dualar seninle inş

post: 48174204, member: 737622"]Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba

Geçmiş olsun inş atlatırsınız sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

TE="Loveali, post: 48175273, member: 73762 merak es ederim
Yazmayisindan anlamistim bisey olduğunu çünkü kötü bisey olursa giremiyoz buraya iyi bebek iyiyse çok şükür inş atlatirsin canım hastanede mi kalacaksın hadi hayırlısı dualar seninle inş [/QUOTE]
Ewet Canim hastnde kalcam ve doguma kadr yaticam dr 36 haftya kdr igne olucam bn hep diodum ama kasigimdaki agri norml degl die megerse bbgm asagi inmis

ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla
Dun kabus dolu bigundu yani sayisini unuttugum alttan muayne karindan ultrason derkn sancidan kivrandm hala sancim var rabbm yardmcmz olsun yavrum cok kucuk bu halde dogamazzzz [/QUOTE]
Cnm cok gecmis olsun dualarimiz seninle ayetel kursu okudum.. Rabbim sifa versin zamaninda saglikla gelsin insallah..Ne yazacagimi bilemiyorum inan..

çok gecmis olsun cnm allahin izniyle en kisa zamanda atlatirsiniz insallah bu durumu..

Telfndan yazmk cok zor oluyo duanizi eksik etmeyin nolurrrr bebegim bana bağışlasın rabbim tedavi sonuç versin ins dr 32 ye kadar tutabilirsek kalanı kuvezde tamamlariz dedi ve ben neresinden bakacağım şaşırdım durumuma rabbim en doğrusunu bilir ne deyim

Canım çok çok geçmiş olsun.. aklına hiç olumsuzluk getirme.. onu en iyi koruyacak olan Allah tır ve bebişin Allah'a emanet.. merak etme sağlıkla ve zamanında kucağına alacaksın Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…