- 20 Aralık 2014
- 117
- 58
- 28
- 41
Al benden de o kadar,yaptigin kadar yapamadigin kalsin yada kurtaricimiz kadin almak,haftaya bende aliyorum ev les gibi oldu giresim gelmiyorGünaydın hanimlar yataktan çıkmak istemiyorum ama kalkıp kahvaltı yapmam gerek. .evi bosverdim resmen esimde hic yardımcı olmuyor benimde buyuk temizlik yaptirmam gerek yatak odasını yeniden duzenlemem gerekiyor cok isimiz var cok keske ablam yanimda olsaydı aileden uzak olmak cok zor gecekten bazen kendimi cok yanliz hissediyorum
Yanliz degilsin ayni durumdayimGünaydın hanimlar yataktan çıkmak istemiyorum ama kalkıp kahvaltı yapmam gerek. .evi bosverdim resmen esimde hic yardımcı olmuyor benimde buyuk temizlik yaptirmam gerek yatak odasını yeniden duzenlemem gerekiyor cok isimiz var cok keske ablam yanimda olsaydı aileden uzak olmak cok zor gecekten bazen kendimi cok yanliz hissediyorum
Çok pis gaz sorunu yaşıyorum da ben maalesef bazen kıpırdayamıyorum
Grilisi :) biri göndermişti grili sarılı o çok güzeldi mavi klasik oluyo artık bence gri :)günaydın yeni bir haftaya girmenin mutluluğunu yaşıyorum. şaka maka 22. haftaya girdim:)bugun bebeğime bişiler bakacağım. Park yatak sordum yaşadığım şehirde bi yere sene sonuna doğru zam geleceğini söyledi. bende almayı düşünüyyorum zaten çantası var hemen kurmam bekler öyle. aklımda son olan kraftın atlas modeli:) ama sizce hangi rengi olsun
günaydın yeni bir haftaya girmenin mutluluğunu yaşıyorum. şaka maka 22. haftaya girdim:)bugun bebeğime bişiler bakacağım. Park yatak sordum yaşadığım şehirde bi yere sene sonuna doğru zam geleceğini söyledi. bende almayı düşünüyyorum zaten çantası var hemen kurmam bekler öyle. aklımda son olan kraftın atlas modeli:) ama sizce hangi rengi olsun
Canim merak ettigin tes ederimpo04, member: 737622"]Yadmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
Canim merak ettigin tes ederimpost: 48174204, member: 737622"]Yadmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
Canim merak ettigin tes ederimpost: 48174204, member: 737622"]Yadmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
Dun kabus dolu bigundu yani sayisini unuttugum alttan muayne karindan ultrason derkn sancidan kivrandm hala sancim var rabbm yardmcmz olsun yavrum cok kucuk bu halde dogamazzzzCanim merak ettigin tes ederim
ewet kotu bisi oldudunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla
Telfndan yazmk cok zor oluyo duanizi eksik etmeyin nolurrrr bebegim bana bağışlasın rabbimtedavi sonuç versin ins dr 32 ye kadar tutabilirsek kalanı kuvezde tamamlariz dedi ve ben neresinden bakacağım şaşırdım durumuma rabbim en doğrusunu bilir ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?