Yazmayisindan anlamistim bisey olduğunu çünkü kötü bisey olursa giremiyoz burayaTE="Loveali, post: 48175273, member: 73762 merak es ederim
ewet kotu bisi oldudunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla
Canim merak ettigin tes ederimpost: 48174204, member: 737622"]Yadmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
Bence de gri ama fırfırlı olmasa daha iyi. Ben de prego yummy park yatağı beğendim arkadaşımda var çok memnungünaydın yeni bir haftaya girmenin mutluluğunu yaşıyorum. şaka maka 22. haftaya girdim:)bugun bebeğime bişiler bakacağım. Park yatak sordum yaşadığım şehirde bi yere sene sonuna doğru zam geleceğini söyledi. bende almayı düşünüyyorum zaten çantası var hemen kurmam bekler öyle. aklımda son olan kraftın atlas modeli:) ama sizce hangi rengi olsun
Selam kızlaaarr.. İlk haftayı bitirmenin mutluluğuyla haftasonu keyfi yapıyorum şükür ki. Bu hafta epey hareketli geçti. Hepinizde temizlik telaşları görüyorum. Bana da persembe gunu iki abla geldi 150 liraya ama helal olsun aldiklari para. Komple her yeri yaptılar.storlarıma koltuklarima kadar sildiler. Mutfak dolaplarimin içlerini de silip duzenlemisler
Firinimin içi pisti onu bile silmişler düşünün.. beni büyük dertten kurtardılar.Meger pislik icinde yasiyormusum onu anladimeşim de bebek odasinin duvarlarina alci cekmisti onun da pisligi vardi tabi.Bugün de gorumcemle nisanlisi gelecek yemeğe evim temiz ooh mis bir yemek yapma kaldi bana. Bu arada öğretmen arkadaşlar kırtasiyeniz yatti mi yaa istanbulda hala almadik biz cok sinirleniyorum bebisime ayirdim cunku o bütçeyi bir an önce birseyler almak istiyorum.
banuelis beni de listeye ekler misin cinsiyet kesinleşti
Canim merak ettigin tes ederimpost: 48174204, member: 737622"]Yadmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
Yazmayisindan anlamistim bisey olduğunu çünkü kötü bisey olursa giremiyoz burayaCanim merak ettigin tes ederim
ewet kotu bisi oldudunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla
Yok senle alakalı değil sanırım onun yazılarında bi sıkıntı vardı galiba tlfnda yazamiyorum demişti bide malum hastane de ustune almıştır zatenBu arada yanlış alıntı yapmış olabilirim üzüldüğüm için kusura bakmayın
İnş cnm.merakla bekliyorum ..bizim doktor sonuç cikinca gorucem ama rendavu alma sadece test ücretini odeyin dedi sadece 170 lira ymis oda ...ayri ayriysa senin ki haklisin..Benim Dr aynı hastanede başka biri geliyomus öyle dedi 300 du fiyatı devlette yaptirsam dedim olur ben zaten kendim de bakcam ikinci bi göz görsün istiyorum dedi o yüzden bende devlette yaptircam kendi Dr um da bakcakmis zaten onun fiyatı da 107 tl ağır gelir ikisi birden aynen atlatalim inş güzel haberler gelelim buraya bende 22-23 haftasında denk gelecek 9 ekimden sonra yaptircam
Tesekkur ederiz teyzosu cok sagol tabikide dis etkenler olaylar etkiliyo insani ama ben suan at gozlu taktim artik sadece onume bakiyorum ancak o sekilde tadini cikartabiliyorum insaAllah az kaldi nasipse hepicimiz kucaklayacagiz insaAllah sag saglim rabbim nasip eylesininşallah canım benim güzel günlerde kullanın inşallah. benim çevremde sıkıcı olaylar oldu ondan etkilendim galiba. sen keyfini çıkar canım benim. agız tadı ile kullanın
Aaaaaminnnnnn canimin ici aynen oyle banada cok kizan oldu iki dusuk olunca herkes buda dusecek gozuyle bakiyolar ama ben oyle bakmiyorum sag saglim gelecek insaAllah yavas yavas aldim bebegin eksigi kalmadi banyo seti buyuk eltiden puset 5li set kucukten geldi eee kalin battaniyede alicakalr zati en agiri besikti ben aldim onu cok sukir son aylara bez alinicak bana bisiler alinicak cantayida 6 ci ayda hazir edip birakicam isimizi sansa birakmayalim nolur nolmaz elkm beni dinlemedi ama son anda hazirladi hooopp dra bebek dogdu ama hala hosuma giden seyler oluyo aliyom bi tek uzun kollu zibin alicam bidr begendiklerimi eeee birsuru kisi gelecek ziyarete hediyeler gani gibi yagacak kislik bisilerde alicam yelek ordum ama olsun az kalin seyler almak lazim demi kisa denk geliyo inan bunlar bile cok tatli heecanlar nolcani nasil olcani dusunemiyo insan ama vok merak ediyorum bana mi benzeyecek yoksa nasil bisi olacak ayyyyCanını sıkma bence belli ki zor zamanlar geçirmişsin kaynananlar sizde olduğu sürede. Ki bence haklısın da kızgın olmakta. En çok yardıma ve desteğe ihtiyacımız olan süredeyiz. Gelen misafirler için elbette daha iyilerini yapmak isteriz ama zaten kendimize bile yetemiyoruz ki bu süreçte. İnsan yalnız kalmak istiyo, ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyo. Çift canlısın sonuçta. Onlar da kendi açılarından bakınca kırılmışlardır ama zamanla anlarlar herşey unutulur gider inşallah..
ben de sen gibi yaptımkıyafet alışverişini bitirdim çok şükür.. sadece uzun kollu zıbın alcam ya da çok beğendiğim birşey olur ve dayanamazsam alcam.. Aldıklarımı görenler diyo ki sen herşeyi fazlasıyla almışsın biz ne alcaz bebek arabası da ablamdan geliyo sağolsun o da cepte.. bi odası kaldı kuzumun inşallah bi de süt sağma makinası falan filan.. odayı aralıkta yapcaz inşallah süt sağma için falan da ebebek in şubat indirimini bekliyorum.. İnşallah erken doğum olmaz.. sen gayet mantıklı düşünmüşsün bence. son aya bırakınca toplu masrafı o kadar büyüyo ki insana çok gelir bi anda bence.. imkan varsa parça parça alıp bi kenara koymak.. inşallah güzel günler kullanır kuzularımız..Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
Canım benim ben sağlık ocağında hemşireyim 16.haftadan sonra duyulur (eğer gebe çok kilolu değilse)ayrıca bebek kalp atımını dinlemeden aşı yapılmaz hangi akla hizmet böyle bir iş yapıyorsa işi çok falan diye başından savmış heraldeYani tam oyle demelikti. Sanirim benim haftami bilmiyor. 3 aylik falan mi saniyor.
Selam kızlaaarr.. İlk haftayı bitirmenin mutluluğuyla haftasonu keyfi yapıyorum şükür ki. Bu hafta epey hareketli geçti. Hepinizde temizlik telaşları görüyorum. Bana da persembe gunu iki abla geldi 150 liraya ama helal olsun aldiklari para. Komple her yeri yaptılar.storlarıma koltuklarima kadar sildiler. Mutfak dolaplarimin içlerini de silip duzenlemisler
Firinimin içi pisti onu bile silmişler düşünün.. beni büyük dertten kurtardılar.Meger pislik icinde yasiyormusum onu anladimeşim de bebek odasinin duvarlarina alci cekmisti onun da pisligi vardi tabi.Bugün de gorumcemle nisanlisi gelecek yemeğe evim temiz ooh mis bir yemek yapma kaldi bana. Bu arada öğretmen arkadaşlar kırtasiyeniz yatti mi yaa istanbulda hala almadik biz cok sinirleniyorum bebisime ayirdim cunku o bütçeyi bir an önce birseyler almak istiyorum.
banuelis beni de listeye ekler misin cinsiyet kesinleşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?