2017 Şubat Anneleri

Yazmayisindan anlamistim bisey olduğunu çünkü kötü bisey olursa giremiyoz buraya iyi bebek iyiyse çok şükür inş atlatirsin canım hastanede mi kalacaksın hadi hayırlısı dualar seninle inş [/QUOTE]
Ewet Canim hastnde kalcam ve doguma kadr yaticam dr 36 haftya kdr igne olucam bn hep diodum ama kasigimdaki agri norml degl die megerse bbgm asagi inmis [/QUOTE]
Yaaa iyice korktum bende çok yaşıyorum kasık ağrısı iki gün önce acile gittim rahim de açıklık fln yok dedi şükür ama insan tedirgin oluyo uffff inş atlatirsin ya

post: 48174204, member: 737622"]Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
Canim merak ettigin tes ederim
ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla[/QUOTE]
canım çok geçmiş olsun. dualarımız sizinle inşallah.. moralini yüksek tut.. hepsi geçer Allahın izni ile...

dmlhkn çok geçmiş olsun, erken fark edilmesi iyi olmuş. Dikiş atıldıktan dinlenildikten sonra 36 haftaya kadar giden çok var. Hep okudum, moralini yüksek tut. Dualarımız seninle.

Merhabalar herkese..Benimde bugün randevum vardı her şeyimiz iyi tek problem rahim.agzinda kısalık varmış 40 mm lerde olması lazimken 30 mm lerdeymis progestan verdi vajinal yolla almami söyledi az da olsa erken doğum riski taşır rahim ağzı kısalığı dedi ayrıntılıya da mutlaka gir dedi haftaya da ona giricez nasipse amaan doktora da gidince illa bisey çıkıyor pfff

Bence de gri ama fırfırlı olmasa daha iyi. Ben de prego yummy park yatağı beğendim arkadaşımda var çok memnun

Ooh temizlikçi gibisi yok. Ben de getireceğim bi iki hafta daha geçsin de
Kırtasiye yatmadı hala Bursa

post: 48174204, member: 737622"]Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun @dmlhkn zaten yolun yarısındayız az daha dayan hepsi geçecek inşallah. Benim 25 haftalık doğuran arkadaşım var bebeği 1 yaşında şimdi

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrar girebildim tatildi okuldu derken pek takip edemedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz çok iyidir buarada benim kesin oğlum olacakmış banuelis

Canim cok geçmiş olsun. Rabbim kolaylik versin içini ferah tut inşallah bu günleri de atlatirsin. Sana çok dua edicem inşallah. Allah à emanet ol

ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla
Yazmayisindan anlamistim bisey olduğunu çünkü kötü bisey olursa giremiyoz buraya iyi bebek iyiyse çok şükür inş atlatirsin canım hastanede mi kalacaksın hadi hayırlısı dualar seninle inş [/QUOTE]

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce bu zor durumu Allah'ın izniyle atlatırsınız

Bu arada yanlış alıntı yapmış olabilirim üzüldüğüm için kusura bakmayın

Bu arada yanlış alıntı yapmış olabilirim üzüldüğüm için kusura bakmayın
Yok senle alakalı değil sanırım onun yazılarında bi sıkıntı vardı galiba tlfnda yazamiyorum demişti bide malum hastane de ustune almıştır zaten

dmlhkn cok gecmis olsun canim. Evladin Allah a emanet. Insallah saglicakla bu zor gunleri atlatirsiniz.
--Kelebekmisali-- sanada cok gecmis olsun. Dualarimiz sizlerle.
Peki acilmayi ve kisaligi nasil anliyorlar. Ultrasonda gorunuyormu yoksa alttan muayenemi ediyorlar

İnş cnm.merakla bekliyorum ..bizim doktor sonuç cikinca gorucem ama rendavu alma sadece test ücretini odeyin dedi sadece 170 lira ymis oda ...ayri ayriysa senin ki haklisin..

dmlhkn çok çok geçmiş olsun. Çok üzücü bi durum ama inşallah içini ferah tut hayırlısıyla bu süreci atlatır ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. Dualarımız seninle. Bol bol dua et ve dinlem. Rabbim yardımcınız olsun..

inşallah canım benim güzel günlerde kullanın inşallah. benim çevremde sıkıcı olaylar oldu ondan etkilendim galiba. sen keyfini çıkar canım benim. agız tadı ile kullanın
Tesekkur ederiz teyzosu cok sagol tabikide dis etkenler olaylar etkiliyo insani ama ben suan at gozlu taktim artik sadece onume bakiyorum ancak o sekilde tadini cikartabiliyorum insaAllah az kaldi nasipse hepicimiz kucaklayacagiz insaAllah sag saglim rabbim nasip eylesin

dmlhkn Allah şifa versin hayırlısıyla evladını sana bağışlasın canım,sıkma canını pozitif düşün bol bol dua et tedavin işe yarayacaktır inşallah

Aaaaaminnnnnn canimin ici aynen oyle banada cok kizan oldu iki dusuk olunca herkes buda dusecek gozuyle bakiyolar ama ben oyle bakmiyorum sag saglim gelecek insaAllah yavas yavas aldim bebegin eksigi kalmadi banyo seti buyuk eltiden puset 5li set kucukten geldi eee kalin battaniyede alicakalr zati en agiri besikti ben aldim onu cok sukir son aylara bez alinicak bana bisiler alinicak cantayida 6 ci ayda hazir edip birakicam isimizi sansa birakmayalim nolur nolmaz elkm beni dinlemedi ama son anda hazirladi hooopp dra bebek dogdu ama hala hosuma giden seyler oluyo aliyom bi tek uzun kollu zibin alicam bidr begendiklerimi eeee birsuru kisi gelecek ziyarete hediyeler gani gibi yagacak kislik bisilerde alicam yelek ordum ama olsun az kalin seyler almak lazim demi kisa denk geliyo inan bunlar bile cok tatli heecanlar nolcani nasil olcani dusunemiyo insan ama vok merak ediyorum bana mi benzeyecek yoksa nasil bisi olacak ayyyy

Yani tam oyle demelikti. Sanirim benim haftami bilmiyor. 3 aylik falan mi saniyor.
Canım benim ben sağlık ocağında hemşireyim 16.haftadan sonra duyulur (eğer gebe çok kilolu değilse)ayrıca bebek kalp atımını dinlemeden aşı yapılmaz hangi akla hizmet böyle bir iş yapıyorsa işi çok falan diye başından savmış heralde

Ya ne güzelmiş o kadınları ben de istiyorum yaaaa

Bizim de yatmadı kırtasiye canım malesef bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle rabbim yüzünüze baksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…