2017 Şubat Anneleri

20 haftadan önce aşı uygulaması yapmıyoruz canım bende sağlık ocağındayım öncesinde yapalım derse bile yaptırmayın ayrıca gittiğiniz her takipte kalp atımı tansiyon kilo takibi ve ödem takibi yapmak zorundalar ihtiyaca görede kan ve idrar tahlili bu SAĞLIK BAKANLIĞININ zorunlu tuttuğu bir muayene sisteme bu bilgileri girmek zorundalar eğer bakmıyorlarsa bile bakanlığa yanlış bilgi gönderiyorlardır

Teşekkürler bilgilendirme için bwn gittiğimde sadece tansiyon ölçmüşlerdi... bir dahakine söylerim bunları

Mrb kızlar size busey sorucam. Bugün büyük oğlum uyudu halinin üstünde. Ben de kucakladım kanepeye koydum. Şimdi bebis tekmeleyince sanki dışa çıkacakmış gibi oluyor sanki. Yani dış bölgemde bile hissediyorum ve rahatsız ediyor beni. Aşağı kaymamistir dimi. O bölgemde huzursuzluk resmen var. Kuyruk sokumu ağrıyor bi de sırt üstü uzanincq bile agriyor

Ay kadina simdi iyice uyuz oldum. Valla isi cokta olsa bastan savma yapamaz. Bebis sagligi bu ya . Hemde cokta yogun degil bizim burasi. Zaten ilin geneli az nufuslu.

Allah razi olsun senden. Sen bizi bilgilendirirsen burdan ben gidince diretirim. Ama ben o kadina bi daha nasil guvenicem ya cok huzursuz oldum. Aile hekimine soylesemmi acaba. Calismasam pazartesi giderdim dinletmek icin bebisi. Ama isten de cok izin alamiyorum.
Ama bir daha gidince soylicem yanlis yaptigini. Gerekirse sikayette edrerim.

İns bisey olmamıştır ama niye kaldiriyosun ki kuyruk sokumu ağrısı bende de var günlerdir

Yorulmanin da etkisi olabilir canim ama cocuklari kaldirma sakin mecbur kalmissin halida yattigi icin ama mumkun.oldugu kadar yapmamaya calis olurmu Allahin izniyle bisey olmaz insallah canim ayaklarini uzat dinlenmeye calis

dmlhkn cok gecmis olsun Allah korusun insallah iyi olacak,stres yapmamaya calis erken dogum.tehlikesi.olup da vaktini gecirmis bir suru kisi biliyorum hersey guzel.olacak.insallah

Hatta suan oyle agriyor ki nasil.gececegini bilmiyorum
Benim arefe den beri var ilk bi kac gundur cok fenaydi kuyruk sokumu tam oturduğumuz yerdeki kemik taşa oturuyom gibiydi biraz geçti ama tam değil bel ve sırt ağrısı da var ama okudum hepsi normalmiş rahim genişlediği için oluyomus bunlar hafta mizda görülecek agrilarmis yine de tabiki Dr una sor

Hatta suan oyle agriyor ki nasil.gececegini bilmiyorum
Benim arefe den beri var ilk bi kac gundur cok fenaydi kuyruk sokumu tam oturduğumuz yerdeki kemik taşa oturuyom gibiydi biraz geçti ama tam değil bel ve sırt ağrısı da var ama okudum hepsi normalmiş rahim genişlediği için oluyomus bunlar hafta mizda görülecek agrilarmis yine de tabiki Dr una sor

Bugun biraz fazla.ayakta kaldim.onun da etkisi var dogrudur canim sagolasin

Bilgiler icin tesekkurler gercekten cok aydinlatici oldu,kilo ve tansiyon yapiliyor ama odem takibi nasil oluyor?

Kizlar benim bel agrlarm iyce azaldi ilk bi ara coktu ayagi kalkamycak kadardi

kuyruk sokumuda agriyodu hatta ilk gebeliktede aşırıydi dedim

heralde bende böyle olucak hep,dr un verdigi vitaminin cok faydasini

gördum bu defa yani o ilaca bagliyorum böyle hafiflemesini agrinin osteocare vitaminin adi

calsiyum magneztum d3 vitamini hepsi var iceriginde ayri ayri almayada gerk yok tavsiye edebilirim sizede:)

Bu arada yorulunca ayakta kalinca agrim oluyo yine ama eskisi kadar şiddetli olmuyo

ben 10. haftada küçük bir kanama geçirmiştim. bebekle alakası olmamasına rağmen ondan beri en ufak bir şeyde aklıma bütün ihtimaller geliyor. anne olmak böyle birşey herhalde :))

Dr soyleyecegim galiba etkili bir ilac verir,ilac icmeyi sevmiyorim ama cok ihtiyacim oluyor bu ara katlanilacak gibi degil agri,ilk gebeligimde hic boyle olmamistim cok rahatti hamileligim bu sefer yasamadigim seyleri yasiyorim,bunu da yasa bagliyorum kendim icin

Kizlar bi arkadasimjz sikintili bi durumlar yasamis ben kim oldunu hala anlamdim yazismalari da okuyamadim cok gecmos olsun cok uzuldum dualarimdasin arkadasim kim olfunu bilmiyorum ama kalben ruhen cok uzuldum ve dualarimdasin kizlar soyler zaten bana ama hic korkma olur mu bebegini sag saglim zamani geldiginde saglicakla alicaksin kucagina insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…