20 haftadan önce aşı uygulaması yapmıyoruz canım bende sağlık ocağındayım öncesinde yapalım derse bile yaptırmayın ayrıca gittiğiniz her takipte kalp atımı tansiyon kilo takibi ve ödem takibi yapmak zorundalar ihtiyaca görede kan ve idrar tahlili bu SAĞLIK BAKANLIĞININ zorunlu tuttuğu bir muayene sisteme bu bilgileri girmek zorundalar eğer bakmıyorlarsa bile bakanlığa yanlış bilgi gönderiyorlardırya banada 18 haftada yapti asiyi dedim ben 20 haftadan sonra yapiliyomus ben daha 18.haftadayim dedim oda 16.haftada bile yapiliyo dedi. valla hangisi dogru anlayamadim intrnetn baktim 4uncu ayda baslaniliyomus ama kimi sayfada 20yaziyo icime kurt dustu dahada gitmedim dr. 29 randevum var ama bebegimide hissediyorum allaha sukur kipir kipir.
20 haftadan önce aşı uygulaması yapmıyoruz canım bende sağlık ocağındayım öncesinde yapalım derse bile yaptırmayın ayrıca gittiğiniz her takipte kalp atımı tansiyon kilo takibi ve ödem takibi yapmak zorundalar ihtiyaca görede kan ve idrar tahlili bu SAĞLIK BAKANLIĞININ zorunlu tuttuğu bir muayene sisteme bu bilgileri girmek zorundalar eğer bakmıyorlarsa bile bakanlığa yanlış bilgi gönderiyorlardır
Ay kadina simdi iyice uyuz oldum. Valla isi cokta olsa bastan savma yapamaz. Bebis sagligi bu ya . Hemde cokta yogun degil bizim burasi. Zaten ilin geneli az nufuslu.Canım benim ben sağlık ocağında hemşireyim 16.haftadan sonra duyulur (eğer gebe çok kilolu değilse)ayrıca bebek kalp atımını dinlemeden aşı yapılmaz hangi akla hizmet böyle bir iş yapıyorsa işi çok falan diye başından savmış heralde
İns bisey olmamıştır ama niye kaldiriyosun kiMrb kızlar size busey sorucam. Bugün büyük oğlum uyudu halinin üstünde. Ben de kucakladım kanepeye koydum. Şimdi bebis tekmeleyince sanki dışa çıkacakmış gibi oluyor sanki. Yani dış bölgemde bile hissediyorum ve rahatsız ediyor beni. Aşağı kaymamistir dimi. O bölgemde huzursuzluk resmen var. Kuyruk sokumu ağrıyor bi de sırt üstü uzanincq bile agriyor
Yorulmanin da etkisi olabilir canim ama cocuklari kaldirma sakin mecbur kalmissin halida yattigi icin ama mumkun.oldugu kadar yapmamaya calis olurmu Allahin izniyle bisey olmaz insallah canim ayaklarini uzat dinlenmeye calisMrb kızlar size busey sorucam. Bugün büyük oğlum uyudu halinin üstünde. Ben de kucakladım kanepeye koydum. Şimdi bebis tekmeleyince sanki dışa çıkacakmış gibi oluyor sanki. Yani dış bölgemde bile hissediyorum ve rahatsız ediyor beni. Aşağı kaymamistir dimi. O bölgemde huzursuzluk resmen var. Kuyruk sokumu ağrıyor bi de sırt üstü uzanincq bile agriyor
Kuyruk sokumu degilde bel ve sirt ve bacak agrim.var fazlasiyla pazartesi kontrolum.var ilk soracagim.bu olacak dr aİns bisey olmamıştır ama niye kaldiriyosun kikuyruk sokumu ağrısı bende de var günlerdir
Hatta suan oyle agriyor ki nasil.gececegini bilmiyorumİns bisey olmamıştır ama niye kaldiriyosun kikuyruk sokumu ağrısı bende de var günlerdir
Benim arefe den beri var ilk bi kac gundur cok fenaydi kuyruk sokumu tam oturduğumuz yerdeki kemik taşa oturuyom gibiydi biraz geçti ama tam değil bel ve sırt ağrısı da var ama okudum hepsi normalmiş rahim genişlediği için oluyomus bunlar hafta mizda görülecek agrilarmis yine de tabiki Dr una sorHatta suan oyle agriyor ki nasil.gececegini bilmiyorum
Benim arefe den beri var ilk bi kac gundur cok fenaydi kuyruk sokumu tam oturduğumuz yerdeki kemik taşa oturuyom gibiydi biraz geçti ama tam değil bel ve sırt ağrısı da var ama okudum hepsi normalmiş rahim genişlediği için oluyomus bunlar hafta mizda görülecek agrilarmis yine de tabiki Dr una sorHatta suan oyle agriyor ki nasil.gececegini bilmiyorum
Bugun biraz fazla.ayakta kaldim.onun da etkisi var dogrudur canim sagolasinBenim arefe den beri var ilk bi kac gundur cok fenaydi kuyruk sokumu tam oturduğumuz yerdeki kemik taşa oturuyom gibiydi biraz geçti ama tam değil bel ve sırt ağrısı da var ama okudum hepsi normalmiş rahim genişlediği için oluyomus bunlar hafta mizda görülecek agrilarmis yine de tabiki Dr una sor
Bilgiler icin tesekkurler gercekten cok aydinlatici oldu,kilo ve tansiyon yapiliyor ama odem takibi nasil oluyor?20 haftadan önce aşı uygulaması yapmıyoruz canım bende sağlık ocağındayım öncesinde yapalım derse bile yaptırmayın ayrıca gittiğiniz her takipte kalp atımı tansiyon kilo takibi ve ödem takibi yapmak zorundalar ihtiyaca görede kan ve idrar tahlili bu SAĞLIK BAKANLIĞININ zorunlu tuttuğu bir muayene sisteme bu bilgileri girmek zorundalar eğer bakmıyorlarsa bile bakanlığa yanlış bilgi gönderiyorlardır
Ayakta kalmak evet çok rahatsız ediyor ayakta anlamıyorsun da otururken fln baya etkiliyo o zaman anliyo insanBugun biraz fazla.ayakta kaldim.onun da etkisi var dogrudur canim sagolasin
ben 10. haftada küçük bir kanama geçirmiştim. bebekle alakası olmamasına rağmen ondan beri en ufak bir şeyde aklıma bütün ihtimaller geliyor. anne olmak böyle birşey herhalde :))aynen bende başlarda çok taktım inan 5 dk da bir kanama mı var diye wc gidiyordum ki hiç kanamam olmamasına ragmen tedirğindim. baktım böyle daha stres oldum yeter dedim ömrü varsa gelecek düşünmemeye çalışıyorum
Dr soyleyecegim galiba etkili bir ilac verir,ilac icmeyi sevmiyorim ama cok ihtiyacim oluyor bu ara katlanilacak gibi degil agri,ilk gebeligimde hic boyle olmamistim cok rahatti hamileligim bu sefer yasamadigim seyleri yasiyorim,bunu da yasa bagliyorum kendim icinKizlar benim bel agrlarm iyce azaldi ilk bi ara coktu ayagi kalkamycak kadardi
kuyruk sokumuda agriyodu hatta ilk gebeliktede aşırıydi dedim
heralde bende böyle olucak hep,dr un verdigi vitaminin cok faydasini
gördum bu defa yani o ilaca bagliyorum böyle hafiflemesini agrinin osteocare vitaminin adi
calsiyum magneztum d3 vitamini hepsi var iceriginde ayri ayri almayada gerk yok tavsiye edebilirim sizede:)
Kizlar ayrintili usg icin randevu isini nasi yapicaz nerden alicaz ben pek bilmiyorum bi bunu atladim size sorayim dedimEvet bende devlette yaptircam inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?