2017 Şubat Anneleri

İns bisey olmamıştır ama niye kaldiriyosun ki kuyruk sokumu ağrısı bende de var günlerdir

Yorulmanin da etkisi olabilir canim ama cocuklari kaldirma sakin mecbur kalmissin halida yattigi icin ama mumkun.oldugu kadar yapmamaya calis olurmu Allahin izniyle bisey olmaz insallah canim ayaklarini uzat dinlenmeye calis
Günaydın kizlar.
Çok sağ olun. Sanırım dr à gitmek faydalı olacak.zaten ayrıntılı usg à gireceğim. Halen de öyle. Kimse yoktu kıyamam bağışıklığı zayıf çok çabuk hasta oluyor. Ben de aldım eşim çok kızdı is yeri eve yakın cagirsaydin gelirdim dedi. 20 kilo kadar çok zor geldi ya zaten fıtık da vardi üstüne aksam kp geldi yemeğe hiç oturmadım. Bugün ayağa kalkmayscagim. Olmazsa kadın doğum acil é giderim. Ben hiç vitamin de kullanmıyorum. Bugün başlayacağım. Onun da etkisi olabilir. Süt yoğurt hiç alamıyorum.

Günaydın herkese
Az önce gelen bir haber ile uyandım. Annemle boşandıkları ve başkasıyla evlendiği için hayatta sadece 6 kere gördüğüm, arayıp sormayan ve düğünüme dahi gelmeyen babam dün gece trafik kazası geçirmiş şuan morgdaymış. Eşi bana haber verilmesini istemiş.hiçbir şey hissetmiyorum şuan. Baba nasıl olur hissetmediğim için herhalde. İnsanlık bende kaldın diyerek cenazesi için memlekete gideceğim sanırım. Dilerim benim çocuğum baba sevgisi nasıl olur öğrenerek büyür...

Ca
Bisey sorabilir miyim? Benim asimi once yapti sonra bebegi dinledi ve 20. Haftadan once aşı yapilmaz demissiniz beni 8 eylulde yapti yani 18 haftalikken?? Herkes neden farkli uyguluyor ozaman standartlik yok mu anlamadim ki ?

post: 48174204, member: 737622"]Ya dmlhkn nerde dün ayrıntılıya girecekti bisey yazmadı hiç Allah korusun kötü bisey mi çıktı ki acaba
Canim merak ettigin tes ederim
ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla[/QUOTE]

Günaydın. Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle. Bende de eş aşağıda durumu var ve 10dakikadan fazla ayakta duramıyorum. Sırtıma vuruyor karnım geriliyor. Bu hafta detaylı var ama gitmeye korkuyorum. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.

l88, post: 48183295, member: 746022"]Canim merak ettigin tes ederim
ewet kotu bisi oldu dunden beri hastnde yatyrm bebegim iyi sukur ama rahmimde enfksyna bagli acilma varmis suan igne ilac tedavisi goruyorm pt. esi dikis atilcak rahime ve biz oglumla bu mucadeleyi kazancaz dualarinzla[

ceçmiş olsun. Dualarımız seninle. Bende de eş aşağıda durumu var ve 10dakikadan fazla ayakta duramıyorum. Sırtıma vuruyor karnım geriliyor. Bu hafta detaylı var ama gitmeye korkuyorum. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın.[/QUOTE]

Detayliya girdgimde Ogrendim canim ben ben bebgimden guzel haberler almak umidiyle dualrla gitmistim cok sukur bebegim cok iyi o bobrek genislemesi haricinde ama dr seninle ilgili problemimiz var deyince yuregim agzma geldi hala hastande yatiyorum yarin sbah enfeksyn dagildiysa ins dikis atilcak Zaman gecmiyor burda sadece rabbime siginiyorum ve sizlerden dua bekliyorummm

Son düzenleme:
Başınız sağ olsun canim. Rabbim sana vé eşine bebişinle uzun ömürler versin. İnşallah yaşadığın sıkıntının mükafatı olarak evliliğinde hep mutlu olursun.

6 ay önce babasını kaybetmiş biri olarak şu an ne diyeceğimi bilemedim... Her hatırladığımda paramparça olan içimi , hüngür hüngür ağlamamak için kendimi zor tuttuğumu düşününce , şu an hala dolu dolu gözlerle bunu yazarken, sana bunları hissettiren şeylere, o sevgiyi bilememiş oluşuna, geri gelmeyecek boşa geçmiş yıllara çok üzüldüm.. başın sağolsun.. kötü de olsa yaşayan bir baba, ebediyen kaybedilmiş bir babadan inan daha iyidir... keşke böyle olmasaydı diyebiliyorum.. ne olursa olsun git olur mu.. onu son kez gördüğünde fikrin değişebilir.. son gidiş hiçbirşeye benzemiyor çünkü.......

Detayliya girdgimde Ogrendim canim ben ben bebgimden guzel haberler almak umidiyle dualrla gitmistim cok sukur bebegim cok iyi o bobrek genislemesi haricinde ama dr seninle ilgili problemimiz var deyince yuregim agzma geldi hala hastande yatiyorum yarin sbah enfeksyn dagildiysa ins dikis atilcak Zaman gecmiyor burda sadece rabbime siginiyorum ve sizlerden dua bekliyorummm[/QUOTE]

Canım Dualarımız seninle.. inşaAllah dikisin atılınca istirahat le birlikte Allah ın izniyle bu zorlugun üstesinden geleceksiniz.

Başın sagolsun canm ne diyecegimi bilemiyorum sen evlatlik görevini yap bencede,o zaten Allahin huzurunda hesap vericek..

Geçmis olsun canim uzme kedini streste yapma dikis atilarak cok daha ilerki haftalara gelenler cok bide hastanede yaticaksan kontrol altinda olmanda iyi enfeksiyonu temizlerlerse erken dogm riskin ortadan kalkar stres yapma Allah sana bagışlsn bebegini saglikla gelsin insallah

Çok teşekkür ederim.. Mutlaka gideceğim. Ben şimdiye kadar Kandilde bayramda arayıp üzerime düşeni yapmaya çalıştım ama istemedi. Elden gelen bir şey yok. O Sevgi'yi hissetmek isterdim, şuan acıyı da hissedebilirdim. Bana babalık yapan dedem oldu. Kader böyleymiş

Başınız sağ olsun canim. Rabbim sana vé eşine bebişinle uzun ömürler versin. İnşallah yaşadığın sıkıntının mükafatı olarak evliliğinde hep mutlu olursun.

Başın sagolsun canm ne diyecegimi bilemiyorum sen evlatlik görevini yap bencede,o zaten Allahin huzurunda hesap vericek..

Başın sağolsun canım. Her ne olursa olsun sen evlat olarak son görevini yapmakla en doğru şeyi yapıyorsun. Son acın olsun inşaAllah.

Böyle durumlarda pek birşey söylemeyi beceremem.Çok üzücü yaşadıkların başin sağolsun canım

Canım o da evlat haklisin tabiki ama tam kaldırmadan halletmeye çalış Yengem öyle yapardı kollarından tutar yürütürdü yatağına süt bende icemiyodum laktozsuz aldım onu iciyorum bisey yapmiyo vitamin ilacını bende kullanmiyom

dmlhkn inş bizim ve karnimizdakilerin duaları ile atlaticaksin kendi kendine moral olmaya çalış canım hastane ortamında tabi ne kadar yapılır bu Rabbim kimseyi dusurmesin yatana da kolaylik sabır versin
Fullialein canım basın sağolsun şuan ki ruh halini anlamak çok zor tabiki ama gitcem demissin bence doğru karari vermissin evlat olarak son görevin .. git ve hakkını helal et bunun karşılığında Rabbim de karnindakini size hayırlı Salih Saliha evlat nasip eyler ins ve evliliğin daha düzene girer Rabbim bunu karşılıksız bırakmaz

Allahrahmet eylesin yine de. Benim de annem babam ayri babam gorusmeyi kesti ablam ve benimle 2008den beri. Zaten ondan oncesinde de cok düzenli bir ilişkimiz yoktu. Bir babaligini görmedim yani. Ben de cagirmadim dugunume falan. Hep diyorum ölünce cenazesine bile gitmem hiç isim olmaz.. Sen yine de son görevini yap için rahat edecekse öyle

Okurken çok duygulandim..basın sağolsun senin adına çok üzüldüm. Şimdiye kadar uzerine düşeni yapmissin zaten iyi de yapmissin.bu dünya hepimize geçici Allah affetsin onu Allah senin yuvani huzurla doldursun inşallah

Son düzenleme:
Haklısın canim bana ki hataydı. Yarın dr à gidecem.nefes alamıyorum bi de iki kilo daha aldım. İnşallah önemli değildir Allah kerimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…