2017 Şubat Anneleri

Fullialein basın sağolsun cnm. Herkese hayırlı pazarlar kızlar ya bi sorum olucak sizlere gece sabaha karşı uyandım soluma yatmistim karnimda bi ağırlık ve ağrı vardı sonra sagima döndüm belki geçer diye iyi de geldi yavaş yavaş geçti sonra uyandim sağ kasığım ara ara sızlıyo sabahtan beri hiç böyle olmamıştım şimdiye kadar bi sorun yoktur dimi

Haklısın canim bana ki hataydı. Yarın dr à gidecem.nefes alamıyorum bi de iki kilo daha aldım. İnşallah önemli değildir Allah kerimdir
Karnında ki de melek diğeri de melek korurlar birbirlerine inş bi daha kine daha dikkatli olursun inş bisey olmamıştır

A Armaganhayat benim kardeşimde 3 yaşındaki oğlunu sürekli alıyordu son aylarda hepimiz kızıyorduk çok şükür bişey olmadı. Evlatlara kıyamıyoruz benim oğlanda koltukta uyukluyor artık kaldırıyorum kendi yürüyor. Bişey olmamıştır ama dikkat etmemiz lazım

arkadaslar ıyı aksamlar sızde bılıyorsunuzdur bu ınstagramda cok guzel el orgusu bebekler yapılıyor ancak kargo parası derken cok kulfetlı oluyor sızın bıldıgınız bır sıte varmı onları satan

Karnında ki de melek diğeri de melek korurlar birbirlerine inş bi daha kine daha dikkatli olursun inş bisey olmamıştır
Sağol canım bugün baktık iyiydi yalnız preklampsi için takibe al8nacakmisim. Çok kötü oldum ilk doğumumda gibi olmaz insallah. Kilo tansiyon takibi yapıcaz bu hafta .
Sağol canım. Artık öyle yapıcam. Büyük oğlum benim en zayıf yanım çünkü çok zor büyüdü. Ama biraz mantıklı olmak laxim.
Cok geçmiş olsun biseyi yoktur minnosun insallah
Sağol canım o iyiymiş. Takip é alındım. Hayirlisi artık.

Geçmiş olsun canım bişey yokmuş şükür,dikkatli olmakta fayda var
Peki preklampsi için neden takibe alacaklar? Yani neyden şüphelendiler merak ettim

Geçmiş olsun canım bişey yokmuş şükür,dikkatli olmakta fayda var
Peki preklampsi için neden takibe alacaklar? Yani neyden şüphelendiler merak ettim
Canım iki günde iki kilo aldım nefes alamıyorum. Karnım ağrıyor. Çok halsiz im. İki saat ayakta kalsam yığılip kalıyorum. Daha önce de yaşadım anlatınca direk takip dediler. Tahlil falan verdik idrarda protein çıksa zaten erken doğum olur dedi. Kısmet bakalım nasipten ne varsa onu yaşayacak ahmed cik.

Anladım canım gerçekten hamilelik zor işmiş. Kaburgalarımın ağrısından yatamıyorum daha şimdiden.Rabbim sağlıkla doğurmayi nasip etsin hepimize

canım geçmiş olsun, bende de aynı durum var. bebeği besleyen damarların genişlemesi lazımmış ama benim iki damar da direnç gösteriyormuş, 24. haftada tekrar bakılacak düzelmezse ben de preaklamsi için takibe alınacağım.
idrar tahlillerini yaptıracağım bakalım ben de bakalım ne çıkacak.
benim de hiç halim yok, hemen halsizlik oluyor bende de, ayakta durunca hemen ayaklarım şişiyor.
ama bebiş iyi çok şükür.

Anladım canım gerçekten hamilelik zor işmiş. Kaburgalarımın ağrısından yatamıyorum daha şimdiden.Rabbim sağlıkla doğurmayi nasip etsin hepimize
İnşallah geride kalacak bu gunler canım. Ben iki doğum atlattım. Sadece güzel anlar akılda kalıyor. Hiç umutsuz değilim her abimin tadını çıkarmaya çalışıyorum. Allah büyük dertler küçük. Rabbim yardımcımız olsun
İnşallah yoktur canım. Ödem önemli kilonun takip etmek en önemli şeymis şu an. Gerisi zaman. Bi de bana dediki kendini çok iyi takip et.değişiklikleri NOT et bana anlat d3fi dr. Allah yardımcımız olsun

Bende çok kilo aldım 51 le hamile kaldım 57 olmusum bu bi isaretmidir buna

Bende çok kilo aldım 51 le hamile kaldım 57 olmusum bu bi isaretmidir buna
Canim preeklampsi de çok faktör var mesela haftada iki kilo gibi bu kilo aslında Ödem dir. Nefes alamama karın ağrısı bulantı uyuyamam huzursuzluk idrarda protein görülmesi falan. Yani bir bununla olunmaz merak etme. Bi de ilk gebelikte zayıflar kilo daha fazla alabiliyor. Ben sabikaliyim oyüzden hiçbişey atlmıyor lar. İkinci oglumda doğuma bir ay kala hastanede kaldım mesela. Sadece şüphe vardı proteinuri vardı diye takip ettiler. Bi de kanama riski var bende. Var da var işte. Sıkma kendini ben kötü bir örneğim beni takma yani. Neyse artık bişey yazmıyim taze annecikler etklenmesin diye

Uyuyamama uykuya dalma da zorlanma bazen nefes almakta zorlanma var bide ben çabuk şişmeye başladım aslında bundan bende korkuyorum parmaklarim mesela yüzüğü mu takmakta zorlaniyorum ve daha çok erken olduğunu dusunuyorum bunun için Dr uma dicem bunları simdi sen öyle deyince korktum iyice çünkü cok hızlı kilo alıyorum gibi geliyo

Kız deme öyle üzüldüm pişman oldum yazdığıma. Takms bisey yoktur Ama tabi dr à söyle. İlk gebelikte normaldir bi de zayifmis sin da ilk gebelikte vücud bebeği kabullenmek istemezmiş tepki daha çok verirmis. Kilo ödem çok olurmuş. Ama sana tek bi iyi niyet şeyini soylim gebelikte hep pozitif ol. İnan çok etki ediyor. Kimseyi bişeyi takma. Relax ol.dünya dışarıda kalsın zeten preeklampsi ya da tansiyon ya da şeker Allah uzak etsin senden sıkıntıdan çok çok etkilenir. Valla çok da tın modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…