2017 Şubat Anneleri

Yanı evet zayiftim ondan mı bi anda sistim bilmiyorum gerçi bide ekmek arası fln çok yiyorum belki ondan diye dusunuyorum kimseyi takmamak ve ben zor oluyo ama yapmaya çalışıyorum çünkü baya zararını görüyorum sağlıkla gelir inş hepsi de

Amin inşallah. Yanlış anlama beni inşallah iyi olur.sadece bildiğimi paylaşayım dedim coksey yaşadın yoksa haklısın takmakta. Belki zaman bana öğretti sen zaman kaybetme diye dedim canım. Kırılma emi

Amin inşallah. Yanlış anlama beni inşallah iyi olur.sadece bildiğimi paylaşayım dedim coksey yaşadın yoksa haklısın takmakta. Belki zaman bana öğretti sen zaman kaybetme diye dedim canım. Kırılma emi
Yok canım niye kırılıyim kötü bisey demedinki aynen baya sıkıntılı geçti su döneme kadar geldiğim dönem ins bundan sonrası hem hamileligim hem dış etkenler daha iyi geçer zaman bana da öğretiyor aslında ama ben saf akillanmiyorum inş bu defa ders olmuştur bana

Canım çok geçmiş olsun

Gerçekten takmamak en iyi çözüm herşey olacağına varıyor. En iyisini yapıyorsun. Sana ve diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlara bolca dua ediyoruz hep rabbim inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. sizlerin yazdıklarınızı görünce dertleniyorum ne yalan söylim. Benim ufak tefek sıkıntılarım da kayboluyor size dua edeyim derken Ayrıca hamileleri üzenler bitlensin de kaşıntı tutsun onları

Gününüz güzel geçsin hepinizi öpüyorum

Herkese iyi geceler kizlar... sayfalari tek tek okuyamadim ama umarim hepiniz iyisinizdir her sey yolundadir...

Bende iyilik canım. Ama şu sıralar değişik rüyalar görüyorum. Ebeler bebeğimi çalıp benden gizli yıkıyorlar sonra ben kızıyorum koyun bebeğimi yerine diyorum geri karnıma koyuyorlar falan..... tuhaf bir bilinçaltım var yani
Sende ne var ne yok?

Günaydın kizlaaaaar.. Hepimize iyi haftalar olsun.. Ben ayrintiliya gidiyorum bugün saat 10da bebişimizi güzelce görüruz inşaallah

Hadi bakalım hayırlısıyla gidin görün gelin

Canım şimdi nasılsın? kasık ağrıları az az bendede oluyor. normal diye düşünüyorum.. özellikle sabah kalkınca oluyor.. yani hamile olduğumu bir tek ordan hissediyorum ..

Günaydın kızlar pazar günü temizlik yaptım o kadar kendimi yormuşum ki ağrıdan ne ben uyudum ne bebek uyudu.. eşimde ben uyumadım diye uyumadı bişi mi olacak diye.. anladım ki hamile olduğumuzu unutmamak lazım ileriki dönemde ne halde olacağız bilemiyorum.. sizdemi öylesiniz.

günaydın canım bende iki gündür kendimi aşırı yordum. belimin agrısı kalçama vurdu yürüyemiyordum bile. bugün işe geldim dinlenirim bari.

Canım şimdi nasılsın? kasık ağrıları az az bendede oluyor. normal diye düşünüyorum.. özellikle sabah kalkınca oluyor.. yani hamile olduğumu bir tek ordan hissediyorum ..
şimdi iyiyim cnm geçti çok şükür dün korktum biraz normalde bazen ağrı olurdu kasıklarimda ama dün bi değişik sızlıyodu geçen ay doktora sormuştum normal demişti ama yinede insan pimpirikli oluyo hamile olunca

kızlar bunları lwcden almıştım bugun geldi. çok beğendim . özellikle muhafaza şekli file kıyafet kılıfında gelmiş.fiyatıda indirmdeydi 38 tl mi ne tuttu. kargo zaten bedava:)

Eklentiler

• L_20161-6YB278Z1-CKN_A.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 88
  • L_20161-6YG327Z1-3BC_A.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…