2017 Şubat Anneleri

güle güle giysin annesi aldıklarını inşallah.. ben de çok merak ediyorum kime benzeyeceğini doktor babaya benziyo sanki dedi rabbim sağlıcakla doğurmayı nasip etsin hepimize ve vakti gelince kavuşalım kuzularımıza bi yandan hemen şubat gelsin istiyorum ve yavrumu kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum bi yandan da tadını çıkarmak istiyorum hamileliğim

Ya kizlar benim kan degerlerim hizla dusuyor. Sanirim hepimizin dusuyor onda sorun yok ama benim ilk hali de dusuktu zaten akdeniz anemisi tasiyisi oldugum icin en basindan beri demir ilaci kullaniyorum. Nasil biticek bu hamilelik bilmiyorum moralimi bozuyor bu durum

geçmiş olsun canım.. ben de zar zor 12 çıkarmıştım benim de 11 e düşmüştü geçen ay.. bakalım şimdi ne durumda.. bol bol kan yapıcı şeyler yemeye çalış.. çekirdekli kuru üzüm, soğuk sıkım pekmez ihmal etme.. inşallah yükselir değerlerin.

kızlar hafif kansizlık var dedi sağlık ocağındaki doktor. burda hangi değer kansızlığı belirtiyor anlıyan va rmı

Eklentiler

• 14448886_1256587681059668_7314395157842304249_n.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 61
kızlar hafif kansizlık var dedi sağlık ocağındaki doktor. burda hangi değer kansızlığı belirtiyor anlıyan va rmı
ben hemoglobin değerine bakılıyo diye biliyorum HGB.. Senin ki tam okunmuyor ama 12 gibi duruyor ve 12 gayet güzel bi değer..

Amin inşallah .iyi dileklerin için çok sağol canim. Limon sıkıp içmek iyi geliyormus ben d3 nedim sanki rahatladım gibi bi de 1 kilo verdim dünden bugune. Çok şükür diyet ise yariyor. İnanç bedenimi iyileştirecek biliyorum.
Bu arada eşim de hissediyor ama en çok büyük oglumla isim var. Eli karnımda evin içinde geziyoruz. Sonra karnımı pispisliyor canı sıkılınca ahmed uyusun dinlensin ben de birazcık oyniyim anne diyor. Sonra bi daha aynı şeyleri yaşıyoruz. Sen sadece doğur ben onu büyütürum diyor. Çok bilmiş kendi de bedevadan büyüdü tabi. Çok tatlı ama inanılmaz motive oluyorum. Yani kizlar her türlü cefaya değerler. İlkkez anne olacaklar korkmayın sikilmayin hayat onlarla paylaşmaya başlayınca çok daha güzel. Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah. Ben de sizleri öpüyorum

Oy masaallah kuzuya ya kidemli abi tabi. Benim oglumda gelip gecerken karnimi sivazliyor. Karnimdaki de yaramaz abisi dokununca tekmelemeyi birakiyor.
Annene soyledinmi

benim 8.5 işte hgb değerim. İlaç fayda ediyo mu onu da bilmiyorum taşıyıcı olduğum için. Daha da düşecek belli ki

bi ben kaldım galiba 19. haftaya girdik her an hissedebilirim sanki eşiniz hissetmeye başladı mı peki?
Bi sen degilsin kalimero87 da hissetmemiş henüz:) belkide arada seyirmeler oluyodr siz ayiramiyosunuzdur damar atmasi gibi

Benim eşim hissettigini söyluyo ama o hissettigi zaman ben hiç hareket hissetmyorm ona öyle geliyo heralde
Ama genel olarak 2 haftadr filan bayaa hissediyorm ben hareketlerini:)

H HedefVeBasari canim sen sormuştun sanirim ayrintili usg ne zaman cagrdi diye biraz önce çıktim dr dan 18+5 im şu anda 3 hafta sonta ayrıntilıya çagırdi dr um beni

Oy masaallah kuzuya ya kidemli abi tabi. Benim oglumda gelip gecerken karnimi sivazliyor. Karnimdaki de yaramaz abisi dokununca tekmelemeyi birakiyor.
Annene soyledinmi
Ayy ben o kısmı atladım di mi tabi söyledim canım hepsi de bana küstü. Sonra tatil araya girdi gittik geldik iyiyiz şu an. Annem diyor buna da mı ben bakıcam ya. Valla dedim bakıcı tutarım olursa olur olmazsa da yapacak bi şey yok. Kardeşlerim baya baya küstü biridir konuşmuyor çocuklarını biz büyüttü nasıl saklarsin diye ne bileyim işte hayırlısı artik. Bu sabah burun üstü konuştu biraz. K8z bunlar bana dayanamaz masallah.

Merhabalar. Ben de subat 2017'de insallah saglikla oglumu kucagima alacagim. Ilk bebegimiz ve gercekten cok heyecanli bir surecmis. Basligi gorunce yazmak istedim. Simdi nasil yapacagim bilmiyorum ama butun mesajlari okumaya calisacagim. Sevgiler :)
hoşgeldiniz :) Durup durup düşünüyorum bazen içimde benden beslenenen kanlı canlı kalbi atan ve büyüyen bir bebek var bnm bebeğim.. ve ne büyüksün Allahım deyip şükrediyorum.. Allah olmayanlarada sağlıkla nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…