- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
Ilk gebeligindi canim dimi:)günaydın iyi haftalar.. ben hala hissedemedim
güle güle giysin annesi aldıklarını inşallah..Aaaaaminnnnnn canimin ici aynen oyle banada cok kizan oldu iki dusuk olunca herkes buda dusecek gozuyle bakiyolar ama ben oyle bakmiyorum sag saglim gelecek insaAllah yavas yavas aldim bebegin eksigi kalmadi banyo seti buyuk eltiden puset 5li set kucukten geldi eee kalin battaniyede alicakalr zati en agiri besikti ben aldim onu cok sukir son aylara bez alinicak bana bisiler alinicak cantayida 6 ci ayda hazir edip birakicam isimizi sansa birakmayalim nolur nolmaz elkm beni dinlemedi ama son anda hazirladi hooopp dra bebek dogdu ama hala hosuma giden seyler oluyo aliyom bi tek uzun kollu zibin alicam bidr begendiklerimi eeee birsuru kisi gelecek ziyarete hediyeler gani gibi yagacak kislik bisilerde alicam yelek ordum ama olsun az kalin seyler almak lazim demi kisa denk geliyo inan bunlar bile cok tatli heecanlar nolcani nasil olcani dusunemiyo insan ama vok merak ediyorum bana mi benzeyecek yoksa nasil bisi olacak ayyyy
bi ben kaldım galibaKizlAr herkes bebisinin hareketlerini hissetmeye başladimi artik
geçmiş olsun canım.. ben de zar zor 12 çıkarmıştım benim de 11 e düşmüştü geçen ay.. bakalım şimdi ne durumda.. bol bol kan yapıcı şeyler yemeye çalış.. çekirdekli kuru üzüm, soğuk sıkım pekmez ihmal etme.. inşallah yükselir değerlerin.Ya kizlar benim kan degerlerim hizla dusuyor. Sanirim hepimizin dusuyor onda sorun yok ama benim ilk hali de dusuktu zaten akdeniz anemisi tasiyisi oldugum icin en basindan beri demir ilaci kullaniyorum. Nasil biticek bu hamilelik bilmiyorum moralimi bozuyor bu durum
Hgb yazan deger kani gosteriyor. Kac senin cok anlasilmiyor resimdekızlar hafif kansizlık var dedi sağlık ocağındaki doktor. burda hangi değer kansızlığı belirtiyor anlıyan va rmı
ben hemoglobin değerine bakılıyo diye biliyorum HGB.. Senin ki tam okunmuyor ama 12 gibi duruyor ve 12 gayet güzel bi değer..kızlar hafif kansizlık var dedi sağlık ocağındaki doktor. burda hangi değer kansızlığı belirtiyor anlıyan va rmı
Amin inşallahCanım çok geçmiş olsun
Gerçekten takmamak en iyi çözüm herşey olacağına varıyor. En iyisini yapıyorsun. Sana ve diğer sıkıntı yaşayan arkadaşlara bolca dua ediyoruz heprabbim inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. sizlerin yazdıklarınızı görünce dertleniyorum ne yalan söylim. Benim ufak tefek sıkıntılarım da kayboluyor size dua edeyim derken Ayrıca hamileleri üzenler bitlensin de kaşıntı tutsun onları
Gününüz güzel geçsin hepinizi öpüyorum
hgb 12.. lenfosit düşük biraz sınır 20 miş bnm 15,9Hgb yazan deger kani gosteriyor. Kac senin cok anlasilmiyor resimde
12 ise iyi bir deger. Ama digeri ne demek bilmiyorum. Benim kanim 10. Ilerleyen zamanlarda daha da duser.hgb 12.. lenfosit düşük biraz sınır 20 miş bnm 15,9
Oy masaallah kuzuya ya kidemli abi tabi. Benim oglumda gelip gecerken karnimi sivazliyor. Karnimdaki de yaramaz abisi dokununca tekmelemeyi birakiyor.Amin inşallah.iyi dileklerin için çok sağol canim. Limon sıkıp içmek iyi geliyormus ben d3 nedim sanki rahatladım gibi bi de 1 kilo verdim dünden bugune . Çok şükür diyet ise yariyor. İnanç bedenimi iyileştirecek biliyorum.
Bu arada eşim de hissediyor ama en çok büyük oglumla isim var. Eli karnımda evin içinde geziyoruz. Sonra karnımı pispisliyor canı sıkılınca ahmed uyusun dinlensin ben de birazcık oyniyim anne diyor. Sonra bi daha aynı şeyleri yaşıyoruz. Sen sadece doğur ben onu büyütürum diyor. Çok bilmiş kendi de bedevadan büyüdü tabi. Çok tatlı ama inanılmaz motive oluyorum. Yani kizlar her türlü cefaya değerler. İlkkez anne olacaklar korkmayın sikilmayin hayat onlarla paylaşmaya başlayınca çok daha güzel. Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah. Ben de sizleri öpüyorum
Bi sen degilsinbi ben kaldım galiba19. haftaya girdik her an hissedebilirim sanki eşiniz hissetmeye başladı mı peki?
Ayy ben o kısmı atladım di mi tabi söyledim canım hepsi de bana küstü. Sonra tatil araya girdi gittik geldik iyiyiz şu an. Annem diyor buna da mı ben bakıcam ya. Valla dedim bakıcı tutarım olursa olur olmazsa da yapacak bi şey yokOy masaallah kuzuya ya kidemli abi tabi. Benim oglumda gelip gecerken karnimi sivazliyor. Karnimdaki de yaramaz abisi dokununca tekmelemeyi birakiyor.
Annene soyledinmi
hoşgeldiniz :) Durup durup düşünüyorum bazen içimde benden beslenenen kanlı canlı kalbi atan ve büyüyen bir bebek var bnm bebeğim.. ve ne büyüksün Allahım deyip şükrediyorum.. Allah olmayanlarada sağlıkla nasip etsin:)Merhabalar. Ben de subat 2017'de insallah saglikla oglumu kucagima alacagim. Ilk bebegimiz ve gercekten cok heyecanli bir surecmis. Basligi gorunce yazmak istedim. Simdi nasil yapacagim bilmiyorum ama butun mesajlari okumaya calisacagim. Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?