2017 Şubat Anneleri

belki de ben ayırt edemiyorumdur.. neyse bekliyorum bakalım paşamız ne zaman ben burdayım diyecek.. eşin de o zaman benim kadar heyecanlı hissetmek için ona öyle geliyo demek ki

Merhabalar. Ben de subat 2017'de insallah saglikla oglumu kucagima alacagim. Ilk bebegimiz ve gercekten cok heyecanli bir surecmis. Basligi gorunce yazmak istedim. Simdi nasil yapacagim bilmiyorum ama butun mesajlari okumaya calisacagim. Sevgiler :)
hoşgeldin aramıza.. hayırlı olsun oğluşun sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah.. şubat anneleri olarak erkek bebek bekleyenler çoğunluktayız.. ben de geç üye olanlardandım.. 900 sayfa falan vardı o zaman ve senin gibi yaptım baştan sona okumaya çalıştım amahepsini okuyamadım buna rağmen çok zor oldu..

merhabalar dün akşam başlyan gece uyutmayan halen devam eden sağ tarafımda sancı var ilk başta gaz sancısıdır dedim am bu kadar uzun sürermi gaz sancısı yaşayanınız varmı aranızda

Aaa küstülermi. Tuh yazik olmus. Olsun zamanla alisirlar. Bebis olunca dayanamazlar.
Annecigin yikilmistir kadincagiz.

benim 8.5 işte hgb değerim. İlaç fayda ediyo mu onu da bilmiyorum taşıyıcı olduğum için. Daha da düşecek belli ki
Canım bende tasiyiciyim ve doktorum ısrarla demir ilacı vermiyo.cunku inanki sadece karaciğere depolaniyo ve kendini yoruyosun.benim ablamda da var o da kullanmadı ve doktorlar farklı.y anı ben bu zamana kadar hangi doktora gittiysem kansızlık yüzünden taşıyıcılığı bile bile demir ilacı vermediler.yirgunluk da hissediyosundur sen.istersen başka doktorlara da danis

Baska doktora da sordum o da kullan dedi canim ama ben de emin olamiyorum dedigim gibi. Senin kac cikiyo hemoglobin degerin? Surekli dusmesi beni korkutuyo devam ederse baya skinti yasicam gibi ilerleyen aylarda.

sagolasın canım. miniğin nasıldı yakışıklı oğlun yani :)
Iyi çok şükur bi sıkinti yok canm dr iç organlarada bakti bu arada baya inceledi 17 cm olmuş saglikli görnuyo 4 lu testimi verdim cuma gunu sonucumu alicam inşallah siz 3 lu yada 4 luyu yaptirdinizmi

Baska doktora da sordum o da kullan dedi canim ama ben de emin olamiyorum dedigim gibi. Senin kac cikiyo hemoglobin degerin? Surekli dusmesi beni korkutuyo devam ederse baya skinti yasicam gibi ilerleyen aylarda.
Ben 12 ile başladım geçen ay 11.3 tu bu ay yine duymuştur.o yle hissediyorum çünkü.ama ne kadar duserse düşsün demir vermicem dedi çünkü hiçbir faydası yokmuş.bana sadece dışardan karşıla dedi.pekmez siyah çekirdekli kuru üzüm incir vs çok ye dedi onlari yiyorum

Bilgileriniz için teşekkürler...hende 19+1 de tetenoz vuruldum..tahliller tansiyon fln devamli kontrol ediyorlar ama kalp atisini hic dinlemediler saglik ocaginda cihaz olduğunu bilmiyorum hic gormedim

Aaa küstülermi. Tuh yazik olmus. Olsun zamanla alisirlar. Bebis olunca dayanamazlar.
Annecigin yikilmistir kadincagiz.
Annem bana üzülüyor aslında. Yoksa sevinir tabi bebis hırka oruyor mesela.. Kuslerin biri kaldı sadece. O da işte burun üstü konuşuyor. Zaman ya. Aslında sıkıntılı bir süreçten g3ciyor ailem. Onun da stresi var. Kötü zamana denk geldim yani

Iyi çok şükur bi sıkinti yok canm dr iç organlarada bakti bu arada baya inceledi 17 cm olmuş saglikli görnuyo 4 lu testimi verdim cuma gunu sonucumu alicam inşallah siz 3 lu yada 4 luyu yaptirdinizmi
ben sadece 4 lu yaptırdım 16. Haftada

Ben yaptirmadim

2li testimi cok erken yapmis diye dr 4 lüyu yaptir dedi bana.dedigim gibi aslinda yaptirmazdim ama büyuk konuşmamak lazimmış ilk bebegimi kaybettigm için yaptiriyorm bişey varsa bile bunu bilmek amacli yoksa kürtaja aldirmaya karşıyim bende canm anliyorm senin neden yaptrmadigini:)bi sıkinti çıkmaz inşallah Allah hepimize saglikli olarak evlatlarimiza kavuşmayi nasip etsin

yok canım benim içerde polip ve kanama karışımı bişi var doktor sonuç tuhaf çıkabilir stres yapma boşuna dedi bende yaptırmadım o yüzden. ayrıntılıyı bekliyorum :)) bu cumartesi inşallah kontrole gidecez herhalde önümüzdeki ay da ayrıntılı ister

Bende ikili yı yaptırdım onu bile yaptirmicaktim aslında Dr yapalım dedi bi anda kan verirken buldum kendimi 4 lu de özel de pahalıydı devlette de sıra alamadım o hafta bana da bahane olmuş oldu yaptirmicaktim zaten :) hayırlısı inş güzel sonuçlar alırız ayrıntılıya bi girip ciksaydik hayırlı haberlerle

Bende cuma gitcem kontrole

Keske sıkıntılar olmasada sadece bunun icin kusseler. Nihayetinde bunlar guzel seyler. Hem sevdikleri ve sevindikleri icin kuserler niye daha once haberleri olmadi diye.

Keske sıkıntılar olmasada sadece bunun icin kusseler. Nihayetinde bunlar guzel seyler. Hem sevdikleri ve sevindikleri icin kuserler niye daha once haberleri olmadi diye.
Öyle zaten. İmtihan işte. Çocuklarıma çok duskun ler. O yüzden takmıyorum. İlişkilerimiz çok iyidir. Nazlarini çekecem artık. Çanları sağ olsun. Yokluktan zorlukla tek dayanağı m onlar oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…