O zaman iyiki yaptirmamışsin gereksiz stres olurdu hayırlısi olsun sağlikli olsunlarda hic bişey önemli degilyok canım benim içerde polip ve kanama karışımı bişi var doktor sonuç tuhaf çıkabilir stres yapma boşuna dedi bende yaptırmadım o yüzden. ayrıntılıyı bekliyorum :)) bu cumartesi inşallah kontrole gidecez herhalde önümüzdeki ay da ayrıntılı ister
aynen canım bende o sebeple aptırmadım boş yere stres yapıp daha çok sıkıntıya girmeye gerek yok.doktorum da çok iyi bir kadın. korkma gayet sağlıklı görünüyor yaptırısak tuhaf bir sonuç çıkabilir strese gerek yok dedi. bende ona istinaden içimi rahatlattım. 2 doktora gidiyordum o ara. diger doktor yaptır dedi ama ense ölçümü vs çok iyi dedi bende yaptırmadımO zaman iyiki yaptirmamışsin gereksiz stres olurdu hayırlısi olsun sağlikli olsunlarda hic bişey önemli degil
İyi haberler verirsn inş bize cnm. Ama iki günde iki kilo ne demek yaa çok tuhaf. Sebebi ne ola kiCanım iki günde iki kilo aldım nefes alamıyorum. Karnım ağrıyor. Çok halsiz im. İki saat ayakta kalsam yığılip kalıyorum. Daha önce de yaşadım anlatınca direk takip dediler. Tahlil falan verdik idrarda protein çıksa zaten erken doğum olur dedi. Kısmet bakalım nasipten ne varsa onu yaşayacak ahmed cik.
Gule gule giysin bebisin :) :)kızlar bunları lwcden almıştım bugun geldi. çok beğendim . özellikle muhafaza şekli file kıyafet kılıfında gelmiş.fiyatıda indirmdeydi 38 tl mi ne tuttu. kargo zaten bedava:)
Amin inşallah.iyi dileklerin için çok sağol canim. Limon sıkıp içmek iyi geliyormus ben d3 nedim sanki rahatladım gibi bi de 1 kilo verdim dünden bugune . Çok şükür diyet ise yariyor. İnanç bedenimi iyileştirecek biliyorum.
Bu arada eşim de hissediyor ama en çok büyük oglumla isim var. Eli karnımda evin içinde geziyoruz. Sonra karnımı pispisliyor canı sıkılınca ahmed uyusun dinlensin ben de birazcık oyniyim anne diyor. Sonra bi daha aynı şeyleri yaşıyoruz. Sen sadece doğur ben onu büyütürum diyor. Çok bilmiş kendi de bedevadan büyüdü tabi. Çok tatlı ama inanılmaz motive oluyorum. Yani kizlar her türlü cefaya değerler. İlkkez anne olacaklar korkmayın sikilmayin hayat onlarla paylaşmaya başlayınca çok daha güzel. Rabbim hepimizin evladını bize bağışlasın inşallah. Ben de sizleri öpüyorum
Allah yardımcın olsun herkesin farklı bi imtihanı var bebisi kucağına sağlıklı aldığında unutulacak bu gunler.. Bana da hap içmek çok zor geliyor düzenli kullanamıyorduYa kizlar benim kan degerlerim hizla dusuyor. Sanirim hepimizin dusuyor onda sorun yok ama benim ilk hali de dusuktu zaten akdeniz anemisi tasiyisi oldugum icin en basindan beri demir ilaci kullaniyorum. Nasil biticek bu hamilelik bilmiyorum moralimi bozuyor bu durum
Simdi doktorum dahiliye gorsun bide diyerek yonlendirdi. Dahiliye doktorum da demir seviyen normal hemoglobin dusecek bosuna kullanma dedi. Doktorlarin hepsinin ayri bisey soylemesine de hastayim gercekten. Ama ben zaten sorguluyodum ise yariyo mu diye. Yediklerinle de alakasi yok dedi pekmez fln icin dusecek her turlu degerin dedi :/Ben 12 ile başladım geçen ay 11.3 tu bu ay yine duymuştur.o yle hissediyorum çünkü.ama ne kadar duserse düşsün demir vermicem dedi çünkü hiçbir faydası yokmuş.bana sadece dışardan karşıla dedi.pekmez siyah çekirdekli kuru üzüm incir vs çok ye dedi onlari yiyorum
Ay ne guzel. Benimde bir liste yapmam lazin yavas yavas. Burdakızlar nasılsınız? 1 haftadır giremedim. bugün alınacaklar listesi yaptım fiyatlarıyla araştırarak:)) daha şimdiden bayaaaa bir şey çıktı.
o kontrrolleri yaptilar ama tekrar etmeme ragmen asiyi vurdular 18 haftamdayim dedim 16. haftada yaptigimiz kisiler oluyo dedi. ayyy anlamadim simdi ya bebegime zarar verdiyse arada iki hafta oynuyo20 haftadan önce aşı uygulaması yapmıyoruz canım bende sağlık ocağındayım öncesinde yapalım derse bile yaptırmayın ayrıca gittiğiniz her takipte kalp atımı tansiyon kilo takibi ve ödem takibi yapmak zorundalar ihtiyaca görede kan ve idrar tahlili bu SAĞLIK BAKANLIĞININ zorunlu tuttuğu bir muayene sisteme bu bilgileri girmek zorundalar eğer bakmıyorlarsa bile bakanlığa yanlış bilgi gönderiyorlardır
Bi sen degilsinkalimero87 da hissetmemiş henüz:) belkide arada seyirmeler oluyodr siz ayiramiyosunuzdur damar atmasi gibi
Benim eşim hissettigini söyluyo ama o hissettigi zaman ben hiç hareket hissetmyorm ona öyle geliyo heralde
Ama genel olarak 2 haftadr filan bayaa hissediyorm ben hareketlerini:)
Bende cuma gitcem kontrole
Evet 3 hafta önceden bu yana 3-5 kez oldu ama çok kısa gibi olduğundan emin olamadım.. kısa titreşim oluyor. saniye sürmüyor bile :)
Aynen hayırlısı ya kontrol yaklasinca basliyom endişeyeBacımmm ben de cuma gidecem hadi hayırlısı
Doğru hissediyorsundur bence canım. Benim bu hafta daha netleşti hissettiklerim. 18 de emin olamadığım hareketlermiş meğersem
Benim oluyor ama hafif sıkınca sag gogsumden bir delikten sadece. su gibi seffaf biraz sarimsi. Sol gogsumun ucu baya sert sıkılmıyor.kizlar göğsünden sivi gelen var mi? beyaz yapiskan????
Ay bende oyleyim ya haftaya pazartesi ayrintili var simdiden kalbim sıkıntili atmaya basladi. Her doktordan cikista bir daha stres olmiycam diyorum yine yaklasinca basliyor elim ayagim titremeye. Cok sukur hareketlerini hissediyorumda kendimi teselli ediyorum.Aynen hayırlısı ya kontrol yaklasinca basliyom endişeye
Aynı bende de öyle oluyo Dr dan çıkınca iyi çok şükür diyorum ama kontrol yaklasinca tuhaf oluyom ben daha iyice hissetmiyom yaAy bende oyleyim ya haftaya pazartesi ayrintili var simdiden kalbim sıkıntili atmaya basladi. Her doktordan cikista bir daha stres olmiycam diyorum yine yaklasinca basliyor elim ayagim titremeye. Cok sukur hareketlerini hissediyorumda kendimi teselli ediyorum.
Evet geliyo süt hormonu salgilanmaya başladi sanirsamkizlar göğsünden sivi gelen var mi? beyaz yapiskan????
Bence sikma göğsünü iyi olmayabilir..Benim oluyor ama hafif sıkınca sag gogsumden bir delikten sadece. su gibi seffaf biraz sarimsi. Sol gogsumun ucu baya sert sıkılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?