2017 Şubat Anneleri

O zaman iyiki yaptirmamışsin gereksiz stres olurdu hayırlısi olsun sağlikli olsunlarda hic bişey önemli degil

O zaman iyiki yaptirmamışsin gereksiz stres olurdu hayırlısi olsun sağlikli olsunlarda hic bişey önemli degil
aynen canım bende o sebeple aptırmadım boş yere stres yapıp daha çok sıkıntıya girmeye gerek yok.doktorum da çok iyi bir kadın. korkma gayet sağlıklı görünüyor yaptırısak tuhaf bir sonuç çıkabilir strese gerek yok dedi. bende ona istinaden içimi rahatlattım. 2 doktora gidiyordum o ara. diger doktor yaptır dedi ama ense ölçümü vs çok iyi dedi bende yaptırmadım

İyi haberler verirsn inş bize cnm. Ama iki günde iki kilo ne demek yaa çok tuhaf. Sebebi ne ola ki

Yaaa canım çok duygulandım yerim ben onu ne güzel konuşuyormuş ikinci üçüncü çocuk için falan korkuyordum halbuki daha yolun başındayım moral oldu bana da. Çocukların sevgisi herşeyi iyileştiriyormuş demek ki

Ben kendimi hatırlıyorum annem en küçük kardeşime hamileyken 10 yaşındaydım. Doğuma gittiler biz evde kalmıştık gündüzdü. Anneme yardım olsun diye cam bile silmiştik gelince nasıl dugulanmıştı

Allah yardımcın olsun herkesin farklı bi imtihanı var bebisi kucağına sağlıklı aldığında unutulacak bu gunler.. Bana da hap içmek çok zor geliyor düzenli kullanamıyordu

Simdi doktorum dahiliye gorsun bide diyerek yonlendirdi. Dahiliye doktorum da demir seviyen normal hemoglobin dusecek bosuna kullanma dedi. Doktorlarin hepsinin ayri bisey soylemesine de hastayim gercekten. Ama ben zaten sorguluyodum ise yariyo mu diye. Yediklerinle de alakasi yok dedi pekmez fln icin dusecek her turlu degerin dedi :/

o kontrrolleri yaptilar ama tekrar etmeme ragmen asiyi vurdular 18 haftamdayim dedim 16. haftada yaptigimiz kisiler oluyo dedi. ayyy anlamadim simdi ya bebegime zarar verdiyse arada iki hafta oynuyo

Evet 3 hafta önceden bu yana 3-5 kez oldu ama çok kısa gibi olduğundan emin olamadım.. kısa titreşim oluyor. saniye sürmüyor bile :)

Bende cuma gitcem kontrole

Bacımmm ben de cuma gidecem hadi hayırlısı

Evet 3 hafta önceden bu yana 3-5 kez oldu ama çok kısa gibi olduğundan emin olamadım.. kısa titreşim oluyor. saniye sürmüyor bile :)

Doğru hissediyorsundur bence canım. Benim bu hafta daha netleşti hissettiklerim. 18 de emin olamadığım hareketlermiş meğersem

Bacımmm ben de cuma gidecem hadi hayırlısı

Doğru hissediyorsundur bence canım. Benim bu hafta daha netleşti hissettiklerim. 18 de emin olamadığım hareketlermiş meğersem
Aynen hayırlısı ya kontrol yaklasinca basliyom endişeye

Aynen hayırlısı ya kontrol yaklasinca basliyom endişeye
Ay bende oyleyim ya haftaya pazartesi ayrintili var simdiden kalbim sıkıntili atmaya basladi. Her doktordan cikista bir daha stres olmiycam diyorum yine yaklasinca basliyor elim ayagim titremeye. Cok sukur hareketlerini hissediyorumda kendimi teselli ediyorum.

Aynı bende de öyle oluyo Dr dan çıkınca iyi çok şükür diyorum ama kontrol yaklasinca tuhaf oluyom ben daha iyice hissetmiyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…