Gitgide daha siddetli hissediceksinEvet 3 hafta önceden bu yana 3-5 kez oldu ama çok kısa gibi olduğundan emin olamadım.. kısa titreşim oluyor. saniye sürmüyor bile :)
Aynen sıkilmamali diye biliyrm bende bebisi koruyan ilk sarimsi süt o sanirim:)Bence sikma göğsünü iyi olmayabilir..
ne güzelll bizimle de paylasabilir misin listeni?kızlar nasılsınız? 1 haftadır giremedim. bugün alınacaklar listesi yaptım fiyatlarıyla araştırarak:)) daha şimdiden bayaaaa bir şey çıktı.
bnm de daha cok sagdan ama her ikisinde de var. seffaf renk kendiliginden akiyor bn ellemeden. internetten normal diye okudum süt bezlerinin calistigi anlamina geliomus ama doktoruma sordugumda uzun surerse bu durum doktora git dedi. Genel cerrahiydi galiba dedigi.Benim oluyor ama hafif sıkınca sag gogsumden bir delikten sadece. su gibi seffaf biraz sarimsi. Sol gogsumun ucu baya sert sıkılmıyor.
Cook sıkmadim iyi olmadigini biliyorum. Hafif tutmustum onuda bi kere yaptim merak ettim varmi diye. Ilk hamilelikte ne zaman gelmisti hatirlamiyorum.Bence sikma göğsünü iyi olmayabilir..
Canim dikkat ve takip isteyen bi sürece girdim. Daha önce preeklampsi geçirdim o da böyle oldu şükür bi kilo verdim bakalım hafta ici kontrol var.İyi haberler verirsn inş bize cnm. Ama iki günde iki kilo ne demek yaa çok tuhaf. Sebebi ne ola ki
Çok güzelmiş anlattığın. Rabbim hayırlı evlat versin bize de. İkinci çocuk üçüncü çocuk dağa da güzel hiç korkma.şimdilik kafanı yorma ama zamanı gelince de yaşamaktan çekinmeYaaa canım çok duygulandım yerim ben onu ne güzel konuşuyormuşikinci üçüncü çocuk için falan korkuyordum halbuki daha yolun başındayım moral oldu bana da. Çocukların sevgisi herşeyi iyileştiriyormuş demek ki
Ben kendimi hatırlıyorum annem en küçük kardeşime hamileyken 10 yaşındaydım. Doğuma gittiler biz evde kalmıştık gündüzdü. Anneme yardım olsun diye cam bile silmiştikgelince nasıl dugulanmıştı
Canim sikmamalta fayda var. Normal yavaş yavaş olucakBenim oluyor ama hafif sıkınca sag gogsumden bir delikten sadece. su gibi seffaf biraz sarimsi. Sol gogsumun ucu baya sert sıkılmıyor.
Canim doktoruna söyle onun dışında yoksa başka sıkıntı ilk gebelikten de olabilir ama ihmal etme sorKızlar ya ben 1 haftada 2 3 kilo aldım ya resmen. Dikkatte ediyorum ama. Bebek yağı sürüyordum son Zaman'larda döküntü gibi olmaya başladı gözüme çatlak bile geldi sanki. Çok çabuk oldu bunlar yasiz ne kullanmaya başladınız çatlak için kafam çok karışık?????
52 ile başladım şimdi 56yı geçtim
Bana bir krem önerin ya
1 haftada fazla almissin canim şekerine baktırsana bi nolur nolmazKızlar ya ben 1 haftada 2 3 kilo aldım ya resmen. Dikkatte ediyorum ama. Bebek yağı sürüyordum son Zaman'larda döküntü gibi olmaya başladı gözüme çatlak bile geldi sanki. Çok çabuk oldu bunlar yasiz ne kullanmaya başladınız çatlak için kafam çok karışık?????
Bana bir krem önerin ya
nm ilknde 6aylkken filan iç çamaşırı islanirdi akardı baya doğum sonrası da aynı ama hiç bi zaman bol sütlü olmadim :) alakası da yokmuşCook sıkmadim iyi olmadigini biliyorum. Hafif tutmustum onuda bi kere yaptim merak ettim varmi diye. Ilk hamilelikte ne zaman gelmisti hatirlamiyorum.
Gecen hamilelik takviminde anneler bugunlerde kötü rüyalar görebilirsiniz yazıyordu. Sen de o safhadasın sanırım...ben de iyiyim çok şükür. Persembe dr gidicem 2.kez detaylı ultrasona bakacaz. Gecen hafta ptesi gittiğimde şükür ki her sey yolundaydı. Artık yavas yavas yataktan cıkmaya başladım çok mutluyum.yuruyebiliyorum en azından kısa mesafeBende iyilik canım. Ama şu sıralar değişik rüyalar görüyorum. Ebeler bebeğimi çalıp benden gizli yıkıyorlar sonra ben kızıyorum koyun bebeğimi yerine diyorum geri karnıma koyuyorlar falan..... tuhaf bir bilinçaltım var yani
Sende ne var ne yok?
Hadi bakalım hayırlısıyla gidin görün gelin
Ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım canımIyi çok şükur bi sıkinti yok canm dr iç organlarada bakti bu arada baya inceledi 17 cm olmuş saglikli görnuyo 4 lu testimi verdim cuma gunu sonucumu alicam inşallah siz 3 lu yada 4 luyu yaptirdinizmi
Neler var canım listendekızlar nasılsınız? 1 haftadır giremedim. bugün alınacaklar listesi yaptım fiyatlarıyla araştırarak:)) daha şimdiden bayaaaa bir şey çıktı.
Benim de gecen sag gögsümde. Şeffaf sıvı geldi. Eşim sıkma o bebeğe lazım dediBenim oluyor ama hafif sıkınca sag gogsumden bir delikten sadece. su gibi seffaf biraz sarimsi. Sol gogsumun ucu baya sert sıkılmıyor.
Ben de 1 haftada 2 3 kilo aldım canım. Ben vaZelin kullanıyorum acı basem yağı kakao yağı karıştırıp surenler de var. Zeytınyagı da iyi gelir diye biliyorum. Vazelini bırakıp Eytinyagına gececem ben. Ama sanırım çatlayacagı varsa ne kullanırsan kullan çatlayacaktır. Yaptıgım arastırmalardan bu sonuca vardım.Kızlar ya ben 1 haftada 2 3 kilo aldım ya resmen. Dikkatte ediyorum ama. Bebek yağı sürüyordum son Zaman'larda döküntü gibi olmaya başladı gözüme çatlak bile geldi sanki. Çok çabuk oldu bunlar yasiz ne kullanmaya başladınız çatlak için kafam çok karışık?????
Bana bir krem önerin ya
Bende daha tam olarak bisey hissediyo değilimBenimle aynı günlerde olup bebegi hissedemeyen var mi ya kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma
Ben de henüz hissedemiyorumBenimle aynı günlerde olup bebegi hissedemeyen var mi ya kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?