2017 Şubat Anneleri

Benim oluyor ama hafif sıkınca sag gogsumden bir delikten sadece. su gibi seffaf biraz sarimsi. Sol gogsumun ucu baya sert sıkılmıyor.
bnm de daha cok sagdan ama her ikisinde de var. seffaf renk kendiliginden akiyor bn ellemeden. internetten normal diye okudum süt bezlerinin calistigi anlamina geliomus ama doktoruma sordugumda uzun surerse bu durum doktora git dedi. Genel cerrahiydi galiba dedigi.

Kızlar ya ben 1 haftada 2 3 kilo aldım ya resmen. Dikkatte ediyorum ama. Bebek yağı sürüyordum son Zaman'larda döküntü gibi olmaya başladı gözüme çatlak bile geldi sanki. Çok çabuk oldu bunlar ya siz ne kullanmaya başladınız çatlak için kafam çok karışık?????
52 ile başladım şimdi 56yı geçtim
Bana bir krem önerin ya

İyi haberler verirsn inş bize cnm. Ama iki günde iki kilo ne demek yaa çok tuhaf. Sebebi ne ola ki
Canim dikkat ve takip isteyen bi sürece girdim. Daha önce preeklampsi geçirdim o da böyle oldu şükür bi kilo verdim bakalım hafta ici kontrol var.
Çok güzelmiş anlattığın. Rabbim hayırlı evlat versin bize de. İkinci çocuk üçüncü çocuk dağa da güzel hiç korkma.şimdilik kafanı yorma ama zamanı gelince de yaşamaktan çekinme
Benim oluyor ama hafif sıkınca sag gogsumden bir delikten sadece. su gibi seffaf biraz sarimsi. Sol gogsumun ucu baya sert sıkılmıyor.
Canim sikmamalta fayda var. Normal yavaş yavaş olucak
Canim doktoruna söyle onun dışında yoksa başka sıkıntı ilk gebelikten de olabilir ama ihmal etme sor

1 haftada fazla almissin canim şekerine baktırsana bi nolur nolmaz

B
Cook sıkmadim iyi olmadigini biliyorum. Hafif tutmustum onuda bi kere yaptim merak ettim varmi diye. Ilk hamilelikte ne zaman gelmisti hatirlamiyorum.
nm ilknde 6aylkken filan iç çamaşırı islanirdi akardı baya doğum sonrası da aynı ama hiç bi zaman bol sütlü olmadim :) alakası da yokmuş

Gecen hamilelik takviminde anneler bugunlerde kötü rüyalar görebilirsiniz yazıyordu. Sen de o safhadasın sanırım...ben de iyiyim çok şükür. Persembe dr gidicem 2.kez detaylı ultrasona bakacaz. Gecen hafta ptesi gittiğimde şükür ki her sey yolundaydı. Artık yavas yavas yataktan cıkmaya başladım çok mutluyum.yuruyebiliyorum en azından kısa mesafekuyruk sokumu agrım var vr bagırsak problemlerimamaaaannnn o kadar da olsun artık. Bir de heyecanla kargodan gelecek urunlerimi bekliyorum.peşin alışveriş yaptım diye eşim dalga geçiyorkargodan salatalık gönderirlerse sana da bakalım bu kadar heyecanlı olacak mısın diyor bi ara haberlerde cıkmıştı internetten alışveriş yapan birine cep telefonu yerine salatalık göndermişlerdi. Umarım bana da aynısı olmaz ömür boyu eşim alay eder benle

Iyi çok şükur bi sıkinti yok canm dr iç organlarada bakti bu arada baya inceledi 17 cm olmuş saglikli görnuyo 4 lu testimi verdim cuma gunu sonucumu alicam inşallah siz 3 lu yada 4 luyu yaptirdinizmi
Ben tarama testlerinin hiçbirini yaptırmadım canım

Ben de 1 haftada 2 3 kilo aldım canım. Ben vaZelin kullanıyorum acı basem yağı kakao yağı karıştırıp surenler de var. Zeytınyagı da iyi gelir diye biliyorum. Vazelini bırakıp Eytinyagına gececem ben. Ama sanırım çatlayacagı varsa ne kullanırsan kullan çatlayacaktır. Yaptıgım arastırmalardan bu sonuca vardım.

Benimle aynı günlerde olup bebegi hissedemeyen var mi ya kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma

Merhaba ....acayip bi gun gecirdim...cumartesi kizimi gormeye gittik cok sukur herseyi normaldi..22. Haftaya girdik bugun ve minigim 514 gr olmus..yediklerim sadece bana yaramamis cok sukur...pazar gunu esim sagolsun usuttum...burnum akmaya basladi ..ihlamur nane limon ne bulduysam ictim ama bugun hem 7 saat dersim hem de nobetim vardi..okulda surundum resmen...simdi biraz daha iyyim cok sukur fakat karnim gun boyu asiri sertti...neden acaba? Umarim hastalikla bi ilgisi yoktur...insallah hepimiz saglikli sihhatli atlatiriz bu sureci...bebisler de saglikli olurlar..

Benimle aynı günlerde olup bebegi hissedemeyen var mi ya kendimi kötü hissediyorum çok üzülüyorum bu duruma
Ben de henüz hissedemiyorum üzülme neden üzülüyosun ki her annenin ki farklıdır az daha bekleyelim elbet hissetcez dimi ya da belki gaz sanıyoruzdur emin olamıyoruzdur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…