2017 Şubat Anneleri

kimse yokmu çağırabileceğin komsun falan ben ilk defa duyuyorum öyle bişi

olabilir canım. benide daha 20. haftan dolsun dedi zaten. bende pazartesi doktora gidecem inşallah kendi doktoruma da soracam yine. sonra yaptıracam

bende duymadım bencede yok de gelmesnler biz gider kendimiz bilgi alırız. eve gelecekler belki dogrudur ama ben güvenmem canım

Yerini öğrenip sizmi gitseniz. Bende ilk defa duyuyorum. Çağırabileceğiniz birisi varsa komşu falanda olur birileri bulunsun yanında.

Kızlar sorun yok bir kişi geldi doktorundan sağlık ocağından falan memnun musun diye sordu.normal doğuma teşvikli konuştu ve gitti.ayyyy anammm dokuz dogurdum

bende ilk defa duyuyorum bencede arayip iptal edin ne olur olmaz

Kızlar sorun yok bir kişi geldi doktorundan sağlık ocağından falan memnun musun diye sordu.normal doğuma teşvikli konuştu ve gitti.ayyyy anammm dokuz dogurdum
memnun değilim deseydin ne olacaktı acaba

Sağlık ocağına kaydı yaptırdıktan sonra(4.haftada) beni daha aramadilar dedim kadın şoka girdi.not falan aldı ama bilmiyorum artik
sağlık ocagına kayıt yaptırdıktan sonra arıyorlar mı k.i. ne diye arıyorlar peki. beni de arayan olmadı ben kendim gittim

Kizlar boyle birsey almayi dusunuyorum. Ama bu el ve ayak izi nasil cikartiliyor bu albumde bir aciklama bulamadim. Tecrube edeniniz var mi acaba :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-28-15-03-00.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 57
Ben etkileyeceğini dusunmuyorum kizimda kilo kiloyedm kilo alamıyordu olumlu etkisini gormustn erken falan da olmadi dogum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…