Kızlar az once beni ilçe toplum sağlığı merkezi aradı ve doktor ve ebenin eve ziyarete gelip normal doğumla ilgili bilgi vereceklerini söyledi.g genelde ilk gebeliklerde gidiyorlarmış.evde de tekim korktum.boyle bir durumla karşılaşan varmı
canım şimdi ben söyle düşünüyorum beni 3 ekim de çağırdılar sağlık ocağı ama ben pazartesi doktora gidicem kaç günlük olmuş ona göre öğrencem öyle yaptırcam ultrasonda gün ileri yada geri olabiliyo çünkü 3 haftadır doktora gitmedim gününü tam öğrencem öyle
Kızlar az once beni ilçe toplum sağlığı merkezi aradı ve doktor ve ebenin eve ziyarete gelip normal doğumla ilgili bilgi vereceklerini söyledi.g genelde ilk gebeliklerde gidiyorlarmış.evde de tekim korktum.boyle bir durumla karşılaşan varmı
Kızlar sorun yok bir kişi geldi doktorundan sağlık ocağından falan memnun musun diye sordu.normal doğuma teşvikli konuştu ve gitti.ayyyy anammm dokuz dogurdum
Kızlar sorun yok bir kişi geldi doktorundan sağlık ocağından falan memnun musun diye sordu.normal doğuma teşvikli konuştu ve gitti.ayyyy anammm dokuz dogurdum
günaydın kızlar.
nasılsınız. güzel bir gün diliyorum herkese.
ya hurma yesek problem olurmu acaba. doğuma yardımcı deniyor ya. erken doğuma falan sebep olur mu. günde 2-3 tane yesek birşey olmaz gibi geliyor ama aranızda bilgisi olan varmı?
demekki herşeyde olduğu gibi dozunda yersek bir sıkıntı olmaz. en son kendime bu sonucu çıkardım ve günde 3 tane yemeye karar verdim. Bebişlerimize şifa olsun inşallah.