- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
sağlık ocagına kayıt yaptırdıktan sonra arıyorlar mı k.i. ne diye arıyorlar peki. beni de arayan olmadı ben kendim gittim
demekki herşeyde olduğu gibi dozunda yersek bir sıkıntı olmaz. en son kendime bu sonucu çıkardım ve günde 3 tane yemeye karar verdim. Bebişlerimize şifa olsun inşallah.
MERHABALAR ŞEKER YÜKLEMESİ NE ZAMAN YAPILIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI
benim kilo tansiyon kan degerlerine baktı bebekle ilgili hiç bişeye bakmadı birde kalp atışı felan öyle şeyler yoktu. neyse ki kendi doktorlarımıza gidiyoruz :)benim size göre erken yaptılar o zaman aşımı. ilk dozu 17.haftada oldum ikinciyi de bugün. ilk dozda rutin kontrolleri yaptılar kalp atışı tansıyon kilo. umarım bi sorun olmaz.
Canım ben ilk zamanlar yenmez diye biliyorum. düşü sebeb olur gibi bişey hatırladım..ve son zamanlarda dediğin gibi faydası var diyede okumuştum.. ayyy bilemedimki :)günaydın kızlar.
nasılsınız. güzel bir gün diliyorum herkese.
ya hurma yesek problem olurmu acaba. doğuma yardımcı deniyor ya. erken doğuma falan sebep olur mu. günde 2-3 tane yesek birşey olmaz gibi geliyor ama aranızda bilgisi olan varmı?
benim kilo tansiyon kan degerlerine baktı bebekle ilgili hiç bişeye bakmadı birde kalp atışı felan öyle şeyler yoktu. neyse ki kendi doktorlarımıza gidiyoruz :)
Günaydın bayanlar. Nasilsiniz bakalımkahvaltıyi nasıl yapiyosunuz ya benim kafama bişey takıldı yumurtayı haşlayarak yiyemiyorum ben zaten bulantilarim tam geçmiş değil hala kokusu kötü geliyo sahanda yiyorum illa haşlama mi yemek lazım
teyzemin kızı kuzenim, benim elimde büyüdü gibi bir şey:) doğru diyorsun benim görümcem de bir sürü şey ayırmış, ama onunkiler erkekti benim kıza mavi mavi gitmez dedim, bazıları eskiydi. marka diye her şey de saklanmaz ki:/ ona hiçbir şey demedim mesela düşünmüş saklamış evde giydiririm dedim, kafama göre artıkCok hoşa gitti okurken teyzeninkileri giydirmek için almissiniz. Ben kizimda hiç istemedgm başkasının kıyafetlerini giydirmesi. Gorumcem inadima kızının eskilerini getiriodu ve bazıları lekeli o kadar sinir oluyordum ki giydirmiyordm zaten. Evde giydirecekler içi haklisin ben yapamadm ama israf sonuçta gerçekten çok kısa kullanılıyor hepsi gule gule kullandım bebisin. Ben hoslanmasamda tevazun hoşuma gitti
ben 23e gireceğim hala aşımı olmadım. eşim çok kızıyor ihmal ettiğim için ama şu an annemlerin yanına geldim misafir olarak gidebiliyor muyum ki sağlık ocağına? ayy çok mu geç kaldım acaba
yan etkiler nasıl kızlar? yarın dostumun düğünü var tüm gün koşturucaz, cuma da istanbulu gezeriz dedik cumartesi de günübirlik tatile gidicez. bu tempoda hastalanmak istemiyoruuuum
ben 23e gireceğim hala aşımı olmadım. eşim çok kızıyor ihmal ettiğim için ama şu an annemlerin yanına geldim misafir olarak gidebiliyor muyum ki sağlık ocağına? ayy çok mu geç kaldım acaba
yan etkiler nasıl kızlar? yarın dostumun düğünü var tüm gün koşturucaz, cuma da istanbulu gezeriz dedik cumartesi de günübirlik tatile gidicez. bu tempoda hastalanmak istemiyoruuuum
tetenoz aşısı 20. haftanın sonuna kadar diye biliyorum...
ah keşke bana da bi sorsalar memnunmusun diyeSağlık ocağına kaydı yaptırdıktan sonra(4.haftada) beni daha aramadilar dedim kadın şoka girdi.not falan aldı ama bilmiyorum artik
bende 22 haftanın içindeyim daha olmadım ne zaman giderim bi daha bilmiyorumben 23e gireceğim hala aşımı olmadım. eşim çok kızıyor ihmal ettiğim için ama şu an annemlerin yanına geldim misafir olarak gidebiliyor muyum ki sağlık ocağına? ayy çok mu geç kaldım acaba
kaşar peynir mi beyaz peynir mi daha faydalı peki bilgisi olan varmı ?bende haşlama iyi diye biliyorum ama genelde sahanda yiyorum.. bilen varmı haşlamamı daha faydalı acaba?
birde kaşar peynirine başlıcam bugün itibari ile...
Kasar peyniri bütun süt ürünlerinden daha fazla kalsiyum iceriyo:)kaşar peynir mi beyaz peynir mi daha faydalı peki bilgisi olan varmı ?
Benimkide 23. Haftaya denk geliyo ilk doz netten baktim 20. Haftadan sonra yapiyolarmiş sadece öyle diyo detay bulamadim bendeKizlar bana saglik ocagi bi kart vermisti baktim da 25 ekimde tetanozun ilk dozu. 23 haftalik olucam ins o zaman sizinkilere gore biraz gec mi sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?