2017 Şubat Anneleri

benim size göre erken yaptılar o zaman aşımı. ilk dozu 17.haftada oldum ikinciyi de bugün. ilk dozda rutin kontrolleri yaptılar kalp atışı tansıyon kilo. umarım bi sorun olmaz.

demekki herşeyde olduğu gibi dozunda yersek bir sıkıntı olmaz. en son kendime bu sonucu çıkardım ve günde 3 tane yemeye karar verdim. Bebişlerimize şifa olsun inşallah.

ben de aynı fikirdeyim bir kaç gündür ben de 2-3 tane hurma yedim. o kadardan bir şey olmaz herhalde.

bir de arkadaşlar geçen hafta karnımda aşırı bir baskı olmuştu bir kaç gün. Yattığımda hissetmiyordum baskıyı. dünden beri yine aynı durumdayım. dün 10 dk zor yürüdüm ilk bulduğum bankta biraz dinlenip öyle eve dönebildim. rahim büyümesinden olabilir mi? yoksa yediklerim şişkinlik mi yaptı acaba?

MERHABALAR ŞEKER YÜKLEMESİ NE ZAMAN YAPILIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI

bildiğim kadarıyla 24. hafta. bana doktorum 24.haftada gel şekerine bakalım dedi. gerçi ben pek düşünmüyorum şeker yüklemesi. açlık tokluk şekerine baktırmayı düşünüyorum bakalım.

benim size göre erken yaptılar o zaman aşımı. ilk dozu 17.haftada oldum ikinciyi de bugün. ilk dozda rutin kontrolleri yaptılar kalp atışı tansıyon kilo. umarım bi sorun olmaz.
benim kilo tansiyon kan degerlerine baktı bebekle ilgili hiç bişeye bakmadı birde kalp atışı felan öyle şeyler yoktu. neyse ki kendi doktorlarımıza gidiyoruz :)

Canım ben ilk zamanlar yenmez diye biliyorum. düşü sebeb olur gibi bişey hatırladım..ve son zamanlarda dediğin gibi faydası var diyede okumuştum.. ayyy bilemedimki :)

benim kilo tansiyon kan degerlerine baktı bebekle ilgili hiç bişeye bakmadı birde kalp atışı felan öyle şeyler yoktu. neyse ki kendi doktorlarımıza gidiyoruz :)

El cihazıyla bakıyo zaten , kalp atışlarını duyarsak aşıyı yapabiliriz dedi, hatta içimden dedim 21. Haftada ne kalp atışı , bu zamana kalp atışı duyulmadan kalırmı falan ama o cihazla duyması önemli demekki. Şu işlerin bi standardı yokki doktordan doktora bile neler değişiyo. Arada kalıyoruz haliyle..

bende haşlama iyi diye biliyorum ama genelde sahanda yiyorum.. bilen varmı haşlamamı daha faydalı acaba?
birde kaşar peynirine başlıcam bugün itibari ile...

teyzemin kızı kuzenim, benim elimde büyüdü gibi bir şey:) doğru diyorsun benim görümcem de bir sürü şey ayırmış, ama onunkiler erkekti benim kıza mavi mavi gitmez dedim, bazıları eskiydi. marka diye her şey de saklanmaz ki:/ ona hiçbir şey demedim mesela düşünmüş saklamış evde giydiririm dedim, kafama göre artık annem de tam tersim çılgınlar gibi alışveriş yapmak istiyor, ben de kendi keyfime göre eğlenerek almak istiyorum. bakalım artık. evde giyinecek bool bol şeyimiz oldu yani

ben 23e gireceğim hala aşımı olmadım. eşim çok kızıyor ihmal ettiğim için ama şu an annemlerin yanına geldim misafir olarak gidebiliyor muyum ki sağlık ocağına? ayy çok mu geç kaldım acaba
yan etkiler nasıl kızlar? yarın dostumun düğünü var tüm gün koşturucaz, cuma da istanbulu gezeriz dedik cumartesi de günübirlik tatile gidicez. bu tempoda hastalanmak istemiyoruuuum

tetenoz aşısı 20. haftanın sonuna kadar diye biliyorum...

Bence daha fazla geciktirme bi sor misafir olabiliyomusun, bence olabilir çünkü zamanı geçebilir ve önemli bi durum bu.. ihmal etme derim..

tetenoz aşısı 20. haftanın sonuna kadar diye biliyorum...

20 den sonra çağırıyorlar genelde canım. Yani 20 lerde başlıyor. Daha erken olanlar da var ama bi kesin zamanı yok anladığım kadarıyla..

Kizlar bana saglik ocagi bi kart vermisti baktim da 25 ekimde tetanozun ilk dozu. 23 haftalik olucam ins o zaman sizinkilere gore biraz gec mi sanki?

Tetanoz ile ilgili net bi tarih yazmıyor şimdi baktım da

Eklentiler

• IMG_1732.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 33
Sağlık ocağına kaydı yaptırdıktan sonra(4.haftada) beni daha aramadilar dedim kadın şoka girdi.not falan aldı ama bilmiyorum artik
ah keşke bana da bi sorsalar memnunmusun diye bırak aramayı 3 defa asi olmaya gittiğim halde yaptiramadim aşımı

bende 22 haftanın içindeyim daha olmadım ne zaman giderim bi daha bilmiyorum

bende haşlama iyi diye biliyorum ama genelde sahanda yiyorum.. bilen varmı haşlamamı daha faydalı acaba?
birde kaşar peynirine başlıcam bugün itibari ile...
kaşar peynir mi beyaz peynir mi daha faydalı peki bilgisi olan varmı ?

Kizlar bana saglik ocagi bi kart vermisti baktim da 25 ekimde tetanozun ilk dozu. 23 haftalik olucam ins o zaman sizinkilere gore biraz gec mi sanki?
Benimkide 23. Haftaya denk geliyo ilk doz netten baktim 20. Haftadan sonra yapiyolarmiş sadece öyle diyo detay bulamadim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…