- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Kizlar boyle birsey almayi dusunuyorum. Ama bu el ve ayak izi nasil cikartiliyor bu albumde bir aciklama bulamadim. Tecrube edeniniz var mi acaba :)
MERHABALAR ŞEKER YÜKLEMESİ NE ZAMAN YAPILIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI
Baktim canim yaptiklarini çok tatlılar:)Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle hepinize hayırlı kolay ve gülümseyerek anlatacağınız güzel bir doğum diliyorum. Bebişlerinizi sağ salim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bende 2012 Şubat ve 2015 Ekim annesiyim. Çocuklar fırsat verdikçe sağlıklı örgü oyuncaklar uyku arkadaşları ve çıngıraklar yapıyorum. Eğer düşünürseniz instagram sayfama beklerim. Fiyatlar piyasaya göre gayet uygun. Instagramda mrvkpc_merveshandmades adresinden ulaşabilirsiniz :)
BAK HALA BEKLİYORUM CİNSİYETİNİSENIN BELLI OLDUMU
Selamlar,ben 23e gireceğim hala aşımı olmadım. eşim çok kızıyor ihmal ettiğim için ama şu an annemlerin yanına geldim misafir olarak gidebiliyor muyum ki sağlık ocağına? ayy çok mu geç kaldım acaba
yan etkiler nasıl kızlar? yarın dostumun düğünü var tüm gün koşturucaz, cuma da istanbulu gezeriz dedik cumartesi de günübirlik tatile gidicez. bu tempoda hastalanmak istemiyoruuuum
normalde kaşarı tost ta severim ama kahvaltima da ekliyim ozaman birkaç lokma bile yesem bebişe yarar inşKasar peyniri bütun süt ürünlerinden daha fazla kalsiyum iceriyo:)
Bende sırf onun icin normalde hic yemedigim seyleri yiyorum yarasin kuzucuklarimizanormalde kaşarı tost ta severim ama kahvaltima da ekliyim ozaman birkaç lokma bile yesem bebişe yarar inşay annelik nasıl güzel duyguymus ya daha doğmadan kendimizden çok bebisleri düşünüyoruz
Baktim canim yaptiklarini çok tatlılar:)
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gidip üzerime düşeni yaptım. Tabut evin önüne geldiğinde hamilesin çıkma dediler , mezarlığa da gitmedim. Hamile olmam iyi oldu böylelikle içimden gelmeyen şeyleri de yapmamış oldum. Eşim gitti camiye de mezarlığa da. Ben de dedim "bak gördün mü baba sen kızını hayatta 6 kere aradın, ilk seferi saçkıran olduğunda yanlışlıkla kanser teşhisi konmasındandı da hani sen o kadından olma oğullarına kıyamadın benden ilik istemeye geldin; hepi topu 5 yaz evinde 10ar gün kaldım diye bana artık yazları sahilleri gezeceğiz arabayla- zaten 2 oğlan var seni de almak isterdik ama sıkışırız dedin ya, ne Zaman kandilini kutlamak için arasam ben şimdi alkol alıyordum nereden hatırlattın dedin ya, düğünüme bile gelmedin ya, bana hayatım boyu 1 çift terlik, 1 eşofman, 1 Bebek,1 bisiklet ve 1 saat aldın ya bana, bak şimdi namazını kocam kıldı ve tabutunu o taşıdı" dedim, hakkımı da helal etmedim... Bana baba kelimesini Dedem öğretti. Oğulları bile yaş akıtmadı ardından. Duasını o kadar az insan topladı ki saatlerce bitmedi..
Allah öyle adaletli ki.. Yurtdışında neyi var neyi yok karısına yaptı, Türkiye'de tek gayrimenkulune satılık yazısı yapıştırmış nasip olmadı.
Bir gün evvel sela okunurken hoca boşa çağırma benim babam 53te gitti ben o yaşı atlattım daha gelmem niyetim yok demiş, rabbim 36 saat geçmeden aldı yanına. Ben hep Allah'a havale ettim onu.
Baba denince aklıma tek gelen ilkokulda Veli toplantısı var babanız gelsin diyen sınıf öğretmenim ve tuvalette saatlerce ağlayışımdır benim babam yok toplantıya gidecek öğretmenim kızacak diye..
İçimi döktüm kusura bakmayın...
Bu arada grip oluyorum kızlar ne yesem ne içsem iyi gelir? Şimdi evimize döndük daha. Boğaz'ım yanıyor tarhana içtim biraz içim ısındı. Kızım da 3 gündür sürekli hissettiriyor kendini, dün rüyamda gördüm emziriyordum, Allah nasip etsin kucaklarımıza da alalım...
Ayy yazin da ne guzelmisss masallah ellerine saglik bu aradaGünaydın kızlar listeyi paylaşıyorum sizin de aklınıza gelenler olursa ekleyelim
İlk iki sayfa bebiş için son sayfa anne için..
Onun için ayrı bi malzeme satılıyor alçı gibi, E-Bebek'te gördüm ben de alıcam mutlaka
Peki tesekkur ederim :)
Günaydın kızlar listeyi paylaşıyorum sizin de aklınıza gelenler olursa ekleyelim
İlk iki sayfa bebiş için son sayfa anne için..
Ayy yazin da ne guzelmisss masallah ellerine saglik bu arada
Liste için cok tesekkurler :)
Evettt ve bebeg kilo aldiran yiyeceklerden ek olarak yazmak.istedimKasar peyniri bütun süt ürünlerinden daha fazla kalsiyum iceriyo:)
Baktim tabiki ama ezberdeyim genelde ben,ikinci olunca biraz tecrube diyelim ama bilmeyenler icin ideal canim ekleme cikartna yapilabilir kullanim durumu vs gibi sebeplerden ama genel.liste iyi diyebilirimTeşekkür ederim:) işinize yararsa ne mutlu
Rica ederim
Kolumda ağrı oldu benim sadece yatamadim bile üstüne.Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla
Bana sen 88 sonrası doğumlu olduğun için ikinci doza gerek yok siz oldunuz daha önce dedi. Cidden bi ara asi olduk biz kart filan verdiler lise idi sanırım. Te 22 kasıma kontrole çağırdı.Bende bugün gittim sağlık ocagına ilk doz için 20. hafta bitmesi lazım dedi. 10 ekimde çağırdı. seninde çok geç sayılmaz herhalde
Kız sen ogrenmemis miydin daha bende kız annesiyim haydi hayırlı olsunKizlarrrrrrrr cinsiyeti sonund ogrendim bi kizim oluyoooooo teyzoslarina selam olsun herkes iyidir insaAllah gecmisi okuyamadim
Yokkkkk yavvvv bnm yaramaz gostermediydi ama bus efer kabak gibi dondu erkana dr amcasina agzim burnum babam gibi ama belden asagisi ayni anam gibi deyi verdiKız sen ogrenmemis miydin daha bende kız annesiyim haydi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?