2017 Şubat Anneleri

Kizlar boyle birsey almayi dusunuyorum. Ama bu el ve ayak izi nasil cikartiliyor bu albumde bir aciklama bulamadim. Tecrube edeniniz var mi acaba :)

Onun için ayrı bi malzeme satılıyor alçı gibi, E-Bebek'te gördüm ben de alıcam mutlaka

MERHABALAR ŞEKER YÜKLEMESİ NE ZAMAN YAPILIYOR BİLGİSİ OLAN VARMI

Ben yaptırmayacağım doktor aksini illa ki istemezse. Açlık-tokluk yeterli diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle hepinize hayırlı kolay ve gülümseyerek anlatacağınız güzel bir doğum diliyorum. Bebişlerinizi sağ salim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Bende 2012 Şubat ve 2015 Ekim annesiyim. Çocuklar fırsat verdikçe sağlıklı örgü oyuncaklar uyku arkadaşları ve çıngıraklar yapıyorum. Eğer düşünürseniz instagram sayfama beklerim. Fiyatlar piyasaya göre gayet uygun. Instagramda mrvkpc_merveshandmades adresinden ulaşabilirsiniz :)

Baktim canim yaptiklarini çok tatlılar:)

Selamlar,
Tetenoz aşısı 1. dozu 18. hafta ile 20. hafta arası, 2. doz da 22. haftada yapılıyor, aile hekimi ve ebenin bana söylediği. Ben 22. haftamdayım, bugün yaptırdım. Çünkü geçen hafta nezle olmuştum o halde bir de aşı olmak istemedim.
2. doz en son 26. haftaya kadar yapılabiliyormuş, iki doz arası da 4 hafta olması gerekiyor. Yani sonundan yetiştim, 27. haftaya girince yapılamıyormuş. O nedenle bence ertelemeyin, 18'den itibaren yaptırın derim, sağlıklı günler.

Kasar peyniri bütun süt ürünlerinden daha fazla kalsiyum iceriyo:)
normalde kaşarı tost ta severim ama kahvaltima da ekliyim ozaman birkaç lokma bile yesem bebişe yarar inş ay annelik nasıl güzel duyguymus ya daha doğmadan kendimizden çok bebisleri düşünüyoruz

normalde kaşarı tost ta severim ama kahvaltima da ekliyim ozaman birkaç lokma bile yesem bebişe yarar inş ay annelik nasıl güzel duyguymus ya daha doğmadan kendimizden çok bebisleri düşünüyoruz
Bende sırf onun icin normalde hic yemedigim seyleri yiyorum yarasin kuzucuklarimiza

Basınız sagolsun. Uzerinize duseni yapmıssınız. Allah'ım sabır, guc kuvvet versin size..

Teşekkür ederim:) işinize yararsa ne mutlu

Rica ederim
Baktim tabiki ama ezberdeyim genelde ben,ikinci olunca biraz tecrube diyelim ama bilmeyenler icin ideal canim ekleme cikartna yapilabilir kullanim durumu vs gibi sebeplerden ama genel.liste iyi diyebilirim

Bende bugün gittim sağlık ocagına ilk doz için 20. hafta bitmesi lazım dedi. 10 ekimde çağırdı. seninde çok geç sayılmaz herhalde
Bana sen 88 sonrası doğumlu olduğun için ikinci doza gerek yok siz oldunuz daha önce dedi. Cidden bi ara asi olduk biz kart filan verdiler lise idi sanırım. Te 22 kasıma kontrole çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…