Yokkkkk yavvvv bnm yaramaz gostermediydi ama bus efer kabak gibi dondu erkana dr amcasina agzim burnum babam gibi ama belden asagisi ayni anam gibi deyi verdi
El cihazıyla bakıyo zaten , kalp atışlarını duyarsak aşıyı yapabiliriz dedi, hatta içimden dedim 21. Haftada ne kalp atışı , bu zamana kalp atışı duyulmadan kalırmı falan ama o cihazla duyması önemli demekki. Şu işlerin bi standardı yokki doktordan doktora bile neler değişiyo. Arada kalıyoruz haliyle..
aynen ya geçen hafta sağlık ocagındaki doktor bişi dedi. sonra benim kendi doktorum doğum izninde diye farklı bir doktora yönlendirdi. ona gittim o da tersliyor. dedim bana o doktor böyle dedi. demekki doktordan doktora uygulama degişiyor ben bunu bilemem tabi dedim. yok diyor o kendi kendine uydurmus dedi. düşün.
Bana sen 88 sonrası doğumlu olduğun için ikinci doza gerek yok siz oldunuz daha önce dedi. Cidden bi ara asi olduk biz kart filan verdiler lise idi sanırım. Te 22 kasıma kontrole çağırdı.
bende 88 doğumluyum bende öyle bişi hatırlıyorum ama bana bişi demedi ebe. valla işimiz Allaha kaldı bunların birbirlerinden haberi yok. en iyisi ben kendi doktoruma sorayım
ben doktora soracam. benim şeker problemim var zaten. insilün direnci var. ailede de şekere yatkınlık var belki o yüzden yaptırabilirim. doktora güveniyorum ne derse öyle hareket edecem.
pazartesi öğrenirsin canım bence. ben öğrendim ama kesin olsun diye pazartesiyi bekliyorum bu sefer de mi kız diyecek bakalım sonra yavaştan başlayacam alışverişe bende çok heycanlı
pazartesi öğrenirsin canım bence. ben öğrendim ama kesin olsun diye pazartesiyi bekliyorum bu sefer de mi kız diyecek bakalım sonra yavaştan başlayacam alışverişe bende çok heycanlı
Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus
Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus