2017 Şubat Anneleri

Heeee dr
Benimki de zorladı bu sefer baya uğraştı doktor hareket etsin bacaklarını açsın diye kızların huyu bu demek ki
Ozellike totosunun fotosunu cekip verid bana az gulmedim ya cok uzulmustum gostermeyince bu sefer hic yormadi bizi tak diye dondu totosunu ekrana

aynen ya geçen hafta sağlık ocagındaki doktor bişi dedi. sonra benim kendi doktorum doğum izninde diye farklı bir doktora yönlendirdi. ona gittim o da tersliyor. dedim bana o doktor böyle dedi. demekki doktordan doktora uygulama degişiyor ben bunu bilemem tabi dedim. yok diyor o kendi kendine uydurmus dedi. düşün.

Bana sen 88 sonrası doğumlu olduğun için ikinci doza gerek yok siz oldunuz daha önce dedi. Cidden bi ara asi olduk biz kart filan verdiler lise idi sanırım. Te 22 kasıma kontrole çağırdı.
bende 88 doğumluyum bende öyle bişi hatırlıyorum ama bana bişi demedi ebe. valla işimiz Allaha kaldı bunların birbirlerinden haberi yok. en iyisi ben kendi doktoruma sorayım

Ben yaptırmayacağım doktor aksini illa ki istemezse. Açlık-tokluk yeterli diye düşünüyorum
ben doktora soracam. benim şeker problemim var zaten. insilün direnci var. ailede de şekere yatkınlık var belki o yüzden yaptırabilirim. doktora güveniyorum ne derse öyle hareket edecem.

ay evet canım ya sorma pazartesi de öğrenemezsem tüm umudumu kesicem yani hiç bişi almadım bebeğime daha
pazartesi öğrenirsin canım bence. ben öğrendim ama kesin olsun diye pazartesiyi bekliyorum bu sefer de mi kız diyecek bakalım sonra yavaştan başlayacam alışverişe bende çok heycanlı

pazartesi öğrenirsin canım bence. ben öğrendim ama kesin olsun diye pazartesiyi bekliyorum bu sefer de mi kız diyecek bakalım sonra yavaştan başlayacam alışverişe bende çok heycanlı

bencede artık başlamalıyız cınsıyet yuzunden kaldım böyle elim kolum bağlı bana hiç yorum bile yapmadı doktorum

bencede artık başlamalıyız cınsıyet yuzunden kaldım böyle elim kolum bağlı bana hiç yorum bile yapmadı doktorum
valla kuzum bence iyide oldu en azından büyüdüler minikler riskler biraz daha azalmış oldu :) keyifle sağlıkla yapalım inşallah

Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus

Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus
Hakkı'nda hayırlısı olsun. Nedenirki çocuklar olduğu için kadınlar hep gözardı eder hayat sizin,İnşAllah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…