2017 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlar
Az önce doktoruma tetanoz aşısının kaçıncı haftada yapılması gerektiğini sordum,ilk doz 20. Haftanın içerisinde yapılmalıymış ikinci doz bir ay sonra 24. Hafta içerisinde.

BNM AŞIMIN ÜSTÜNDEN 10 YILGEÇTİ DİYE 21.HAFTA GEL DEDİ YİNE.. HAFTAYI ZOR BEKLİYORUM ÇÜNKÜ HİÇ SU İÇEMİYORUM ÇOK TUHAF DURUMDAYIM

Günaydın
Dün akşam barbunya pişirmiştim bi de ıspanaklı mercimekli unsuz börek, saat 10dan 12ye kadar hüngür hüngür ağladım gaz sancısından. İkisi de gaz yaparmış vallahi ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Parol içtim bana mısın demedi eşim bütün gece masaj yaptı şimdi bile hafif var sancı. Zaten grip ve Boğaz ağrısı devam ediyor.
Dün uyku kaçınca biraz Bebek arabası bakındım.
Kanz arya ve casual cadillac air hoşuma gitti
Bi de tavsiyelerden bunu buldum

Eklentiler

• image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 71
bende aşı olmadım daha grıp olmusum hala gecmedı ama gunum de gececek napacam bılmıyorum

çok pahalı kız bıde ne degısık uçak gıbı yaaa

Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus

Bahar'cım sorun ne evliliğinde? Hamilelik öncesi de var mıydı? Ben de eşimin ailesiyle ciddi sorunlar yaşıyorum biliyorsun ve bu hep vardı. Son durumda ben de boşama raddesine geldim ama ben eşimi de çok seviyorum ve kendi aramızdaki sorun değil diye fevri davranmadım. Sen de hamileliğin haricini düşünerek değerlendir şuan yarım akıllı gibiyiz. Dertleşmek istersen de biz buradayız

çok pahalı kız bıde ne degısık uçak gıbı yaaa
Canm aslında travel sistem genelde 1500 civarı ve daha yükseği bu fiyat oldukça ucuz onlara göre. Çift yönlü olması katlama kolaylığı falan iyi geldi bana açıklamalar bölümünde. Tabi tecrübeli annelere danışmak lazım

Eşim ailesi yüzünden bi sorun yaşayan da benim eşini cok seviyorum ama zorlanıyorum bu gidişle bebekten sonra biraz daha bakarım eğer değişme olmazsa bnde o aşamayı düşünüyorum her hafta bi boşanma davası avukatlığı yaparken kendime avukat olucam artık

GÜZELMİŞ KAÇ KİLOLUK ACABA KATLAMASI KOLAYMI?

Ya burda artık ebeveynleri anlayamıyorum ben. Oğlun 30 yaşına gelmiş hala bu kontrol manyaklığı neden?! Boşansın daha mı iyi!

GÜZELMİŞ KAÇ KİLOLUK ACABA KATLAMASI KOLAYMI?

Açıklamaların bir kısmının fotosunu çektim bi bak bakalım. Bana iyi gibi geldi

Eklentiler

• image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 72

BANADA ÖYLE GELDİ ... JOKER DE VARMIDIR ACABA BİR BAKSAM KARDEŞİM 3 BİN VERDİ ARABAYA HİÇ KULLANIŞLI DEĞİL.

Merhaba kızlar, 20. Haftadayız kızımla
Biz bugün sağlık ocağında tetanoz aşısı olup kan verdik Doktorum idrar testide istemişti ama onu sağlık ocağı yapmıyor diye kaldı devlet hastanesinden randevu alıp başka Zaman yaptırıcam 4 hafta sonra yeniden çağırdı aşı için toplam 5 kere yapılacakmış bu aşı

Cnm yoyo marka olarak tabiki guzel ama bu kdr parayi buna vercksen doona al daha iyi.. Travel sisteminin kaliteli ucuz olanlari da var 500 e bile bulabilirsin(sunny baby 750 travel mesela).. Ama travel sistemi agirligindan dolayı tavsiye etmio tecrubeli anneler hafiflik de onemli kullanisi kdr..

kızlar günaydınnn bugun bebeğimi 4 boyutlu gördüm. inanılmaz bir duygu yaaa . dünyanın en tatlı bebeği bana göre ağzı yüzü ellerini ezan okur gibi hep başına götürdü .Doktor bizi şuanda duyuyor dedi. artık yüksek seslere tepki verir müzik seslerine tepki verir diyor. ağzım kulaklarımda geziyorum sabahtan beri:)

Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus

Rabbim içinize ferahlık versin.. düzelir inşallah hayırlısı ile.. acele karar verme sakın. bak ortada çocuklarda var artık. yazmak istersen biz burdayız... üzme güzel canını

valla üzücü bir durum Allah hayırlısını nasip etsin. Sorunu bilmiyorum tabi de düzeltilemeyecek bir durumsa tabi en iyisini sen bilirsin ama biraz daha sakin kafayla düşünmeni öneririm. Eşin ne diyor bu duruma? Kurtarılamayacak kadar kötü mü durumlar?

Kızlar yazdıklarını için çok teşekkürler. Tek tek alintilayamadim.
Eşim ailesinin sözü ile oturup kalkan biri babası beni elinin altına alamadı diye bana çok hınçi var. Eşimi dolaylı dolaylı dolduruyor. Eşim de zaten dünden hazır ... Neyse yazın eltimle eşim tartıştı .eltim şimdiden kp mirasının hesabını yapıyor. Eşim de farkındaydi. Bayramın ilk günü epey bağırdı eltim. Ne eşim ne kp hiç ses edemediler eltime ama bana gelince herkes tepemde ailede ailesiyle bir problem olsa onların arkasını tutar. Kayinlarim asla eşlerini ezdirmezler.böyle olunca eltilerim kıymetli ben kıymetsiz oluyorum. Babası şimdi eşimin tartıştığı eltimle çok iyi.ben de dedim olan hep bana oluyor. Konu orda kaldı.... Yatak odasında çocuğun beşiğinin altına ince hali serdım o da onu kaldırdı yerine kalin hali cekti dedim yok o daha dursun. Başladı saymaya ama nasil desem aileme kadar herkese hakaret etti. Kardeşlerim evlenmedi diye başıma kakkı. Daha neler neler. Ben kosturuyorum ama hersey herzaman tam olmuyor.sen ne ise yariyorsun diyor.Büyük oğlum Çok korktu.öncesi de vardı. Temelde birbirimizi sevmiyoruz. Cunku ben ilk kirkimda kirk gun esimi goremedim.sevgim bitti o zaman.Çocuklar bizi tutuyor ama artık onları da gözü görmüyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…