- 10 Mart 2016
- 504
- 312
- 103
- 40
Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus
Günaydın hanımlar
Az önce doktoruma tetanoz aşısının kaçıncı haftada yapılması gerektiğini sordum,ilk doz 20. Haftanın içerisinde yapılmalıymış ikinci doz bir ay sonra 24. Hafta içerisinde.
çok pahalı kız bıde ne degısık uçak gıbı yaaaGünaydın
Dün akşam barbunya pişirmiştim bi de ıspanaklı mercimekli unsuz börek, saat 10dan 12ye kadar hüngür hüngür ağladım gaz sancısından. İkisi de gaz yaparmış vallahi ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Parol içtim bana mısın demedi eşim bütün gece masaj yaptı şimdi bile hafif var sancı. Zaten grip ve Boğaz ağrısı devam ediyor.
Dün uyku kaçınca biraz Bebek arabası bakındım.
Kanz arya ve casual cadillac air hoşuma gitti
Bi de tavsiyelerden bunu buldum
Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus
Canm aslında travel sistem genelde 1500 civarı ve daha yükseği bu fiyat oldukça ucuz onlara göre. Çift yönlü olması katlama kolaylığı falan iyi geldi bana açıklamalar bölümünde. Tabi tecrübeli annelere danışmak lazımçok pahalı kız bıde ne degısık uçak gıbı yaaa
Eşim ailesi yüzünden bi sorun yaşayan da benim eşini cok seviyorum ama zorlanıyorum bu gidişle bebekten sonra biraz daha bakarım eğer değişme olmazsa bnde o aşamayı düşünüyorum her hafta bi boşanma davası avukatlığı yaparken kendime avukat olucam artıkBahar'cım sorun ne evliliğinde? Hamilelik öncesi de var mıydı? Ben de eşimin ailesiyle ciddi sorunlar yaşıyorum biliyorsun ve bu hep vardı. Son durumda ben de boşama raddesine geldim ama ben eşimi de çok seviyorum ve kendi aramızdaki sorun değil diye fevri davranmadım. Sen de hamileliğin haricini düşünerek değerlendir şuan yarım akıllı gibiyiz. Dertleşmek istersen de biz buradayız
Günaydın
Dün akşam barbunya pişirmiştim bi de ıspanaklı mercimekli unsuz börek, saat 10dan 12ye kadar hüngür hüngür ağladım gaz sancısından. İkisi de gaz yaparmış vallahi ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Parol içtim bana mısın demedi eşim bütün gece masaj yaptı şimdi bile hafif var sancı. Zaten grip ve Boğaz ağrısı devam ediyor.
Ya burda artık ebeveynleri anlayamıyorum ben. Oğlun 30 yaşına gelmiş hala bu kontrol manyaklığı neden?! Boşansın daha mı iyi!Eşim ailesi yüzünden bi sorun yaşayan da benim eşini cok seviyorum ama zorlanıyorum bu gidişle bebekten sonra biraz daha bakarım eğer değişme olmazsa bnde o aşamayı düşünüyorum her hafta bi boşanma davası avukatlığı yaparken kendime avukat olucam artık
GÜZELMİŞ KAÇ KİLOLUK ACABA KATLAMASI KOLAYMI?
Ya burda artık ebeveynleri anlayamıyorum ben. Oğlun 30 yaşına gelmiş hala bu kontrol manyaklığı neden?! Boşansın daha mı iyi!
Açıklamaların bir kısmının fotosunu çektim bi bak bakalım. Bana iyi gibi geldi
Cnm yoyo marka olarak tabiki guzel ama bu kdr parayi buna vercksen doona al daha iyi.. Travel sisteminin kaliteli ucuz olanlari da var 500 e bile bulabilirsin(sunny baby 750 travel mesela).. Ama travel sistemi agirligindan dolayı tavsiye etmio tecrubeli anneler hafiflik de onemli kullanisi kdr..Günaydın
i sonund ogrendim bi kizim oluyoooo
Kolumda ağrı oldu benim sadece yatamadim bile üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?