Günaydın
Dün akşam barbunya pişirmiştim bi de ıspanaklı mercimekli unsuz börek, saat 10dan 12ye kadar hüngür hüngür ağladım gaz sancısından. İkisi de gaz yaparmış vallahi ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Parol içtim bana mısın demedi eşim bütün gece masaj yaptı şimdi bile hafif var sancı. Zaten grip ve Boğaz ağrısı devam ediyor.
Dün uyku kaçınca biraz Bebek arabası bakındım.
Kanz arya ve casual cadillac air hoşuma gitti
Bi de tavsiyelerden bunu buldum
canım hakkınızda hayırlısı olsun... ilk 40 gün görememen etkilemiştir az zaman değil, ama bunun öncesi vardır. ilk tanıştığınızda yeterince ısınamadın belki de.. üzüldüm şimdi 2. evladın mı olcak?Kızlar yazdıklarını için çok teşekkürler. Tek tek alintilayamadim.
Eşim ailesinin sözü ile oturup kalkan biri babası beni elinin altına alamadı diye bana çok hınçi var. Eşimi dolaylı dolaylı dolduruyor. Eşim de zaten dünden hazır ... Neyse yazın eltimle eşim tartıştı .eltim şimdiden kp mirasının hesabını yapıyor. Eşim de farkındaydi. Bayramın ilk günü epey bağırdı eltim. Ne eşim ne kp hiç ses edemediler eltime ama bana gelince herkes tepemde ailede ailesiyle bir problem olsa onların arkasını tutar. Kayinlarim asla eşlerini ezdirmezler.böyle olunca eltilerim kıymetli ben kıymetsiz oluyorum. Babası şimdi eşimin tartıştığı eltimle çok iyi.ben de dedim olan hep bana oluyor. Konu orda kaldı.... Yatak odasında çocuğun beşiğinin altına ince hali serdım o da onu kaldırdı yerine kalin hali cekti dedim yok o daha dursun. Başladı saymaya ama nasil desem aileme kadar herkese hakaret etti. Kardeşlerim evlenmedi diye başıma kakkı. Daha neler neler. Ben kosturuyorum ama hersey herzaman tam olmuyor.sen ne ise yariyorsun diyor.Büyük oğlum Çok korktu.öncesi de vardı. Temelde birbirimizi sevmiyoruz. Cunku ben ilk kirkimda kirk gun esimi goremedim.sevgim bitti o zaman.Çocuklar bizi tutuyor ama artık onları da gözü görmüyor
İlk tanısında çok iyiydi nişanlandı k başladı hersey nisan attım aileler araya girdi.yani bana kalsa çalışıyorum isim ii takmıyorum. Kimseye muhtaç değilim. Defolu p gitsin. Ama babam kan davası olur diyor ya koca sülalesi nde hiç yokmuş gibi. İki kuzenim boşandı. Yok o kaldiramazmis. Aslında tek korkum bu babam dediğini yapar tıkanıp kaldım. Ama bu seferincelfogo yerden kopsun. Gebe halimle sarstı beni asla dönüşüm olmaz . Giderek artıyor kavgaların şiddeti. 3. Çocuk ama dedigim gibi maddi problem yaşamam. Ona da dedim. Ya bi de diyor ki seninle çok mutsuzum diye.Allah seni bildiği yapsın dedim. Ne diyeyim.canım hakkınızda hayırlısı olsun... ilk 40 gün görememen etkilemiştir az zaman değil, ama bunun öncesi vardır. ilk tanıştığınızda yeterince ısınamadın belki de.. üzüldüm şimdi 2. evladın mı olcak?
Şu okuduklarım çok üzdü beni senden farksız şeyler yaşamıyorum inan özellikle hamile kaldiğimdan beri eşimin davranışları tamamen değişti,ki 3 senedir hamile kalmam için dua ederdi. Sende fevri karar verme bir süre konuşma geri çekil evlatların için durmuşsun zaten bugüne kadar. En azından doğuma kadar kendini kasma Allah büyüktür.Bende hayırlısıyla doğurmak istiyorum zaten doğumla ilgili korkularım yetmiyormuş gibi bide böyle köstek olunca insanın eşi hayat dahada zorlaşıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizinKızlar yazdıklarını için çok teşekkürler. Tek tek alintilayamadim.
Eşim ailesinin sözü ile oturup kalkan biri babası beni elinin altına alamadı diye bana çok hınçi var. Eşimi dolaylı dolaylı dolduruyor. Eşim de zaten dünden hazır ... Neyse yazın eltimle eşim tartıştı .eltim şimdiden kp mirasının hesabını yapıyor. Eşim de farkındaydi. Bayramın ilk günü epey bağırdı eltim. Ne eşim ne kp hiç ses edemediler eltime ama bana gelince herkes tepemde ailede ailesiyle bir problem olsa onların arkasını tutar. Kayinlarim asla eşlerini ezdirmezler.böyle olunca eltilerim kıymetli ben kıymetsiz oluyorum. Babası şimdi eşimin tartıştığı eltimle çok iyi.ben de dedim olan hep bana oluyor. Konu orda kaldı.... Yatak odasında çocuğun beşiğinin altına ince hali serdım o da onu kaldırdı yerine kalin hali cekti dedim yok o daha dursun. Başladı saymaya ama nasil desem aileme kadar herkese hakaret etti. Kardeşlerim evlenmedi diye başıma kakkı. Daha neler neler. Ben kosturuyorum ama hersey herzaman tam olmuyor.sen ne ise yariyorsun diyor.Büyük oğlum Çok korktu.öncesi de vardı. Temelde birbirimizi sevmiyoruz. Cunku ben ilk kirkimda kirk gun esimi goremedim.sevgim bitti o zaman.Çocuklar bizi tutuyor ama artık onları da gözü görmüyor
Su içemiyor musunuz? Aşıyla bi ilgisi mi var anlamadım? Tabi bu aşının bi koruma süresi var onu kendi doktorunuzla konuşmanızı öneririm :)BNM AŞIMIN ÜSTÜNDEN 10 YILGEÇTİ DİYE 21.HAFTA GEL DEDİ YİNE.. HAFTAYI ZOR BEKLİYORUM ÇÜNKÜ HİÇ SU İÇEMİYORUM ÇOK TUHAF DURUMDAYIM
Baharcim ne denir bilemiyorum,oncelikle hayirlisi olsun,sen cocuklarina yetersin oncelikle,suan hassas donemdeyiz cabuk etkileniyoruz ve korkusuz oluyoruz,deger veren bir baba es cocuklarini dusunur stres yaratmaz,evlatlarin buyuk akillari eriyor suan herseye,tekrar oturup ciddi bir sekilde konusup ortak bir karar vermeniz en dogrusu,hala birseyler duzelmiyorsa stresle ucuncu cocugun ayni ortamda buyumesi zor olur agbileriyle beraber,hakkinizda hayirlisi olsu iyi olacaksa duzelsin insallah aile girdi mi araya bazen iste donulmez olaylar yasanabiliyor,Allah yardimcin olsun canimİlk tanısında çok iyiydi nişanlandı k başladı hersey nisan attım aileler araya girdi.yani bana kalsa çalışıyorum isim ii takmıyorum. Kimseye muhtaç değilim. Defolu p gitsin. Ama babam kan davası olur diyor ya koca sülalesi nde hiç yokmuş gibi. İki kuzenim boşandı. Yok o kaldiramazmis. Aslında tek korkum bu babam dediğini yapar tıkanıp kaldım. Ama bu seferincelfogo yerden kopsun. Gebe halimle sarstı beni asla dönüşüm olmaz . Giderek artıyor kavgaların şiddeti. 3. Çocuk ama dedigim gibi maddi problem yaşamam. Ona da dedim. Ya bi de diyor ki seninle çok mutsuzum diye.Allah seni bildiği yapsın dedim. Ne diyeyim.
hayırdır canım ya 3. bebek senin neden boşanmak istiyorsunuz ki özel degilse tabiGunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus
Ben korunamiyorum hapları bünye kaldırmıyor Spiral de üç kez kaydı. Eşim korunuyordu.afedersiniz ama kondom patladı. Kimseye böyle demedim.hep istedik oldu dedim çünkü insanlar çok laf ediyor.aa neden bu devirde bu beceriksizlik falan. Ondan gerçek sebebini kimse de bilmiyor ama istenmeyen çocuk. Bi de biraz yoluna girdi sanki kendi kardeşlerinin eşlerini gördü sen hakliydin dedi. Ben de olur dedim insanlar bazen değişirken dedim. Oyüzden ben de umutlandım. Çünkü kimse evliliği bitsin istemez. Karışıktim ben de demekki hep bir umut dedim içimde ayrılığı çok isterken.belki de bu zorlu yolculuk beni korkuttu. Bilmiyorum sanırım en çok hüseyin için aile ortamını çok seviyor evcil bi cocuk ona kıyamadım.A Armaganhayat canım şuan ki psikolojin hamilelik hormonlariyla da iyice katlanmış bisey sorcam ama sakın yanlış anlama kınamak seni yargılamak için sormuyorum bunu bu kadar şey yasamissin anladığım kadarıyla da boşanma fikri uzun süredir kafanda sanirim esin seninle mutsuzum diyo sen böyle konusuyosun 3. Çocuk neden ? Kazayla mi oldu dediğim gibi sakin kınamak yada yargılamak için algılama bunu çünkü ne olacağım belli olmaz düşüncesinde olurum hep ve o yüzden kimseyi kinamam yargilamam bana da dusmez zaten sadece merak ettim
Günaydın hanımlar. Size ayrıntılı usg den birkaç resim koymak istiyorum. MaşaAllah kuzucuklarımıza :)
Gunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus
Gunaydinnn kizlarrrr.. Bu ara bebisim saat 9 gbi pit pit vurup uyandirio beni..
Esin bsbaliktan korkmuş olabilir zamanla yoluna girer. Önceki iyiyse bu geçicidir canım bakma sen bana. Balık başta kokar. Ben ailem yüzünden bu noktadayimŞu okuduklarım çok üzdü beni senden farksız şeyler yaşamıyorum inan özellikle hamile kaldiğimdan beri eşimin davranışları tamamen değişti,ki 3 senedir hamile kalmam için dua ederdi. Sende fevri karar verme bir süre konuşma geri çekil evlatların için durmuşsun zaten bugüne kadar. En azından doğuma kadar kendini kasma Allah büyüktür.Bende hayırlısıyla doğurmak istiyorum zaten doğumla ilgili korkularım yetmiyormuş gibi bide böyle köstek olunca insanın eşi hayat dahada zorlaşıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Anladım inş hakkında hayırlısı olur evet maddi imkânın var diyosun ama bu devirde 3 erkek çocuk .... Yetiştirmek çok zor inş bu bebekle düzene girer herşey belki de öyle olacak bu bebek değiştirecek esini vs herkesi herşeyi hakkında hayırlısı inşBen korunamiyorum hapları bünye kaldırmıyor Spiral de üç kez kaydı. Eşim korunuyordu.afedersiniz ama kondom patladı. Kimseye böyle demedim.hep istedik oldu dedim çünkü insanlar çok laf ediyor.aa neden bu devirde bu beceriksizlik falan. Ondan gerçek sebebini kimse de bilmiyor ama istenmeyen çocuk. Bi de biraz yoluna girdi sanki kendi kardeşlerinin eşlerini gördü sen hakliydin dedi. Ben de olur dedim insanlar bazen değişirken dedim. Oyüzden ben de umutlandım. Çünkü kimse evliliği bitsin istemez. Karışıktim ben de demekki hep bir umut dedim içimde ayrılığı çok isterken.belki de bu zorlu yolculuk beni korkuttu. Bilmiyorum sanırım en çok hüseyin için aile ortamını çok seviyor evcil bi cocuk ona kıyamadım.
Ben korunamiyorum hapları bünye kaldırmıyor Spiral de üç kez kaydı. Eşim korunuyordu.afedersiniz ama kondom patladı. Kimseye böyle demedim.hep istedik oldu dedim çünkü insanlar çok laf ediyor.aa neden bu devirde bu beceriksizlik falan. Ondan gerçek sebebini kimse de bilmiyor ama istenmeyen çocuk. Bi de biraz yoluna girdi sanki kendi kardeşlerinin eşlerini gördü sen hakliydin dedi. Ben de olur dedim insanlar bazen değişirken dedim. Oyüzden ben de umutlandım. Çünkü kimse evliliği bitsin istemez. Karışıktim ben de demekki hep bir umut dedim içimde ayrılığı çok isterken.belki de bu zorlu yolculuk beni korkuttu. Bilmiyorum sanırım en çok hüseyin için aile ortamını çok seviyor evcil bi cocuk ona kıyamadım.
BANADA ÖYLE GELDİ ... JOKER DE VARMIDIR ACABA BİR BAKSAM KARDEŞİM 3 BİN VERDİ ARABAYA HİÇ KULLANIŞLI DEĞİL.
Cnm yoyo marka olarak tabiki guzel ama bu kdr parayi buna vercksen doona al daha iyi.. Travel sisteminin kaliteli ucuz olanlari da var 500 e bile bulabilirsin(sunny baby 750 travel mesela).. Ama travel sistemi agirligindan dolayı tavsiye etmio tecrubeli anneler hafiflik de onemli kullanisi kdr..
Kızlar yazdıklarını için çok teşekkürler. Tek tek alintilayamadim.
İlk tanısında çok iyiydi nişanlandı k başladı hersey nisan attım aileler araya girdi.yani bana kalsa çalışıyorum isim ii takmıyorum. Kimseye muhtaç değilim. Defolu p gitsin. Ama babam kan davası olur diyor ya koca sülalesi nde hiç yokmuş gibi. İki kuzenim boşandı. Yok o kaldiramazmis. Aslında tek korkum bu babam dediğini yapar tıkanıp kaldım. Ama bu seferincelfogo yerden kopsun. Gebe halimle sarstı beni asla dönüşüm olmaz . Giderek artıyor kavgaların şiddeti. 3. Çocuk ama dedigim gibi maddi problem yaşamam. Ona da dedim. Ya bi de diyor ki seninle çok mutsuzum diye.Allah seni bildiği yapsın dedim. Ne diyeyim.
İnsan zor zamanında yaşadıklarını unutamıyor işte hormonları değişen biz kafayı tamamen yiyen onlar.Esin bsbaliktan korkmuş olabilir zamanla yoluna girer. Önceki iyiyse bu geçicidir canım bakma sen bana. Balık başta kokar. Ben ailem yüzünden bu noktadayim
Yok be gülüm bu kaçıncı. Evlilikte bi döngü oluşmuşsa onu iyi irdelemek lazım. Bir insan karısına yedirdi inin icirdiginin hesabını tutuyorsa o adamdan koca olmaz.bii ara işsiz kaldım neyse sizin de kafanızı şisirmiyim şimdi. Bdv yé döndü. Bana dua edin. Hamilelerin duası inşallah makbuldur.Tabi ki kimse istemezinsan kolay karar veremez ki bitirmeye. Ama hamilelik duyguları mahvediyor biliyorsun biz de baya sorun yaşamıştık ama fark ediyorum gerçekten benim bu hamilelik duygularım eşimin bana davranışlarını da değiştirdi sanki acımasız oldu gibi geliyor. Ümit vermek istemem ama bebeğin doğunca farklı olur belki?
Cokk haklısın. Senin yaşadıkların kafamdaki bazı şeyleri daha da netlestirdi. Sağol canim.haklısın. sizleri de uzmiyeyim. Dua edin bana. Allah büyük kullar küçük iki cihanda yüzleri gülme sin. Ne diyeyim.analar tahtını yaparmı bahtı ni değil. Bu da imtihan geçecek. Çok güçlüyüm buju da atlaticamBakma şansın olursa yaz mutlaka
Valla Bebek arabası markalarına çok yabancıyım demek iyi bi markaymış. O dediğine de bakayım.
Baharcım çok üzüldüm senin adına. Ama şu var ki ben boşanmış ailede büyüdüm ve annemin sevgisi desteği yetti hep bana. Her gün içen babamın annemle kavgaları içinde büyümektense iyi ki boşandılar. Kv kp boşanmadı da ne oldu? Sevmiyorlar birbirlerini. Hayata bi kere geliyoruz her gün sevmediğin bir adamı beklemek için çok kısa ömrümüz. Bütün kardeşleri eşlerini korurken seni ezdiriyor olması daha da gururunu kırar insanın.
En önemli şansın işin varmış. Benim annemin yoktu. Hep dedemlere muhtaçtı hala daha öyle. Ama ben anneme ölene kadar zevkle bakarım eminim senin çocukların da öyle diyecek büyüyünce. Bitmiş evlilikleri zorlayan en büyük etken ekonomik dayanağı olmayan kadınlar. Kendi ayakların üstünde durman çok güzel.
Benim okuldan arkadaşım bebeğine 6 aylık hamileyken boşandı şuan çocuk 2 yaşında. Gerçi mahkeme sürüyor ama o Zaman'dan beri ayrılar. Aldığım en doğru karardı diyor. Belki de senin de o resti çekmen lazım ya tam bitsin ya tam düzelsin
Yok be gülüm bu kaçıncı. Evlilikte bi döngü oluşmuşsa onu iyi irdelemek lazım. Bir insan karısına yedirdi inin icirdiginin hesabını tutuyorsa o adamdan koca olmaz.bii ara işsiz kaldım neyse sizin de kafanızı şisirmiyim şimdi. Bdv yé döndü. Bana dua edin. Hamilelerin duası inşallah makbuldur.
Cokk haklısın. Senin yaşadıkların kafamdaki bazı şeyleri daha da netlestirdi. Sağol canim.haklısın. sizleri de uzmiyeyim. Dua edin bana. Allah büyük kullar küçük iki cihanda yüzleri gülme sin. Ne diyeyim.analar tahtını yaparmı bahtı ni değil. Bu da imtihan geçecek. Çok güçlüyüm buju da atlaticam
Yok be gülüm bu kaçıncı. Evlilikte bi döngü oluşmuşsa onu iyi irdelemek lazım. Bir insan karısına yedirdi inin icirdiginin hesabını tutuyorsa o adamdan koca olmaz.bii ara işsiz kaldım neyse sizin de kafanızı şisirmiyim şimdi. Bdv yé döndü. Bana dua edin. Hamilelerin duası inşallah makbuldur.
Cokk haklısın. Senin yaşadıkların kafamdaki bazı şeyleri daha da netlestirdi. Sağol canim.haklısın. sizleri de uzmiyeyim. Dua edin bana. Allah büyük kullar küçük iki cihanda yüzleri gülme sin. Ne diyeyim.analar tahtını yaparmı bahtı ni değil. Bu da imtihan geçecek. Çok güçlüyüm buju da atlaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?