2017 Şubat Anneleri

Ben de daha başlamadım hediye gelen battaniye ve patik dışında hiçbir şeyimiz yok. Kenara para da atamıyorum ama ayrıntılıdan sonra yavaştan alayım dedim. Bebek arabası en büyük parçalardan biri çıksın aradan. E iki sene falan da kullanacaksak düzgün olsun diyorum. Yavaştan bakmaya başladım o sebeple

@bahar7684
baharcım çok üzüldüm senin adına ama en azından kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun bu güzel birşey. işte bir şey baştan olmayınca sonuda olmuyor demekki. keşke nişanlılık döneminde kimse karışmasaydı. ama artık keşke demenin hiç kimseye faydası yok.
Neden bu aileler karışırki ya ne kadar bencilce. sizde artık bir aileseniz üçüncü çocuğunuz olacak. ne kadar cahil ve boş insanlar.
canım eşin çocukların velayetini istemezmi senden. almasınlar çocuklarını birden aklıma bu geldi. çok hassas olduğum bir konu çünkü çocukların anneden ayrı olmasını düşünemiyorum. ben mahkemede çalıştığım için bu olayların içindeyim onun için direk o geldi aklıma.
gerçi babanda izin vermiyyormuş ama Rabbim hakkınızda hayırlısın versin inşallah.

Kızlar ayrintiliyi kimler yaptırdı ben devlette randevu bulamadım dolayısıyla özelde yaotirmam gerekiyo istanbul da önerebileceginiz hastane ve doktor varmi

dmlhkn ne yaptın nasılsın dikiş atilacakti ne oldu. Umarım iyisidir bebişinle Allah à emanet ol

teE="bahar7684, post: 48222550, member: 575304"] dmlhkn ne yaptın nasılsın dikiş atilacakti ne oldu. Umarım iyisidir bebişinle Allah à emanet ol[/QUOTE]

Canim merak ettiğin için tesk ederim evet salı gunu dikis atıldı ama hala hast yatiyorum rabbim güzel günleri gösterecek ınş bana. alisverislerinizi film okudum ama size katılamıyorum cunku benim suan tek istegim bebegimin biraz daha buyuyrek dunyaya gelmesi.ve ben onun 7aylik bile olup kuvezde bile kalmasına dua eden bir anne adayıyım bunu bile isteyebiliyomussun zaman ve rabbim insana büyük imtihanlar sunsada ben sadece duaciyim sizlerinde duasını bekliyorum

teE="bahar7684, post: 48222550, member: 575304"] dmlhkn ne yaptın nasılsın dikiş atilacakti ne oldu. Umarım iyisidir bebişinle Allah à emanet ol

Canim merak ettiğin için tesk ederim evet salı gunu dikis atıldı ama hala hast yatiyorum rabbim güzel günleri gösterecek ınş bana. alisverislerinizi film okudum ama size katılamıyorum cunku benim suan tek istegim bebegimin biraz daha buyuyrek dunyaya gelmesi.ve ben onun 7aylik bile olup kuvezde bile kalmasına dua eden bir anne adayıyım bunu bile isteyebiliyomussun zaman ve rabbim insana büyük imtihanlar sunsada ben sadece duaciyim sizlerinde duasını bekliyorum[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun.. dualarımız senlede inş.. sen güzel düşün güzel olsun annesi.. tez zamanda büyüsünde 9 aylık gelsin dünyaya inşallah

Kızlar bu arada dün tetanoz aşısı olmuştum korkuyordum yan etkilerinden kol ağrısı vs olur diye, ay lütfen maşallah deyin ikinci de böyle olsun sizlerinki de böyle olsun,

Eve geldikten sonra bir iki saat buz koydum ne olur ne olmaz diye, kolumu hiç yormadım iş yapmadım yatıp dinlendim, gece de hiç üstüne yatmadım, bu önlemler mi işe yaradı yoksa ben şanslımıydım bilmiyorum ama ne en ufacık bi ağrı ne ufacık bir ağırlık ya da sızı hiç birşey olmadı şükürler olsun.

İnşallah ikinci de böyle hiç sorunsuz geçer darısı henüz olmamış arkadaşların başına..

dmlhkn çok geçmiş olsun, zamanında ve sağlıkla alın inşallah kucağınıza.. kalbini ferah tut, koruyan Allah'tır.. inşallah kısa zamanda normale dönersiniz bebişinle..

kızlar ocak ayı gebeliğine baktımda sizede sormak istedim.
daha öncesinde lazer epilasyona gidiyordum ve yaklaşık 5 aydır gidemiyoruz malum..
özel bölge için ne uyguluyorsunuz. ağda erken gebelik riski getirebilir denilmiş. (gerçi bugüne kadar yaptırmayan bana ürkütücü geldi biraz). tüy dökücü kremse zararlı olabilir denilmiş.. (bencede öyle çünkü yakarak tüy döktüğü için kimyasaldır ve zararlıdır yani).. bi kaç kez kısaltma cihazı kullandım ama artık bi yöntem seçmek gerekiyor.. jilette içime sinmiyor siz napıyosunuz ???

İlk bebek olacaksa bebekten sonra çoğu erkek gerçekten önce aikem diyor yani sizi tercih ediyor. Biz hamilelik döneminde bile iyi degildk 2015 te anne oldumsmdi ikinciyi bekliyoruz öncesinde ciddi direkten döndük ama esiminde benimde çok olumlu değişti iliskimiz çocuktan sonra. İnsallah herşey daha güzel olur sizlerde de.kolay değil bi insanı hayatına almak ki çıkarmakta öyle.. Allah kimseyi yuvasiyla sinamasin zor işler onlar

Ben ilk bebegimde quinny buzz aldm ve çok memnunum. Biz de gezmeyi severiz kızım hep rahat etti hatta dağda bayırda iyi gidiyor biraz tekeri büyük ama çıkıyor yerinden arabada sorun olmuyor öneririm. 4cocuk buyutir sağlam araba

Ben ağda yapıyorum canım. Önceden de yapıyordum hala da devam...

Ağdaya geri dönüş yaptım ben lazer bayağı bi seyrettiği için öyle Doğum yaptıracak kadar acıtmadı beni ayrıca birçok gebe geliyor dedi korkacak bişey yok sanırsam :)

Kızlar bu arada araba için casual otto trona ya baktım ben de casual cadillac hoşuma gidiyordu ama eşim o kadar çok özellikli şeyin çabuk bozulacağını düşündüğü için daha basit bişey almayı düşünüyoruz. Nasıl olur duydunuz mu hiç bu modeli? Resmini de yukluyorum size katlaninca ucak kabinine sigabiliyormus

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-29-17-14-37.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2016-09-29-17-14-59.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 65
Ağdaya geri dönüş yaptım ben lazer bayağı bi seyrettiği için öyle Doğum yaptıracak kadar acıtmadı beni ayrıca birçok gebe geliyor dedi korkacak bişey yok sanırsam :)

üst bölge tamamda aşağısı nasıl olcak ağdayla dayanamamki ben jiletlede temiz olurmu doğumda bilemedim lazerde çok etki görmediğim tek bölge genital..

üst bölge tamamda aşağısı nasıl olcak ağdayla dayanamamki ben jiletlede temiz olurmu doğumda bilemedim lazerde çok etki görmediğim tek bölge genital..
Bilemiyorum ağrı eşiğinle de alakalı bi durum,seyrelmedi diyorsan ve önceki tecrübelerin kötüyse hiç bulaşma :) hamam otu diye bişey vardı onu bi araştır soruştur zararı yoksa dene derim sanırım aktarlarda satılıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…