- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Ben de daha başlamadım hediye gelen battaniye ve patik dışında hiçbir şeyimiz yok. Kenara para da atamıyorum ama ayrıntılıdan sonra yavaştan alayım dedim. Bebek arabası en büyük parçalardan biri çıksın aradan. E iki sene falan da kullanacaksak düzgün olsun diyorum. Yavaştan bakmaya başladım o sebepleMerhabalar herkese..
@bahar7684 yasadıkların cok zor.Allah yardımcın olsun. İnsallah hem kendiniz hem de cocuklarınız için en dogru kararı verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..
@Fullialein ben de gunlerdir bebek arabası inceliyorum internetten ama begendiklerim, şık ve hafif oldugunu dusunup baktıklarım cok pahalı. Bir yandan gerek var mı bu kadar diyorum, bir yandan da en kullanışlısı olsun biz gezmeyi severiz diyorum. Karar vermek coook zormus. Bir de kendimce daha alışveriş yapmayayım kararı almıştım ama dayanamayıp başlayacağım sanırım alışverişe.
hoşgeldin, hayırlı bir hamilelik diliyorum.Selam hamisler bnmde dogumum subat 20 insallah hayirlisiyla yeni katildim araniza
dmlhkn ne yaptın nasılsın dikiş atilacakti ne oldu. Umarım iyisidir bebişinle Allah à emanet ol
teE="bahar7684, post: 48222550, member: 575304"]dmlhkn ne yaptın nasılsın dikiş atilacakti ne oldu. Umarım iyisidir bebişinle Allah à emanet ol
Neden??? Cok özel değilse tabi üzüldüm okuluncaGunaudin kızlar nasilsiniz. Bu ara çok sıkıntı dayım. Evliliğim ı bitirme aşamasındaki. Çok istiyorum babam izin vermiyor dua edin de hayırlısı ile bitsin bu kabus
İlk bebek olacaksa bebekten sonra çoğu erkek gerçekten önce aikem diyor yani sizi tercih ediyor. Biz hamilelik döneminde bile iyi degildk 2015 te anne oldumsmdi ikinciyi bekliyoruz öncesinde ciddi direkten döndük ama esiminde benimde çok olumlu değişti iliskimiz çocuktan sonra. İnsallah herşey daha güzel olur sizlerde de.kolay değil bi insanı hayatına almak ki çıkarmakta öyle.. Allah kimseyi yuvasiyla sinamasin zor işler onlarEşim ailesi yüzünden bi sorun yaşayan da benim eşini cok seviyorum ama zorlanıyorum bu gidişle bebekten sonra biraz daha bakarım eğer değişme olmazsa bnde o aşamayı düşünüyorum her hafta bi boşanma davası avukatlığı yaparken kendime avukat olucam artık
İlk tanısında çok iyiydi nişanlandı k başladı hersey nisan attım aileler araya girdi.yani bana kalsa çalışıyorum isim ii takmıyorum. Kimseye muhtaç değilim. Defolu p gitsin. Ama babam kan davası olur diyor ya koca sülalesi nde hiç yokmuş gibi. İki kuzenim boşandı. Yok o kaldiramazmis. Aslında tek korkum bu babam dediğini yapar tıkanıp kaldım. Ama bu seferincelfogo yerden kopsun. Gebe halimle sarstı beni asla dönüşüm olmaz . Giderek artıyor kavgaların şiddeti. 3. Çocuk ama dedigim gibi maddi problem yaşamam. Ona da dedim. Ya bi de diyor ki seninle çok mutsuzum diye.Allah seni bildiği yapsın dedim. Ne diyeyim.[/QUO
Ben ilk bebegimde quinny buzz aldm ve çok memnunum. Biz de gezmeyi severiz kızım hep rahat etti hatta dağda bayırda iyi gidiyor biraz tekeri büyük ama çıkıyor yerinden arabada sorun olmuyor öneririm. 4cocuk buyutir sağlam arabaMerhabalar herkese..
@bahar7684 yasadıkların cok zor.Allah yardımcın olsun. İnsallah hem kendiniz hem de cocuklarınız için en dogru kararı verirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun..
@Fullialein ben de gunlerdir bebek arabası inceliyorum internetten ama begendiklerim, şık ve hafif oldugunu dusunup baktıklarım cok pahalı. Bir yandan gerek var mı bu kadar diyorum, bir yandan da en kullanışlısı olsun biz gezmeyi severiz diyorum. Karar vermek coook zormus. Bir de kendimce daha alışveriş yapmayayım kararı almıştım ama dayanamayıp başlayacağım sanırım alışverişe.
kızlar ocak ayı gebeliğine baktımda sizede sormak istedim.
daha öncesinde lazer epilasyona gidiyordum ve yaklaşık 5 aydır gidemiyoruz malum..
özel bölge için ne uyguluyorsunuz. ağda erken gebelik riski getirebilir denilmiş. (gerçi bugüne kadar yaptırmayan bana ürkütücü geldi biraz). tüy dökücü kremse zararlı olabilir denilmiş.. (bencede öyle çünkü yakarak tüy döktüğü için kimyasaldır ve zararlıdır yani).. bi kaç kez kısaltma cihazı kullandım ama artık bi yöntem seçmek gerekiyor.. jilette içime sinmiyorsiz napıyosunuz ???
Ağdaya geri dönüş yaptım ben lazer bayağı bi seyrettiği için öyle Doğum yaptıracak kadar acıtmadı beni ayrıca birçok gebe geliyor dedi korkacak bişey yok sanırsam :)kızlar ocak ayı gebeliğine baktımda sizede sormak istedim.
daha öncesinde lazer epilasyona gidiyordum ve yaklaşık 5 aydır gidemiyoruz malum..
özel bölge için ne uyguluyorsunuz. ağda erken gebelik riski getirebilir denilmiş. (gerçi bugüne kadar yaptırmayan bana ürkütücü geldi biraz). tüy dökücü kremse zararlı olabilir denilmiş.. (bencede öyle çünkü yakarak tüy döktüğü için kimyasaldır ve zararlıdır yani).. bi kaç kez kısaltma cihazı kullandım ama artık bi yöntem seçmek gerekiyor.. jilette içime sinmiyorsiz napıyosunuz ???
Ağdaya geri dönüş yaptım ben lazer bayağı bi seyrettiği için öyle Doğum yaptıracak kadar acıtmadı beni ayrıca birçok gebe geliyor dedi korkacak bişey yok sanırsam :)
Bilemiyorum ağrı eşiğinle de alakalı bi durum,seyrelmedi diyorsan ve önceki tecrübelerin kötüyse hiç bulaşma :) hamam otu diye bişey vardı onu bi araştır soruştur zararı yoksa dene derim sanırım aktarlarda satılıyordu.üst bölge tamamda aşağısı nasıl olcak ağdayladayanamamki ben jiletlede temiz olurmu doğumda bilemedim lazerde çok etki görmediğim tek bölge genital..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?