2017 Şubat Anneleri

herkese iyi akşamlar.. iki gündür sabah 8 akşam 8 eğitimdeyim çok yoğun oluyo benim için.. neyse ki yarın öğlen bitiyor yazdıklarınızı okudum hep ama cevap yazamadım..

yaa ben de 3 4 gündür pıt pıt diye bişiler hissediyorum galiba bebeğim o ilk başlarda değildir dedim ama sonra gözlemledim bi yaptığında 2 ya da 3 kez yapıyo ve pıt deyip bitiyo o tekmeledikçe ben eğitimde salak salak gülüyorum insanlar ne düşünüyodur acaba çok belirgin değil ama bu bile harika birşey.. Canım oğlum benim

ben de ilk etapta almıycam sterilizatör eğer pompayı kullanırsam ya da biberon alırsa almayı düşünüyorum.. mamajoo nunkine bakmıştım baya güzeldi özellikleri.. Steril etme, kurutma, biberon ısıtma, buharda pişirme ve ısıtma özellikleri varmış.. baya özellikli geldi bana.. ek gıdaya geçince buharda pişirme de çok lazım oluyo o yüzden alırsam o modeli düşünebilirim.. sen de alırsan bi incele bence..

Kizlarrrrrrrr cinsiyeti sonund ogrendim bi kizim oluyoooooo teyzoslarina selam olsun herkes iyidir insaAllah gecmisi okuyamadim

hadi gözün aydın beklediğine değdi hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına prensesini inşallah

dmlhkn çok çok geçmiş olsun.. Rabbim hem sana hem de bebeğine şifa versin inşallah bu zor günler güzel sonuçlanır hem senin hem de bebeğin için.. Rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizinle..

ben hamam otu ile ilgili çok kötü şeyler duydum kızlar bence hiç öyle şeyler kullanmayın.. riske atmaya değmez bence.. ben de lazerimi yarıda bırakmak zorunda kaldım ama napalım doğumdan sonra devam ederiz artık.. bebeğimiz sağlıklı olsun da..

teE="bahar7684, post: 48222550, member: 575304"] dmlhkn ne yaptın nasılsın dikiş atilacakti ne oldu. Umarım iyisidir bebişinle Allah à emanet ol

Canim merak ettiğin için tesk ederim evet salı gunu dikis atıldı ama hala hast yatiyorum rabbim güzel günleri gösterecek ınş bana. alisverislerinizi film okudum ama size katılamıyorum cunku benim suan tek istegim bebegimin biraz daha buyuyrek dunyaya gelmesi.ve ben onun 7aylik bile olup kuvezde bile kalmasına dua eden bir anne adayıyım bunu bile isteyebiliyomussun zaman ve rabbim insana büyük imtihanlar sunsada ben sadece duaciyim sizlerinde duasını bekliyorum[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda normal hamilelik sürecine dönersin. Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun.

ben hamilelikten önce çok zamanımı alsa da eldivenle alıyordum. ağda kendim yaptığımca çok can yakıcı oldu, epilatör çok daha acılı geldi. son bir kaç aydır maalesef çok hoşlanmasam da pratik olduğu için jilete döndüm. Ağdayı son 2 ay düşünüyorum biraz daha uzun süre gideceği için. tabi daha önce hiç kuaförde yaptırmadığım için de tam karar veremedim.

@bahar7684 yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. ne kadar zor bi durum karnında bebeğini taşırken bunları düşünüyor olmak.. Rabbım hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin.. ama arkadaşlara katılıyorum hamilelikte hormonlarımız çok değişiyo o yüzden sağlıklı bi karar vermek için bekle biraz daha.. ve konuş eşinle anlat sıkıntılarını en ince detayına kadar ama yargılamadan hesap sormadan suçlamadan.. sadece böyle böyle düşünüyorum de bakalım ne diyecek.. ben de anne baba ayrı büyüdüm annesiz.. ve bu hep içimde kalmıştır. tabi ki her gün kavga gürültüde iyi değil bi çoçuk için.. inşallah eşin düzelir de yuvanızı kurtarırsınız ve çoçuklarınız hiç etkilenmez.. Rabbim çoçuklarımızı huzur ve sevgi dolu bi yuvada büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah..

ben hamilelikten önce çok zamanımı alsa da eldivenle alıyordum. ağda kendim yaptığımca çok can yakıcı oldu, epilatör çok daha acılı geldi. son bir kaç aydır maalesef çok hoşlanmasam da pratik olduğu için jilete döndüm. Ağdayı son 2 ay düşünüyorum biraz daha uzun süre gideceği için. tabi daha önce hiç kuaförde yaptırmadığım için de tam karar veremedim.

Bilemiyorum bi zararı var mı araştırmadım soran arkadaşa bi alternatif sundum :) ben kullanmıyorum.

aayyyy sevsin onu teyzeleri... benim de kızım olacakmış ama haftaya gidince teyit ettirecem

ayy hayırlı uğurlu olsun darısı banaa :)

Hepinizden allah razi olsun kizlar cok sukur gelisimi sagligi iyiymis beni en cok bu mutlu etti cinsiyetinin bi onemi yok evlat evlattir kiz diye cahilce mi dusunuyolar yadirgiyolar mi yada asagiliyolar mi ayirt mi ediyolar o halde sevmeyi versinler kizimi istemeyen sevmesin evime gelmesin ben bu evlat icin ne gozyais akittim iki dusugum oldu ustelik elhamdulillah simdi 4 ay sonra allah nasip ederse kucagima alicam baskalarinin ne dusundu umrumda degil sizinde olmasin kizlar esim 9 kardes 6 si evli ve 5 kiz torunu var kynanamin biri erkek bnmkiyle 6 kiz torunu olacak ama buyuk gorumcem heryeri koz kapladi deyip moralsiz konustu benle oysa bunu veren allah biz degiliz istemiyosa sevemsin esimin uzuluceni dusundu ama esim havalara ucuyo nasi seviyo kizini bi bilseniz iste cahil ibsanlar okumus cahillerfrn korusun rabbim ben bi tarafima takmiyorum sizd etakmayin kizlar cokta tin hahahah gulup geciyorum sadece ustelik o gorumceminde iki kizi var dusunun yani...

Bugün ogluş umu gördüm suyu plasentasi hepsi normal dedi çok şükür aşırı kasik batması vardi idrar da temiz çıktı rahim genişlediği için mis galiba şükür bi sıkıntı yok dedi en sevindigim bölüm yola gitmeme izin verdi nasipse ctesi yola cikcam annemlere gitcem yegenimin düğünü var haftaya da bana çok ama çok iyi gelecek ins gidiş geliş te de sorun çıkmaz da ağız tadıyla gider gelirim biraz kafam rahatlamış olacak çok iyi gelecek bana cookkkk bu arada bana biraz fazla kilo almissin dedi 54 fln olman lazım dedi eee dedim napcaz bisey yapmicaz takılma her hamile bir olmaz dedi oyle isteeeee ay çok mutluyum gitcem

Hadi gözün aydın o zaman bebişinde çok iyiymiş maşallah size.. yolculuktur rahat geçer inşallah.. şimdiden iyi eğlenceler

Amin inşallah benim eşim de düzelir bizim ayrı bir aile olduğumuzu onların büyük diye her hatasını sineye çekmek zorunda olmadığımızı görür

oy maşallah size ne güzel Allah ağzınızin tadını bozmasin cnm ins yolculuktada bi sorun çıkmaz da kafan dağılır

Masallah diyeyim benim ilki de oyle oldu ilk gun hic agrimadi 2. Gun aksam hafif sizladi 3. Gun de gecti cok sukur...bi hafta sonra 2. Ye gidecegim ..insallah o da ilki gibi olur

Gozunaydin canim.senin adina cok sevindim. Yolculugunda sorunsuz gecer insallah. Bol enerjili bol moralli donersin anacigindan.

Ben ilk hamileliğimde ağda yaptırdım ohh çok rahattı. Doktora sordum tabi izin verdi. 40. Haftamda doğum yaptım. Ben yaptırmasaydım erken doğururdum herhalde:)

Gozunaydin canim.senin adina cok sevindim. Yolculugunda sorunsuz gecer insallah. Bol enerjili bol moralli donersin anacigindan.
Sağol canım Allah razı olsun şuan şimdiden gitme dusuncesi bile enerji verdi bana korkuyodum Dr gitme derse diye ama çok şükür sıkıntı çıkmadı inş gidip gelince de çıkmaz bu enerji bi sure idare eder yine beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…