2017 Şubat Anneleri

Bu arada dr um tetanoz aşısı için gerek yok dedi

Sınanıyoruz ya başka açıklaması yok! Biliyorsunuz bayramda kv neler yaptı! Şimdi de akşam yürüyüşünden döndük eşim maç başlamadan bi annemlere uğrayayım dedi. Gitti geldi. Az evvel babası arıyor. Bundan sonra gelme, annen seni görünce kötü oluyor tansiyonu çıkıyor. Gelme!
Ne demek bu ya! Amaç ne amaç!! Deliricem artık allahım aklıma mukayyet ol!

O ne ya harbiden dertleri ne ki eşin ne diyo peki

l

merhaba arkadaşlar hepimize rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı bebekler nasıl etsin ... benim 2. bebegim .... ahhhh su kaynanalar yokmu rabbim ıslah etsin ettikleri kadar bulsunlar ne diyim .... sıkın kızlar disinizi o kaynana illetine evinizi yuvanizi bozmayın zaten azcik ömürleri kalmış bırakın alanından bulsun hepsi

ayyyyy canım nasıl tatlı istiyor nasıl anlatamam .... su an şöyle sütlü bi tatlı için neler vermem .... ahhhhh açık pastane nerden bulsam ne yapsam .... kalkın sut kaynayıp sekèr koyup için napem

O ne ya harbiden dertleri ne ki eşin ne diyo peki

Ya varya sinir küpüyüm çay demlemiştim içesim falan kalmadı. Senle alakası yok diyor mal mal! Bal gibi de benle alakası var Allah bu kadını bildiği gibi yapsın karnımda çocuğumla yıkacak evliliğimi. Yarın pılımı pırtımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum canımdan bezdim artık

Allah ıslah etsin vicdan versin ne diyim. Bu halinle bi yere gidip de kimseyi sevindirme canım. Sinsi sinsi güldürme arkandan. Bırak onlar huzursuz olsun. Bebeğin için takmamaya çalış ki o da huzurlu olsun..

nereye gidiyosun tatlimmmm .... önce derin bir nefes.... sonra eşinin boynuna sarilma .... ve kaynanani gördüğün zaman bol bol kahkaha atip onu sinir ediyoruz..... ah bizim kahkahamizdan çok rahatsız oluyorlar emin ol..... kendimden biliyorum....

iyi hadi gözün aydın. İnşallah bi sorun olmadan gidip gelirsin.

eşin senden tarafaysa hiç takma aksine ona daha çok sahiplen ki dolduruşa falan gelmesin. sen de uzaklaşırsan kv nin tam da istediği olur belki de huzurunuzu bozup oğlunu yanına çekmeye çalışıyordur.

Allah ıslah etsin vicdan versin ne diyim. Bu halinle bi yere gidip de kimseyi sevindirme canım. Sinsi sinsi güldürme arkandan. Bırak onlar huzursuz olsun. Bebeğin için takmamaya çalış ki o da huzurlu olsun..

Ben zaten 10 gündür evde takmamaya çalışıyorum kimseye bulaşmadan duyduklarımı sindirmeye çalışıyorum üstüne evimi aramak ne oluyor yeter artık gerçekten dayanamayacağım. Sinirle gittim bazayı kaldırdım eşyalarımı toplamak için şimdi de kasıklarım sancıyor

O varya o öyle rahatsız falan olmaz kocasını doldurur bize yollar. Geçen sene yaptı Ada'm geldi evde bağırdı çağırdı bardakları indirdi üstüme yürüdü elini kaldırdı da sonra kendi gömleğini yırttı ah benim eşşek kafam neleri sindirdim ben!!!

Sakin ol bence eşin yanindaysa fevri hareket etme onu da kv yönlendirme canım

Fullialein canim stres yapma lutfen. Bayramda kayinvalidenle aranda ne gecti bilmiyorum ama su an gecmisi dusunup dusunup kendini doldurma bence. Bebegini dusun ve mutlu olmaya calis. Yaptigin stresten en cok bebegin etkilenir. Surekli Ya Vedud esmasini zikret hem esine hem kayinvalidene kayinpederine. Okuyup okuyup caktirmadan uzerlerine ufle. Umarim aranizdaki problemleri halledebilirsiniz.

Eşime yaparım ama onların yüzünü şeytan görsün. Kv bayramda burası otel değil s.ktirin gidin diye evden kovdu. Bana da bi dünya laf etti oğlumu koparmaya çalışıyosun, terbiyesiz, size aldığımız her şey haram olsun, karın varsa ailen yok, aile görmemiş vs bana ettiği hakaretlerden bir kısmıydı canm. Sebep de gezmeye giderken ablasını davet etmememiz

Bugun ben de dr a gittum tekrar ayrintilida baktik. Cok sukur ki her sey yolunda. Ama kizim pek bi nazli cikti. 4 boyutluda yuzunu gorebiliriz sandik ama sirtini donmustu bize. Hareket ediyor elini kolunu oynatiyor ama yuzunu donmuyor bir turlu. Ay ne sinir oldum... bi ara tam dondu dedik bu defa da tuttu iki kolunu yuzunu kapatti. bu ne inat dedim. Ben de inatci degilimdir babasi da... dr bana cekmis heralde dedidrumuza cekmesinde hic sikinti yok benim icin ne de olsa inadini sadece okul basarisinda kullanmis. Tetanoz asisini da sordum. Saglik bakanliginin belirledigi asi takvimine gore belirliyorlar yapilacagi zamani dedi. Daha once 28.haftada yapiliyormus simdi 20 ile 24. Haftalar arasinda yapiliyormus. Daha once bilgi vermistim ebe erken doguma sebep oluyo demisti bu asinin. Dr oyle bi etkisi yok dedi. Bana 2. Dozu olma dedi. 2 doz olman yeterli dedi. Sebebini sormadim neden akil edemedimse. Kizima olan sinirimden heraldebu arada ben henuz asimi olmadim. 17 ekime gun verdi ebe hanim bana.

Tabi tercih senindir ama kv soyledigi sozler seni hirpaliyor. En azindan bu esmayi okursan aranızdaki muhabbet artar seni incitecek sozler soylemezler. Yaptiklari soyledikleri insanlikla bagdastiramayacagim seyler. Vicdan sahibi insan hamile bi bayana bu kotulugu yapmaz. Allah dogruyu gostersin. Bazi insanlarin gece yastiga kafalarini nasil koydugunu anlamak gercekten cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…