O ne ya harbiden dertleri ne kiSınanıyoruz ya başka açıklaması yok! Biliyorsunuz bayramda kv neler yaptı! Şimdi de akşam yürüyüşünden döndük eşim maç başlamadan bi annemlere uğrayayım dedi. Gitti geldi. Az evvel babası arıyor. Bundan sonra gelme, annen seni görünce kötü oluyor tansiyonu çıkıyor. Gelme!
Ne demek bu ya! Amaç ne amaç!! Deliricem artık allahım aklıma mukayyet ol!
lSınanıyoruz ya başka açıklaması yok! Biliyorsunuz bayramda kv neler yaptı! Şimdi de akşam yürüyüşünden döndük eşim maç başlamadan bi annemlere uğrayayım dedi. Gitti geldi. Az evvel babası arıyor. Bundan sonra gelme, annen seni görünce kötü oluyor tansiyonu çıkıyor. Gelme!
Ne demek bu ya! Amaç ne amaç!! Deliricem artık allahım aklıma mukayyet ol!
TuhafKızz o ottan zehirlenen kadinlar vardı:) haber olmuştu bi ara
O ne ya harbiden dertleri ne kieşin ne diyo peki
Ya varya sinir küpüyüm çay demlemiştim içesim falan kalmadı. Senle alakası yok diyor mal mal! Bal gibi de benle alakası var Allah bu kadını bildiği gibi yapsın karnımda çocuğumla yıkacak evliliğimi. Yarın pılımı pırtımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum canımdan bezdim artık
Bugün ogluş umu gördümsuyu plasentasi hepsi normal dedi çok şükür aşırı kasik batması vardi idrar da temiz çıktı rahim genişlediği için mis galiba şükür bi sıkıntı yok dedi en sevindigim bölüm yola gitmeme izin verdi nasipse ctesi yola cikcam annemlere gitcem yegenimin düğünü var haftaya da bana çok ama çok iyi gelecek ins gidiş geliş te de sorun çıkmaz da ağız tadıyla gider gelirim biraz kafam rahatlamış olacak çok iyi gelecek bana cookkkk bu arada bana biraz fazla kilo almissin dedi 54 fln olman lazım dedi eee dedim napcaz bisey yapmicaz takılma her hamile bir olmaz dedi oyle isteeeee ay çok mutluyum gitcem
Ya varya sinir küpüyüm çay demlemiştim içesim falan kalmadı. Senle alakası yok diyor mal mal! Bal gibi de benle alakası var Allah bu kadını bildiği gibi yapsın karnımda çocuğumla yıkacak evliliğimi. Yarın pılımı pırtımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum canımdan bezdim artık
Allah ıslah etsin vicdan versin ne diyim. Bu halinle bi yere gidip de kimseyi sevindirme canım. Sinsi sinsi güldürme arkandan. Bırak onlar huzursuz olsun. Bebeğin için takmamaya çalış ki o da huzurlu olsun..
nereye gidiyosun tatlimmmm .... önce derin bir nefes.... sonra eşinin boynuna sarilma .... ve kaynanani gördüğün zaman bol bol kahkaha atip onu sinir ediyoruz..... ah bizim kahkahamizdan çok rahatsız oluyorlar emin ol..... kendimden biliyorum....
Sakin ol bence eşin yanindaysa fevri hareket etme onu da kv yönlendirme canımYa varya sinir küpüyüm çay demlemiştim içesim falan kalmadı. Senle alakası yok diyor mal mal! Bal gibi de benle alakası var Allah bu kadını bildiği gibi yapsın karnımda çocuğumla yıkacak evliliğimi. Yarın pılımı pırtımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum canımdan bezdim artık
Sağol canım inş bakalımiyi hadi gözün aydın. İnşallah bi sorun olmadan gidip gelirsin.
Fullialein canim stres yapma lutfen. Bayramda kayinvalidenle aranda ne gecti bilmiyorum ama su an gecmisi dusunup dusunup kendini doldurma bence. Bebegini dusun ve mutlu olmaya calis. Yaptigin stresten en cok bebegin etkilenir. Surekli Ya Vedud esmasini zikret hem esine hem kayinvalidene kayinpederine. Okuyup okuyup caktirmadan uzerlerine ufle. Umarim aranizdaki problemleri halledebilirsiniz.
Tabi tercih senindir ama kv soyledigi sozler seni hirpaliyor. En azindan bu esmayi okursan aranızdaki muhabbet artar seni incitecek sozler soylemezler. Yaptiklari soyledikleri insanlikla bagdastiramayacagim seyler. Vicdan sahibi insan hamile bi bayana bu kotulugu yapmaz. Allah dogruyu gostersin. Bazi insanlarin gece yastiga kafalarini nasil koydugunu anlamak gercekten cok zor.Eşime yaparım ama onların yüzünü şeytan görsün. Kv bayramda burası otel değil s.ktirin gidin diye evden kovdu. Bana da bi dünya laf etti oğlumu koparmaya çalışıyosun, terbiyesiz, size aldığımız her şey haram olsun, karın varsa ailen yok, aile görmemiş vs bana ettiği hakaretlerden bir kısmıydı canm. Sebep de gezmeye giderken ablasını davet etmememiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?