- 24 Ocak 2014
- 1.037
- 929
- 73
Amaç huzurunu bozmak ama sakın kanma. Bu ilk çocuk kim erkeği kapar sa ben yaptım sen Yapma onlar da benim gururlu olduğumu bilip anılarını yaptılar. Eşine tatlı davran.tatlı tatlı doldur. Kana BH oyinlaraSınanıyoruz ya başka açıklaması yok! Biliyorsunuz bayramda kv neler yaptı! Şimdi de akşam yürüyüşünden döndük eşim maç başlamadan bi annemlere uğrayayım dedi. Gitti geldi. Az evvel babası arıyor. Bundan sonra gelme, annen seni görünce kötü oluyor tansiyonu çıkıyor. Gelme!
Ne demek bu ya! Amaç ne amaç!! Deliricem artık allahım aklıma mukayyet ol!
Hiç gitme.ben kocamin nankorlugunden kopardım iplerimi. Eşine deki bunlar senin en güzel günlerin eilen seni bu kadar seçiyor herkes kiliclarini çekmiş bu düello canım akıllı sakin planlı ol.Ya varya sinir küpüyüm çay demlemiştim içesim falan kalmadı. Senle alakası yok diyor mal mal! Bal gibi de benle alakası var Allah bu kadını bildiği gibi yapsın karnımda çocuğumla yıkacak evliliğimi. Yarın pılımı pırtımı toplayıp gitmeyi düşünüyorum canımdan bezdim artık
Ben zaten 10 gündür evde takmamaya çalışıyorum kimseye bulaşmadan duyduklarımı sindirmeye çalışıyorum üstüne evimi aramak ne oluyor yeter artık gerçekten dayanamayacağım. Sinirle gittim bazayı kaldırdım eşyalarımı toplamak için şimdi de kasıklarım sancıyor
O varya o öyle rahatsız falan olmaz kocasını doldurur bize yollar. Geçen sene yaptı Ada'm geldi evde bağırdı çağırdı bardakları indirdi üstüme yürüdü elini kaldırdı da sonra kendi gömleğini yırttı ah benim eşşek kafam neleri sindirdim ben!!![/QUO
Nasıl bi aile ya çok tehlikeli!!! Allah yardımcın olsun e madem esin seni biliyor sana söylemedim onlarn laflarını belli ki susmayacaklar
Bir dip not arkadaslar. Canimiz herhangi bir sey isterde lutfen buraya yazmayalim. Benim imkanim var cok sukur hirdim mutfaga hazirliyorum bir seyler. Ama imkani olmayan hamile arkadaslar olabilir...
Amaç huzurunu bozmak ama sakın kanma. Bu ilk çocuk kim erkeği kapar sa ben yaptım sen Yapma onlar da benim gururlu olduğumu bilip anılarını yaptılar. Eşine tatlı davran.tatlı tatlı doldur. Kana BH oyinlara
Hiç gitme.ben kocamin nankorlugunden kopardım iplerimi. Eşine deki bunlar senin en güzel günlerin eilen seni bu kadar seçiyor herkes kiliclarini çekmiş bu düello canım akıllı sakin planlı ol.
işte senin görümcem kör cahil hemde kendi kızı var. tırnagına zarar gelse onun canı acımıyor mu. evladın kızı erkeği olmaz. hoş zaten biz kız erkek aytımı yapmıyoruz bunu yapan ya görümce ya kaynana , kayınbaba saçmalık başka da bişi değil. ayrıca her kadına kız evlat lazım. Allah her kadını kız evlatla mükafatlandırsın. büyüyünce annenin arkadaşı desteği o evlat oluyor. benim 3 dayım 1 teyzem var. anneannem ne zaman sıkıntıda olsa hemen teyzem gelir nerde olursa olsun. benim kv de kız istiyordu. bizde de tam tersi kendinin 2 oğlu var diye kız istedi illla. ben ağzının payını veriyorum gerçi oğluna söyle cinsiyet ondan geliyor diyorumHepinizden allah razi olsun kizlar cok sukur gelisimi sagligi iyiymis beni en cok bu mutlu etti cinsiyetinin bi onemi yok evlat evlattir kiz diye cahilce mi dusunuyolar yadirgiyolar mi yada asagiliyolar mi ayirt mi ediyolar o halde sevmeyi versinler kizimi istemeyen sevmesin evime gelmesin ben bu evlat icin ne gozyais akittim iki dusugum oldu ustelik elhamdulillah simdi 4 ay sonra allah nasip ederse kucagima alicam baskalarinin ne dusundu umrumda degil sizinde olmasin kizlar esim 9 kardes 6 si evli ve 5 kiz torunu var kynanamin biri erkek bnmkiyle 6 kiz torunu olacak ama buyuk gorumcem heryeri koz kapladi deyip moralsiz konustu benle oysa bunu veren allah biz degiliz istemiyosa sevemsin esimin uzuluceni dusundu ama esim havalara ucuyo nasi seviyo kizini bi bilseniz iste cahil ibsanlar okumus cahillerfrn korusun rabbim ben bi tarafima takmiyorum sizd etakmayin kizlar cokta tin hahahah gulup geciyorum sadece ustelik o gorumceminde iki kizi var dusunun yani...
maşallah canım bende pazartesi sabah görecem kızımı inşallah. bu arada aklına hiç kötü şeyler getirme ne zararı olacak kendine dikkat et yolda üşütme bence sıkıntı olmaz tadını çıkarBugün ogluş umu gördümsuyu plasentasi hepsi normal dedi çok şükür aşırı kasik batması vardi idrar da temiz çıktı rahim genişlediği için mis galiba şükür bi sıkıntı yok dedi en sevindigim bölüm yola gitmeme izin verdi nasipse ctesi yola cikcam annemlere gitcem yegenimin düğünü var haftaya da bana çok ama çok iyi gelecek ins gidiş geliş te de sorun çıkmaz da ağız tadıyla gider gelirim biraz kafam rahatlamış olacak çok iyi gelecek bana cookkkk bu arada bana biraz fazla kilo almissin dedi 54 fln olman lazım dedi eee dedim napcaz bisey yapmicaz takılma her hamile bir olmaz dedi oyle isteeeee ay çok mutluyum gitcem
ya ben bu kv anlamıyorum. madem oğlunu paylaşmak istemiyorsun o zaman dizinin dibinden ayırmasaydın evlendirmeseydin. nasıl sevğidir bu yuvasını huzursuz edşyorsun üzüyorsun. valla benim aklım ermiyor. ben kv severdim hala da severim saçma sapan davranışları oluyor cahilliğine veriyordum ama bayramda bir olay yaşadım dedim kendime çok samimiyete gerek yok herkes yerini haddini bilmeli. o yüzden o kv mektup yazanın ya kv gerçekten kanatlı melek yada kızcagaz anne sevgisi görmemiş onu annesi yerine koymuş. ama her türlü kv çok iyi olmalı ki kız öyle bir hamle yapsın :)A Annabel Lee Ah canm hem de ne tehlike. Ben hayalindeki gelin değilmişim, milletin gelini kvye annem seni çok seviyorum diye mektup yazarmış. Hanginiz o gelin bulursam yandı
Bak işte oğlu gitti madem ne diyeceksen ona de. Özellikle böyle yapılıyor benim yanıma gelince aranıyor ki huzurumuz kaçsın
2008den beri anamdan emdiğim geldi burnumdan eyvallah da, hamileyken yaptıklarının bende affı yok. Onları da Allah'a havale ediyorum O en hayırlısını bilir
ayy sen anlattıkça aklıma arkadaşım geliyor. onun kv böyleydi. oglunun düğünde bişey yapmadı birtek pilav yaptırmış dagıtmış diye ondan o pirinç parasını istemişti yaaaa. ama adam hala bişey anlamadı. nasıl aileler var ya Allah korusunSınanıyoruz ya başka açıklaması yok! Biliyorsunuz bayramda kv neler yaptı! Şimdi de akşam yürüyüşünden döndük eşim maç başlamadan bi annemlere uğrayayım dedi. Gitti geldi. Az evvel babası arıyor. Bundan sonra gelme, annen seni görünce kötü oluyor tansiyonu çıkıyor. Gelme!
Ne demek bu ya! Amaç ne amaç!! Deliricem artık allahım aklıma mukayyet ol!
Aynen kuzum buyul gorumce azacuk cahilce dusunuyo yni saniyoki kiz oldu icin esimin uzulceni sandi galiba hatta buyuk kaynimin ikinci kez kizi oldu onada aynini dedi uzuldu kardesim gibisinden ama ne uzulmesi kaynim havalara ucuyo birini bi koluma oburunu obut koluma takip gezecem kizlarimla diyo hele esim nasil seviniyo evlat ya bu diyo kizi erkegifark edermi bana gore etmiyo allah lutfedip bize bi emanet gonderiyo yani lutfetmekten kastim bize bi emanet gonderiyo hediye gonderiyo ne akdar bekledim ben onu iki dusuk yaptim ustelik neler cektim ve kucuk gorumcemin 8 senedir olmadi cocugu bi dusugu oldu bu aralikta dusunmesi lazim bunu veren allah belirleyeen allah bizr yada baskasina laf dusermi ya istemeyen gelip sevmesin kizimi bi tarafi eksilmez iki kiz annesi ama onun esinden kaynaklaniyo uzum uzume baka baka kararir esi ikinci cocuk kiz oldu diye hastaneye gitmemis dogumuna dusun etkisi altinda kaldi demekki herkesi esi gibi goruyo ama oyle degil en degerlei varlik rabbimden sonra evlattir her zaman bnm bi tarafimla guldum sadece cok ta fifi yani allah eslerin spremmiyle ne gonderirse cinsiyeti o oluyo iyi demissin bende dedim bu bizim elimozde defil dedim kicimizi yirtsak erkek olsun diye usulune gorede olsa hani tek iliski yumurtlamadan once olunca erkek diyolar genede alalh vericek te cocuk olacak cahil insanin hali bi baska oluyoişte senin görümcem kör cahil hemde kendi kızı var. tırnagına zarar gelse onun canı acımıyor mu. evladın kızı erkeği olmaz. hoş zaten biz kız erkek aytımı yapmıyoruz bunu yapan ya görümce ya kaynana , kayınbaba saçmalık başka da bişi değil. ayrıca her kadına kız evlat lazım. Allah her kadını kız evlatla mükafatlandırsın. büyüyünce annenin arkadaşı desteği o evlat oluyor. benim 3 dayım 1 teyzem var. anneannem ne zaman sıkıntıda olsa hemen teyzem gelir nerde olursa olsun. benim kv de kız istiyordu. bizde de tam tersi kendinin 2 oğlu var diye kız istedi illla. ben ağzının payını veriyorum gerçi oğluna söyle cinsiyet ondan geliyor diyorumama yinede ne düşündükleri umrumda değil evlat benim kız olsa da erkek olsa da o bizim canımız. afedersiniz ama onlara hiç laf düşmez.
Günaydın guzel anneler.gununuz huzur dolu geçsin inşallah.Bu cuma gününün hurmetine dualariniz kabul olsun
Selam şubat anneleriankarada ikamet edenlere bir sorum olacakti.ayrintili ultrasona nerde girdiniz yada nerde yaptirmayi düşünüyorsunuz ? Bana bu konuda yardimci olursaniz cok memnun olurum
ben cadillac aldım ilk 4 ay süperdi hiç bi sıkıntıda yaşamadık hala sağlam ama binmek istemeyince ve araba bagajını kaplayınca bir de apartman kapısı yüksekte merdivenli olunca resmen işkence olduKızlar bu arada araba için casual otto trona ya baktım ben de casual cadillac hoşuma gidiyordu ama eşim o kadar çok özellikli şeyin çabuk bozulacağını düşündüğü için daha basit bişey almayı düşünüyoruz. Nasıl olur duydunuz mu hiç bu modeli? Resmini de yukluyorum size katlaninca ucak kabinine sigabiliyormus
doktorun ismi neydi acaba? bir de ne kadar ücreti?Canım geçen haftasonu girdim ayrıntılı ultrasona ve Cinnah caddesinde Alaçam Sok. 10/10 Çankaya'da MEDALP var tavsiye ederim. Doktor çok bilgili ve şeker bi insan,biraz da ilginç,gittiğinde ne demeye çalıştığımı anlarsınBen çok memnun kaldım. Tel: 0312 427 36 50 Randevu al istersen.
doktorun ismi neydi acaba? bir de ne kadar ücreti?
aynen yaa aman boşver ne halleri varsa görsünler biz kuzularımızı severiz :)Aynen kuzum buyul gorumce azacuk cahilce dusunuyo yni saniyoki kiz oldu icin esimin uzulceni sandi galiba hatta buyuk kaynimin ikinci kez kizi oldu onada aynini dedi uzuldu kardesim gibisinden ama ne uzulmesi kaynim havalara ucuyo birini bi koluma oburunu obut koluma takip gezecem kizlarimla diyo hele esim nasil seviniyo evlat ya bu diyo kizi erkegifark edermi bana gore etmiyo allah lutfedip bize bi emanet gonderiyo yani lutfetmekten kastim bize bi emanet gonderiyo hediye gonderiyo ne akdar bekledim ben onu iki dusuk yaptim ustelik neler cektim ve kucuk gorumcemin 8 senedir olmadi cocugu bi dusugu oldu bu aralikta dusunmesi lazim bunu veren allah belirleyeen allah bizr yada baskasina laf dusermi ya istemeyen gelip sevmesin kizimi bi tarafi eksilmez iki kiz annesi ama onun esinden kaynaklaniyo uzum uzume baka baka kararir esi ikinci cocuk kiz oldu diye hastaneye gitmemis dogumuna dusun etkisi altinda kaldi demekki herkesi esi gibi goruyo ama oyle degil en degerlei varlik rabbimden sonra evlattir her zaman bnm bi tarafimla guldum sadece cok ta fifi yani allah eslerin spremmiyle ne gonderirse cinsiyeti o oluyo iyi demissin bende dedim bu bizim elimozde defil dedim kicimizi yirtsak erkek olsun diye usulune gorede olsa hani tek iliski yumurtlamadan once olunca erkek diyolar genede alalh vericek te cocuk olacak cahil insanin hali bi baska oluyo
hımm belkibenimki de karşılar. Bne daha önce Ali ipek e gitmiştim. Bu seferkinde başka doktora gidiyorum takip için doktorum onu istemiyorum dedi ?? anlamadım bende başkasını arıyorum da:)Doktorun adı Emin ALP. 450 TL tuttu ama benim özel sağlık sigortam var sadece %20 sini ödedim.
Canım geçen haftasonu girdim ayrıntılı ultrasona ve Cinnah caddesinde Alaçam Sok. 10/10 Çankaya'da MEDALP var tavsiye ederim. Doktor çok bilgili ve şeker bi insan,biraz da ilginç,gittiğinde ne demeye çalıştığımı anlarsınBen çok memnun kaldım. Tel: 0312 427 36 50 Randevu al istersen.
Ovv ücreti cok fazlaymis ama cok teşekkür ederim cevabınz içinDoktorun adı Emin ALP. 450 TL tuttu ama benim özel sağlık sigortam var sadece %20 sini ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?