2017 Şubat Anneleri

Sağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarını almaya. Magnezyum dışında hiçbir şey kullanmıyorum kan değerlerim çok iyi çok şükür.
Yalnız tiroit berbat. Üst sınır 4 ve benim 27 olmuş. Düşük ve zeka geriliği yapıyor umarım kızım iyidir. Bugün doktor kontrolüm var 4te. Bu arada tetanoz haftayaydı kıstırmışken onu da yaptı

hımm belkibenimki de karşılar. Bne daha önce Ali ipek e gitmiştim. Bu seferkinde başka doktora gidiyorum takip için doktorum onu istemiyorum dedi ?? anlamadım bende başkasını arıyorum da:)
Doktorlar birbirleriyle paslaşıyorlar genelde bu konularda ondan istememişti bence bence önceden memnun kaldıysanız ona da gidebilirsiniz.

Ovv ücreti cok fazlaymis ama cok teşekkür ederim cevabınz için
evet canım ücret fazla gerçekten , özel sağlık sigortam olmasa muhtemelen daha uygun bi yer bakardım.

Bu arada kv vs çevresi tarafından anlasilmayan,üzülen arkadaslar lütfen kendinizi yipratmayin.nasıl bir anlayissizlik hele bu donemde anne adaylarini çek î nmeden kirip uzuyolar.

tiroid 27 mi ??? canım bu ciddi bir durum tiroid değerlerini hafife alma bence bir an önce tiroid ilacı kullanmaya başla.. Umarım bebeğin etkilenmemiştir.

tiroid 27 mi ??? canım bu ciddi bir durum tiroid değerlerini hafife alma bence bir an önce tiroid ilacı kullanmaya başla.. Umarım bebeğin etkilenmemiştir.

Canm 2009dan beri 100mcg ilaç kullanıyorum ama ilk 3 ay aşırı düştü değerim 0,27 falan çıktı o Zaman 75lik kullanmaya başladım şimdi birden 27 olmuş çok korkunç bi değer bu. Bu hastalığı iyi tanıyorum yan etkileri berbat

İnş bakalım canım kendi arabamizla gitcez o yüzden rahat olurum inş dediğin gibi arkaya battaniye yastık fln alcam uzanirim öyle inş sende güzel haberler alırsın

canım ben de tiroid hastasıyım, her ay tiroid değerlerime bakılıyor ,sen de ilaç kullanıyorsan ne demek istediğimi iyi biliyorsun... Demekki az gelmiş ilacın dozu. Benim bi ara 4ün üzerine çıkmıştı çok az doktorum haftaiçi 75 haftasonu 125 verdi euthyrox'u. Bir an önce müdahale edilsin doktorunla hemen konuş.

Selam şubat anneleri ankarada ikamet edenlere bir sorum olacakti.ayrintili ultrasona nerde girdiniz yada nerde yaptirmayi düşünüyorsunuz ? Bana bu konuda yardimci olursaniz cok memnun olurum
Ben ozel Dr uma sincan koruya gidiyorum ayrıntılı içinde Zübeyde ye gitcem nasipse

Bence son kozlarını oynuyor.. Çocuk olunca biliyor ki oğlu daha çok eşim diyecek korkuyor.. İnan ki çocuğun olunca gerisi dış kapının mandali kalıyor ve bu kadar takmicaksin tüm dunyani dolduracak yavrun. Yeter ki esinle aran bozulmasin ve kuzuına sağ salim kavusasin.

aynen yaa aman boşver ne halleri varsa görsünler biz kuzularımızı severiz :)
Ya anaciklari babaciklari sevsin gerisi muhim degil istemeyen gelmesin sevmesin madem ayirt ediyolar sonrada anam bu ne dadli yok ne guzel yok bilmem ne deyince vrasim geliyo onlari nankorler sankim yadirgayan onlar degelmis gibi

anladım canım, sanırım kendimi dinlemem gerekiyor bunu pek yapmıyorum galiba..

Canm hiç kendini dinleme inan hissedilecek Zaman gelince anlıyorsun. Biz senle aynı gün görünüyoruz ben daha 5 gündür hissediyorum diğerleri gazmış ayırt ediliyor inan. Ama herkes aynı sürelerde hisseder diye bir şey yok senin kilon yağ durumun vs de etkili. Az kaldı hissedeceksin. Ben stadın oradan yürürken hissettim ilk. Gürültüye tepki verdi. Sen de müzik aç bakalım evde belki hoşuna gider

İnş bakalım canım kendi arabamizla gitcez o yüzden rahat olurum inş dediğin gibi arkaya battaniye yastık fln alcam uzanirim öyle inş sende güzel haberler alırsın
Ohhh hadi gözün aydın canm gidiyorsun sonunda

Bir şey olmaz birkaç haftada di mi 27 çok korkuttu. İşin kötüsü burda doktorum da yok endokrine mi görünüyorsun sen? Ben evlenene kadar ilçede yaşıyordum hep dahiliyeye gittim o yüzden ama şuan endokrin de bulabilirim

Ya sen ne güzel insansın Nasıl içim rahatladı mesajını okurken Allah razı olsun cidden.
Bizim de çocuklarımız olacak dilerim böyle davranmayız ileride. Allah insanlıktan ayırmasın

Sağol canım aynen çok şükür sıkıntı çıkmadı Dr izin verdi yarın yola cikcam inş cok mutluyum

Fullialein canım hiç sıkma canını; bende bi kv vardı oooo seninki melek ama hiçbir oyununa kanmadım açıkcası eşimde hep benim yanındaydı. Annesini bildiğinden bişey diyemiyordu. Hepsi geçti gitti. Sen eşine deki madem annen kötü oluyor biraz uzak dur. Kadıncağız sakinleşsin dedi. Bu tür durumlarda biraz politik ol.onlara sinirlenip Ama sakın ha eşinden uzaklaşma. Hafta sonu planları yapın 2 günlük. Patlasınlar, telide kapatın. 11 yıldır evliyim. Sakin olmak kazandırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…