2017 Şubat Anneleri

Öğlen aramış anasını açmamış. Babasını aramış babası da biz sizi bir kabul ediyoruz ya ikiniz gelin ya da sen de gelme demiş. Tutturdu eşim akşam gideriz diye valla yıkıcam artık ortalığı karnıma ha bire sancı giriyor bugün.
Bi defa arkadaşlarla başka şehirdeydik sabah 5e kadar okey oynadık yattık telleri de sessize aldık. Saat 1 de uyandım 200 küsür cevapsız arama bende daha fazlası eşimde. Bütün hastaneleri jandarma ve polisi aramışlar. Komşular toplanmış dua okumaya bile başlamışlar kv nin evinde. Teorisine göre doğalgazdan zehirlenip ölmüşüz biz. Benimki gerçekten psikolojik olarak iyi değil Allah yardımcım olsun
Ne Mutlu senin eşin tanımış da ona göre davranabiliyor. Benimki tanıyor ama yine de hep onların istediği olsun istiyor

aç karnına her sabah akşam 1 kaşık dereotu tüketmeye çalış illaki ilaç tedaviside uygular drun ama tiroid hastası olarak tecrübem 1 haftada 4 e çeker canım

Ay inanamiyorum canım ya gerilim filmi gibi.bence bu insanların kesinlikle psikolojisi bozuk.cunku normal olan insan bu kadar felaket senaryosu kurmaz çok tuhaf paranoyak şizofren bence bunlar

Bi gitmeyi dene istersen en azından eşin için daha değerli olursun annem bunu yapiyo ama eşim hala gidiyo diye dusunur ya da annesine bu kıza bunu yaptığın halde bile senin kapının aciyo diyebilir ama hazırlıklı git yine bunlara tabiki stres olursun ama bayram da yaptıkları söylediklerinden daha ileri gitmez herhalde diyeceği bütün kötü şeyleri söylemiş bence bi düşün madem baban öyle diyo kovuldugum eve yine senin için gitcem arkamda olacaksan de .... Bak geçen ben esim e dedim eğer beni savunursan susarim ama yok diyosan ben vercem cvp kızma bana dedim gitmiş annesine söylemiş herşeyi .... Sende öyle yap bi dusun derim canim

Okudukça gerildim bu kayınvalide ve kayınpeder olaylarına..Bizimkiler ayri kayınpeder başka birisiyle evli..Allahtan kayınvalidem iyidir..Kayinpederle şimdiye kadar hiç iyi olmadık düğünümüzü yapmadıgi gibi gelmedi bile eşim tek başına yaptı herşeyi..Ama şuan beyfendi bizim işyerimizde akşama kadar 6 yıl oldu hala iyi değil aram haaa artık lafımı esirgemiyorum pat pat herşeyi suratına soyluyom en güzeli valla içimde kalmiyo hiç olmazsa ama insan yüzsüz olunca birşey ifade etmiyor. Boşverin onları iş birazda eşlerden geçiyor.. Sen yine de arani iyi tut eşinle ama bu demek degil ki esinin her dedigini yap yada seni ezmesine izin ver...Ortasini bulmak gerek işte ama herkes karsisindakine göre bi yol izliyor en iyi sen tanırsın...Hersey düZelir insallah Fullialein

Fullialein ay valla en az senin kadar sinirlendim kv ve kp'ne. Bu nasıl anne babalık ya. İnsan çocuğunun mutluluğu için yeri geliyor kendini geri plana atıyor. Bunlar tam tersi yeterki kendileri mutlu olsunlar.
Benim naçizane fikrim bu kadar sıcakken gitmeyin biraz sakinleşin. Muhtemelen hem eşinin ailesi hem sen hala gerginsiniz. En iyi ihtimalle birbirinize laf sokacaksınız. Sonuçta her iki taraf birbirine bilenmiş durumda. Bu akşamki buluşma muhtemelen buzları çözmeyecektir. Tabi en iyisini sen ve eşin bilirsiniz.
Diğer arkadaşlar da söylemiş, kesinlikle eşinle aranı iyi tut. Gördüğüm kadarıyla eşinle aranda bir sorun yok ailesi dışında.
Allah onlara hidayet versin.

Kızlar napıyosunuz? sosyal medyanda kurulan gruptamısınız yoksa cuma gününün son yoğun saatlerindenmi burda değilsiniz?

Kızlar napıyosunuz? sosyal medyanda kurulan gruptamısınız yoksa cuma gününün son yoğun saatlerindenmi burda değilsiniz?
ben sosyal medyadakine girmiyorum. Linkini bi yazar mısın? Ben genelde buralardayım bebek için alınması gereken şeyleri inceliyorum. kendime göre bir liste hazırlayacağım. 7.aydan önce başlamayı düşünmüyordum ama 1-2 haftadır karnımda beni rahatsız edecek kadar bir baskı var. ayakta durduğum zamanlar oluyor. gerçi çok uzun durmuyorum ama neden anlamadım. şimdiden böyle olursam alışveriş için kendimde yeterli enerjiyi bulamam diye korkuyorum. O yüzden de artık alışveriş işine başlamayı düşünüyorum.

isim vermek yasak değil sanırım. facebook ta grup kurulmuş. o gruptan sonra yazışmalar azaldı
bende halen birşeyler almadım.. p.tesi cinsiyeti teğit edicem ona göre belki bi kaç parça alırım diyorum...

ege52 ben de dayanamayıp alısverise baslıycam sanırım. Cok heyecanlanıyorum ama su bebek arabası beni stres yaptı. Karar verememek cok kotu. :)

isim vermek yasak değil sanırım. facebook ta grup kurulmuş. o gruptan sonra yazışmalar azaldı
bende halen birşeyler almadım.. p.tesi cinsiyeti teğit edicem ona göre belki bi kaç parça alırım diyorum...
Orda da kimse yok :) okullar açıldığı için çoğu da öğretmen di burdakilerin o yüzden yazışmalar azaldı :)

Kızlar sabahtan beri belimin sağ tarafından sağ kasığıma doğru inen bir ağrı var ya.. yürürken de acısı artıyo azıcık.. hiç ağzım sızım olmazdı. Önemli bişey olabilir mi acaba? Tedirgin oldum.

ege52 ben de dayanamayıp alısverise baslıycam sanırım. Cok heyecanlanıyorum ama su bebek arabası beni stres yaptı. Karar verememek cok kotu. :)

bebek arabasından ziyade önce doğum çantası, anne ve bebek için ilk bir kaç ay giyebileceği kıyafet ve gerekli araçlar vs. Kış bebeği olacağı için mutemelen ilk 2-3 ay arabaya çok ihtiyacım olmayacak. İlk etapra puset tarzı bişey düşünüyorum hepsi bir arada bir araba almazsam. listeler de o kadar kafa karıştırıcı ki, kimisi çok abartmış kimisine göre alınan pek çok şey kullanılmıyor. bakalım kendime göre bir eleme yapacağım artık. neyseki dışarı çıkamasak da internet var. eksik kaldığı yerde internetten sipariş veririm diyorum. önceliğim olmazda olmazlar...

ben almayacağım... bana çok gereksiz geliyor. her yere arabayla gidiyoruz.. 1 yaştan sonrada sadece çocuk bahçede oynayabilir ve yürüyebilir.. evimiz ıssız tenha yürüyüş yolu pek yok.. çıkalım çarşı pazar gezelim diyecek yerde yok.. çok gerek duyarsam site içinde dolaşmak için ucuzundan baston tarzı denilenden alırım..

akşam dinlenince geçer umarım.. artık ağrılarımız başlıyacak dönem dönem sanırım...

muhtemelen bir sorun yoktur kanama falan yoksa bence korkma. üşütmüş olabilirsin. ya da gaz sancısıdır. malum bebek büyüdükçe iç organlar sıkışıyor. vücut dengesi bozuluyor haliyle normalin dışında ağrı sızı olabiliryor. biraz yat dinlen muhtemelen geçer.

akşam dinlenince geçer umarım.. artık ağrılarımız başlıyacak dönem dönem sanırım...

İnşallah geçer , normalde evhamlı değilimdir de hangi ağrılar normal hangisinden korkmak lazım bilemiyorum ki artık..

biz özel sektör yazışmalara devam o zaman...orda yazışıyorlar diyerek insanların günahını aldım yaa hakkınızı helal edin :)
Benlik bisey yok ben evdeyim :) calismiyom :) orda da yazmiyolar ama farkindaysan okullar açılınca yazılar azaldı onu ben fikrimce buna bagladim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…