- 4 Aralık 2013
- 1.118
- 1.690
- 133
Fullialein canım hiç sıkma canını; bende bi kv vardı oooo seninki melek ama hiçbir oyununa kanmadım açıkcası eşimde hep benim yanındaydı. Annesini bildiğinden bişey diyemiyordu. Hepsi geçti gitti. Sen eşine deki madem annen kötü oluyor biraz uzak dur. Kadıncağız sakinleşsin dedi. Bu tür durumlarda biraz politik ol.onlara sinirlenip Ama sakın ha eşinden uzaklaşma. Hafta sonu planları yapın 2 günlük. Patlasınlar, telide kapatın. 11 yıldır evliyim. Sakin olmak kazandırır.
aç karnına her sabah akşam 1 kaşık dereotu tüketmeye çalış illaki ilaç tedaviside uygular drun ama tiroid hastası olarak tecrübem 1 haftada 4 e çeker canımSağlık ocağına gittim tahlil sonuçlarını almaya. Magnezyum dışında hiçbir şey kullanmıyorum kan değerlerim çok iyi çok şükür.
Yalnız tiroit berbat. Üst sınır 4 ve benim 27 olmuş. Düşük ve zeka geriliği yapıyor umarım kızım iyidir. Bugün doktor kontrolüm var 4te. Bu arada tetanoz haftayaydı kıstırmışken onu da yaptı
Ay inanamiyorum canım ya gerilim filmi gibi.bence bu insanların kesinlikle psikolojisi bozuk.cunku normal olan insan bu kadar felaket senaryosu kurmaz çok tuhaf paranoyak şizofren bence bunlarÖğlen aramış anasını açmamış. Babasını aramış babası da biz sizi bir kabul ediyoruz ya ikiniz gelin ya da sen de gelme demiş. Tutturdu eşim akşam gideriz diye valla yıkıcam artık ortalığı karnıma ha bire sancı giriyor bugün.
Bi defa arkadaşlarla başka şehirdeydik sabah 5e kadar okey oynadık yattık telleri de sessize aldık. Saat 1 de uyandım 200 küsür cevapsız arama bende daha fazlası eşimde. Bütün hastaneleri jandarma ve polisi aramışlar. Komşular toplanmış dua okumaya bile başlamışlar kv nin evinde. Teorisine göre doğalgazdan zehirlenip ölmüşüz biz. Benimki gerçekten psikolojik olarak iyi değil Allah yardımcım olsun
Ne Mutlu senin eşin tanımış da ona göre davranabiliyor. Benimki tanıyor ama yine de hep onların istediği olsun istiyor
Bi gitmeyi dene istersen en azından eşin için daha değerli olursun annem bunu yapiyo ama eşim hala gidiyo diye dusunur ya da annesine bu kıza bunu yaptığın halde bile senin kapının aciyo diyebilir ama hazırlıklı git yine bunlara tabiki stres olursun ama bayram da yaptıkları söylediklerinden daha ileri gitmez herhalde diyeceği bütün kötü şeyleri söylemiş bence bi düşün madem baban öyle diyo kovuldugum eve yine senin için gitcem arkamda olacaksan de .... Bak geçen ben esim e dedim eğer beni savunursan susarim ama yok diyosan ben vercem cvp kızma bana dedim gitmiş annesine söylemiş herşeyi .... Sende öyle yap bi dusun derim canimÖğlen aramış anasını açmamış. Babasını aramış babası da biz sizi bir kabul ediyoruz ya ikiniz gelin ya da sen de gelme demiş. Tutturdu eşim akşam gideriz diye valla yıkıcam artık ortalığı karnıma ha bire sancı giriyor bugün.
Bi defa arkadaşlarla başka şehirdeydik sabah 5e kadar okey oynadık yattık telleri de sessize aldık. Saat 1 de uyandım 200 küsür cevapsız arama bende daha fazlası eşimde. Bütün hastaneleri jandarma ve polisi aramışlar. Komşular toplanmış dua okumaya bile başlamışlar kv nin evinde. Teorisine göre doğalgazdan zehirlenip ölmüşüz biz. Benimki gerçekten psikolojik olarak iyi değil Allah yardımcım olsun
Ne Mutlu senin eşin tanımış da ona göre davranabiliyor. Benimki tanıyor ama yine de hep onların istediği olsun istiyor
ben sosyal medyadakine girmiyorum. Linkini bi yazar mısın? Ben genelde buralardayım bebek için alınması gereken şeyleri inceliyorum. kendime göre bir liste hazırlayacağım. 7.aydan önce başlamayı düşünmüyordum ama 1-2 haftadır karnımda beni rahatsız edecek kadar bir baskı var. ayakta durduğum zamanlar oluyor. gerçi çok uzun durmuyorum ama neden anlamadım. şimdiden böyle olursam alışveriş için kendimde yeterli enerjiyi bulamam diye korkuyorum. O yüzden de artık alışveriş işine başlamayı düşünüyorum.Kızlar napıyosunuz? sosyal medyanda kurulan gruptamısınız yoksa cuma gününün son yoğun saatlerindenmi burda değilsiniz?
isim vermek yasak değil sanırım. facebook ta grup kurulmuş. o gruptan sonra yazışmalar azaldıben sosyal medyadakine girmiyorum. Linkini bi yazar mısın? Ben genelde buralardayım bebek için alınması gereken şeyleri inceliyorum. kendime göre bir liste hazırlayacağım. 7.aydan önce başlamayı düşünmüyordum ama 1-2 haftadır karnımda beni rahatsız edecek kadar bir baskı var. ayakta durduğum zamanlar oluyor. gerçi çok uzun durmuyorum ama neden anlamadım. şimdiden böyle olursam alışveriş için kendimde yeterli enerjiyi bulamam diye korkuyorum. O yüzden de artık alışveriş işine başlamayı düşünüyorum.
Orda da kimse yok :) okullar açıldığı için çoğu da öğretmen di burdakilerin o yüzden yazışmalar azaldı :)isim vermek yasak değil sanırım. facebook ta grup kurulmuş. o gruptan sonra yazışmalar azaldı
bende halen birşeyler almadım.. p.tesi cinsiyeti teğit edicem ona göre belki bi kaç parça alırım diyorum...
Orda da kimse yok :) okullar açıldığı için çoğu da öğretmen di burdakilerin o yüzden yazışmalar azaldı :)
ege52 ben de dayanamayıp alısverise baslıycam sanırım. Cok heyecanlanıyorum ama su bebek arabası beni stres yaptı. Karar verememek cok kotu. :)
ege52 ben de dayanamayıp alısverise baslıycam sanırım. Cok heyecanlanıyorum ama su bebek arabası beni stres yaptı. Karar verememek cok kotu. :)
Kızlar sabahtan beri belimin sağ tarafından sağ kasığıma doğru inen bir ağrı var ya.. yürürken de acısı artıyo azıcık.. hiç ağzım sızım olmazdı. Önemli bişey olabilir mi acaba? Tedirgin oldum.
muhtemelen bir sorun yoktur kanama falan yoksa bence korkma. üşütmüş olabilirsin. ya da gaz sancısıdır. malum bebek büyüdükçe iç organlar sıkışıyor. vücut dengesi bozuluyor haliyle normalin dışında ağrı sızı olabiliryor. biraz yat dinlen muhtemelen geçer.Kızlar sabahtan beri belimin sağ tarafından sağ kasığıma doğru inen bir ağrı var ya.. yürürken de acısı artıyo azıcık.. hiç ağzım sızım olmazdı. Önemli bişey olabilir mi acaba? Tedirgin oldum.
akşam dinlenince geçer umarım.. artık ağrılarımız başlıyacak dönem dönem sanırım...
muhtemelen bir sorun yoktur kanama falan yoksa bence korkma. üşütmüş olabilirsin. ya da gaz sancısıdır. malum bebek büyüdükçe iç organlar sıkışıyor. vücut dengesi bozuluyor haliyle normalin dışında ağrı sızı olabiliryor. biraz yat dinlen muhtemelen geçer.
Benlik bisey yok ben evdeyim :) calismiyom :) orda da yazmiyolar ama farkindaysan okullar açılınca yazılar azaldı onu ben fikrimce buna bagladim :)biz özel sektör yazışmalara devam o zaman...orda yazışıyorlar diyerek insanların günahını aldım yaa hakkınızı helal edin :)
doğrudur cnm haklısın...Benlik bisey yok ben evdeyim :) calismiyom :) orda da yazmiyolar ama farkindaysan okullar açılınca yazılar azaldı onu ben fikrimce buna bagladim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?