Benim de kasigim fena batiyodu bi haftadır ağrı değil batma oturup kalkarken ahh dedirtiyor gece bile ama Dr sorun yok dedi idrar da temiz çıktı arkadaşın dedigi gibi şuan bütün organlar değişim gosteriyo biz sadece karnimiz sanıyoruz sanırım ama her organ etkileniyo genisliyomus rahim mesela şuan gobek deliğine kadar çıkmışİnşallah geçer , normalde evhamlı değilimdir de hangi ağrılar normal hangisinden korkmak lazım bilemiyorum ki artık..
Benim de kasigim fena batiyodu bi haftadır ağrı değil batma oturup kalkarken ahh dedirtiyor gece bile ama Dr sorun yok dedi idrar da temiz çıktı arkadaşın dedigi gibi şuan bütün organlar değişim gosteriyo biz sadece karnimiz sanıyoruz sanırım ama her organ etkileniyo genisliyomus rahim mesela şuan gobek deliğine kadar çıkmışo yüzden vücut bu değişimi kolay atlatamiyo galiba bisey yoktur inş canım
İşte insan nedir ne değildir bilmiyo tedirgin oluyo bende riskli olduğu için başından beri hep bi tedirginim herşeyden korkar oldumİnşallah.. Bu akşamı bi geçireyim de bakayım.. evet onu bende okudum göbek deliğine kadar çıkmış. Bazen bebişi baya yukarda hissediyorum artık..
İnşallah.. Bu akşamı bi geçireyim de bakayım.. evet onu bende okudum göbek deliğine kadar çıkmış. Bazen bebişi baya yukarda hissediyorum artık..
Ahh birde ben hissetsem bebeğimi
Yaa hiç duymamıştım süper oldu öğrenmem, sağolasın. Hamilelikte dokunmaz değil mi?aç karnına her sabah akşam 1 kaşık dereotu tüketmeye çalış illaki ilaç tedaviside uygular drun ama tiroid hastası olarak tecrübem 1 haftada 4 e çeker canım
Bi gitmeyi dene istersen en azından eşin için daha değerli olursun annem bunu yapiyo ama eşim hala gidiyo diye dusunur ya da annesine bu kıza bunu yaptığın halde bile senin kapının aciyo diyebilir ama hazırlıklı git yine bunlara tabiki stres olursun ama bayram da yaptıkları söylediklerinden daha ileri gitmez herhalde diyeceği bütün kötü şeyleri söylemiş bence bi düşün madem baban öyle diyo kovuldugum eve yine senin için gitcem arkamda olacaksan de .... Bak geçen ben esim e dedim eğer beni savunursan susarim ama yok diyosan ben vercem cvp kızma bana dedim gitmiş annesine söylemiş herşeyi .... Sende öyle yap bi dusun derim canim
Amin. Ben de onu sorguluyorum açıkçası. Herkes evladıyla iyi geçinmeye bakar bizimkiler kendi mutluluğunun peşinde. Gitmeyeceğim canm içim istemiyor.Fullialein ay valla en az senin kadar sinirlendim kv ve kp'ne. Bu nasıl anne babalık ya. İnsan çocuğunun mutluluğu için yeri geliyor kendini geri plana atıyor. Bunlar tam tersi yeterki kendileri mutlu olsunlar.
Benim naçizane fikrim bu kadar sıcakken gitmeyin biraz sakinleşin. Muhtemelen hem eşinin ailesi hem sen hala gerginsiniz. En iyi ihtimalle birbirinize laf sokacaksınız. Sonuçta her iki taraf birbirine bilenmiş durumda. Bu akşamki buluşma muhtemelen buzları çözmeyecektir. Tabi en iyisini sen ve eşin bilirsiniz.
Diğer arkadaşlar da söylemiş, kesinlikle eşinle aranı iyi tut. Gördüğüm kadarıyla eşinle aranda bir sorun yok ailesi dışında.
Allah onlara hidayet versin.
Kızlar sabahtan beri belimin sağ tarafından sağ kasığıma doğru inen bir ağrı var ya.. yürürken de acısı artıyo azıcık.. hiç ağzım sızım olmazdı. Önemli bişey olabilir mi acaba? Tedirgin oldum.
Canm ben de aynı ağrı ile doktora gittim ve magnezyum başladı suda eriyen tabletlerle. Magnezyum eksikliğinden oluyormus
Böyle bazen hafif sancı saplanıyordu ama yürürken çekme yapar gibi oldu bacağım falan. Senin tarif ettiklerin gibi. Bu haftalarda magnezyum eksikliği çok görülürmüş zaten, büyük ihtimalle ondandırAa öyle mi , bu akşamı geçireyim de geçmezse görüneyim bende dr a .. inşallah da geçer ya..
Tamam canım sagolasinLoveali canım bugün gittim doktora 3 gibiydi randevum ayrıntılı için pazartesi sabah 9 a verdi muhtemelen bugün sabahtan gitsem belki bugüne bile verebilirlerdi
Arkadaşlar bebeğinin hareketlerini göz ile görmeye başlayan var mıııı
Canım benim de böbrekten şüphelendi geçen baktı hatta bi genisleme var gibi dedi ama sonrasında idrar da bisey çıkmayınca ona da bisey demedi görün istersen biSanırım bu bendeki ağrı böbrek ağrısı gibi yaasağ böbreğimden kasığıma iniyor. Hamilelikte olası bişey mi acaba ya.. Bebek büyüdüğünden organlar sıkıştığından falan. 2. Gebeliği olan arkadaşlar ilk gebeliklerinde böyle bişey yaşayan oldu mu?
kizlar ayrintili ultrasyona girmeyi dusunuyomusunuz. ben ilkde kesin giricem diyodum hatta randevu bile aldim ama bizim bi abla dediki nolucak biyeri eksik yada fazla napicaksinki rabbim onu yaratmis neyse o olur. allaha sukur herseyi iyi cikti buzaman kadar simdiyse ayrntili icin bi tereddutte kaldim yaptrmick oln varmi yoksa yaptrmalimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?