Canım benim de böbrekten şüphelendi geçen baktı hatta bi genisleme var gibi dedi ama sonrasında idrar da bisey çıkmayınca ona da bisey demedi görün istersen bi
haklisin canm. ben sadece ikili testini yaotirdim okadar dr. gittigimde oda herseyin iyi oldugunu soyledi allaha sukur. aslinda gitmeyi dusunuyodum ayrintili icin sonradan ikilemde kaldim dusununcede dedigin gibi sonucta rabbim nedemisse o olur. suan dususene kalbi atiyo icimizde kipir kipir dolanan bi can var ya insan kiyabilirmi rabbim onlarin acilarini gostermesinBen yaptırmayacağım canım.. 2 li test falan da yaptırmamıştım. Ben internetten de araştırdım kesinlikle illaki yapılmalı diye bişey yok genel olarak. Bir de geçen videosunu izledim internetten, benim doktorum da onun baktıklarına bakıyor zaten gittiğimde.. örneğin videoda kalbine bakıyodu 4 odacıkmı falan diye benim dr da son gittiğimde bunları hep inceledi zaten. Göbek kordonu 2 atar 1 toplardamar mı diye baktı benimki de aynısını söylemişti. Ben artık biraz da para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Şahsi fikrim. Ayrıca Allah vermesin tabii ama ben herşeyiyle kabul ediyorum zaten evladımı. Allah veriyor iyiyi de kötüyü de. Biz emanetçiyiz..
haklisin canm. ben sadece ikili testini yaotirdim okadar dr. gittigimde oda herseyin iyi oldugunu soyledi allaha sukur. aslinda gitmeyi dusunuyodum ayrintili icin sonradan ikilemde kaldim dusununcede dedigin gibi sonucta rabbim nedemisse o olur. suan dususene kalbi atiyo icimizde kipir kipir dolanan bi can var ya insan kiyabilirmi rabbim onlarin acilarini gostermesin
Aynen görün çünkü geçenlerde bende acile gittim dediğin gibi sağ taraf boşluk belime vuruyo gibiydi ve kasığa iniyodu ağrısı direk böbrek ten şüphelendi elle muayene ederken böbreğe bi hafiften vurur ya Dr lar o an bi zipladim ultrasonla baktı sağ tarafta genisleme var gibi sanki zaten hassas sin orda dedi ama sonra dediğim gibi idrarda bisey çıkmayınca bisey demedi kafama soru işareti bıraktı sadece ama bol su iciyosun dedi icebiliyomusun suBence de bi görüneyim yaa
Aynen görün çünkü geçenlerde bende acile gittim dediğin gibi sağ taraf boşluk belime vuruyo gibiydi ve kasığa iniyodu ağrısı direk böbrek ten şüphelendi elle muayene ederken böbreğe bi hafiften vurur ya Dr lar o an bi zipladim ultrasonla baktı sağ tarafta genisleme var gibi sanki zaten hassas sin orda dedi ama sonra dediğim gibi idrarda bisey çıkmayınca bisey demedi kafama soru işareti bıraktı sadece ama bol su iciyosun dedi icebiliyomusun su
Selam kızlar... Aranıza yeni katıliyorum. 2015 haziran annesiyim bi kızım var. Kısmetse 2017 şubat annesi olacağım bi ogluşum olacak inşallah
kizlar ayrintili ultrasyona girmeyi dusunuyomusunuz. ben ilkde kesin giricem diyodum hatta randevu bile aldim ama bizim bi abla dediki nolucak biyeri eksik yada fazla napicaksinki rabbim onu yaratmis neyse o olur. allaha sukur herseyi iyi cikti buzaman kadar simdiyse ayrntili icin bi tereddutte kaldim yaptrmick oln varmi yoksa yaptrmalimiyim
Gunaydin canm biraz yorulunca filan bendede oluyo ama tansiyon takibi yap yüksek tansiyon cok riskli gebelikte eger oyle bi durum varsa dr n takip etsin seniKızlar selam 22.haftamı bitirdim fakat çarpıntım var hep nabzım 104-117 buluyor .sizlerin nasıl
ben bir hafta sabah akşam denedim bir zararını görmedim genede araştır istersenSelam kızlar doktordan geldim 4 kasıma ayrıntılı randevusu verdi
Bebek iyi, hala kız :)) 299 gr ve 21,5 cm olmuş
Tsh 27 dedim endokrine gidene kadar 125lik kullan ilacı dedi. Bebeği etkileyen t4 imiş. Çok şükür zararı olmamış.
Kan değerlerim hala iyi olduğu için vitamin ve kan-Demir gerek yok dedi. Sadece sindirim düzenleyici verdi. Gaz sancısı çektiğimden bahsettim de parol kesmez gaz sancısını dedi.
4 kasıma kadar beklememem ben, devlete de giderim 2 haftaya kadar :) ayrıntılı 250₺ imiş gittiğim hastanede bu arada
Yaa hiç duymamıştım süper oldu öğrenmem, sağolasın. Hamilelikte dokunmaz değil mi?
Yok canm ben o yöntemi 8 senedir yaptım her seferinde küçüklük bende kalsın diye ama hep de tepeme çıkıldı. Bu sefer niyetim yok.
Amin. Ben de onu sorguluyorum açıkçası. Herkes evladıyla iyi geçinmeye bakar bizimkiler kendi mutluluğunun peşinde. Gitmeyeceğim canm içim istemiyor.
Canm ben de aynı ağrı ile doktora gittim ve magnezyum başladı suda eriyen tabletlerle. Magnezyum eksikliğinden oluyormus
Tansiyonumda yüksek değil en yüksek 13.8 oluyor.ama yazı okumuştum sanırım kalp atım sayısı gebelikte artıyormuş diye bunla rahatlatmaya çalışıyorum kendimi amaGunaydin canm biraz yorulunca filan bendede oluyo ama tansiyon takibi yap yüksek tansiyon cok riskli gebelikte eger oyle bi durum varsa dr n takip etsin seni
Aynen kuzum buyul gorumce azacuk cahilce dusunuyo yni saniyoki kiz oldu icin esimin uzulceni sandi galiba hatta buyuk kaynimin ikinci kez kizi oldu onada aynini dedi uzuldu kardesim gibisinden ama ne uzulmesi kaynim havalara ucuyo birini bi koluma oburunu obut koluma takip gezecem kizlarimla diyo hele esim nasil seviniyo evlat ya bu diyo kizi erkegifark edermi bana gore etmiyo allah lutfedip bize bi emanet gonderiyo yani lutfetmekten kastim bize bi emanet gonderiyo hediye gonderiyo ne akdar bekledim ben onu iki dusuk yaptim ustelik neler cektim ve kucuk gorumcemin 8 senedir olmadi cocugu bi dusugu oldu bu aralikta dusunmesi lazim bunu veren allah belirleyeen allah bizr yada baskasina laf dusermi ya istemeyen gelip sevmesin kizimi bi tarafi eksilmez iki kiz annesi ama onun esinden kaynaklaniyo uzum uzume baka baka kararir esi ikinci cocuk kiz oldu diye hastaneye gitmemis dogumuna dusun etkisi altinda kaldi demekki herkesi esi gibi goruyo ama oyle degil en degerlei varlik rabbimden sonra evlattir her zaman bnm bi tarafimla guldum sadece cok ta fifi yani allah eslerin spremmiyle ne gonderirse cinsiyeti o oluyo iyi demissin bende dedim bu bizim elimozde defil dedim kicimizi yirtsak erkek olsun diye usulune gorede olsa hani tek iliski yumurtlamadan once olunca erkek diyolar genede alalh vericek te cocuk olacak cahil insanin hali bi baska oluyo
Ewet oyle canim kalbimiz eskiye oranla yüzde 20 daha fazla çalısiyo bende hemen yoruluyorum mesela bazen nefes nefese kaliyorum kalbim çarpiyo normal bunlar..Tansiyonumda yüksek değil en yüksek 13.8 oluyor.ama yazı okumuştum sanırım kalp atım sayısı gebelikte artıyormuş diye bunla rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama
Teşekkür ederim .ben bide panik anneyim herşeye evhamlanıyorum o yüzden iyice takıyorum.birde takvme nasıl ekleyebilirim tıkla diyor ama beceremedimEwet oyle canim kalbimiz eskiye oranla yüzde 20 daha fazla çalısiyo bende hemen yoruluyorum mesela bazen nefes nefese kaliyorum kalbim çarpiyo normal bunlar..
Canım suyu zaten bu sıkıntılar için bol için diyolar benim suyum da iyi diyo ama her gittiğimde özellikle bu ağrılarla fln su iciyomusun diyo ve bende senin gibi 2 ancak diyorum çok az en az 3 lt diyo yanı bebeğin suyu için demiyolar genişleme bende bilmiyorum kafama taktı bıraktı onu ama kum fln yok bende idrar temizdi önce bi kendi Dr una git istersen canım bana acildeki kadın doğumcu bakmisti böbreklere Dr un söyler zaten sonra sana urolojiye gitmen gerekirseLoveali bide genişleme ne yapar bilmiyorum da, hamile hamile Allah korusun taş kum falan olmasın ondan endişelendim ya ilaç içemiyoruz ya bütün ağrılar bizi buluyo sanki.. neyse buna da şükür Allah beterinden esirgesin. Yavrularımız sağlıklı olsun..
Kızlar selam 22.haftamı bitirdim fakat çarpıntım var hep nabzım 104-117 buluyor .sizlerin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?