2017 Şubat Anneleri

haklisin canm. ben sadece ikili testini yaotirdim okadar dr. gittigimde oda herseyin iyi oldugunu soyledi allaha sukur. aslinda gitmeyi dusunuyodum ayrintili icin sonradan ikilemde kaldim dusununcede dedigin gibi sonucta rabbim nedemisse o olur. suan dususene kalbi atiyo icimizde kipir kipir dolanan bi can var ya insan kiyabilirmi rabbim onlarin acilarini gostermesin

Evet varlıkları bi mucize.. Aminnnn..

Bence de bi görüneyim yaa
Aynen görün çünkü geçenlerde bende acile gittim dediğin gibi sağ taraf boşluk belime vuruyo gibiydi ve kasığa iniyodu ağrısı direk böbrek ten şüphelendi elle muayene ederken böbreğe bi hafiften vurur ya Dr lar o an bi zipladim ultrasonla baktı sağ tarafta genisleme var gibi sanki zaten hassas sin orda dedi ama sonra dediğim gibi idrarda bisey çıkmayınca bisey demedi kafama soru işareti bıraktı sadece ama bol su iciyosun dedi icebiliyomusun su

2 civarı içiyorum çoğunlukla ama bazı günler 1,5 anca oluyodur.. bebeğin suyu gayet iyi diyor dr her gittiğimde, bende daha fazlasına zorlamıyorum açıkçası.. benimde akşamdan beri oraya hafif bastırsam sancı artıyo. Peki ben kendi dr ma mı gitmeliyim ürolojiye mi böbrek için

Loveali bide genişleme ne yapar bilmiyorum da, hamile hamile Allah korusun taş kum falan olmasın ondan endişelendim ya ilaç içemiyoruz ya bütün ağrılar bizi buluyo sanki.. neyse buna da şükür Allah beterinden esirgesin. Yavrularımız sağlıklı olsun..

Kızlar selam 22.haftamı bitirdim fakat çarpıntım var hep nabzım 104-117 buluyor .sizlerin nasıl

bende sadece ikili için gittim. vaktim ve imkanım olsa hepsini yaptırırdım.. ayrıntılıyada devlete gidicem (normal aylık rutin kontrole denk getiricem) .. evet bebekle alakalı herşeyi kabul ettik ama insan herşeyi tek tek görmek istiyor :)

Kızlar selam 22.haftamı bitirdim fakat çarpıntım var hep nabzım 104-117 buluyor .sizlerin nasıl
Gunaydin canm biraz yorulunca filan bendede oluyo ama tansiyon takibi yap yüksek tansiyon cok riskli gebelikte eger oyle bi durum varsa dr n takip etsin seni

ben bir hafta sabah akşam denedim bir zararını görmedim genede araştır istersen

Gunaydin canm biraz yorulunca filan bendede oluyo ama tansiyon takibi yap yüksek tansiyon cok riskli gebelikte eger oyle bi durum varsa dr n takip etsin seni
Tansiyonumda yüksek değil en yüksek 13.8 oluyor.ama yazı okumuştum sanırım kalp atım sayısı gebelikte artıyormuş diye bunla rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama

benim kayınvalidem de 3 oğlu bi kızı var bizimkini kız olur inş diyo insandan insana değişiyo cnm takma sen kafana sevmeye gelincede sever merak etme

Tansiyonumda yüksek değil en yüksek 13.8 oluyor.ama yazı okumuştum sanırım kalp atım sayısı gebelikte artıyormuş diye bunla rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama
Ewet oyle canim kalbimiz eskiye oranla yüzde 20 daha fazla çalısiyo bende hemen yoruluyorum mesela bazen nefes nefese kaliyorum kalbim çarpiyo normal bunlar..

Ewet oyle canim kalbimiz eskiye oranla yüzde 20 daha fazla çalısiyo bende hemen yoruluyorum mesela bazen nefes nefese kaliyorum kalbim çarpiyo normal bunlar..
Teşekkür ederim .ben bide panik anneyim herşeye evhamlanıyorum o yüzden iyice takıyorum.birde takvme nasıl ekleyebilirim tıkla diyor ama beceremedim

Canım suyu zaten bu sıkıntılar için bol için diyolar benim suyum da iyi diyo ama her gittiğimde özellikle bu ağrılarla fln su iciyomusun diyo ve bende senin gibi 2 ancak diyorum çok az en az 3 lt diyo yanı bebeğin suyu için demiyolar genişleme bende bilmiyorum kafama taktı bıraktı onu ama kum fln yok bende idrar temizdi önce bi kendi Dr una git istersen canım bana acildeki kadın doğumcu bakmisti böbreklere Dr un söyler zaten sonra sana urolojiye gitmen gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…