bnm 120 civarında çıkıyo ama ben rahatım sıkıntı yok cabuk yoruluyorum ama[/QUOT
Dinlenik haldemi peki
Herkesin bünye farklı heralde sanırım çokta takmamak lazım ama ben beceremiyorum kendimede zehir ediyorumDinleni
Kisisel bilgilerine gir orda hamilelik takvimi yazan kutucuga beklenen dogum tarihini girip kaydet canm olusur takviminTeşekkür ederim .ben bide panik anneyim herşeye evhamlanıyorum o yüzden iyice takıyorum.birde takvme nasıl ekleyebilirim tıkla diyor ama beceremedim
Günaydın kızlar bende böbrek agrısı çekıyorum urolojıye gıttım ıdrar temız çıktı böbrek ultrasonuna gırdım oda temız doktor su ıc dedı bol bol bıde Bebek o kadar büyümedı kı baskı yapsın dedı kısacası bırsey yokmuş ama gecelerı Ağrı'dan oluyorum napacam ben
Başardım sanırımKisisel bilgilerine gir orda hamilelik takvimi yazan kutucuga beklenen dogum tarihini girip kaydet canm olusur takvimin
Evet pit pit larını gözle görebiliyorum çok tatlıArkadaşlar bebeğinin hareketlerini göz ile görmeye başlayan var mıııı
Canım ben panik bozukluk hastasiyim düzenli psikiyatriste de gidiyorum.korkma bendede oluyo kendini dinleme.kan basıncın artması etki ediyorTansiyonumda yüksek değil en yüksek 13.8 oluyor.ama yazı okumuştum sanırım kalp atım sayısı gebelikte artıyormuş diye bunla rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama
Günaydın
Aşılı kolumda hafif bir sızı ve her zamanki Boğaz ağrısı.
Şu ayrıntılı ultrason hakkında size katılmıyorum. Herhalde 5 aylık bebeği almak için yapılmıyor belki çocuğun böbreğinde veya kalbinde bi sorun var ve doğar doğmaz müdahale edilecek? Hadi ikili sadece oran veriyor ama ayrıntılı ultrason çok ciddi ve mutlaka yapılmalı.
Katılıyorum canım çünkü anne karnında da tedavi edilecek hastalıklar olabiliyor bende yaptirmaktan yanayimGünaydın
Aşılı kolumda hafif bir sızı ve her zamanki Boğaz ağrısı.
Şu ayrıntılı ultrason hakkında size katılmıyorum. Herhalde 5 aylık bebeği almak için yapılmıyor belki çocuğun böbreğinde veya kalbinde bi sorun var ve doğar doğmaz müdahale edilecek? Hadi ikili sadece oran veriyor ama ayrıntılı ultrason çok ciddi ve mutlaka yapılmalı.
Ya aslında hamile kaldığımı öğrendiğimde bende ilaç kullanıyordum birden bıçak gibi kestik anksiyete var bendede.acaba diyorum omu tetikliyor bi yandan.neler yapıyorsunuz benimlede paylaşırmısınız o kadar bıktımki zaten ilacı bırakınca yıkılırm dedim ama allahım o lkadar büyük sarsılmadım bin şükürCanım ben panik bozukluk hastasiyim düzenli psikiyatriste de gidiyorum.korkma bendede oluyo kendini dinleme.kan basıncın artması etki ediyor
Teşekkürler canım hoşbuldukhoşgeldin grubumuza tecrübeli anne :) hayırlı uğurlu olsun erkeğin
ben cadillac aldım ilk 4 ay süperdi hiç bi sıkıntıda yaşamadık hala sağlam ama binmek istemeyince ve araba bagajını kaplayınca bir de apartman kapısı yüksekte merdivenli olunca resmen işkence olduoyüzden satıp baston alıcam. Ama bu da çok kullanışlıymış kesinlikle böyle birşey alın taşıması kolay olsun yer kaplamasın..
Ben yaptırmayacağım canım.. 2 li test falan da yaptırmamıştım. Ben internetten de araştırdım kesinlikle illaki yapılmalı diye bişey yok genel olarak. Bir de geçen videosunu izledim internetten, benim doktorum da onun baktıklarına bakıyor zaten gittiğimde.. örneğin videoda kalbine bakıyodu 4 odacıkmı falan diye benim dr da son gittiğimde bunları hep inceledi zaten. Göbek kordonu 2 atar 1 toplardamar mı diye baktı benimki de aynısını söylemişti. Ben artık biraz da para tuzağı olduğunu düşünüyorum. Şahsi fikrim. Ayrıca Allah vermesin tabii ama ben herşeyiyle kabul ediyorum zaten evladımı. Allah veriyor iyiyi de kötüyü de. Biz emanetçiyiz..
Bende bıçak gibi kestim bende anksiyete de var ne ararsan yaani.doktorum hemen kesti ve sadece 3 gün zorlanacaksin dedi.birde benim ilacım baya bi yüksek dozdu.hamilelik hormonları zaten o ilaçların yerine bizi tedavi ediyomus.ki öyle de oldu ilacı hiç aramadim.nabzim yükseldiği zamanlarda da kendimi dinlemedim başka işlere yoğunlaştıim ve kalp atisimi çok duymayacak pozisyonlarda oturdum hep.yatma yani yatinca kalbini daha çok duyuyosun.bu hamilelikten kaynaklı birşey ve korkmaYa aslında hamile kaldığımı öğrendiğimde bende ilaç kullanıyordum birden bıçak gibi kestik anksiyete var bendede.acaba diyorum omu tetikliyor bi yandan.neler yapıyorsunuz benimlede paylaşırmısınız o kadar bıktımki zaten ilacı bırakınca yıkılırm dedim ama allahım o lkadar büyük sarsılmadım bin şükür
Tansiyonumda yüksek değil en yüksek 13.8 oluyor.ama yazı okumuştum sanırım kalp atım sayısı gebelikte artıyormuş diye bunla rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?