Bende bıçak gibi kestim bende anksiyete de var ne ararsan yaani.doktorum hemen kesti ve sadece 3 gün zorlanacaksin dedi.birde benim ilacım baya bi yüksek dozdu.hamilelik hormonları zaten o ilaçların yerine bizi tedavi ediyomus.ki öyle de oldu ilacı hiç aramadim.nabzim yükseldiği zamanlarda da kendimi dinlemedim başka işlere yoğunlaştıim ve kalp atisimi çok duymayacak pozisyonlarda oturdum hep.yatma yani yatinca kalbini daha çok duyuyosun.bu hamilelikten kaynaklı birşey ve korkma
İşte ben kalbim hemen çarpsın etsin acaba damarlarımdamı bişey var ay kalbimemi bişey oldu başım ağrısın ay pıhtımı attı böyle salak salak şeylerden tadını çıkaramıyorum
Ben hızlı hareket edince oluyor öyle. Okulda derste kendimi kaybediyorum bazen. hızlı hızlı konuşup oturup kalkınca birden tahtaya eğilip yazınca nefesim kesiliyor. Yavaş hareket edersem sorun olmuyor. Sen de sakın kendini biraz canım
Selam kızlar. Bugün kontol günüydü. Hiç şaşırmayacağınız üzere bir erkek habride bizden. İkinci oğlumuz geliyor. Oğlum sevinçten havalarda. Allah sağlıkla doğmasınıda nasip eder inşallah. Haftaya bugünde detaylı günümüz. Kalan günlerimizide sorunsuz geçiririz inşallah.
Slm annişler biz dr geldik iyiyiz çok şükür bebeğin eşi aşağıdaydı yukarı çıkmaya başlamış 3 hafta sonra ayrıntılı için çağırdı bizden haberler bu kadar
Merhaba canım.bende bugün hayat hastanesinde cektirdim normalde 125 tl anlaşmalı olarak 106 tl ye cektirdik çok şükür herşey yolunda diğer ozellerde biraz pahalı doruk hastanesini sorduk 275 tl dediler üstelik ekim sonuna kadar doluymuş maksat sağlığını öğrenmek
Merhabalar... Bugün bizimde kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür bebisim 550 gram olmuş bu haftalarda sizlerin ne kadar acaba doktor herseyi gayet normal dedi boyu da 21-22 cm civari dedi sağlıklıymis kuzum çok şükür