2017 Şubat Anneleri

Ç
çok saol cnaım böyle konjşup destek almak çok iyi geliyor

Ç

çok saol cnaım böyle konjşup destek almak çok iyi geliyor
İşte ben kalbim hemen çarpsın etsin acaba damarlarımdamı bişey var ay kalbimemi bişey oldu başım ağrısın ay pıhtımı attı böyle salak salak şeylerden tadını çıkaramıyorum

Haklısın canım ama beynimi değiştirmem lazım sanırım

Selam kızlar. Bugün kontol günüydü. Hiç şaşırmayacağınız üzere bir erkek habride bizden. İkinci oğlumuz geliyor. Oğlum sevinçten havalarda. Allah sağlıkla doğmasınıda nasip eder inşallah. Haftaya bugünde detaylı günümüz. Kalan günlerimizide sorunsuz geçiririz inşallah.

Kızlar detaylı ultrasyona hangi haftada gireceksiniz? Beni doktorum 21. haftada çağırdı ama ben 22. haftada gitmek istiyorum. Geç mi olur?

Kızlar detaylı ultrasyona hangi haftada gireceksiniz? Beni doktorum 21. haftada çağırdı ama ben 22. haftada gitmek istiyorum. Geç mi olur?
Bana 22-24 ideal zamanı dedi annemlere gideceğim için 22-23 haftaya geliyo dönüş um geç mi olur dedim hayır tam ideal zamanı dedi

Slm annişler biz dr geldik iyiyiz çok şükür bebeğin eşi aşağıdaydı yukarı çıkmaya başlamış 3 hafta sonra ayrıntılı için çağırdı bizden haberler bu kadar

İyi canım maşallah.. bizde p.tesi sabahtan gidicez inş.. tetenoz aşısı oldunmu? yoksa 3 hafta sonramı?

Bursada ki anneler detaylı ultrason çektiren varmo? Nerede ve kaça çektirdiniz bilgi verebilirmisiniz

Bursada ki anneler detaylı ultrason çektiren varmo? Nerede ve kaça çektirdiniz bilgi verebilirmisiniz
Merhaba canım.bende bugün hayat hastanesinde cektirdim normalde 125 tl anlaşmalı olarak 106 tl ye cektirdik çok şükür herşey yolunda diğer ozellerde biraz pahalı doruk hastanesini sorduk 275 tl dediler üstelik ekim sonuna kadar doluymuş maksat sağlığını öğrenmek

Merhabalar... Bugün bizimde kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür bebisim 550 gram olmuş bu haftalarda sizlerin ne kadar acaba doktor herseyi gayet normal dedi boyu da 21-22 cm civari dedi sağlıklıymis kuzum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…