2017 Şubat Anneleri

Merhaba kizlar bugün 19 hafta bitti ve bizde hala tık yok... Üstelik 2. Gebeliğim
Benim gibi tekme leri hissedemeyen kaldı mı acaba

Kızlar iyi akşamlar benim küçük hanım aşağlara aşağlara tepiyor başına gelen var mı çok sinir bozucu bi durumdayım haftaya kontrolun var dr bir önceki kontrolde sordm aşağdamı diye hayır değil dedi acaba duruş pozisyonundan mı cıldıracağım

Kızlar ben lierac kremden alıçam da netten orjinal ürün gelir mi bilmiyorum. Alan varsa bana bir site önerebilir mi

Benim bebegim de 450 gr 27 cm di. Gayet iyi dedi dr. Masaallah bebeklerimize. Allah nazarlardan korusun hepsini. Saglikla alalim kucaklarimiza
maşallah cnm baştan topugami 27 cm boyu bugün bana 21-22 civarında dedi baştan popoyami topugami dedi onu sormayı unuttum ben

benimki de bazen aşağı kasığımın orayı tepiyo cnm bazen de göbek deligimin baya üst tarafinda bebegin pozisyonundan sanırım

Oww sizinki baya pahalıymış.bende bir çok yere sordum fiyatlar hep uçuktu.özellikle 4d olanlar

SiZinki 4d miydi ? 2d olanlar daha uygun sanırım.

Sizinkisi renkli ultrasonmuydu ? Fiyatı makulmuş aslında

Bu arada balık yağı hapı kullanıyormusumuz.doktorum bana vermedi.sevmediğimden çok sık yiyemiyorumda.bunu söylediğimde ton balık yiyebilirsin dedi ama konserve balıkta yemek istemiyorum.acaba doktorum vermesede ben kendim tedarik edip kullansam sorun olur mu ki ?

Kızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmış daha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..

Eki Görüntüle 1892145
Kız anaları sanslisiniz :) bayıldım buna :)

Ya çok güzelmiş

Benim kız da göbeğimin altında sanki öyle hissediyorum. Ama yeri normalmiş

Doktorunuz kim

Onu hic sormadim ya... bi onceki kntrlme gore hem kilo almis hem de boyu uzamis olunca sormak aklima gelmedi....

Ya çok güzelmiş

Benim kız da göbeğimin altında sanki öyle hissediyorum. Ama yeri normalmiş
Ay çok sevindim canım benim gibi birini bulduğuma aynen göbeğimin altında sanki birde idrara sıkışınca bi baskı çıkıcak gibi dr banada yeri normal diyor ama ilkinde olmayınca endişelendim kızlar daha aşağıda hissediliyormuş öyle içimi rahatlatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…