İçim rahatladı canım teşekkür ederim iyi olsunlarda artık nereyi teperlerse tepsin kuzularbenimki de bazen aşağı kasığımın orayı tepiyo cnm bazen de göbek deligimin baya üst tarafinda bebegin pozisyonundan sanırım
Kalp çarpıntısı için hafta için kardiyoloğa gittim. EKG ve Eko yapıldı ultrasonla kalbe baktı bişey bulamadı. 90 küsürlerde çıktı nabız. 120 üstünü önemseriz dedi. Ve ekledi şuanda aksi bişey çıksada ilaç vemicem dedi. Bol su ve maden suyu 1 Adet. Artan kan hacminden dolayı daha fazla hissediyormuşum. Benim annemin doktoru, annemin kalbi delik ve şemsiye ile kapadı. İyi bir Dr. Bende bişey varmı diye gitti, korkma nabzın çok çok yükselmedikçe bebeğe hiç birşey olmaz. Anladığım kadarıyla nabız ile tansiyon beraber yükselince takibi gerekiyormuş. Mutlaka görün derim Dr.aKızlar selam 22.haftamı bitirdim fakat çarpıntım var hep nabzım 104-117 buluyor .sizlerin nasıl
aynen öyleİçim rahatladı canım teşekkür ederim iyi olsunlarda artık nereyi teperlerse tepsin kuzular
Bursada ki anneler detaylı ultrason çektiren varmo? Nerede ve kaça çektirdiniz bilgi verebilirmisiniz
HoşgeldinMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım 19. Haftadayım
Başlangıç kilom 73
Su an 78 kilo
N11den aldım canmKızlar ben lierac kremden alıçam da netten orjinal ürün gelir mi bilmiyorum. Alan varsa bana bir site önerebilir mi
maşallah cnm baştan topugami 27 cm boyu bugün bana 21-22 civarında dedi baştan popoyami topugami dedi onu sormayı unuttum ben
Ben kullanmıyorum vitamin ve demir bile kullanmıyorum doktor henüz gerekli değil dediBu arada balık yağı hapı kullanıyormusumuz.doktorum bana vermedi.sevmediğimden çok sık yiyemiyorumda.bunu söylediğimde ton balık yiyebilirsin dedi ama konserve balıkta yemek istemiyorum.acaba doktorum vermesede ben kendim tedarik edip kullansam sorun olur mu ki ?
Kızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
Mrb arkadaşlar bizde bugün kontrole gittik ayrıntılı ultrasyon için fakat bebeğim yüzünü göstermedi bir türlü çok hareket etmiyor doktorum suyu az sınırda ondan dedi bol su tüket dedi ama çok açıklayıcı konuşmadı aranızda var mı böyle durumla karşılaşan suyunun artması için başka ne yapabilirim
Bende gittim bişey gözükmüyor ekg de dedi çok fazla daha hissedersen ilaç veririz ama gerek yok demişti bir ay önce gittim.ve her böyle hissettiğimdede doktora gitme isteği duyuyorum şuan mesela sanki beynimde zonkluyo kafamda bir basınç hissi var amlamadım bu işiKalp çarpıntısı için hafta için kardiyoloğa gittim. EKG ve Eko yapıldı ultrasonla kalbe baktı bişey bulamadı. 90 küsürlerde çıktı nabız. 120 üstünü önemseriz dedi. Ve ekledi şuanda aksi bişey çıksada ilaç vemicem dedi. Bol su ve maden suyu 1 Adet. Artan kan hacminden dolayı daha fazla hissediyormuşum. Benim annemin doktoru, annemin kalbi delik ve şemsiye ile kapadı. İyi bir Dr. Bende bişey varmı diye gitti, korkma nabzın çok çok yükselmedikçe bebeğe hiç birşey olmaz. Anladığım kadarıyla nabız ile tansiyon beraber yükselince takibi gerekiyormuş. Mutlaka görün derim Dr.a
benimde ikinci gebeliğim ilkinde 16 haftalıktı hissettim bunda öyle değil gece saat 10 da iki kıvrılma gibi biley başkada yoktu düne bugüne kadar dün bugün hareketliyiz biraz daha ama hala beni tatmin etmiyor ilki çok hareketliydi çünküslm kizlar .... banyodan yeni çıktım ve kendimi pamuk gibi hissediyorum.... ama malesef biraz nefesim daraldı.... henüz 19 haftalik olan bi arkadaşımız yazmış ikinci geneliyim olduğu halde hissetmiyorum diye inan benimde ikinci bebeğim ve bende 2 günde 1 hissediyorum sanki 2 gün boyunca uyuyor.... hatta doktora gidip kalp atışlarını bile dinledim korktum artık o derece yani
... demek yalnız değilim..... böbreği hasta olan arkadaşıma cook üzüldüm rabbim sana sifa vesim insallah .... okunan kuranlar kılınan namazlar yüzü suyu hürmetine rabbim sana sifa versin ....
Gerçekten çok üzüldüm yaşadığın olaya bende bi on gün kadar önce çok berbat bir gün yaşadım gereksiz bir insan yüzünden ama inan değmiyo biranda kasılmam başladı sancım oldu dedim kendine gel bebeğine sahip çık kimse değmez sende takma bak kocanada dets olmuş miniğini düşün onun sana ihtiyacı varKızlar bugün yine badireli bi gün daha geçirdik. Eşim annesine gitti görmeye diye, benle gelmesi şartı vardı ya ben gitmedim. Bi süre kapıyı açmamış sonra acıtasyon tabi. Eşim 1 saatten fazla kaldı geldiğinde annemin sinirleri çok yıpranmış bi ağlıyor bi gülüyor dedi. Yol başı dönüyormuş hep de hastaymış da. Ben de başladım ağlamaya ben 2 can taşıyorum yeter artık istiyorsan git orada yaşa ben gelmeyeceğim stres istemiyorum görüşmek istemiyorum dedim. Boşanıcam pzt senden evde mi kalayım sen mi gidersin yoksa ev tutacağım dedim ve çok ağladım. Saatlerce ağladım. Sonra biraz sakinleştirdi ve yürüyüş yapalım diye evin ordaki pazara gittik resmen yürürken şarıl şarıl su aktı mı idrar gibi. Akıntı değildi. Apar topar hastaneye gittik. Çok şükür suyu yeterliymiş iki üç gün bol sıvı tüket tekrarlarsa acil gel ve stresten uzak dur dedi bu da benim kocama koca kafalıma ders oldu. Umarım bu mevzu kapanacak ama çok korktum
Medicabil randevu aldım 250₺
O hastaneye gidiyorum normalde de
Hoşgeldin
N11den aldım canm
Canm fl yazan baştan topuğa kadar o rakamı 7 ile çarpıyorsun.
Bana dün doktor 21,5 cm ve 299 gr dedi
Ben kullanmıyorum vitamin ve demir bile kullanmıyorum doktor henüz gerekli değil dedi
Çok geçmiş olsun canm
Havuç suyu amniyotik sıvıyı çok arttırırmış dene bakalım
Cok gecmis olsun canim duzelir insallah birdaha agrin olmaz.Kızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
benim de öyle canım kasıkların orda resmenAy çok sevindim canım benim gibi birini bulduğuma aynen göbeğimin altında sanki birde idrara sıkışınca bi baskı çıkıcak gibi dr banada yeri normal diyor ama ilkinde olmayınca endişelendim kızlar daha aşağıda hissediliyormuş öyle içimi rahatlatıyorum
Fullialein çok üzüldüm yasadiklarina.çok dikkat et kendine.olan sana ve cocuguna olur Allah korusun.Rabbim saglicakla kucagina aldırsın inşallah.Benim de ilk gebeliğin oldukca stresli ve uzuntulu gecti.hasta annemi kaybettim hamileyken.o kadar uzulup agladim dogum sonrasi bu stres ve uzuntunun bebege tesirini gordum cok zor sakinlesiyordu .sonradan edindigim bilgilerde sıkıntılı hamilelik donemi gecirmenin dogum sonrası cocuga da tesir ettigini ogrendim.
Allah razi olsun canim.Allah yaşayanlara uzun sağlıklı omurler versinAh canm başın sağolsun insanın annesi gibi olmuyor kimse. Allah mekanını cennet etsin
Benim de gecen agriyordu ben yarim limon sıkıp gargara yapar gibi ictim.İyi geldi ama seni yanlis yonlendirmek istemem.yine bi doktoruna sor istersen canimkizlar ya sabah bi kalktim boğazım gitmis. faranjit muhtemelen. cok yaniyor su an. normalde adacayi yapardim. smdi kullanamam adacayini. ne yapmak lazm?
bn de balli limonlu su ya da balli süt falan iciyorum ama inşallah gecer.Benim de gecen agriyordu ben yarim limon sıkıp gargara yapar gibi ictim.İyi geldi ama seni yanlis yonlendirmek istemem.yine bi doktoruna sor istersen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?