Geçmiş oldun canım inşAllah büyümezde küçülürKızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
Benimde bazen oyle asagi vuruyor hatta acitiyor bile. Acitmasindan baya tedirgin oluyorum. Insallah kotu birsey yoktur. acaba asagidami diye dusunuyorum ama doktorum hic boyle birsey demedi. Bazende gobek deligime yakin vuruyor.Kızlar iyi akşamlar benim küçük hanım aşağlara aşağlara tepiyor başına gelen var mı çok sinir bozucu bi durumdayım haftaya kontrolun var dr bir önceki kontrolde sordm aşağdamı diye hayır değil dedi acaba duruş pozisyonundan mı cıldıracağım
Valla canim kendine dikkat et. Bu dunyada insanin cocugundan ve kendinden baska hic birsey degerli degil. Sana deger verene deger vereceksin Esinde insallah anlar artik. Sana karsi daha dikkatli olur. Kaynananida Rabbim islah etsin.Sağolun hepiniz az biraz destek almak bile çok iyi geliyor
Üzme kendini bak Bebişte sana kızıyordur stresi hissedinceSağolun hepiniz az biraz destek almak bile çok iyi geliyor
Ben dr sordum aşağıda değil olması gereken yerde dedi ama işte herşeyden nem kapar oldum artıkBenimde bazen oyle asagi vuruyor hatta acitiyor bile. Acitmasindan baya tedirgin oluyorum. Insallah kotu birsey yoktur. acaba asagidami diye dusunuyorum ama doktorum hic boyle birsey demedi. Bazende gobek deligime yakin vuruyor.
Merhabalar, ben dermoeczanemden almıstım internetten kampanya vardı, orjinal ürün geldi. Problem yasamadım.Kızlar ben lierac kremden alıçam da netten orjinal ürün gelir mi bilmiyorum. Alan varsa bana bir site önerebilir mi
Geçmiş olsun ben de bal karabiber limon karıştırıyorumkizlar ya sabah bi kalktim boğazım gitmis. faranjit muhtemelen. cok yaniyor su an. normalde adacayi yapardim. smdi kullanamam adacayini. ne yapmak lazm?
Ay çok sevindim canım benim gibi birini bulduğuma aynen göbeğimin altında sanki birde idrara sıkışınca bi baskı çıkıcak gibi dr banada yeri normal diyor ama ilkinde olmayınca endişelendim kızlar daha aşağıda hissediliyormuş öyle içimi rahatlatıyorum
Teşekkürler bunu da bir deneyeyim sabah. uyku uyuyamadim :/Geçmiş olsun ben de bal karabiber limon karıştırıyorum
cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah tekrarını yasatmasin inş. Degmeyecek insanlar için stres yapma tabi zor ama bebeğin için umursamaz olman gereken dönemdesin. Bunlar nasıl insanlar ya iki canlisin üstüne titremeleri gerekirkenKızlar bugün yine badireli bi gün daha geçirdik. Eşim annesine gitti görmeye diye, benle gelmesi şartı vardı ya ben gitmedim. Bi süre kapıyı açmamış sonra acıtasyon tabi. Eşim 1 saatten fazla kaldı geldiğinde annemin sinirleri çok yıpranmış bi ağlıyor bi gülüyor dedi. Yol başı dönüyormuş hep de hastaymış da. Ben de başladım ağlamaya ben 2 can taşıyorum yeter artık istiyorsan git orada yaşa ben gelmeyeceğim stres istemiyorum görüşmek istemiyorum dedim. Boşanıcam pzt senden evde mi kalayım sen mi gidersin yoksa ev tutacağım dedim ve çok ağladım. Saatlerce ağladım. Sonra biraz sakinleştirdi ve yürüyüş yapalım diye evin ordaki pazara gittik resmen yürürken şarıl şarıl su aktı mı idrar gibi. Akıntı değildi. Apar topar hastaneye gittik. Çok şükür suyu yeterliymiş iki üç gün bol sıvı tüket tekrarlarsa acil gel ve stresten uzak dur dedi bu da benim kocama koca kafalıma ders oldu. Umarım bu mevzu kapanacak ama çok korktum
Medicabil randevu aldım 250₺
O hastaneye gidiyorum normalde de
Hoşgeldin
N11den aldım canm
Canm fl yazan baştan topuğa kadar o rakamı 7 ile çarpıyorsun.
Bana dün doktor 21,5 cm ve 299 gr dedi
Ben kullanmıyorum vitamin ve demir bile kullanmıyorum doktor henüz gerekli değil dedi
Çok geçmiş olsun canm
Havuç suyu amniyotik sıvıyı çok arttırırmış dene bakalım
Canim kac cikti kan degerin? Benim de ayni muhabbetler oldu da ondan soruyorum ama ilaci artirmadi bende cunku genetik ve yukselmiyo. Kullaninca yukselir senin skma caniniGünaydın kızlar herkese iyi pazarlarbenim kan degerlerim çok düşük çıktı ya doktor demir ilacını günde 2 ye çıkardı devit-3 verdi bide onu da düzenli kullanmam gerekiyormuş yoksa doğumda kan takılır dedi idrar yollarimda da baya enfeksiyon çıktı günde 3 kere de antibiyotik içiçem ilaç içmeyi hiç sevmiyorum ya belki bu ay vitaminleri keser umuduyla gitmiştim oysa
Canim cok gecmis olsun umarim bian once gecer agrilarin bobrek agrisi cok zor olur gercekten hele ki hamilelikte. Su cok onemli hep bulundur yaninda insan oyle hatirliyo icmesi gerektigini. Baslarda ben de bulantidan hic icemiyordum ama simdi elimden geldigince iciyorum.Kızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
Kızlar bugün yine badireli bi gün daha geçirdik. Eşim annesine gitti görmeye diye, benle gelmesi şartı vardı ya ben gitmedim. Bi süre kapıyı açmamış sonra acıtasyon tabi. Eşim 1 saatten fazla kaldı geldiğinde annemin sinirleri çok yıpranmış bi ağlıyor bi gülüyor dedi. Yol başı dönüyormuş hep de hastaymış da. Ben de başladım ağlamaya ben 2 can taşıyorum yeter artık istiyorsan git orada yaşa ben gelmeyeceğim stres istemiyorum görüşmek istemiyorum dedim. Boşanıcam pzt senden evde mi kalayım sen mi gidersin yoksa ev tutacağım dedim ve çok ağladım. Saatlerce ağladım. Sonra biraz sakinleştirdi ve yürüyüş yapalım diye evin ordaki pazara gittik resmen yürürken şarıl şarıl su aktı mı idrar gibi. Akıntı değildi. Apar topar hastaneye gittik. Çok şükür suyu yeterliymiş iki üç gün bol sıvı tüket tekrarlarsa acil gel ve stresten uzak dur dedi bu da benim kocama koca kafalıma ders oldu. Umarım bu mevzu kapanacak ama çok korktum
Canim seni cok iyi anliyorum ben de birkac gun gerildim benzer muhabbetlerden ve bebegimin hissettigine o kadar emindim ki. Esinin anlamasi lazim artik cunku senin yalniz hissedip arada kalman cok normal. Bizim uzamadi cok ama ben suan daha mesefaliyim kimsenin bizi uzmeye hakki yok bebislerimizle. Artik esin daha dikkat eder bence sen de onemsememeye calis devam etse bile. Emanetimize en guzel sekilde sahip cikalim onlari da uzmeyelim daha gelmeden dunyaya. Allah yardimcin olsun.
Kızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
Kızlar bugün yine badireli bi gün daha geçirdik. Eşim annesine gitti görmeye diye, benle gelmesi şartı vardı ya ben gitmedim. Bi süre kapıyı açmamış sonra acıtasyon tabi. Eşim 1 saatten fazla kaldı geldiğinde annemin sinirleri çok yıpranmış bi ağlıyor bi gülüyor dedi. Yol başı dönüyormuş hep de hastaymış da. Ben de başladım ağlamaya ben 2 can taşıyorum yeter artık istiyorsan git orada yaşa ben gelmeyeceğim stres istemiyorum görüşmek istemiyorum dedim. Boşanıcam pzt senden evde mi kalayım sen mi gidersin yoksa ev tutacağım dedim ve çok ağladım. Saatlerce ağladım. Sonra biraz sakinleştirdi ve yürüyüş yapalım diye evin ordaki pazara gittik resmen yürürken şarıl şarıl su aktı mı idrar gibi. Akıntı değildi. Apar topar hastaneye gittik. Çok şükür suyu yeterliymiş iki üç gün bol sıvı tüket tekrarlarsa acil gel ve stresten uzak dur dedi bu da benim kocama koca kafalıma ders oldu. Umarım bu mevzu kapanacak ama çok korktum
Medicabil randevu aldım 250₺
O hastaneye gidiyorum normalde de
Hoşgeldin
N11den aldım canm
Canm fl yazan baştan topuğa kadar o rakamı 7 ile çarpıyorsun.
Bana dün doktor 21,5 cm ve 299 gr dedi
Ben kullanmıyorum vitamin ve demir bile kullanmıyorum doktor henüz gerekli değil dedi
Çok geçmiş olsun canm
Havuç suyu amniyotik sıvıyı çok arttırırmış dene bakalım
HCT 30.6 hidroksi Vit.D 10.34 çıkmış cnm yani doktor bu ikisini işaretlemis diğer degerlerde de bişey var mı bilmiyorumCanim kac cikti kan degerin? Benim de ayni muhabbetler oldu da ondan soruyorum ama ilaci artirmadi bende cunku genetik ve yukselmiyo. Kullaninca yukselir senin skma canini
kizlar ayrintili ultrasyona girmeyi dusunuyomusunuz. ben ilkde kesin giricem diyodum hatta randevu bile aldim ama bizim bi abla dediki nolucak biyeri eksik yada fazla napicaksinki rabbim onu yaratmis neyse o olur. allaha sukur herseyi iyi cikti buzaman kadar simdiyse ayrntili icin bi tereddutte kaldim yaptrmick oln varmi yoksa yaptrmalimiyim
Hgb kac cikmis canim ? Hemoglobin degeri dusukse kansizlik olarak adlandiriyor diye biliyorum. D vitamini zaten ayri gunese de cik firsat bulunca kis gelmedenHCT 30.6 hidroksi Vit.D 10.34 çıkmış cnm yani doktor bu ikisini işaretlemis diğer degerlerde de bişey var mı bilmiyorum
Yaaa bende hala hissetmiyorumAhh birde ben hissetsem bebeğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?