2017 Şubat Anneleri

Geçmiş oldun canım inşAllah büyümezde küçülür

Benimde bazen oyle asagi vuruyor hatta acitiyor bile. Acitmasindan baya tedirgin oluyorum. Insallah kotu birsey yoktur. acaba asagidami diye dusunuyorum ama doktorum hic boyle birsey demedi. Bazende gobek deligime yakin vuruyor.

Benimde bazen oyle asagi vuruyor hatta acitiyor bile. Acitmasindan baya tedirgin oluyorum. Insallah kotu birsey yoktur. acaba asagidami diye dusunuyorum ama doktorum hic boyle birsey demedi. Bazende gobek deligime yakin vuruyor.
Ben dr sordum aşağıda değil olması gereken yerde dedi ama işte herşeyden nem kapar oldum artık

Fullialein gecmiş olsun. Ama dikkatli ol, biz soyluyoruz dayanamayıp ama aslında elbette ki sen de biliyorsun üzülmemen gerektiğini. İnsallah tekrar olmaz.

Haklısın canım içini ferah tut bana da iyi dedi doktor eşi falan da iyiymiş ama hala kasıklarımda pıtpıtlar özellikle idrara sıkışınca fark ediyorum. Sanki bebeğin yeri daralıyor gibi geliyor

cnm çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah tekrarını yasatmasin inş. Degmeyecek insanlar için stres yapma tabi zor ama bebeğin için umursamaz olman gereken dönemdesin. Bunlar nasıl insanlar ya iki canlisin üstüne titremeleri gerekirken

Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar benim kan degerlerim çok düşük çıktı ya doktor demir ilacını günde 2 ye çıkardı devit-3 verdi bide onu da düzenli kullanmam gerekiyormuş yoksa doğumda kan takılır dedi idrar yollarimda da baya enfeksiyon çıktı günde 3 kere de antibiyotik içiçem ilaç içmeyi hiç sevmiyorum ya belki bu ay vitaminleri keser umuduyla gitmiştim oysa

Canim kac cikti kan degerin? Benim de ayni muhabbetler oldu da ondan soruyorum ama ilaci artirmadi bende cunku genetik ve yukselmiyo. Kullaninca yukselir senin skma canini

Canim cok gecmis olsun umarim bian once gecer agrilarin bobrek agrisi cok zor olur gercekten hele ki hamilelikte. Su cok onemli hep bulundur yaninda insan oyle hatirliyo icmesi gerektigini. Baslarda ben de bulantidan hic icemiyordum ama simdi elimden geldigince iciyorum.

Çok geçmiş olsun canım inşallah büyümez... allahım seni de miniğini de korusun daha çok güzel günleriniz olacak içini ferah tut. Yanında hep suyun olsun say kaç lt oldu diye. Ben duramıyorum içmeden, alışırsan hep ister vücudun suyu. Doktorun da demiş dayanamazsan iç ağrı kesici diye. Insallah bişey yapmaz sen de önemlisin bebeğin gibi

Şu hamileleri üzenleri birisi pataklamalı bence

Zaten duygu değişimleri mahvediyor bizi daha bir de insanlarla uğraş. Benim kalas kocam da çok ağlattı beni kızım çok zırlak olacak

Sen diğerlerinden uzak dur en azından onları takma. Kocalar yine iki gün sonra vicdana geliyor

Çok sağolun kızlar tek tek alıntı yapamadım. Gerçekten böbrek ağrısı çok kötüymüş heleki hamileyken iki katı. Bütün gece soluma yattım mumya gibiyim heryerim uyuştu. Çok su içiyorum. İnşallah ilerlemez. Ne zormuş şu annelik Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Canim kac cikti kan degerin? Benim de ayni muhabbetler oldu da ondan soruyorum ama ilaci artirmadi bende cunku genetik ve yukselmiyo. Kullaninca yukselir senin skma canini
HCT 30.6 hidroksi Vit.D 10.34 çıkmış cnm yani doktor bu ikisini işaretlemis diğer degerlerde de bişey var mı bilmiyorum

Ben yaptiracagim carsamba gunu.. ayrintili ultrasonu cok arastirdim ve bu karari verdim cunku bebegin orasini burasini gormek ve iki resim almak icin yapilan bir islem degil.. eger bir sıkinti varsa dogum aninda mudahale edilebiliyormus mesela ayrintilida aort damari tikali olan bir bebek fark ediliyor ve dogumun bebek cerrahisi olan bir hastanede yapilmasi öngoruluyor.. bu ve bunun gibi seylerde ya anne karninda ya da dogum aninda mudahale icin gerekli bence..

HCT 30.6 hidroksi Vit.D 10.34 çıkmış cnm yani doktor bu ikisini işaretlemis diğer degerlerde de bişey var mı bilmiyorum
Hgb kac cikmis canim ? Hemoglobin degeri dusukse kansizlik olarak adlandiriyor diye biliyorum. D vitamini zaten ayri gunese de cik firsat bulunca kis gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…