- 4 Şubat 2016
- 2.912
- 3.043
- 133
Yaaa bende hala hissetmiyorum
Valla ben hiç bir zeka testini yaptırmadım ama ayrıntılı istiuorjm çünkü onda ze kaya bakılmıyor böbreği ciğeri damarı bir hastalık var mı diye bakılıyor. Anne karnında tedavi edilebilirse ediliyor yoksa doğar doğmaz müdahale ediliyor. Yani bebek de bişey varsa aldir tarzı bir şey degil bukizlar ayrintili ultrasyona girmeyi dusunuyomusunuz. ben ilkde kesin giricem diyodum hatta randevu bile aldim ama bizim bi abla dediki nolucak biyeri eksik yada fazla napicaksinki rabbim onu yaratmis neyse o olur. allaha sukur herseyi iyi cikti buzaman kadar simdiyse ayrntili icin bi tereddutte kaldim yaptrmick oln varmi yoksa yaptrmalimiyim
canım ya daha geçen hafta aynı sancıyı çektim ne güzel senin doktorun baya ilgilenmiş ben devlete gittim de genişlemiş dediler sadece. acıdan kıvranıyorum yapacak bir şey yok dediler.Kızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
Gecmis olsun canm ya insallah çok zorlanmadan süreci geçirirsin biraz zor biliyorm bende,benim arkadasimda oldu aynisi böbregi kaybedersin takilman lazim derecesine gelmişti ama inatla takilmadi katateri ve cok sükur bisey olmadi bebegide sağlikli normal dogumlada dogdu bebegi ustelik idrar yolu enfeksiyonuylada ugrasti o surecte o yuzden endiselenme inşallah ağrin çok olmaz böbreginde duzelir geçmis olsunKızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
Gyno ferro sanol benimki ferrum fortta kullanliyo gebelikte farketmez hepsi ayniKizlar doktoru gynoferon disinda bi kan ilaci veren oldu mu? Sadece bu mu kullaniliyo acaba hamilelikte
Merhabalar. Bana doktorum imom diye bir ilac önerdi. Ona devam edecegiz dogum sonrasında da dedi. Bir de agrılarım ve kramplarım olmustu, magnezyum kullanayım mı dedigim de bana osmin positive onerdi. Cok duzenli kullanamıyorum ama kramplarım olmuyor artık.Kizlar doktoru gynoferon disinda bi kan ilaci veren oldu mu? Sadece bu mu kullaniliyo acaba hamilelikte
canım ya daha geçen hafta aynı sancıyı çektim ne güzel senin doktorun baya ilgilenmiş ben devlete gittim de genişlemiş dediler sadece. acıdan kıvranıyorum yapacak bir şey yok dediler.
çok kötü bir sancı hakikaten. limonlu su çok iyi geliyor.
doktor gel demedi ama bir daha gideceğim ufak ufak sızlama yapıyor, 11mm büyümüş benimki de.
Gecmis olsun canm ya insallah çok zorlanmadan süreci geçirirsin biraz zor biliyorm bende,benim arkadasimda oldu aynisi böbregi kaybedersin takilman lazim derecesine gelmişti ama inatla takilmadi katateri ve cok sükur bisey olmadi bebegide sağlikli normal dogumlada dogdu bebegi ustelik idrar yolu enfeksiyonuylada ugrasti o surecte o yuzden endiselenme inşallah ağrin çok olmaz böbreginde duzelir geçmis olsun
Balik hapini ben arada aliyorum son 3 ay düzenli kullanicam dr m vermedi su anda banada ama aliyorm yinede:)Bu arada balık yağı hapı kullanıyormusumuz.doktorum bana vermedi.sevmediğimden çok sık yiyemiyorumda.bunu söylediğimde ton balık yiyebilirsin dedi ama konserve balıkta yemek istemiyorum.acaba doktorum vermesede ben kendim tedarik edip kullansam sorun olur mu ki ?
Ölçümler baştan popoya yapılıyor canım.maşallah cnm baştan topugami 27 cm boyu bugün bana 21-22 civarında dedi baştan popoyami topugami dedi onu sormayı unuttum ben
Ölçümler baştan popoya yapılıyor canım.
Merhabalar. Bana doktorum imom diye bir ilac önerdi. Ona devam edecegiz dogum sonrasında da dedi. Bir de agrılarım ve kramplarım olmustu, magnezyum kullanayım mı dedigim de bana osmin positive onerdi. Cok duzenli kullanamıyorum ama kramplarım olmuyor artık.
hgb 10.30 çıkmış cnm düşükmü ki ?Hgb kac cikmis canim ? Hemoglobin degeri dusukse kansizlik olarak adlandiriyor diye biliyorum. D vitamini zaten ayri gunese de cik firsat bulunca kis gelmeden
benimki ni baştan popoya söylemiş cnm çünküÖlçümler baştan popoya yapılıyor canım.
Benimde 10 dusuk ama bence cok degil. Zaten bu degerler neye gore tespit ediliyor anlamadim.hgb 10.30 çıkmış cnm düşükmü ki ?
Ben de iki akşam falan içmedim magnezyumu ama içmeyi seviyorum aynı gazoz gibi tadı var :)Merhabalar. Bana doktorum imom diye bir ilac önerdi. Ona devam edecegiz dogum sonrasında da dedi. Bir de agrılarım ve kramplarım olmustu, magnezyum kullanayım mı dedigim de bana osmin positive onerdi. Cok duzenli kullanamıyorum ama kramplarım olmuyor artık.
benimki ni baştan popoya söylemiş cnm çünküFullialein fl değerini 7 ile carpinca baştan topuga ölçüsünü buluyosun demişti çarptım 26.9 çıkıyo zaten benim haftada 21-22 cm çok küçük oluyo baştan topuğa
Ben de öyle düşünüyorum.bak 12. Haftada başlatacaklardı Demir ve kan ilacına. Kullanmadım. Hala değerim düşmedi. Değer düşmeden de ilaç kullanmayı çok gereksiz buluyorum demek ki beslenmem yetiyor şuan. Düşerse çok tabi ki başlarımBenimde 10 dusuk ama bence cok degil. Zaten bu degerler neye gore tespit ediliyor anlamadim.
Bende eskiden beri var kansizlik annemdede vardi. Eskiden deger araliklari 10-14 ken mesela simdi 12-16. Biraz ilac sirketlerinin oynlunu gibi geliyor bana.
Ilacini ic kirmizi et tuketmeye calis. Besinlerle yukseltirsen cok daha iyi bence.
doktor da et ürünlerini bol tüket dedi cnm ama Hergün de yenmez ki et çok sevdiğim bişey değilBenimde 10 dusuk ama bence cok degil. Zaten bu degerler neye gore tespit ediliyor anlamadim.
Bende eskiden beri var kansizlik annemdede vardi. Eskiden deger araliklari 10-14 ken mesela simdi 12-16. Biraz ilac sirketlerinin oynlunu gibi geliyor bana.
Ilacini ic kirmizi et tuketmeye calis. Besinlerle yukseltirsen cok daha iyi bence.
Evet cnm teşekkür ederimGünaydın
Grip iyice şiddetlendi gözlerim ve burnum durmaksızın akıyor akıyor akıyor. Yarın okul var. Bu hafta mazeret izni ile gitmedim zaten. Şimdi rapor alamam. İdare etmeye çalışacağım bakalım.
Ben de iki akşam falan içmedim magnezyumu ama içmeyi seviyorum aynı gazoz gibi tadı var :)
Aynen canm aramızda 20 gün var aynı olması çok saçma. Seninki baştan popoya demiş ama 27 cm aslında. Kendin hesaplarsın bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?