2017 Şubat Anneleri

Ya bu hamilelikle alakalı fln mi bisey mis ki bana da öyle dedi ama nöbetçi Dr du kendi Dr uma da unuttum sormayı ama bana da sağ taraf demişti benimde kafamda soru işareti kaldı bu

Ya bu hamilelikle alakalı fln mi bisey mis ki bana da öyle dedi ama nöbetçi Dr du kendi Dr uma da unuttum sormayı ama bana da sağ taraf demişti benimde kafamda soru işareti kaldı bu

Evet canım benim de sağ taraf ve genelde 3 hamileden birinde görülür dedi ürolog. Kadın doğumcum da aynısını söyledi. Böbrekten aşağı inen idrar kanalına bebeğin yaslanması yüzünden kanal bir nevi tıkanmış gibi olduğu için böbrek şişer ve büyürmüş. Bizim haftalar bunun olması için biraz erkenmiş aslında. Ürolog erken başlamış dedi. Takibe almamız lazım dediler. Çok su içmem ( en az 3 litre muhakkak) ve kesinlikle sağ tarafıma yatmamam gerekiyormuş. Fazla büyümesi durumunda böbreği kaybetmeye kadar gider diyenler var o yüzden dr katater takıldığını ( daha da büyümesi riskli olması durumunda yani) söyledi. Böbrekten idrar kanalına inen bi tel yani. Ama beni korkutan bunun anestezisiz yapılmak zorunda olması. Bu bi nevi ameliyat aslında. O yüzden o kadar su içiyorum ki. Hep soluma yatıyorum. Sende sakın ihmal etme. Mutlaka tekrar baktır çok önemli.

Ayyy canım ya benim o günden beri hep kafam da aslında nöbetçi Dr bi soru işareti bıraktı kaldım öyle kendi Dr uma da sormayı unuttum ama hamile likle mi alakalı diye dusunuyodum bak oyleymis puufff kafama takıldı ya bak dedim sana bana da bol su dedi 2 ye fln az diyolar bende bi gidiyim Bari ya

Git git. Sakın ihmal etme. Ben 2 yi zor içerdim şimdi paşa paşa 3 lt bitiriyorum kesin.

Yok canim iyi senin. 11 ustu bekleniyomus hamilelikte ama senin oldukca yakin sorun yok bence. Benim 8.5 degerim ve hala dusuyo ondan sorun yasiyorum.
seninki gerçekten düşükmüş cnm ilaç olarak ne kullaniyosun peki hiç mi etki etmiyo

seninki gerçekten düşükmüş cnm ilaç olarak ne kullaniyosun peki hiç mi etki etmiyo
Gynoferon kullaniyorum canim hamileligimi ogrendigimden beri ama sanirim yaramiyo bana akdeniz anemisi tasiyicisiyim cunku :/ benim kan nakli gerekicek gibi gorunuyo

Gynoferon kullaniyorum canim hamileligimi ogrendigimden beri ama sanirim yaramiyo bana akdeniz anemisi tasiyicisiyim cunku :/ benim kan nakli gerekicek gibi gorunuyo
bende feramat kullaniyodum günde 1 tane bana da gynoferon yazdı sabah akşam kullan dedi umarım bana etkisi olur cnm ins seninde kan nakline gerek kalmaz

Kızlar evi taşıdık ben pek birşey yapmadım ama ortalikta dolanmaktan yoruldum.sadece ağır sayilabilecek günlük yemek takiminin servis ve yemek tabagini ayni anda kaldırıp rafa koydum o andan sonra bel ağrısı oldu ondan da birsey olmaz herhalde ama sanki tır gecti uzerimden...

Bacak krampları başladı bende varmi baska başlayan bi geçen olmuştu bide dün gece yok yorgunluğu da mı tetikledi napti sabaha karşı resmen bağırarak uyandım eşim masaj yapti ama felaket biseydi ve bugun hala ağrısı Kasilmasi var çok fena ya

Yol yorgunlugundanda olmus olabilir. Devam ederse magnezyum alirsin. Kramo girdiginde ayak parmaklarini ozellikle bas parmagi ileri dogru uzatinca ama baya kasarak geciyor ama kramp acisi cok kotu. Ba a hamilelik oncesi olurdu. Suan pek yok insallah olmaz.

Canım bende çok oluyordu. Eşim korkmasın diye yorganı ısırarak ağlıyordum. Doktorum magnezyum verdi şükür rahatladım.

Ama geçen bi kez daha yaşadım sorma fena bisey ya diyorum ya sabah bi bağırmayla uyandım acayip bisey

Canım bende çok oluyordu. Eşim korkmasın diye yorganı ısırarak ağlıyordum. Doktorum magnezyum verdi şükür rahatladım.
Bende bi daha ki gidisime sorcam canım valla uykuda yakaladi bacagimi uzatirken oldu sanırım o can havliyle bagirmisim baya bi geçmedi şuan da hala sızısı var gerçi fazla yurudum bugün onun ustune bide yuruyunce arttı galiba

Hanimlar iyi aksamlar alisverislere basladiniz mi kuzucuklara:) ben bir konuda kararsiz kaldim. Fikrinizi almak istiyorum. Yelek aldiniz mi alisveriste yada alacak misiniz? Dogdugunda neleri daha cok giydirmeliyiz ilk bebek olunca fikir yurutmekte zor benim icin neler lazim olur

Cok geçmiş olsun inşallah normale döner en kısa zamanda

HCT 30.6 hidroksi Vit.D 10.34 çıkmış cnm yani doktor bu ikisini işaretlemis diğer degerlerde de bişey var mı bilmiyorum
Gecmis olsun öncelikle. D vit için bisey onerecegim. Guneslendigin gunler yani yolda azicik yurusen ile vucudun aliyor zatwn Sık banyo yapmamalisin ya da banyoda şampuan, sabun vb hicbisey kullanmamalısınız. Vücut onu 2 gün içinde anca emiomus o surede yinanirsan sabun ve şampuan turu herşey o vitaminiyok ediyormuş. D vitamini herseyimizi etkiliyor diğer tüm vitaminlerin de emilimini etkiliyor yani dediğim şeyi hayat tarzına dönüştürmek gerekiyor aslnda

Ya yolda çok oturmaktandır ya da magnezyumdan, sağlık ocağına uğra iki dk
Yazarlar ilaç

Bu hafta E Bebek'ten banyo malzemeleri alarak başlayacağım ben alışverişe, küvet, file, kova, maşrapa, şampuan falan
Yelek almam örüyorlar çünkü
İlk önce banyo malzemelerini alalım dedik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…