Yok canim iyi senin. 11 ustu bekleniyomus hamilelikte ama senin oldukca yakin sorun yok bence. Benim 8.5 degerim ve hala dusuyo ondan sorun yasiyorum.hgb 10.30 çıkmış cnm düşükmü ki ?
Ben ıyı degılım adet sancısı gibi agrım var halsızım yüzüm bembeyaz olmuş vallaSlm guzel anneler nasilsiniz bakalim
Ya bu hamilelikle alakalı fln mi bisey mis ki bana da öyle dedi ama nöbetçi Dr du kendi Dr uma da unuttum sormayı ama bana da sağ taraf demişti benimde kafamda soru işareti kaldı buKızlar sabah böbrek ağrım inanılmaz şiddetlenince hemen dr a gittik , maalesef benim de böbreğimde büyüme varmışdaha da büyümemesi gerekiyor, tehlikeli boyutlara ulaşırsa katater falan takılıyormuş böbreğe. Ve daha korkuncu anestezi uygulanmadan olması tabi .. umarım büyüme devam etmez durur da öyle bişeye gerek kalmaz. 3 tane serum yedim üstüste. Hem kendi dr um baktı hem üroloji dru. En az 3 litre su içmeliymişim ve sağ böbreğim büyüdüğü için hep sol tarafa yatmalıymışım asla sağa yatmamam gerekiyor. Böbrek ağrısı çok fenaymış bi ara dedim atsam şu dışardaki arabalardan birinin altına kendimi de bitse şu işkence. O derece yani. Bi de güçlü bi ağrı kesici içmek zorunda kaldım eve gelince. Dr zorda kalırsan iç demişti. İçmeyecektim ama o kadar kötüydü ki dayanamadım. İnşallah bebeğime zararı olmaz. Dua edin de büyümesin olur mu daha fazla.. sizler de çok su için sonra benim gibi keşke dersiniz Allah korusun.. 2 ye yakın içiyordum ama demek ki yetmiyormuş..
Ya bu hamilelikle alakalı fln mi bisey mis ki bana da öyle dedi ama nöbetçi Dr du kendi Dr uma da unuttum sormayı ama bana da sağ taraf demişti benimde kafamda soru işareti kaldı bu
Ayyy canım ya benim o günden beri hep kafam da aslında nöbetçi Dr bi soru işareti bıraktı kaldım öyle kendi Dr uma da sormayı unuttum ama hamile likle mi alakalı diye dusunuyodum bak oyleymis puufff kafama takıldı ya bak dedim sana bana da bol su dedi 2 ye fln az diyolar bende bi gidiyim Bari yaEvet canım benim de sağ taraf ve genelde 3 hamileden birinde görülür dedi ürolog. Kadın doğumcum da aynısını söyledi. Böbrekten aşağı inen idrar kanalına bebeğin yaslanması yüzünden kanal bir nevi tıkanmış gibi olduğu için böbrek şişer ve büyürmüş. Bizim haftalar bunun olması için biraz erkenmiş aslında. Ürolog erken başlamış dedi. Takibe almamız lazım dediler. Çok su içmem ( en az 3 litre muhakkak) ve kesinlikle sağ tarafıma yatmamam gerekiyormuş. Fazla büyümesi durumunda böbreği kaybetmeye kadar gider diyenler var o yüzden dr katater takıldığını ( daha da büyümesi riskli olması durumunda yani) söyledi. Böbrekten idrar kanalına inen bi tel yani. Ama beni korkutan bunun anestezisiz yapılmak zorunda olması. Bu bi nevi ameliyat aslında. O yüzden o kadar su içiyorum ki. Hep soluma yatıyorum. Sende sakın ihmal etme. Mutlaka tekrar baktır çok önemli.
Ayyy canım ya benim o günden beri hep kafam da aslında nöbetçi Dr bi soru işareti bıraktı kaldım öyle kendi Dr uma da sormayı unuttum ama hamile likle mi alakalı diye dusunuyodum bak oyleymis puufff kafama takıldı ya bak dedim sana bana da bol su dedi 2 ye fln az diyolar bende bi gidiyim Bari ya
seninki gerçekten düşükmüş cnm ilaç olarak ne kullaniyosun peki hiç mi etki etmiyoYok canim iyi senin. 11 ustu bekleniyomus hamilelikte ama senin oldukca yakin sorun yok bence. Benim 8.5 degerim ve hala dusuyo ondan sorun yasiyorum.
Gynoferon kullaniyorum canim hamileligimi ogrendigimden beri ama sanirim yaramiyo bana akdeniz anemisi tasiyicisiyim cunku :/ benim kan nakli gerekicek gibi gorunuyoseninki gerçekten düşükmüş cnm ilaç olarak ne kullaniyosun peki hiç mi etki etmiyo
bende feramat kullaniyodum günde 1 tane bana da gynoferon yazdı sabah akşam kullan dedi umarım bana etkisi olur cnm ins seninde kan nakline gerek kalmazGynoferon kullaniyorum canim hamileligimi ogrendigimden beri ama sanirim yaramiyo bana akdeniz anemisi tasiyicisiyim cunku :/ benim kan nakli gerekicek gibi gorunuyo
Yol yorgunlugundanda olmus olabilir. Devam ederse magnezyum alirsin. Kramo girdiginde ayak parmaklarini ozellikle bas parmagi ileri dogru uzatinca ama baya kasarak geciyor ama kramp acisi cok kotu. Ba a hamilelik oncesi olurdu. Suan pek yok insallah olmaz.Bacak krampları başladı bendevarmi baska başlayan bi geçen olmuştu bide dün gece yok yorgunluğu da mı tetikledi napti sabaha karşı resmen bağırarak uyandım eşim masaj yapti ama felaket biseydi ve bugun hala ağrısı Kasilmasi var çok fena ya
Bacak krampları başladı bendevarmi baska başlayan bi geçen olmuştu bide dün gece yok yorgunluğu da mı tetikledi napti sabaha karşı resmen bağırarak uyandım eşim masaj yapti ama felaket biseydi ve bugun hala ağrısı Kasilmasi var çok fena ya
Ama geçen bi kez daha yaşadım sorma fena bisey ya diyorum ya sabah bi bağırmayla uyandım acayip biseyYol yorgunlugundanda olmus olabilir. Devam ederse magnezyum alirsin. Kramo girdiginde ayak parmaklarini ozellikle bas parmagi ileri dogru uzatinca ama baya kasarak geciyor ama kramp acisi cok kotu. Ba a hamilelik oncesi olurdu. Suan pek yok insallah olmaz.
Bende bi daha ki gidisime sorcam canım valla uykuda yakaladi bacagimi uzatirken oldu sanırım o can havliyle bagirmisim baya bi geçmedi şuan da hala sızısı var gerçi fazla yurudum bugün onun ustune bide yuruyunce arttı galibaCanım bende çok oluyordu. Eşim korkmasın diye yorganı ısırarak ağlıyordum. Doktorum magnezyum verdi şükür rahatladım.
Cok geçmiş olsun inşallah normale döner en kısa zamandaÇok sağolun kızlar tek tek alıntı yapamadım. Gerçekten böbrek ağrısı çok kötüymüş heleki hamileyken iki katı.Bütün gece soluma yattım mumya gibiyim heryerim uyuştu. Çok su içiyorum. İnşallah ilerlemez. Ne zormuş şu annelik Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Cok geçmiş olsun inşallah normale döner en kısa zamanda
Gecmis olsun öncelikle. D vit için bisey onerecegim. Guneslendigin gunler yani yolda azicik yurusen ile vucudun aliyor zatwn Sık banyo yapmamalisin ya da banyoda şampuan, sabun vb hicbisey kullanmamalısınız. Vücut onu 2 gün içinde anca emiomus o surede yinanirsan sabun ve şampuan turu herşey o vitaminiyok ediyormuş. D vitamini herseyimizi etkiliyor diğer tüm vitaminlerin de emilimini etkiliyor yani dediğim şeyi hayat tarzına dönüştürmek gerekiyor aslndaHCT 30.6 hidroksi Vit.D 10.34 çıkmış cnm yani doktor bu ikisini işaretlemis diğer degerlerde de bişey var mı bilmiyorum
Ya yolda çok oturmaktandır ya da magnezyumdan, sağlık ocağına uğra iki dkBacak krampları başladı bendevarmi baska başlayan bi geçen olmuştu bide dün gece yok yorgunluğu da mı tetikledi napti sabaha karşı resmen bağırarak uyandım eşim masaj yapti ama felaket biseydi ve bugun hala ağrısı Kasilmasi var çok fena ya
Hanimlar iyi aksamlaralisverislere basladiniz mi kuzucuklara:) ben bir konuda kararsiz kaldim. Fikrinizi almak istiyorum. Yelek aldiniz mi alisveriste yada alacak misiniz? Dogdugunda neleri daha cok giydirmeliyiz ilk bebek olunca fikir yurutmekte zor benim icin neler lazim olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?