2017 Şubat Anneleri

İyi akşamlar hanımlar. Dün benim kontrolüm vardı.Gelince orada giydiğim kıyafetleri yıkadım.Siyah eteğim vardı.Ütülemek içinbir baktım beyazımsı lekeler var.ilk hamileliğimdeki lacivert eteğimde de durum aynısıydı O zaman anlayamamıştım ne olduğunu.Fakat dün gömlegime ultrasonda sürülen jel bulaşmıştı.Gömleğin sürttüğü yerler lekenmiş.Bu lekeyi nasıl çıkarabilirim.Kuru temizlemeye götürsem çıkar mı ki?

Bi kez daha oldu geçen hafta gece özellikle bacagimi germeye çalıştığım anda girdi dün gece de aynısı oldu yol da tetikledi galiba bugün hala ağrısı var aynı yerde zaten nette de kramp girdiğinde 2-3 ağrısı olabilir diyo bakalım devamı gelirse donuste kendi Dr uma söylerim artık kabak çekirdeği ve badem magnezyum iceriyomus onları yemeyi dusunuyorum

Ben hazır yelekten ziyade örgü yeleği çok seviyorum ama kaynanama ısrarla küçük yelek ördüremiyorum eşim 5.5-6 kilo doğduğu için küçük bebeğe alışık değiller küçük ördüm dedikleri bile bence büyük şimdilik sadece bi tane aldım hazır yelek ama ablam ısrarla daha almamı öneriyo o çok kullanmış.. yeğenim eylülün sonunda doğmuştu.. onun da örgü yeleği çok vardı ama hazırı daha çok kullanmış.. en çok battaniye ihtiyacı oluyomuş çevremden duyduğum kadarıyla

Canım benim de ilk bebeğim ve cok da bilgili değilim. Iç kıyafetlerden başladım ben de. Birkaç tane iç zıbın dedikleri atlet gibi şeylerden aldım çıtçıtlıların altına giydireceğim çünki yaşadığımız yer çok soğuk oluyor.

Yelek için de örgülerim olacak. Ama civil den 8li takım almıştım 2 tane. Onların içinde yelek vardı kumaştan. Daha yelek almam heralde. Aldıklarımın resimlerini ekliyorum. 6 tane çıtçıtlı body, 2 adet 8li takım, 2 tane de 5li takım. 6 tane de çorap. 3 iç zıbın ama onların fotosu yok. 8li takım çok fonksiyonel geldi o yüzden detaylı resim koydum. Aynı desenden aldım başka deseni olmayınca. Biri beyazlı biri Yeşilli.

Bunlar 0-3 ay için daha sonra da bunların biraz büyüklerini alacağım. Malum yeni doğan bebekler hemen büyüyor. Sadece çıtçıtlı ve iç zıbınlar biraz geniş 0-4 ay için. Ilk etapta giymesi için bunlar yeter bence. Bir tane de süslü çiçekli hastane çıkışı alacağım. Battaniyeli falan tam takım. 3-4-5. Aylar için de birkaç alt üst takım alırsam yeter heralde diye düşünüyorum.

Size de fikir olur belki

Eklentiler

• 20161001_213500.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 87
  • 2016-10-02 23.02.15.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 2016-10-02 23.00.06.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 90
  • 2016-10-02 23.01.38.webp
    17 KB · Görüntüleme: 87
  • 2016-10-02 23.00.45.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 81
  • 2016-10-02 23.02.46.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 85
  • 2016-10-02 23.03.26.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 2016-10-02 23.04.16.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 84
  • 2016-10-02 23.04.46.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 2016-10-02 23.05.14.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 90
  • 2016-10-02 23.05.44.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 78
  • 2016-10-02 23.06.11.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 90
  • 2016-10-02 23.06.42.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 2016-10-02 23.07.14.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 77
Ahaha aynı şey bana da oluyor sıkışık olduğumda baskı hissi korkuyordum gerek yokmuş sevindim.

Benim eşim de 5kg doğmuş o yüzden hazırlıklı olup Küçüklerden fazla almayacağım

kizlar ya benm belim felaket agriyo uzandinmi kalkamiyorum tutulmus gibi sol tarafim kalcama vuruyo tam kalcamin ustunde cikik bisey var elimle ovalayinca farkettim oynuyi resmen arastirdimda fitik fln diyo bugunde yuruduk biraz ondanmi anlamadim ama ayakta cok durunca boyle oluyo dinlenince bisey yok

Canım bende çok oluyordu. Eşim korkmasın diye yorganı ısırarak ağlıyordum. Doktorum magnezyum verdi şükür rahatladım.
brnmde rahmim kasilo tam bacak aram sanki damarlar disariya firlicok kooucak gibi agriyo eyilince fln cok kotu ayagimin ustune basamiyorum vajinama agri giyo acaba rahim buyuyo ondanmi sizede oldumu

Iyi geceler bayanlar...ben 23+3 deyim...ben agrisi ceken,kasik agrisi yasayan arkadaslar...2-3 hafta once azicik yurusem kasigim agriyordu ...bel agrisi desen cok fazlaydi yayinca esim kaldiriyordu...doktora gittim bir sorun yok rahim buyuyor dedi..gercekten de oyleymis o hafta karnim gozle gorulur derecede buyudu ve cok sukur saydigim tum agrilar gecti...umarim sizinki de gecer bi an evvel

brnmde rahmim kasilo tam bacak aram sanki damarlar disariya firlicok kooucak gibi agriyo eyilince fln cok kotu ayagimin ustune basamiyorum vajinama agri giyo acaba rahim buyuyo ondanmi sizede oldumu
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum bugün bacak aramdan bişey batıyo resmen zor yürüyorum. Ilk gebeligimde böyle olmamıştı. Her gebelik farkli ve tüm bunlar normal sanirim

Kramplar daha başlamadi ama kızımda spn aylar cok fenaydı. Magnezyum takviyesi sart bence

Evet ozellikle penye battaniyeler cok kullanisliymis:) ben orgu yelek yerine penye kullanayim diye dusundum. Sonucta yunlu ya bebegin yuzunu falan tahris edebili

Tesekkur ederim canim :) bebek usumesin diye ne giydirsem derdine simdiden dustum. Malum kis bebegi:) bu 8 li takim benimde hosuma gitti. Alisveriste sepete bir tane ekleyeyim o zaman :)

Eger civilden alacaksan organik hastane cikislari varmis. Bak istersen canim. Kardesim 10 lu hastane cikisi almis. Acaba baska almasam mi diyorum. Sanirim benim bebiste biraz iri olacakmis :)

Kramplar daha başlamadi ama kızımda spn aylar cok fenaydı. Magnezyum takviyesi sart bence
Bende de erken basladi sanki genelde son aylarda daha çok gorulurmus gerçi 2. Ve 3. Periyoddan sonra başlar diyo nette ama hala ağrısı var gece uyutmadı doğru durust

günaydın kızlar.çok meyve tüketipte suyunu çoğaltan varmı aranızda :) doktor meyve rejimi verdi de bana.başka başına gelen varmı onu merak ettim

haklısınız yalnız hamilelikte çok güneşte durunca yüzde lekeler oluşuyor diyenler var aslında bu yüzden korkuyorum güneşe çıkmaya

hiç canınızı sıkmayın,bende orda hissediyorum.hatta geçen hafta sağlık ocağına gittiğimde kalp atışlarını çok aşağıda bulduğunu söyledi hemşire.bende geçtiğimiz cumartesi kontrole gittiğimde doktorumla paylaştım bu durumu.takılmayın böyle şeylere.21 haftalık bebeğin nerde olmasını bekliyorlarmış,göbeğin altında olur,daha aşağısı nerede olacak dedi.kızdı birazcıkda..bu haftalarda pozisyonu çok değiştirdiği için,göbek altı,göbek hizası hatta kasıklara yakın yerden bile hareket hissetmemiz gayet normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…