Bi kez daha oldu geçen hafta gece özellikle bacagimi germeye çalıştığım anda girdi dün gece de aynısı oldu yol da tetikledi galiba bugün hala ağrısı var aynı yerde zaten nette de kramp girdiğinde 2-3 ağrısı olabilir diyo bakalım devamı gelirse donuste kendi Dr uma söylerim artık kabak çekirdeği ve badem magnezyum iceriyomus onları yemeyi dusunuyorumYa yolda çok oturmaktandır ya da magnezyumdan, sağlık ocağına uğra iki dk
Yazarlar ilaç
Bu hafta E Bebek'ten banyo malzemeleri alarak başlayacağım ben alışverişe, küvet, file, kova, maşrapa, şampuan falan
Yelek almam örüyorlar çünkü
İlk önce banyo malzemelerini alalım dedik biz
Ben hazır yelekten ziyade örgü yeleği çok seviyorum ama kaynanama ısrarla küçük yelek ördüremiyorumHanimlar iyi aksamlaralisverislere basladiniz mi kuzucuklara:) ben bir konuda kararsiz kaldim. Fikrinizi almak istiyorum. Yelek aldiniz mi alisveriste yada alacak misiniz? Dogdugunda neleri daha cok giydirmeliyiz ilk bebek olunca fikir yurutmekte zor benim icin neler lazim olur
Hanimlar iyi aksamlaralisverislere basladiniz mi kuzucuklara:) ben bir konuda kararsiz kaldim. Fikrinizi almak istiyorum. Yelek aldiniz mi alisveriste yada alacak misiniz? Dogdugunda neleri daha cok giydirmeliyiz ilk bebek olunca fikir yurutmekte zor benim icin neler lazim olur
Ahaha aynı şey bana da oluyor sıkışık olduğumda baskı hissiAy çok sevindim canım benim gibi birini bulduğuma aynen göbeğimin altında sanki birde idrara sıkışınca bi baskı çıkıcak gibi dr banada yeri normal diyor ama ilkinde olmayınca endişelendim kızlar daha aşağıda hissediliyormuş öyle içimi rahatlatıyorum
Geçmiş olsun canım bebeğinin ve senin sağlığın öncelikli kendine iyi bakSağolun hepiniz az biraz destek almak bile çok iyi geliyor
Ben hazır yelekten ziyade örgü yeleği çok seviyorum ama kaynanama ısrarla küçük yelek ördüremiyorumeşim 5.5-6 kilo doğduğu için küçük bebeğe alışık değiller küçük ördüm dedikleri bile bence büyük şimdilik sadece bi tane aldım hazır yelek ama ablam ısrarla daha almamı öneriyo o çok kullanmış.. yeğenim eylülün sonunda doğmuştu.. onun da örgü yeleği çok vardı ama hazırı daha çok kullanmış.. en çok battaniye ihtiyacı oluyomuş çevremden duyduğum kadarıyla
brnmde rahmim kasilo tam bacak aram sanki damarlar disariya firlicok kooucak gibi agriyo eyilince fln cok kotu ayagimin ustune basamiyorum vajinama agri giyo acaba rahim buyuyo ondanmi sizede oldumuCanım bende çok oluyordu. Eşim korkmasın diye yorganı ısırarak ağlıyordum. Doktorum magnezyum verdi şükür rahatladım.
Aynı şeyleri ben de yaşıyorum bugün bacak aramdan bişey batıyo resmen zor yürüyorum. Ilk gebeligimde böyle olmamıştı. Her gebelik farkli ve tüm bunlar normal sanirimbrnmde rahmim kasilo tam bacak aram sanki damarlar disariya firlicok kooucak gibi agriyo eyilince fln cok kotu ayagimin ustune basamiyorum vajinama agri giyo acaba rahim buyuyo ondanmi sizede oldumu
Bacak krampları başladı bendevarmi baska başlayan bi geçen olmuştu bide dün gece yok yorgunluğu da mı tetikledi napti sabaha karşı resmen bağırarak uyandım eşim masaj yapti ama felaket biseydi ve bugun hala ağrısı Kasilmasi var çok fena ya [/QUOTE
Kramplar daha başlamadi ama kızımda spn aylar cok fenaydı. Magnezyum takviyesi sart benceBacak krampları başladı bendevarmi baska başlayan bi geçen olmuştu bide dün gece yok yorgunluğu da mı tetikledi napti sabaha karşı resmen bağırarak uyandım eşim masaj yapti ama felaket biseydi ve bugun hala ağrısı Kasilmasi var çok fena ya
Ben hazır yelekten ziyade örgü yeleği çok seviyorum ama kaynanama ısrarla küçük yelek ördüremiyorumeşim 5.5-6 kilo doğduğu için küçük bebeğe alışık değiller küçük ördüm dedikleri bile bence büyük şimdilik sadece bi tane aldım hazır yelek ama ablam ısrarla daha almamı öneriyo o çok kullanmış.. yeğenim eylülün sonunda doğmuştu.. onun da örgü yeleği çok vardı ama hazırı daha çok kullanmış.. en çok battaniye ihtiyacı oluyomuş çevremden duyduğum kadarıyla
Canım benim de ilk bebeğim ve cok da bilgili değilim. Iç kıyafetlerden başladım ben de. Birkaç tane iç zıbın dedikleri atlet gibi şeylerden aldım çıtçıtlıların altına giydireceğim çünki yaşadığımız yer çok soğuk oluyor.
Yelek için de örgülerim olacak. Ama civil den 8li takım almıştım 2 tane. Onların içinde yelek vardı kumaştan. Daha yelek almam heralde. Aldıklarımın resimlerini ekliyorum. 6 tane çıtçıtlı body, 2 adet 8li takım, 2 tane de 5li takım. 6 tane de çorap. 3 iç zıbın ama onların fotosu yok. 8li takım çok fonksiyonel geldi o yüzden detaylı resim koydum. Aynı desenden aldım başka deseni olmayınca. Biri beyazlı biri Yeşilli.
Bunlar 0-3 ay için daha sonra da bunların biraz büyüklerini alacağım. Malum yeni doğan bebekler hemen büyüyor. Sadece çıtçıtlı ve iç zıbınlar biraz geniş 0-4 ay için. Ilk etapta giymesi için bunlar yeter bence. Bir tane de süslü çiçekli hastane çıkışı alacağım. Battaniyeli falan tam takım. 3-4-5. Aylar için de birkaç alt üst takım alırsam yeter heralde diye düşünüyorum.
Size de fikir olur belki
Canım benim de ilk bebeğim ve cok da bilgili değilim. Iç kıyafetlerden başladım ben de. Birkaç tane iç zıbın dedikleri atlet gibi şeylerden aldım çıtçıtlıların altına giydireceğim çünki yaşadığımız yer çok soğuk oluyor.
Yelek için de örgülerim olacak. Ama civil den 8li takım almıştım 2 tane. Onların içinde yelek vardı kumaştan. Daha yelek almam heralde. Aldıklarımın resimlerini ekliyorum. 6 tane çıtçıtlı body, 2 adet 8li takım, 2 tane de 5li takım. 6 tane de çorap. 3 iç zıbın ama onların fotosu yok. 8li takım çok fonksiyonel geldi o yüzden detaylı resim koydum. Aynı desenden aldım başka deseni olmayınca. Biri beyazlı biri Yeşilli.
Bunlar 0-3 ay için daha sonra da bunların biraz büyüklerini alacağım. Malum yeni doğan bebekler hemen büyüyor. Sadece çıtçıtlı ve iç zıbınlar biraz geniş 0-4 ay için. Ilk etapta giymesi için bunlar yeter bence. Bir tane de süslü çiçekli hastane çıkışı alacağım. Battaniyeli falan tam takım. 3-4-5. Aylar için de birkaç alt üst takım alırsam yeter heralde diye düşünüyorum.
Size de fikir olur belki
Cok gecmis olsun kuzum benim dra gittin mi dinlenmene bak cok ayakta kalmamaya calis uzuldum yaBen ıyı degılım adet sancısı gibi agrım var halsızım yüzüm bembeyaz olmuş valla
Bende de erken basladi sanki genelde son aylarda daha çok gorulurmus gerçi 2. Ve 3. Periyoddan sonra başlar diyo nette ama hala ağrısı var gece uyutmadı doğru durustKramplar daha başlamadi ama kızımda spn aylar cok fenaydı. Magnezyum takviyesi sart bence
Doktorunuz kim
haklısınız yalnız hamilelikte çok güneşte durunca yüzde lekeler oluşuyor diyenler var aslında bu yüzden korkuyorum güneşe çıkmayaGecmis olsun öncelikle. D vit için bisey onerecegim. Guneslendigin gunler yani yolda azicik yurusen ile vucudun aliyor zatwn Sık banyo yapmamalisin ya da banyoda şampuan, sabun vb hicbisey kullanmamalısınız. Vücut onu 2 gün içinde anca emiomus o surede yinanirsan sabun ve şampuan turu herşey o vitaminiyok ediyormuş. D vitamini herseyimizi etkiliyor diğer tüm vitaminlerin de emilimini etkiliyor yani dediğim şeyi hayat tarzına dönüştürmek gerekiyor aslnda
Ay çok sevindim canım benim gibi birini bulduğuma aynen göbeğimin altında sanki birde idrara sıkışınca bi baskı çıkıcak gibi dr banada yeri normal diyor ama ilkinde olmayınca endişelendim kızlar daha aşağıda hissediliyormuş öyle içimi rahatlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?