2017 Şubat Anneleri

Gunaydin kizlar.
Bugun ayrintiliya gidiyoruz. Saat 11:15 te. Basladim titremelere.
Birde esim sagolsun iyice stres yapti beni. Cocugu okula birakip gelicekti hala gelmedi. Mesaj attim birazdan geliyorum diyor. Ne rahat adam ya. 1 saatlik yol gidicez doktor icin.

Insallah sorunsuz atlatiriz.

Günaydin kizlar
4lü testin sonucu için gidicem bende bugun,bu arada bebegi artik bende

göbegin altinda kasıklarda hatta cok aşagida ortada her yerde

hissediyorum ve aksam yemektrn

sonra islerim bitirip oturunca başliyo tekme atmaya hareket etmeye

Gunaydin :) ben muz yedigim zaman tekmeler artiyor :)

canım Günaydın muz ye bi de doktoruna söyle ilaç verir

kızlar günaydın bizde doktordan geldik kızımız iyimiş. 314 gr olmuş. aç gittim o yüzden pek hareketsizdi. ölçümlerimiz iyi dedi doktor teyzesi. sadece benim kollestrol yüksekmiş. yediklerine dikkat et dedi. ama diğer bütün soracağım şeyleri unuttum. birdaha yazıp gidecem. renkli usg yaptır onunla gel önümüzdeki ay dedi :) gittiğim hastahaneye sordum 300 tl dedi

canım Günaydın muz ye bi de doktoruna söyle ilaç verir
Yiyorum da aslında muz ama yeni başlayan bisey bi geçen hafta oldu bide işte ctesi izmite geldim yol yorgunluğu da tetikledi galiba çok fena bugün hala kasiliyo kramp giren yer dönüşte artık soylicem druma bakalım erken başladı sanırım bende

bende bugün doktora gittim. hafif hafif bişey hissediyorum ama gaz mı ayıramıyorum dedim. yok bebektir o dedi.tarif etti evet dedim o bebegin hareketleri işte dedi. ayy bende kızımı hissediyorum sürekli olmasa da :))

Selam kızlar... Aranıza yeni katıliyorum. 2015 haziran annesiyim bi kızım var. Kısmetse 2017 şubat annesi olacağım bi ogluşum olacak inşallah

Aaa canım sende mi hamileydin görünce şaşırdım seni hatırladın mı beni bende 2015 haziran annesiyim

Ya kızlar yemek yedikten sonra ağzınızda kötü bi tat kalıyo mu? Bi türlü geçmedi bu olay hamileligimin basindan beri

gunaydin kizlar.... dana gibi uyumusum.... kramplar konusulmus bende ilk aydan beri kasik krampi mevcut oda magnezyum eksikliginden oluyomus oyle demisti doktorum.... bugun biraz mide bulantisi biraz bas agrisi birazda para harcama arzusu icerisindeyim.....

benimde gecen gun bahar7684 diye bi arkadas vardi numarasini yanlis yazmis olabilirim.. 2013 mart annelerindede karsilasmistik diye hatirliyorum.... acaba dogrumu okuyunca donus yapabilirmisin rica etsem

acıle gıttım bakmadı urolojıye gonderdı bu bobrek agırısı benı mahvettı su ıcmeye calısıyorum bol bol
canım öncelikle geçmiş olsun. ben de aynı durumu geçen hafta yaşadım. kımıldayamayacak kadar zor durumdaydım. ufak bir idrar yolu iltihabı çıktı ama daha ziyade ayaklarımdan biraz üşüttüm sanırım. 3-4 gün boyunca mümkün mertebe çok su içtim(4-5 litre kadar) ayaklarımı ve üstümü be kadar daralsamda sıcak tuttum. kuşburnu, papatya, rezene çayı vs içtim bol bol. bir de sık sık tuvalete gittim ki böbreklerdeki sirkülasyon hızlı olsun.
çok zor bir ağrı biliyorum. endişelenme, tez zamanda iyi olursun inşallah :)

haklısınız yalnız hamilelikte çok güneşte durunca yüzde lekeler oluşuyor diyenler var aslında bu yüzden korkuyorum güneşe çıkmaya
Yüzüne güneş kremi kullan elinden bile alırsın d vitamini.. Cilde direk değmesi yeterli sadece yuz şart degil cnm bebegime ben hep öyle yaptm kollarını hafif acip ayaklarını kışın bile guneslendirdm d vit ve demir hiç vermedm ama değerleri yerinde çok sukur tahlillerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…