Gunaydin kizlar.
Bugun ayrintiliya gidiyoruz. Saat 11:15 te. Basladim titremelere.
Birde esim sagolsun iyice stres yapti beni. Cocugu okula birakip gelicekti hala gelmedi. Mesaj attim birazdan geliyorum diyor. Ne rahat adam ya. 1 saatlik yol gidicez doktor icin.
Insallah sorunsuz atlatiriz.
Bacak krampları başladı bende varmi baska başlayan bi geçen olmuştu bide dün gece yok yorgunluğu da mı tetikledi napti sabaha karşı resmen bağırarak uyandım eşim masaj yapti ama felaket biseydi ve bugun hala ağrısı Kasilmasi var çok fena ya
kızlar günaydın bizde doktordan geldik kızımız iyimiş. 314 gr olmuş. aç gittim o yüzden pek hareketsizdi. ölçümlerimiz iyi dedi doktor teyzesi. sadece benim kollestrol yüksekmiş. yediklerine dikkat et dedi. ama diğer bütün soracağım şeyleri unuttum. birdaha yazıp gidecem. renkli usg yaptır onunla gel önümüzdeki ay dedi :) gittiğim hastahaneye sordum 300 tl dedi
Yiyorum da aslında muz ama yeni başlayan bisey bi geçen hafta oldu bide işte ctesi izmite geldim yol yorgunluğu da tetikledi galiba çok fena bugün hala kasiliyo kramp giren yer dönüşte artık soylicem druma bakalım erken başladı sanırım bende
bende bugün doktora gittim. hafif hafif bişey hissediyorum ama gaz mı ayıramıyorum dedim. yok bebektir o dedi.tarif etti evet dedim o bebegin hareketleri işte dedi. ayy bende kızımı hissediyorum sürekli olmasa da :))
gunaydin kizlar.... dana gibi uyumusum.... kramplar konusulmus bende ilk aydan beri kasik krampi mevcut oda magnezyum eksikliginden oluyomus oyle demisti doktorum.... bugun biraz mide bulantisi biraz bas agrisi birazda para harcama arzusu icerisindeyim.....
canım öncelikle geçmiş olsun. ben de aynı durumu geçen hafta yaşadım. kımıldayamayacak kadar zor durumdaydım. ufak bir idrar yolu iltihabı çıktı ama daha ziyade ayaklarımdan biraz üşüttüm sanırım. 3-4 gün boyunca mümkün mertebe çok su içtim(4-5 litre kadar) ayaklarımı ve üstümü be kadar daralsamda sıcak tuttum. kuşburnu, papatya, rezene çayı vs içtim bol bol. bir de sık sık tuvalete gittim ki böbreklerdeki sirkülasyon hızlı olsun.
çok zor bir ağrı biliyorum. endişelenme, tez zamanda iyi olursun inşallah :)
Yüzüne güneş kremi kullan elinden bile alırsın d vitamini.. Cilde direk değmesi yeterli sadece yuz şart degil cnm bebegime ben hep öyle yaptm kollarını hafif acip ayaklarını kışın bile guneslendirdm d vit ve demir hiç vermedm ama değerleri yerinde çok sukur tahlillerde